Waar kies je voor als je de lat steeds hoger legt?

Als young professional wil je natuurlijk niets liever dan je grenzen verleggen. Dus waarom zou je niet beginnen in het land van de onbegrensde mogelijkheden? Sogeti biedt jou als young professional een unieke business course aan: drie weken training aan de Ohio University.

Hoe cool is dat?

Kijk voor meer informatie op https://www.sogeti.nl/werken-bij-sogeti

Waar kies je voor als je mogelijkheden onbegrensd zijn?

Als IT’er heb je tegenwoordig de banen voor het uitzoeken. Dat is mooi, maar je gaat natuurlijk niet zomaar ergens aan de slag. Je wilt wel zeker weten dat je talent optimaal tot z’n recht komt. Sogeti biedt je daarvoor onbegrensde mogelijkheden. Bij ons krijg je projecten die je stimuleren om tot het uiterste te gaan. En werk je samen met de best getrainde IT-professionals.

Zoals Paul van der Waerden, die bij de reclassering in een team van Java-ontwikkelaars meewerkt aan de applicatie IRIS: Integraal Reclassering Informatie Systeem. Kies net als Paul voor een carrière bij Sogeti en groei ook uit tot Technology Leader. We beloven je nu alvast alle vrijheid.

Kijk voor onze vacatures op sogeti.nl/werkenbij.

Waar kies je voor als je snel veel kennis wilt opdoen?

Als young professional wil je natuurlijk niets liever dan je grenzen verleggen. Dus waarom zou
je niet beginnen in het land van de onbegrensde mogelijkheden? Sogeti biedt jou als young professional een unieke business course aan: drie weken training aan de Ohio University.
Hoe cool is dat?

Leer jezelf goed kennen
Die drie weken Ohio vormen het hoogtepunt van een basisopleiding van twee maanden, waarin wij je goed voorbereiden op de praktijk. Zo leer je niet alleen Sogeti goed kennen maar ook jezelf. Want als wij één ding belangrijk vinden dan is het wel dat jouw individuele kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Kies je voor Sogeti, dan kies je dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling. En voor een omgeving waar de lat steeds hoger wordt gelegd. Je start tenslotte niet voor niets bij The Technology Leaders.

Young en eager?
Bekijk dan onze vacatures en laat je CV achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Waar kies je voor als de wereld aan je voeten ligt?

Nog volop aan het studeren? Haal meer uit jezelf bij Sogeti.

Als student ligt de wereld aan je voeten. Genoeg keuzes om te maken! In wat voor omgeving sla jij bijvoorbeeld het liefst je vleugels uit? Bij Sogeti geven wij je graag de kans om daar achter te komen. Dat kan via een stage, een afstudeeropdracht of een traineeship. Maar we bieden je ook de Studentenunit: een uniek kijkje in de keuken bij Sogeti, waarbij je al tijdens je studie via workshops en technische meetings getraind wordt door The Technology Leaders.

Samen meer uit je studie halen?
Bij Sogeti heb je als student ook toegang tot de opleidingen en trainingen van de Sogeti Academie. De focus ligt uiteraard op het IT-vak, maar we besteden ook veel aandacht aan je persoonlijke vaardigheden. Een greep uit ons aanbod? Denk aan Angular JS, AWS, Azure, Agile, TMap®, Timemanagement of Effectief Communiceren . Met de Studentenunit-coördinator van Sogeti stel je een persoonlijk opleidingsplan samen. Zo halen we samen nóg meer uit je studie.

Man of vrouw van de wereld?
Stuur ons dan vandaag nog je CV en bekijk de vacatures en mogelijkheden op sogeti.nl/werkenbij

Over Sogeti

Sogeti. The Technology Leaders.

Heb jij passie voor technologie? Kies dan voor een carrière bij Sogeti. Of je nu student bent, young professional of professional, bij ons krijg je de meest uitdagende projecten en werk je samen met de best getrainde IT-professionals: 2.431 Technology Leaders die jou graag verwelkomen in één van onze communities. Lees
 – meer... 

  • Sogeti photo: Tijdens 3 weken course aan de Ohio University
  • Sogeti photo: Training
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Lange Dreef 17
4131NJ Vianen
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Sogeti website

Twitter

Facebook