Sodexo Reviews

119 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.106 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het sluitstuk van de begroting
Districtmanager (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel6 september 2018
Met heel veel plezier gewerkt bij Sodexo. Catering is helaas echter vaak het sluitstuk van de begroting van een bedrijf. Gaat het goed, dan is de sky the limit, heeft het bedrijf een slecht jaar, dan is het eerste waar op bezuinigd wordt: de catering.

Dat maakt dat het bedrijf defensief opereert. Tijdens mijn periode daar, werd er vanuit angst en het zichzelf in willen dekken vanuit het management geopereerd. Natuurlijk niet door iedereen, er zaten echt een paar toppers bij hoor! (Zoals inmiddels tot de directie toegetreden Johan Stellingwerf). En dat wordt gelukkig gezien en beloond.

Sodexo is een Frans beursgenoteerd bedrijf: oftewel, de aandeelhouder regeert. Hoe goed het ook in Nederland gaat, als er vanuit Frankrijk anders beslist wordt, moet het uitgevoerd worden. Die cultuurverschillen zijn op kantoor wel merkbaar, maar op de werkvloer niet.

In principe heb je meer te maken met jouw opdrachtgevers dan met Sodexo, wat het een bijzondere en dynamische werkplek maakt.

Werken in de catering is super, mits je de zekerheid hebt dat je volgend jaar nog 38 uur kan werken en niet gekort wordt. Sodexo is als grootste de meest betrouwbare, maar ook de meest logge/minst wendbare.
Pluspunten
Werken met food en mensen, groot (betrouwbaar) bedrijf
Minpunten
Groot is ook log, werken in de catering is niet altijd zeker
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
No
Catering assistant (voormalige medewerker) –  Gemeente Nijmegen6 september 2018
A job, or occupation, is a person's role in society. More specifically, a job is an activity, often regular and often performed in exchange for payment ("for a living"). Many people have multiple jobs (e.g., parent, homemaker, and employee). A person can begin a job by becoming an employee, volunteering, starting a business, or becoming a parent. The duration of a job may range from temporary (e.g., hourly odd jobs) to a lifetime (e.g., judges).
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Catering medewerker
Catering Medewerkster Vakantie hulp (voormalige medewerker) –  Zwolle29 augustus 2018
het schoonmmaken van koffiecorners klaar maken van de haring waarna je blijft ruiken jakkie.. mensen die worden voor getrokken..
Pluspunten
leuke werk sfeer
Minpunten
mensen die worden voor getrokken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig veel wisseling
Cateringbeheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 juli 2018
een goed team en een goede werksfeer ploegendienst
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige wekplaata
Handyman (huidige medewerker) –  Breukelen12 mei 2018
Heb hier altijd met plezier gewerkt had ook leuke collega's
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede organisatie
Meewerkend voorman (voormalige medewerker) –  Landelijk4 mei 2018
Dieptereiniging en ander specialistisch onderhoud.
Zeer onregelmatige werktijden, met goede compensatie.
Landelijk ingezet. Meer dan uitstekende verzorging bij overnachtingen.
Zwaar werk, soms lange dagen.
Helaas, seizoenswerk. In de zomer alleen de vaste kern, in het najaar worden nieuwe uitzendkrachten aangenomen.
Pluspunten
Goede verzorging bij overnachting; comensatie en toeslagen volgens CAO of zelfs daarboven.
Minpunten
Beetje vage collega's. Vreemd volk en "samengeraapt ongeschoold zooitje".
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch leuk afwisselend werk goede werksfeer
Cateringbeheerder (huidige medewerker) –  Roosendaal10 april 2018
Doorgroei mogelijkheden aanwezig als je gemotiveerd ben om hogerop te komen, prettige werksfeer.
Salaris zou wel wat hoger mogen, hard werken voor minimale beloning.
Pluspunten
Leuk afwisselend werk
Minpunten
Minimale beloning
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima omgeving qua werk en sfeer
Supply chain, catalogue beheer / inkoper assistent (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel22 februari 2018
Relaxed.
Zeker te combineren met een prive leven.
Staat niet echt open voor een verandering.
Feedbacks worden gegeven maar worden niet naar geluisterd of niet de de juiste persoon.
