Sodexo Reviews

108 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 10.188 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima omgeving qua werk en sfeer
Supply chain, catalogue beheer / inkoper assistent (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel22 februari 2018
Relaxed.
Zeker te combineren met een prive leven.
Staat niet echt open voor een verandering.
Feedbacks worden gegeven maar worden niet naar geluisterd of niet de de juiste persoon.
Pluspunten
flexibiliteit
Minpunten
staat niet open voor doorgroeien / te veel etapjes...
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk omgeving
Chef-kok (voormalige medewerker) –  Hoorn4 februari 2018
Prettige mensen om mee te werken
Staan altijd voor je klaar als je wat weten wou
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 januari 2018
Ik vind dat je best wel veel kan leren van het bedrijf zelf .
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
N.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk!
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 november 2017
Totaal gèèn begeleiding vanuit mijn collega’s, ik werd op mijn eerste dag maar ergens neergezet en moest het maar uitzoeken en zo bleef het doorgaan. Als ik dit wilde aankaarten was daar geen tijd voor. Wel een hele preek gekregen over de “Sodexo experience” dat alles bespreekbaar is en we elkaar vooral moesten helpen was maar niemand handelde er na!
Pluspunten
Gratis lunch/fijne werktijden
Minpunten
Geen begeleiding!
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel,leuk werkomgeving, verschillende culturen
Cateringmedewerkster C (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost23 oktober 2017
Veel Social contact met de gasten en collega's,leuk omgeving,jij bent constant actief maar ook gezellig aan het werk.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Salaris te laag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met professioneel team om tot ultieme resultaat te komen
Manager Business Development (voormalige medewerker) –  Breukelen16 oktober 2017
Ik stuur projectteams (10 a 15 personen) aan met als doel creatieve maatwerkoplossingen en advies te bieden op gebied van facilitair en food. Verder geef ik direct leiding aan 5 consultants. Maak onderdeel uit van MT. Ik heb geleerd om grote complexe aanbestedingen tot een goed einde te brengen met mijn projectleden. Ik bevind me in een open bedrijfscultuur in een strak proces gedreven omgeving. Het meest uitdagende van mijn functie is om verschillende disciplines (bijvoorbeeld; operatie, juridische zaken, directie, finance en omringende landen) met verschillende belangen op 1 lijn te krijgen met als ultiem resultaat en voldoening, het scoren en/of behouden van een klant.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk, op diverse locaties.
Catering manager (voormalige medewerker) –  Noord Nederland27 september 2017
Goed georganiseerd bedrijf, die alles in het werk stelt z'n opdrachtgevers tevreden te stellen.
Pluspunten
Normale werkdagen
Minpunten
Grote organisatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Venray10 september 2017
Prettige werksfeer, met fijne collega's op een makkelijk te bereiken locatie in Venray.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf , veel geleerd , veel certificaten behaald.
cateringmanager C / gastvrouw (voormalige medewerker) –  Tilburg18 augustus 2017
Ik heb veel geleerd in de jaren dat ik bij Sodexo heb gewerkt.
Dit bedrijf heeft mij veel mogelijkheden geboden , veel cursussen gedaan op verschillende gebieden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Hilversum10 augustus 2017
een werkomgeving die veilig en vertrouwd voelt is voor de collegialiteit erg belangrijk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Expert (huidige medewerker) –  Breukelen26 juli 2017
Leuke werkgever, sociaal bedrijf, mooi product, familiebedrijf, maar 1 van de grootste bedrijven ter wereld
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Cateringmedewerkster (huidige medewerker) –  Dordrecht13 juli 2017
Ik moet helaas meer werken vandaar dat ik op zoek ben naar meer uur
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Niet meer uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociale werkgever met voldoende doorgroeimogelijkheden
client relationship manager (voormalige medewerker) –  amsterdam14 juni 2017
Sodexo is een sociale werkgever. Die harde werkers kansen geeft om door te groeien. Dit door middel van interne en externe opleidingen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal gezellig kwaliteit
Cateringmedewerkster B (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 april 2017
Leuk gewerkt , proactief bedrijf , collegiaal, professioneel
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer ,vrijheid en rust ,mooi omgeving overal water.
Steward (voormalige medewerker) –  Noord Zee29 maart 2017
Al de jaren bij Sodexo waren hartstikke leuk ,verschillende plekken gekend en veel mensen ontmoet.
Veel recepten van keuken geleerd
Ook andere worden van andere talen geleerd.
Dus heel veel dingen meegemaakt
Pluspunten
Geld bespaar
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leiden7 maart 2017
Mooie tijd gehad niks op aan temerken
Dus ook verktijden zijn prima
Pluspunten
Roosters
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer hele fijne collega's
Administratief medewerkster Debiteuren Beheer (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel27 februari 2017
Mijn ervaring bij Sodexo is heel goed er word meegedacht als je problemen hebt en er is voor iedere situatie een passende oplossing.
Omdat Sodexo bij veel bedrijven de Catering verzorgt heb je met veel verschillende mensen en bedrijven te maken en dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is.
Pluspunten
Prive-werk balans
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne tijd
Cateringmanager (huidige medewerker) –  Schiphol13 februari 2017
Ik heb met veel plezier in de catering gewerkt.
Ik ga per 1 juli met de VUT
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf maar ik wil meer uren draaien.
Cateringmedewerkster (huidige medewerker) –  Binnen den- bosch13 januari 2017
Ik wil graag meer uren draaien .dat gaat bij hun niet lukken.
Pluspunten
Prima bedrijf
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht bedrijf
Voorman smk geweest (voormalige medewerker) –  Oegstgeest. Leiden4 januari 2017
agaan zeer slecht met mensen om zou er niet gaan werken veel beloven zeer weinig geven leiding weet zelf niks stijl zoek het maar uit
Pluspunten
Geen
Minpunten
Veel
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sodexo. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 10.197 reviews
53.496
43.183
32.194
2728
1596

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur