Sodexo Reviews

128 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 13.444 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als medewerker ben je een nummer
Cateringmanager bij personeelsrestaurant (voormalige medewerker) –  Gouda6 september 2019
Weinig ondersteuning van leiding gevende bij dit bedrijf zeker na 20 jaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne groep collega's, die samen altijd het werk klaarden
Medewerkster crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel12 augustus 2019
Zelfstandig bepalen welke werkzaamheden die dag gedaan moesten worden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgaans goede werksfeer
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel11 augustus 2019
Werk al 5 jaar met plezier voor Sodexo en als cateringmedewerker doorgegroeid.
Pluspunten
Fijne collega's bij het planbureau
Minpunten
Veel reizen met lange afstanden soms
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit solliciteren!
Voedingsassistente (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid14 juli 2019
Na 2 goede gesprekken en een meeloop dag overeen gekomen dat ik in dienst zou komen. Heb duidelijk aangegeven wanneer ik beschikbaar was. Na mailcontact eindelijk om 17uur vrijdagmiddag inwerkrooster gekregen en tot mijn verbazing precies op de dagen waarop ik niet zou werken. Manager niet telefonisch bereikbaar. Via mail verzoek x gekregen om beschikbaarheid op te geven, gedaan. Geen reactie meer. Daarna per mail bericht dat ze me niet meer hoeven. Manager weer niet telefonisch bereikbaar. Echt wat een slecht bedrijf!
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte baas.
Cateringbeheerder (huidige medewerker) –  Breda3 juli 2019
Bezuinigen, bezuinigen en nog eens bezuinigen . Over de rug van de medewerkers. Uitbuiting tegen een hongerloontje wat mij betreft. Begin er maar niet aan.
Pluspunten
Klantcontacten en collega's zijn wel leuk
Minpunten
Lichamelijk zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega
Cateringmedwerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam13 juni 2019
Leuk team (is een geluk )verder weinig interesse van sodexo
Geen doorgroeimogelijkheden al beloven ze dit wel.
Ze willen dat je je vol inzet met te weinig personeel.
Er is veel uitval van vast personeel en weinig invalmedewerkers.
Zodat je constant met te weinig personeel moet werken.
Geen reactie of begrip van bovenaf.
Pluspunten
Het geluk dat je het kan treffen met leuke collega’s
Minpunten
Meer uren werken dan je contract vrij nemen probleem ze hebben nooit inval
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Regiomedewerker
regio medewerkster (huidige medewerker) –  Leeuwarden4 april 2019
Als regiomedewerker kom je op diverse locaties en werk je met diverse collega"s dit maakt het werk erg leuk.
Je moet wel heel flexibel zijn.
Pluspunten
diverse locaties
Minpunten
onregelmatigheid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
regiomedewerker
REGIOMEDEWERKER (huidige medewerker) –  Leeuwarden21 maart 2019
Het werk als regiomedewerker is zeer afwisselend omdat je op allerlei verschillende locaties komt.
Elke dag is weer anders en je moet ook heel flexibel ingesteld zijn.
Pluspunten
afwisselend
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie locatie
Cateringmedewerker, later cateringmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam schiphol20 september 2018
wisselende diensten op een bijzondere plek, met voornamelijk mannen, maar het werk was zwaar en onregelmatig.
De reisafstand was best wel ver.
Ik heb hier mijn diploma cateringmanager behaald, onder leiding van een goede mentor.
Pluspunten
aardige mensen
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het sluitstuk van de begroting
Districtmanager (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel6 september 2018
Met heel veel plezier gewerkt bij Sodexo. Catering is helaas echter vaak het sluitstuk van de begroting van een bedrijf. Gaat het goed, dan is de sky the limit, heeft het bedrijf een slecht jaar, dan is het eerste waar op bezuinigd wordt: de catering.

Dat maakt dat het bedrijf defensief opereert. Tijdens mijn periode daar, werd er vanuit angst en het zichzelf in willen dekken vanuit het management geopereerd. Natuurlijk niet door iedereen, er zaten echt een paar toppers bij hoor! (Zoals inmiddels tot de directie toegetreden Johan Stellingwerf). En dat wordt gelukkig gezien en beloond.

