SNS Bank Reviews

65 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 76 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Reorganisatie
Financieel Adviseur (huidige medewerker) –  Utrecht, NL6 december 2018
Wederom een reorganisatie. Verandering van structuur, werkzaamheden.
Pluspunten
Bankieren met de menselijk maat
Minpunten
wederom reorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige werkplek met kundige collega's
Ondersteuning hypotheekafdeling (voormalige medewerker) –  Utrecht28 september 2018
SNS is een leuke werkgever waar veel vrijheid en zelfstandigeheid wordt geboden.
Pluspunten
Makkelijk te bereiken
Minpunten
Drukke Lunch plekken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Financieel Adviseur (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 september 2018
Goed bedrijf met de juiste waarden en normen. Zet de klant centraal. Er is wel nog veel werk te doen, oude systemen en werkwijzen kunnen soms botsen met de belangen van de klant en medewerker.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een redelijk fijn bedrijf
Medewerker Administratie-Betalingsverkeer (voormalige medewerker) –  Utrecht28 juni 2018
Een fijn bedrijf om te werken. Weinig uitdaging mogelijk.
Pluspunten
Thuiswerken
Minpunten
Redelijk slechte communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, maar niet voor mij!
Klantadviseur Hypotheken (huidige medewerker) –  Meppel16 juni 2018
De bedrijfsvoering van het kantoor waar ik werkzaam ben is goed uitgedacht, en belangrijker goed uitvoerbaar.

Het geen dat mij tegenspreekt is dat iedere dag bijna een kopie is van de dag die je ervoor hebt gehad. De variatie is niet aanwezig, en dit mis ik dan ook in mijn vak.
Daarnaast vind ik het moeilijk dat ik niet mijn volledige commerciële kant kan en mag benutten, doordat dit passend is in de bedrijfsvoering.

Uiteraard zijn er ook vele pluspunten. Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht zodra je met ideeën aankomt.
Doorgroeien is altijd een optie, mits het kantoor de ruimte heeft.
Pluspunten
doorgroeien
Minpunten
gemis in variatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantgerichte bank
Financieel Adviseur Particulieren (huidige medewerker) –  Landelijk26 mei 2018
SNS onderscheid zich echt t.o.v. de andere 3 grootbanken. Klantgericht, bereikbaar met steeds meer winkels.
Pluspunten
Vrijheid om je werk in te delen en je verantwoordelijkheden te nemen
Minpunten
Weinig tot geen groeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever voor een stage
Verkoop adviseur (voormalige medewerker) –  Gorinchem6 november 2017
Heb hier tijdens mijn stage veel geleerd en had ook genoeg mogelijkheden hiervoor.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensgericht, maatschappelijk en duurzaam
Manager team Business Control (huidige medewerker) –  Utrecht21 oktober 2017
De missie van de Volksbank om te bankieren met de menselijke maat sluit aan op de maatschappelijke oproep om invulling te geven aan dienstbaar bankieren. Om deze missie waar te maken heeft de Volksbank een ambitie geformuleerd, op basis van het principe van gedeelde waarde.
Gedeelde waarde richt zich op zowel maatschappelijke en economische als financiële en niet-financiële aspecten, die hand in hand gaan. De Volksbank streeft naar het optimaliseren van deze gedeelde waarde door het leveren van nut voor klanten, het nemen verantwoordelijkheid voor de maatschappij, het zorgen voor zingeving voor medewerkers en het behalen van rendement voor de aandeelhouder(s).

