Simon Loos Reviews

Alle 24 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slecht
Vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Zaandam10 januari 2020
Kreeg een autistische mentor mee die lag te slapen naar zijn oordeel werd ik beoordeeld niks betaald gekregen van plan om dit jurridisch aan te vechten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijn bedrijf
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Pijnacker8 december 2019
Je maakt zeer veel uren, sociaal hebben zei totaal geen oog voor.
Laten je gewoon aan je lot over.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte leidinggevende
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Pijnacker11 oktober 2019
Moest m’n rekeningen betalen. Maar ze hadden niet genoeg werk. Waardoor ik dus in de problemen kwam te zitten. Hulp werd niet geboden, en zeiden dat dat mijn probleem was.
Minpunten
Te weinig werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lang werk
Vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 april 2019
Veel werk uren van ochtend tot lange avond ritten.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chauffeur
Beroepsgoederen Chauffeur (voormalige medewerker) –  Wognum26 maart 2019
Uitstekend bedrijf, goed management, goede planning en een zeer goed communicatie.
Pluspunten
Fijne sfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk tijd
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Geldermalsen17 maart 2019
Met veel plezier gewerkt bij Simon Loos, heb het er af en toe nog steeds over.
Pluspunten
Goed materiaal
Minpunten
Toch wel veel uren gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig aardige mensen
Laden en lossen (voormalige medewerker) –  Tiel7 januari 2019
goeie werkzweer aardige collega's niet te beroerd om met je mee te denken doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagende werkgever
Groepsmanager Logistiek (voormalige medewerker) –  Tiel30 augustus 2018
Ik heb vooral veel geleerd over de logistiek. Ik heb een leuke tijd gehad bij Simon Loos
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie auto's
Chauffeur CE (huidige medewerker) –  Waddinxveen24 augustus 2018
er valt veel teregelen kwa uren.
mooie auto's. regelmatig bedrijfs feestje
Pluspunten
nieuwe auto's
Minpunten
die zijn er voor iedereen wel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
voorlader (voormalige medewerker) –  Hendrik-Ido-Ambacht8 februari 2018
Een gezellige werkomgeving en prettige werktijden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag
chauffeur (huidige medewerker) –  Maasdam5 december 2017
vaak drukke en lange dagen waarbij er dagelijks verschillende taken zijn
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk met gezellige mensen
Controleur (voormalige medewerker) –  Tiel15 juni 2017
Goede mensen, goede team leader's
Een minus is de werk op zaterdag vanaf 12:00 tot 20:00 en geen kans op vakantie tijdens kerst.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met leuke collega's
Reachtruckchauffeur (huidige medewerker) –  Wognum24 april 2017
ik werk als reachtruckchauffeur bij simon loos en dit bevalt uitstekend. ik rij met goed en modern materieel en ook het magazijn ziet er goed en modern uit. ook de werksfeer in dit bedrijf is goed .
Pluspunten
leuke collega's en goede werksfeer
Minpunten
ze nemen geen vaste krachten aan maar uitzendkrachten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werk sfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Wognum14 maart 2017
leuke sfeer
goede communicatie
vasten dagen
alleen niet genoeg uren
Pluspunten
muziek tijdens werk
Minpunten
met bedrijfs busje heen en terug naar het werk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chauffeur ben je pas echt als?
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Wognum11 december 2016
Leuke baan, goede ondersteuning in rij ervaringen, collega's in overvloed, kan altijd werken iov dat bij jou past.
Geen 8 / 17 mentaliteit, goede sfeer, teamverband en zelfstandig
Rijden in verschillende takken zoals winkeldistributie tot aan bulk transport.
Pluspunten
Salaris op tijd
Minpunten
Weinig door groei mogelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 september 2016
Ik ging mee op een vrachtwagen om bier televeren
Wat ik geleerd heb is het omgaan met klanten
Ik had goede colegas stonden altijd voor elkaar klaar
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Soms wel moeilijk werk i.v.b moeilijke kelders
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best leuk allen heel weinig dagen, tenzij ze anders hadden gezegd.
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Tiel1 september 2016
Ik heb er een jaar gewerkt en de hele tijd waren er problemen met werk. Laatste weken had ik maar 5 dagen werk per 2 weken. Niet leuk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Bijrijder (huidige medewerker) –  Amsterdam20 juni 2016
ik heb veel geleerd van dit bedrijf,maar het is ontzettend zwaar fysiek werk. Ik kom altijd vrolijk op mijn werk en doe mijn werk altijd uitmuntend verrichtten.
Pluspunten
gratis drank
Minpunten
te zwaar fysiek werk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Vrachtwagen chauffeur (voormalige medewerker) –  Zaandam, NH17 februari 2015
Helaas door omstandigheden moeten stoppen. Is wel zwaar werk maar op zich had ik hier weinig moeite mee.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer
Magazijnmedewerker / teamleider (voormalige medewerker) –  Geldermalsen, GE12 februari 2015
Was een super leuke baan, met hele leuke collega's. Maar in tegenstelling tot het werkprocessen verminderd zijn. Op zoek naar een andere uitdagend baan.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Simon Loos. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 24 reviews
54
48
37
22
13

Waarderingen per categorie

3,0Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Simon Loos gesorteerd op locatie