Pluspunten
flexibiliteit
Minpunten
staat niet open voor doorgroeien / te veel etapjes...
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk omgeving
Chef-kok (voormalige medewerker) –  Hoorn4 februari 2018
Prettige mensen om mee te werken
Staan altijd voor je klaar als je wat weten wou
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 januari 2018
Ik vind dat je best wel veel kan leren van het bedrijf zelf .
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
N.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk!
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Totaal gèèn begeleiding vanuit mijn collega’s, ik werd op mijn eerste dag maar ergens neergezet en moest het maar uitzoeken en zo bleef het doorgaan. Als ik dit wilde aankaarten was daar geen tijd voor. Wel een hele preek gekregen over de “Sodexo experience” dat alles bespreekbaar is en we elkaar vooral moesten helpen was maar niemand handelde er na!
Pluspunten
Gratis lunch/fijne werktijden
Minpunten
Geen begeleiding!
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel,leuk werkomgeving, verschillende culturen
Cateringmedewerkster C (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost23 oktober 2017
Veel Social contact met de gasten en collega's,leuk omgeving,jij bent constant actief maar ook gezellig aan het werk.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Salaris te laag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met professioneel team om tot ultieme resultaat te komen
Manager Business Development (voormalige medewerker) –  Breukelen16 oktober 2017
Ik stuur projectteams (10 a 15 personen) aan met als doel creatieve maatwerkoplossingen en advies te bieden op gebied van facilitair en food. Verder geef ik direct leiding aan 5 consultants. Maak onderdeel uit van MT. Ik heb geleerd om grote complexe aanbestedingen tot een goed einde te brengen met mijn projectleden. Ik bevind me in een open bedrijfscultuur in een strak proces gedreven omgeving. Het meest uitdagende van mijn functie is om verschillende disciplines (bijvoorbeeld; operatie, juridische zaken, directie, finance en omringende landen) met verschillende belangen op 1 lijn te krijgen met als ultiem resultaat en voldoening, het scoren en/of behouden van een klant.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 18Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk, op diverse locaties.
Catering manager (voormalige medewerker) –  Noord Nederland27 september 2017
Goed georganiseerd bedrijf, die alles in het werk stelt z'n opdrachtgevers tevreden te stellen.
Pluspunten
Normale werkdagen
Minpunten
Grote organisatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Venray10 september 2017
Prettige werksfeer, met fijne collega's op een makkelijk te bereiken locatie in Venray.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf , veel geleerd , veel certificaten behaald.
cateringmanager C / gastvrouw (voormalige medewerker) –  Tilburg18 augustus 2017
Ik heb veel geleerd in de jaren dat ik bij Sodexo heb gewerkt.
Dit bedrijf heeft mij veel mogelijkheden geboden , veel cursussen gedaan op verschillende gebieden.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Hilversum10 augustus 2017
een werkomgeving die veilig en vertrouwd voelt is voor de collegialiteit erg belangrijk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Expert (huidige medewerker) –  Breukelen26 juli 2017
Leuke werkgever, sociaal bedrijf, mooi product, familiebedrijf, maar 1 van de grootste bedrijven ter wereld
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Cateringmedewerkster (huidige medewerker) –  Dordrecht13 juli 2017
Ik moet helaas meer werken vandaar dat ik op zoek ben naar meer uur
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Niet meer uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociale werkgever met voldoende doorgroeimogelijkheden
client relationship manager (voormalige medewerker) –  amsterdam14 juni 2017
Sodexo is een sociale werkgever. Die harde werkers kansen geeft om door te groeien. Dit door middel van interne en externe opleidingen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sodexo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 12.108 reviews
54.152
43.720
32.602
2870
1764

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur