Signify Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 186 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Used to be great but getting worse every day
Director (huidige medewerker) –  Amsterdam19 september 2018
Culture has been deteriorating very rapidly in the past 9-10 months. Many great people are leaving the company while management is just focused on cost cutting.
Pluspunten
good salary
Minpunten
zero motivation, bad culture, micromanagement
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Corporate Global Supplier Quality Manager
Quality Assurance Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven5 september 2018
Currently Signify (former Philips Lighting)
Senior Supplier Quality Manager
Global Commodity team Outsourcing Finish Goods and Electronics.
Supplier Prospections / scouting/ Certification / Audit / Exit Management
Define/ Deploy Quality Target for the assigned supply base.
Secure corporate requirements compliancy.
Develop team work in order to achieve strategic goals and operational excellence .
Supplier development / lean maturity
Process and product improvement.
New product introduction. APQP/PPAP
Procurement saving . ( COQ/CONQ/VA REDUCTION/NVA cutting)
Big data management ( cloud / online Data and dashboards ,SharePoint 2010/2013 consultant )
Business intelligence solution/ SQL queries
Pluspunten
Global exposure
Minpunten
place for growth missing
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ruoxiao Yang - 2018
Logistics Operation Supervisor (huidige medewerker) –  Amstrdam6 augustus 2018
Having 3 years working in logistics team, have led me to specialize increasing understanding in this industry. I have development solid knowledge and skills in export processes and documentation preparation based on different countries’ requirements. In addition to this, I have worked with multi – cultures people from different countries, this helped me to better understand and interact with customer and anticipate their needs. Moreover, my own Asian background and interests in other cultures, together with a high motivation, have also helped me confident in handling different problems.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overall feedback
Marketing Communication Manager (voormalige medewerker) –  Eindhoven4 mei 2018
overall the compensation is incentivation is good. Management of processes could become a bit more efficient
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke productie
Interne Postbezorger (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 maart 2018
heb maar tijdelijk gewerkt als vakantie baan maar was wel gezellig.
Pluspunten
korting voor philips onderdelen
Minpunten
kreeg weinig betaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer. Tijden zijn prima en goede werkomgeving
Magazijnmedewerker en heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Winterswijk11 december 2017
Heb er met heel veel plezier gewerkt. Prima werksfeer. Goede beloning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Storingsmonteur instalateur (voormalige medewerker) –  Roosendaal10 december 2017
We werkte in een team en deze was hecht en we werkte goed samen we kregen alle storingen opgelost , productiviteit was hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company to work for
Concept Business Architect Intern (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 december 2017
I worked at Philips as an intern before the company split. The culture is very international-orietented and you are constantly inspired by the abundance of intelligent talent walking around the offices. Philips is a place were you can learn and expand your boundaries, be creative and work on things that are meaningful for the future.
Pluspunten
Internation workplace, very intelligent coworkers, inspiring offices, excellent lunch facilities at the high-tech campus
Minpunten
can't name any
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel dynamisch
Douane declarant (huidige medewerker) –  Eindhoven21 november 2017
Super gezellig, leuk en leerzaam. Ik heb er veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It was Good
Radio communication and electronics internship (huidige medewerker) –  Gemeente Eindhoven13 november 2017
The work environment and the people are so cool and the work is really balanced. The motivation of the company is real good, and the people are working towards for a better future.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een mooi bedrijf
Machine steller bediende (persen) (voormalige medewerker) –  Sittard5 september 2017
Is gestopt ben toen van Philips Sittard naar Argus -imaging (philips heerlen) overgeplaatst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was leuk werk
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem23 augustus 2017
Het was een leuk werk met leuke collega's jammer dat bedrijf ging verhuizen naar Eindhoven
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stress
Reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport21 augustus 2017
weet niet wat de bedrijf zelf wil , wordt van alles gezegd maar niks uitgevoerd
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive
Telecom Expense Management Specialist (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 juni 2017
I have worked very hardly and accuratly.I like to work with numbers and the story behind the numbers. Also it is for me very important to meet the deadlines and appoinments with the (internal and external) clients.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good
Intern, Process Improvement and Analytics (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL1 mei 2017
good experience. good team. good culture. good challenging roles. good people. good hr. good finance. good supply chain. good company. good business. good
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samen werking en een goede werk omgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen28 februari 2017
het is in 2015 overgenomen door Philips en gesloten in 2017.
het was prima voor Philips te werken,

er was een prima werksfeer

goede collega,s

als het heel druk was moest je hardwerken

je vrijheid.
Pluspunten
gratis koffie en melk
Minpunten
die waren er niet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and young innovating team
Lighting Engineer Junior (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 februari 2017
Working within Front End Innovation team as lighting engineer - Conception of 2 luminaires dedicated to Museum application - Main optical ressource - Reporting in english (speaking & writting)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede tijd
Paneloperator (voormalige medewerker) –  Roosendaal25 januari 2017
IK heb een hele goede tijd beleeft bij Philips Lichting , anders blijf je daar geen 32 jaar .
je kon er altijd verschillende cursussen volgen en je zelf omhoog werken indien je dat wilde .
E de colegiagiteit was altijd zeer goed , je stond voor elkaar klaar als het nodig was .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer en doorgroeimogelijkheden.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Uden18 januari 2017
Ik heb met veel plezier bij de Philips gewerkt.
Veel doorgroeimogelijkheden en goede werksfeer.
Pluspunten
goede structuur en orde
Minpunten
Niet netjes met mensen die ziek zijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was heel leuk daar jammer dat ik weg moest.(het liep nog niet goed genoeg)
Assemblagemedewerker (huidige medewerker) –  Winterswijk17 januari 2017
in pakken van producten , klanten helpen ,kassa hoe je daar moest inpakken, leiding geven aan collega's
het ging heel goed tussen mij en mijn collega's
het omgaan met klanten, kassa doen en met collega's werken
Pluspunten
gezeligheid onderling
Minpunten
?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Signify. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 186 reviews
563
454
341
214
114

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Signify gesorteerd op locatie