Smeding Groenten en Fruit
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Smeding Groenten en Fruit Carrières en werk

Over ons
Al meer dan 80 jaar is Smeding Groenten en Fruit een trots familiebedrijf. We geloven in de rijkdom van groenten en fruit en willen onze klanten daar elke dag weer mee verrassen.

Smeding groeit, elke dag. In 2016 zijn we binnengekomen op plaats 418 van de Elsevier top 500 grootste bedrijven van Nederland en behaalden we een omzet van 186 miljoen.
 – meer... Smeding is een gezond bedrijf!

We sluiten voortdurend nieuwe samenwerkingen met telers en leveranciers en mogen telkens nieuwe bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Ook wat betreft het assortiment zitten we niet stil. Dit bestaat inmiddels uit 1629 soorten groenten en fruit. En daar voegen we bijna dagelijks nieuwe aan toe.


Onze mensen maken het verschil

We werken in een informele en open omgeving aan het succes van onze klanten. Dit doen we met ruim 500 enthousiaste en betrokken collega’s met een gezonde werkmentaliteit.


Gezond & Vooruit: samen werken aan duurzame inzetbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen fit, vitaal en met plezier hun werk kunnen doen. Nu én in de toekomst. Daar investeren we graag in!


Zo stimuleren we een gezonde levensstijl als onderdeel van ons programma voor duurzame inzetbaarheid: Gezond & Vooruit. Met je collega's kun je iedere dag genieten van een gezonde lunch in de kantine.


Ook organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Zoals kookworkshops, lunchwandelingen en het legendarische Smeding Futsal toernooi.


Je krijgt inzicht in je gezondheid met de APK Gezondheidstest. Smeding ondersteunt jou hierin. Bijvoorbeeld met advies en praktische tips om meer te gaan bewegen.


Persoonlijke ontwikkeling

Om onze ambities waar te maken, is het belangrijk dat mensen zich in deze snel veranderende wereld blijven ontwikkelen. Daarom bieden we met trainingen en opleidingen volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Talenten krijgen de kans om door te groeien in hun functie.


Distributiecentrum van 20.000 m2

Je vindt ons distributiecentrum van 20.000 vierkante meter in Sint Annaparochie. Dit is het kloppende hart van Smeding: het is dé schakel tussen onze leveranciers en de klanten. Iedere dag vertrekken hier ruim 70 volle vrachtwagens. Per dag worden er 3.500 orders verzameld in 100.000 kratjes op 3.500 rolcontainers.


Hoofdkantoor

Ook ons hoofdkantoor vind je in Sint Annaparochie. Zo'n 100 collega's werken op 29 afdelingen in 61 verschillende functies. Van Inkoop tot Verkoop en van Marketing & Communicatie tot Kwaliteit, Arbo & Milieu. Samen doen we er alles aan om onze klanten en relaties te inspireren en nét dat beetje extra bieden.


40 filialen in het land

Smeding is verspartner van Sligro. Binnen de Sligro vestigingen hebben we onze eigen filialen vol met de beste groenten, fruit en culinaire inspiratie. Door heel Nederland vind je 40 shop-in-shop filialen. Ook hier zetten onze mensen zich iedere dag in om klanten te verrassen met de rijkdom van groenten en fruit.


Klanten van Smeding

Naast de Sligro Zelfbedieningsvestigingen met onze AGF afdelingen leveren we via de Sligro Bezorgservice aan meer dan 7000 horecaondernemers en zorginstellingen. Klanten van Smeding zijn onder andere Center Parcs, MCL, Dierenpark Amersfoort, Jamie’s Italian en de Efteling.


Ook voorzien we zo’n 130 grootschalige supermarkten en ongeveer 500 buurtsupermarkten van EMTÉ, Spar en Marqt iedere dag van aardappelen, groenten en fruit.
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'