Sodexo is een Frans beursgenoteerd bedrijf: oftewel, de aandeelhouder regeert. Hoe goed het ook in Nederland gaat, als er vanuit Frankrijk anders beslist wordt, moet het uitgevoerd worden. Die cultuurverschillen zijn op kantoor wel merkbaar, maar op de werkvloer niet.

In principe heb je meer te maken met jouw opdrachtgevers dan met Sodexo, wat het een bijzondere en dynamische werkplek maakt.

Werken in de catering is super, mits je de zekerheid hebt dat je volgend jaar nog 38 uur kan werken en niet gekort wordt. Sodexo is als grootste de meest betrouwbare, maar ook de meest logge/minst wendbare.
Pluspunten
Werken met food en mensen, groot (betrouwbaar) bedrijf
Minpunten
Groot is ook log, werken in de catering is niet altijd zeker
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
No
Catering assistant (voormalige medewerker) –  Gemeente Nijmegen6 september 2018
A job, or occupation, is a person's role in society. More specifically, a job is an activity, often regular and often performed in exchange for payment ("for a living"). Many people have multiple jobs (e.g., parent, homemaker, and employee). A person can begin a job by becoming an employee, volunteering, starting a business, or becoming a parent. The duration of a job may range from temporary (e.g., hourly odd jobs) to a lifetime (e.g., judges).
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Catering medewerker
Catering Medewerkster Vakantie hulp (voormalige medewerker) –  Zwolle29 augustus 2018
het schoonmmaken van koffiecorners klaar maken van de haring waarna je blijft ruiken jakkie.. mensen die worden voor getrokken..
Pluspunten
leuke werk sfeer
Minpunten
mensen die worden voor getrokken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig veel wisseling
Cateringbeheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 juli 2018
een goed team en een goede werksfeer ploegendienst
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige wekplaata
Handyman (huidige medewerker) –  Breukelen12 mei 2018
Heb hier altijd met plezier gewerkt had ook leuke collega's
Pluspunten
Gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede organisatie
Meewerkend voorman (voormalige medewerker) –  Landelijk4 mei 2018
Dieptereiniging en ander specialistisch onderhoud.
Zeer onregelmatige werktijden, met goede compensatie.
Landelijk ingezet. Meer dan uitstekende verzorging bij overnachtingen.
Zwaar werk, soms lange dagen.
Helaas, seizoenswerk. In de zomer alleen de vaste kern, in het najaar worden nieuwe uitzendkrachten aangenomen.
Pluspunten
Goede verzorging bij overnachting; comensatie en toeslagen volgens CAO of zelfs daarboven.
Minpunten
Beetje vage collega's. Vreemd volk en "samengeraapt ongeschoold zooitje".
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch leuk afwisselend werk goede werksfeer
Cateringbeheerder (huidige medewerker) –  Roosendaal10 april 2018
Doorgroei mogelijkheden aanwezig als je gemotiveerd ben om hogerop te komen, prettige werksfeer.
Salaris zou wel wat hoger mogen, hard werken voor minimale beloning.
Pluspunten
Leuk afwisselend werk
Minpunten
Minimale beloning
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima omgeving qua werk en sfeer
Supply chain, catalogue beheer / inkoper assistent (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel22 februari 2018
Relaxed.
Zeker te combineren met een prive leven.
Staat niet echt open voor een verandering.
Feedbacks worden gegeven maar worden niet naar geluisterd of niet de de juiste persoon.
Pluspunten
flexibiliteit
Minpunten
staat niet open voor doorgroeien / te veel etapjes...
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk omgeving
Chef-kok (voormalige medewerker) –  Hoorn4 februari 2018
Prettige mensen om mee te werken
Staan altijd voor je klaar als je wat weten wou
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 januari 2018
Ik vind dat je best wel veel kan leren van het bedrijf zelf .
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
N.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk!
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Totaal gèèn begeleiding vanuit mijn collega’s, ik werd op mijn eerste dag maar ergens neergezet en moest het maar uitzoeken en zo bleef het doorgaan. Als ik dit wilde aankaarten was daar geen tijd voor. Wel een hele preek gekregen over de “Sodexo experience” dat alles bespreekbaar is en we elkaar vooral moesten helpen was maar niemand handelde er na!
Pluspunten
Gratis lunch/fijne werktijden
Minpunten
Geen begeleiding!
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sodexo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 13.444 reviews
54.574
44.033
32.865
2993
1979

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur