Shoeby
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Shoeby Carrières en werk

Over ons
Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby.

We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties.


Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept en Cult Edition bij ons. Voor kinderkleding hebben we de eigen labels Jilly, Jill, Mitch en MTC ontwikkeld.


Opererend
 – meer... in het middensegment is de kleding van Shoeby voor iedereen bereikbaar. Letterlijk, want onze winkels bevinden zich over het algemeen in het hart van kleine(re) plaatsen of in de drukbezochte subcentra van grote(re) steden. Lekker dichtbij, goed bereikbaar en altijd in de buurt.

De sfeer en de uitstraling van onze winkels zijn eigentijds en klanten voelen zich dan ook thuis. Het Shoeby team functioneert vanuit hun gevoel en passie voor mode en stylen zich volgens de laatste trends! Met veel wisselende collecties en instore presentaties, is elk bezoek aan de Shoeby filialen een nieuwe beleving.


Samen maken we het succes


Het zijn stuk voor stuk alle individuele medewerkers die samen het succes van Shoeby maken.

Of je nu op het Service Center werkt of in een van de winkels: al onze medewerkers hebben dezelfde ambitie, passie en winnaarsmentaliteit. Dankzij deze toppers zijn we gedurende de jaren flink gegroeid en hebben we inmiddels meer dan 230 winkels in Nederland en België, een innovatieve webshop en expanderen we o.a. in Duitsland met Wholesale.


En het gaat door! Shoeby blijft innoveren, verbeteren, ontwikkelen en grijpt nieuwe initiatieven aan. Een gezellige sfeer, persoonlijke benadering, door passie gedreven collega’s, ruimte voor initiatief en samen successen vieren; Welkom bij Shoeby!
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Shoeby te werken?

3,7
Werk-privébalans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,9
Bedrijfscultuur