SnowWorld Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgevening
bediening (voormalige medewerker) –  Zoetermeer27 oktober 2017
meeting, uitleg, indeling, uitvoering, controleren, herstellen
Pluspunten
Leerzaam
Minpunten
gesloten sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's om mee te werken
Kok (huidige medewerker) –  Zoetermeer13 oktober 2017
Leuke collega's, gezelligheid in het werk en je kan altijd lachen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
SnowWorld
Bediening (voormalige medewerker) –  Landgraaf28 september 2017
Bij SnowWorld was het meestal duidelijk wat er van je werd verwacht, maar het management was niet helemaal top. De planning kreeg je per week en kon nog de dag van te voren veranderen.
Hoewel er niet veel begeleiding was van de supervisors, heb ik toch de basics van de horeca geleerd. Al met al was het werken bij SnowWorld vooral een leerzame ervaring.
De managers en supervisors lieten veel toe, waardoor er een relaxte sfeer ontstond. Niemand maakte misbruik van de vrije situatie en iedereen was erg collegiaal.
Het moeilijkste vond ik dat het vooral 's avonds werken was (zoals in veel banen in de horeca). Dit had ik erg onderschat, en ik kwam er pas later achter hoe vervelend dit eigenlijk is, omdat je zo bijna niks meer met vrienden en familie kunt doen.
Het leukste aan de baan waren mijn collega's. Ze waren allemaal erg aardig, begripvol en behulpzaam. De werksfeer was over het algemeen heel relaxt en soms voelde het niet eens als of ik aan het werk was.
Pluspunten
Aardige collega's, gratis avondeten, altijd afterwork drankje
Minpunten
Lunch niet gratis, slechte planning, laag loon en slecht management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te zwaar werk
Bediening (voormalige medewerker) –  Zoetermeer7 juni 2017
Snowworld is zeer zwaar om te werken, vooral in de winter. Soms krijg je na 8 uur hard werken niet eens pauze of heel kort. Werk wordt aardig beloont, alleen is de management prut. Bij de horeca heb je bijvoorbeeld 7 teamleiders met elk een verschillende mening wat heel moeilijk kan zijn
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en leuke werkplek waar je echt je passie in kwijt kan
ski en snowboard lerares (huidige medewerker) –  Gemeente Landgraaf17 januari 2017
Mensen komen om les te krijgen in skiën of snowboarden, dat kunnen beginners zijn of gevorderden. Je volgt de dingen die je geleerd hebt tijdens de opleiding maar bent ook vrij om je eigen creativiteit erin te verwerken.
Ik heb geleerd om niet bang te zijn dat mijn eigen ideën niet goed zijn.
De collega's zijn erg vriendelijk en helpen je altijd als je een vraag hebt of als je een les hebt die overgenomen moet worden. Het is altijd erg gezellig en ik voel me er thuis.
Het moeilijkste is, om niet uit te lopen als ik een paar lessen achter elkaar heb en dan op tijd mijn schoenen moet wisselen van ski naar snowboard of andersom.
Het leukste zijn de collega's en dat ik voel dat ik mijn passie kwijt kan. Mijn hobby is mijn werk geworden en dat voelt goed!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede baan om ervaring op te doen
Supervisor f&b (huidige medewerker) –  Landgraaf5 oktober 2016
Gezellige werksfeer, veel wisseling in werkzaamheden, fijne collega's en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aande bar was het goed
Onderhoudsmonteur TD (voormalige medewerker) –  LI4 oktober 2015
druk en stres die gemaakt werd door de baas die niet is
hoe je niet met mensen om moet gaan zo als ze daar doen
directie wissel te veel mensen en dan kun je niet goed iets op bouwen
collegas daar werk je graag mee en voor
alles aant draaien hoeden zonder veel materiaal was het moeilijkst van mijn baan
als je in de ski hal was had je rust en kon je gewoon je werk doen . want daar kwamen ze niet alleen als het moest voor iets
Pluspunten
de collegas en als je het weer aant draaien had gekregen
Minpunten
te veel overuur en .te veel nachten achter elkaar werken waarren soms 20 nachten wat je maakt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Klusjesman, klimpark bouwen (huidige medewerker) –  LI6 maart 2014
Met het bouwen van het klimpark heb ik mij het meeste geamusteerd. Erna werk het werk meer stil staan en opletten + instructies geven wat ook leuk was.
Pluspunten
Fijne werkzaamheden
Minpunten
In de winter klimpark gesloten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkervaring
medewerker (voormalige medewerker) –  landgraaf26 maart 2013
Ik heb met plezier bij snowworld gewerkt omdat het zo groots is.
Ik heb ook een leuke cursus gehad.
Leuke en bekende collega's
het moeilijkste was dat je vaak uren lang hetzelfde zat te doen.
Pluspunten
veel voordelen zoals gratis fitnissen en ik vond het leuk om met snowboards, etc. te werken
Minpunten
maar een keer een half uur pauze op een shift van 8 uur werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk ervaring op snowworld
technical servives associate (voormalige medewerker) –  landgraaf30 augustus 2012
sfeer was leuk met de collega's ,ook wat er te doen was , was leuk .
Jammer dat het niet voor lang was ,werk zit erop daar en hadden niks anders meer .
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SnowWorld. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 11 reviews
53
43
34
21
10

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over SnowWorld gesorteerd op locatie