SITA Reviews

21 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zo een leuke werksfeer
belader (voormalige medewerker) –  amsterdam west9 juli 2017
Er was geen diversiteit in werknemers. Dit maakte de werksfeer niet zo gezellig.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke mensen
Belader (voormalige medewerker) –  Delft11 januari 2017
leuke sfeer in het bedrijf veel zijdig en goed voor het personeel
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
soms te zware containers
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Solid Company to work. Interesting business model, good management team.
Head of Corporate Control (voormalige medewerker) –  Amsterdam, The Netherlands29 mei 2016
As the Head of Corporate Control I was responsible for the change agenda for the shared service organisation, internal and external reporting and driving change in the finance organisation.

The Company has a talented CFO responsible for steering the Company and leading change. This was personally challenging and rewarding environment to work.

The hardest part of my role was being physically away from the corporate centre as many of the initiatives were driven from the centre and the lack of physical proximity reduced the communication flow and the ability of me to participate in the drive in the approach.
Pluspunten
Solid Company, Strong Leadership Team, Growing Company, embracing change
Minpunten
Employee Development and Talent Management still in earlier development stages, Ability to influence outcomes if you were not in the team sitting in the Centre.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen idee
Chauffeur/belader (voormalige medewerker) –  Gouda28 mei 2016
Vroeger was het nog wel leuk met collega's onderling en dat was toen vestiging Gouda. Hoe het nu is weet ik niet omdat ik er al even niet meer werk. Maar voor chauffeurs die niet graag kilometers lang op de weg willen zitten en in beweging willen blijven is het wel de ideale job.
Pluspunten
scholing, cursussen.
Minpunten
regen en sneeuw.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan met leuke collega`s
Chauffeur / belader (voormalige medewerker) –  Groningen19 maart 2016
Ik heb een leuke tijd gehad, waarin ik mijn kwaliteiten als chauffeur goed naar voren kon laten komen.
Ook het samenwerken met collega`s was een leuk pluspunt van deze baan
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afval werkzaamheden
chauffeur belader (voormalige medewerker) –  Doetinchem18 januari 2016
leuke tyd gehad met leuke collega,s kleine vestiging maar met een groot plezier gewerkt
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
matige werk zweer
Vuilnisman (voormalige medewerker) –  Zuidwolde, GR30 november 2015
hart werken lange dagen vroeg weg laat weer veel vrijheid vond het een matig bedrijf met weinning door groei mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV9 november 2015
leuk bedrijf hard werken llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
top
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
soms hectisch maar altijd gezellig.
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Zwolle, OV8 oktober 2015
Hard werken, fijne sfeer.
fysiek soms zwaar, typisch slagwerk, hetgeen went waardoor het minder zwaar wordt na verloop van tijd.
Pluspunten
flexibel als je vrij wilt hebben
Minpunten
beetje veel stof
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
multifunctioneel
All round medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH20 september 2015
Tijdens een normale werkdag kan ik op ieder onderdeel worden ingezet. dit is helemaal afhankelijk van waar er op dat moment het meeste werk is. De diversiteit van kraan -shovel - heftruck werkzaamheden vind ik fijn. De sfeer is goed en het team werkt goed samen.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
ServiceDesk Agent (huidige medewerker) –  Schiphol Airport8 september 2015
Momenteel werk ik voor SITA in de functie van ServiceDesk medewerkster waarin ik voornamelijk verantwoordelijk ben voor het bijhouden van o.a. storingen, verzoeken, klachten en het beantwoorden van uiteenlopende technische vragen van de luchtvaartmaatschappijen en afhandelaren over de Common-use apparatuur (CUTE) in de terminal. Hierin sturen ik en mijn collega’s ook de externe oplos partijen aan.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer en fijne collega's
Belader (voormalige medewerker) –  Delft, ZH8 mei 2015
Leuk werk en de sfeer onder de collega's was prima. Hoop geleerd binnen de werkzaamheden en stratenkennis opgedaan.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belader
Belader (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH23 november 2014
Als belader bij sita had ik het erg naar me zin. Het werk was zwaar en tevens erg leuk om te doen. De samenwerking met collega was erg belangrijk en erg goed. Ik kijk terug met een hoop tevredenheid en vind het jammer dat door mijn leeftijd ik dit werk niet meer kan doen.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goed bedrijf
Belader (huidige medewerker) –  Helmond, NB27 oktober 2014
de salaris werk verhouding is niet super

verder is de werksfeer niet fijn omdat iedereen elkaar maar kort of weinig tegen komt
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Belader (voormalige medewerker) –  Haarlem, NH10 juni 2014
beladen vracht wagen goed luisteren en inzicht hebben op je omgeving assisteren chauffeur en sociaal zijn
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagend project
Commercieel Medewerker Binnendienst (voormalige medewerker) –  Duiven, GE18 maart 2014
Een uitdagend project binnen een enthousiast en gemotiveerd team van medewerkers.
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkzweer
Belader (huidige medewerker) –  Leusden, UT15 december 2013
Gezellige zweer op de werkvloer, leuke collega's en een goed salaris!
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
chauffeur (huidige medewerker) –  Roosendaal, NB30 oktober 2013
het is een leuk bedrijf om te werken je leert er veel en hebt leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn, ZH16 september 2013
Ik heb met plezier bij dit bedrijf gewerkt. Een leuke afwisselende baan met leuke (ex)collega's.
Was deze review nuttig?JaNee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed collega''s,
beheerder milieustraat (huidige medewerker) –  nijmegen2 oktober 2012
mensen helpen
veel geleerd op verschillende vlakken, materialen en chemie, goede mensen kennis
zeer goede elkaar helpende collega's
directie die ken ik niet van Sita
inspringen op veranderingen en zorgen dat alles goed dan verloopt zoals de klant wilt
zeer Afwisselend werk, op verschillende vlakken de uitdaging zoeken en oplossen
Pluspunten
het werk is binnen alswel buiten
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNee 6Rapporteren

Zie meer reviews over SITA

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 255 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,4

Reviews over SITA gesorteerd op locatie