Sissy-boy
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Sissy-boy Carrières en werk

Over ons
Al meer dan 35 jaar staat het merk Sissy-Boy voor inspiratie. Denkkracht en creativiteit staat daarom centraal in jouw baan bij Sissy-Boy. Alleen zo kunnen we nieuwe wegen verkennen; jouw bijdrage kan hierin het verschil maken!

Sissy-Boy is sinds kort opnieuw onderdeel van een familiebedrijf; de Termeer Groep. Betrokken, ondernemend, betrouwbaar,
 – meer... informeel en duidelijk; dat zijn de cultuurwaarden die daarbij passen en die je als onze collega gaat ervaren!

De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vier landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. In april 2019 is daar Sissy-Boy aan toegevoegd wat bekend staat om hun klantenbeleving.


Wat kun je van ons verwachten?


* Een team dat je met open armen ontvangt

* Marktconform salaris

* Personeelskorting

* Informele werksfeer waar jij jezelf kan zijn

* Persoonlijke groei o.a. door middel van trainingen en opleidingen

* Werken bij een familiebedrijf met 150 winkels in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.


Wil jij het verschil maken en die kansen aangrijpen? Kijk gauw verder in ons aanbod aan vacatures. We zien en horen je graag!
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Sissy-boy te werken?

3,3
Werk-privébalans
2,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,2
Bedrijfscultuur