Sparq
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Sparq Carrières en werk

Over ons
SPARQ is actief in een speelveld dat voortdurend verandert. De technologische ontwikkelingen bieden steeds meer vormen van en mogelijkheden tot contact. Daarnaast zorgt de individualisering van de samenleving ervoor dat mensen vragen om meer en meer diensten op maat. De grote hoeveelheid contactmomenten die via bijvoorbeeld smartphone, pc en tablet – meer... plaatsvinden, maken het persoonlijke – face-to-face – contact tussen mensen steeds schaarser. Tegelijkertijd stellen mensen wel hogere verwachtingen aan persoonlijk contacten.

Persoonlijk contact

SPARQ gelooft in de toegevoegde waarde van persoonlijk contact. Alleen via face-to-face contact onderscheiden organisaties zich van anderen. Daarnaast is het een sterk middel om bezoekers aan een organisatie te binden.


Persoonlijk contact met bezoekers en klanten is essentieel voor het creëren van een echte bezoekbeleving bij elke ontvangst. SPARQ draagt als ervaringsdeskundige graag bij aan een passende invulling en excellente uitvoering.


Betekenisvolle bezoekbeleving

SPARQ staat al ruim 25 jaar voor het realiseren van onderscheidende bezoekbelevingen. Daarbij staat ons bezoekbelevingsmodel altijd centraal.
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'

Hoe is het om bij Sparq te werken?

3,6
Werk-privébalans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
4,1
Bedrijfscultuur