Een leuke informele bank om voor te werken. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheiden en kansen om de dienstverlening aan klanten en interne processen te verbeteren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Medewerker backoffice (voormalige medewerker) –  Utrecht4 september 2017
fijne werkgever, gaf mij de kans om veel te leren. Ik heb hier ontdekt dat ik het fijn vind om als vraagbaak te worden gebruikt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke functie
Financieel Adviseur (voormalige medewerker) –  Utrecht25 augustus 2017
Zeer informele sfeer, uitstekend management. Leuke functie waar ik zeer zelfstandig kon werken.
Pluspunten
Goede lunches
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Belangrijkste dienstverband in mijn carriere
Commercieel medewerker binnendienst hypotheken (voormalige medewerker) –  Alkmaar1 augustus 2017
De hypothekenmarkt 23 jaar meegemaakt. Schitterende tijden meegemaakt. Twintig jaar gegroeid, daarna helaas afgebouwd.
Pluspunten
Commerciele binnendienst : het klappen van de zweep geleerd.
Minpunten
Helaas is de markt ingezakt, waardoor het uiteindelijk bij SNS-Reaal ophield.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed
Relatiemanager (voormalige medewerker) –  Utrecht19 mei 2017
zeer prettig bedrijf, leuke collegiale sfeer, ook tussen de verschillende afdelingen onderling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
allround fin medewerker
All-round financial advisor (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 mei 2017
Eerst belast met de financiering van onroerend goed in Frankrijk en later meer gericht op analyse van kredietwaardigheid van ondernemingen en juridische controle van dossiers.
Pluspunten
veelzijdig
Minpunten
beperking groei
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie en fijne werksfeer
Financieel Adviseur (voormalige medewerker) –  Assen10 april 2017
op aanvraag: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pluspunten
informele werksfeer, ruimte voor tips die ook daadwerkelijk uitgevoerd worden
Minpunten
arbeidslocatie mist raam/daglicht
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good learning company
Costumer Service Assistant (voormalige medewerker) –  Heerlen9 april 2017
It was a good place for learning, however it depends very much who is coaching you. As all banks in the Netherlands, pressure was high in performing at a very unpersonal way. One of the main reasons I left.
Pluspunten
excellent grow perspective to middle management
Minpunten
Very demanding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een constructieve informele open werksfeer
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht13 maart 2017
Een typische dag op het werk is het beantwoorden van klantvragen. Hierbij leer je goed te luisteren naar je klant en analyseer je de klantbehoefte. Leert was er fout kan gaan tijdens aanmeld of wijzigingsprocessen, maar belangrijker nog dat goed hulp hierbij erg gewaardeerd wordt door de klant. Het werk kan je zelfstandig uitvoeren. Echter nieuwe problemen/klantvragen kan je goed bespreken met collega's. Het moeilijkste van je werk is het combineren van processen welke normaal paralel aan elkaar lopen. Het leukste van het werk is een persoonlijk compliment van de klant.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg goede werksfeer, in een non-nonsonse cultuur.
Commercieel medewerker binnendienst (huidige medewerker) –  Utrecht22 februari 2017
Geen typische jasjes-dasjes mentaliteit die je vaak bij banken ziet. De onderlinge sfeer is gemoedelijk, en er is oog voor privé issues. De mogelijkheid tot thuiswerken werkt daar zeker in mee
Pluspunten
thuiswerken
Minpunten
bedrijfsrestaurant is er duur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame job
Medewerker Servicedesk (huidige medewerker) –  Den Bosch19 december 2016
Als Medewerker Servicedesk IT kun je ervaring op doen in de vorm van Servicedesk werk. Je krijgt de ruimte om je te ontplooien en om mee te kijken bij oplosgroepen.
Pluspunten
Scholingsmogelijkheden, secundaire arbiedsvoorwaarden
Minpunten
Werksfeer en druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk!
Commercieel Adviseuse (voormalige medewerker) –  Enschede8 december 2016
Mijn eerste baan waar ik nog met veel plezier aan terugdenk!
Pluspunten
Uitdagend
Minpunten
te commercieel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer, fijne collega's
Medewerker Hypotheek beheer en acceptatie (voormalige medewerker) –  Alkmaar24 november 2016
Ik heb met heel veel plezier gewerkt binnen SNS Reaal over een periode van 36,5 jaar. Diverse functies op diverse locaties.
Pluspunten
ontwikkelkansen
Minpunten
weinig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SNS Bank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 76 reviews
522
439
313
22
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur