Simon Loos Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag
chauffeur (huidige medewerker) –  Maasdam5 december 2017
vaak drukke en lange dagen waarbij er dagelijks verschillende taken zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk met gezellige mensen
Controleur (voormalige medewerker) –  Tiel15 juni 2017
Goede mensen, goede team leader's
Een minus is de werk op zaterdag vanaf 12:00 tot 20:00 en geen kans op vakantie tijdens kerst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met leuke collega's
Reachtruckchauffeur (huidige medewerker) –  Wognum24 april 2017
ik werk als reachtruckchauffeur bij simon loos en dit bevalt uitstekend. ik rij met goed en modern materieel en ook het magazijn ziet er goed en modern uit. ook de werksfeer in dit bedrijf is goed .
Pluspunten
leuke collega's en goede werksfeer
Minpunten
ze nemen geen vaste krachten aan maar uitzendkrachten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werk sfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Wognum14 maart 2017
leuke sfeer
goede communicatie
vasten dagen
alleen niet genoeg uren
Pluspunten
muziek tijdens werk
Minpunten
met bedrijfs busje heen en terug naar het werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chauffeur ben je pas echt als?
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Wognum11 december 2016
Leuke baan, goede ondersteuning in rij ervaringen, collega's in overvloed, kan altijd werken iov dat bij jou past.
Geen 8 / 17 mentaliteit, goede sfeer, teamverband en zelfstandig
Rijden in verschillende takken zoals winkeldistributie tot aan bulk transport.
Pluspunten
Salaris op tijd
Minpunten
Weinig door groei mogelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 september 2016
Ik ging mee op een vrachtwagen om bier televeren
Wat ik geleerd heb is het omgaan met klanten
Ik had goede colegas stonden altijd voor elkaar klaar
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Soms wel moeilijk werk i.v.b moeilijke kelders
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best leuk allen heel weinig dagen, tenzij ze anders hadden gezegd.
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Tiel1 september 2016
Ik heb er een jaar gewerkt en de hele tijd waren er problemen met werk. Laatste weken had ik maar 5 dagen werk per 2 weken. Niet leuk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Bijrijder (huidige medewerker) –  Amsterdam20 juni 2016
ik heb veel geleerd van dit bedrijf,maar het is ontzettend zwaar fysiek werk. Ik kom altijd vrolijk op mijn werk en doe mijn werk altijd uitmuntend verrichtten.
Pluspunten
gratis drank
Minpunten
te zwaar fysiek werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Vrachtwagen chauffeur (voormalige medewerker) –  Zaandam, NH17 februari 2015
Helaas door omstandigheden moeten stoppen. Is wel zwaar werk maar op zich had ik hier weinig moeite mee.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer
Magazijnmedewerker / teamleider (voormalige medewerker) –  Geldermalsen, GE12 februari 2015
Was een super leuke baan, met hele leuke collega's. Maar in tegenstelling tot het werkprocessen verminderd zijn. Op zoek naar een andere uitdagend baan.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf met heel veel medewerkers
chauffeur (huidige medewerker) –  Wognum, NH16 december 2013
groot en gezond bedrijf met een boel werkgevers
lange dagen waar je wel tegen moet kunnen

veel werk
veel afwisseling
een hoop opdrachtgevers
Pluspunten
veel werk
Minpunten
het bedrijf is te groot voor sociale contacten
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Chauffeur biertransport (Heineken) (huidige medewerker) –  Den Bosch1 oktober 2012
Begin de dag met een bakkie leut even bijpraten met de collega's uit de nacht daarna op route naar de eerste klant.
Afhankelijk van afstanden een 2e of 3e rit.
Tussendoor altijd ff tijd om te kletsen met collega's
In de bekende hoogtij dagen zoals bv. kerst en Wk's dikke stress ivm de vele klantenakties.
Het kontakt met de klanten en direkte collega's
Pluspunten
een goede opdrachtgever die waardeert wat er gedaan wordt en dit ook naar ons toe laat merken
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht geregeld
magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Wognum19 augustus 2012
Ik heb bij Simon loos een werk-leer traject gevolgd.
Dit is mij absoluut niet bevallen.

Ik heb werkzaamheden moeten verrichten die ronduit levens gevaarlijk waren, de sfeer is alles behalve prettig en de zogenaamde chef's hebben af en toe geen flauw idee waar ze mee bezig zijn.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Simon Loos. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 14 reviews
52
46
35
21
10

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Simon Loos gesorteerd op locatie