Simon Loos
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over Simon Loos

Elke dag ontzorgen onze 1.650 collega’s de logistiek voor een heleboel aansprekende bedrijven, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Jumbo, Plus, Heineken, Bavaria en Danone. Vol trots leveren we dan de beste logistieke oplossingen in Transport, Warehouse, Co-Packing en Logistieke Consultancy.

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig
 – meer...

#trotsMooi werk!Co-packing op zijn best in ons warehouse in Tiel

KOM BIJ DE FAMILIE!

Al onze vacatures vind je op www.werkenbijsimonloos.nl.

We horen graag van je!

Ontmoet je nieuwe collega's in een van de vele vlogs :-)

We zijn hartstikke trots op al onze collega’s die – dag in dag uit – onze mooie naam in logistiek waarmaken.

Wie zijn die geweldige mensen? Bekijk de leuke vlogs of lees mee met de verhalen op https://werkenbijsimonloos.nl/over-simonloos.


Onze stoere bedrijfsvideo!

Een rondje door Simon Loos bv was nog nooit zo leuk als in deze strakke video: laat je in 1,5 minuut meevoeren langs en over de hoogtepunten van het bedrijf. Sit back and enjoy!

“Samen op weg naar de beste logistiek“

Werken bij Simon Loos betekent werken bij een toegewijde, stabiele en sociale werkgever. Als familiebedrijf zijn we trots op onze traditionele waarden, en vinden we het belangrijk om de platte organisatiestructuur en de informele werksfeer te behouden. Dat dat goed samengaat met onze innovatieve visie op logistiek, zien we elke dag terug bij onze collega’s!

Onze mensen zijn dan ook het allerbelangrijkste: hier begint en eindigt onze onderscheidende logistieke dienstverlening. We zijn trots op al onze collega’s en doen er alles aan om ze – net als onze klanten – echt blij te maken. Met zekerheid, continuïteit, opleidingen, doorgroeimogelijkheden, ziektepreventie en oog voor onze mensen hopen wij ook een onderscheidende werkgever te zijn. Vanzelfsprekend hanteren wij de cao Beroepsgoederenvervoer en bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden .


Enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@simonloos.nl. We gaan graag samen met jou op weg.