Shell Reviews

85 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Place to work
Technical HSE Advisor (voormalige medewerker) –  The Hague, Netherlands10 januari 2018
I LOVED working with Shell. Working in Shell's global headquarters in The Hague and interacting with the company leadership on a daily basis was great. I was constantly intellectually challenged and supported by my peers and management.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellente HR organisatie en skills
Talent Manager (huidige medewerker) –  Den Haag2 januari 2018
Werken voor Shell betekent constant bezig zijn met verandering, engagement en uitdagingen. Je werk samen met collega's uit alle windstreken met een hoog opleidingsniveau. Op het hoofdkantoor is de voertaal engels en werk je veel virtueel in internationale teams. Er wordt veel gedaan aan opleiding maar de beste plek om te starten is op een operationele site zoals de raffinaderij bij Pernis. Shell is goed bezig om te veranderen naar een bedrijf dat een actieve rol wil spelen in de energie transitie.
Pluspunten
Bedrijfscultuur, loopbaanmogelijkheden, arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Voor sommigen de core business, maar het is beter mee te werken aan verandering dan er tegenaan te schoppen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke vverksfeer
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Gouda24 november 2017
Moeilijkste is techniche onderhoud.
Leukste is dat mijn vverk flexibel is.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Bakker (voormalige medewerker) –  Gouda22 november 2017
Leuke plek om te werken en daarbij goed salaris zonder vertraging.
Pluspunten
Gezellige werk omgevving
Minpunten
Korte pauzes
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk
Servicemedewerker (huidige medewerker) –  Rijswjk15 november 2017
het is vooral opletten, schoonmaken, het bedienen van de kassa, buiten rondes lopen. vuilniszakken verwisselen, pompen schoonmaken, schappen bijvullen.
Pluspunten
vlak bij huis
Minpunten
hoge werkdruk, weinig medewerkers, geen fijne sfeer
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professional
Chief Architect Global Functions (huidige medewerker) –  Den Haag10 november 2017
Professional climate, high level of education of staff
Pluspunten
Professional
Minpunten
Not very agile (yet)
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke uitdaging
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag17 augustus 2017
goede sfeer
gezellige collega's
maar geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgebied om te werken zeer veilig.
Hoofduitvoerder (huidige medewerker) –  Pernis1 augustus 2017
Ik ben er werkzaam via mijn huidige werkgever, shell medewerkers zelf zijn over het algemeen behulpzaam, veel safety meetings waar je zeker ook lering uit kunt halen.
Pluspunten
Prima balans
Minpunten
heel veel overleg
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een leuke afwisselende baan
Tankstation medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord20 juni 2017
Veel verschillende dingen te doen en ook met veel mensen in contact. Gezellig werk en heet afwisselend.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch uitdagend begripvol bedrijf dat mee denkt met de consument
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag5 juni 2017
Shell is een fantastisch modern bedrijf dat mee denkt met hun klanten en met hun personeel. Goede communicatie veel leuke extra's zoals bonussen of daagjes uit promotie materiaal en een goed werkend cao management en arbeidstructuur. Je voelt je begrepen en gewaardeerd. En je werkt in een relaxte werksfeer
Pluspunten
Extra korting op brandstof
Minpunten
Geen minpunten. Okay mischien dan toch de bedrijfs kleding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein maar druk station
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid28 april 2017
Elke dag de zelfde handelingen, openen of sluiten van het station, emmers neerzetten, wasstraat openen.

Koffie pakken en de eerste tankers helpen.
Indien de levering komt, deze controleren en opruimen.

In de winter het buitenterrein vrij van sneeuw maken.

Helaas, ik heb geen cursussen hier kunnen volgen.
Het moeilijkste van het werk was om met verschrikkelijk veel nationaliteiten overweg te kunnen, zodat je ieder begrijpt.

Het leukste is de lol die je kan hebben met sommige collega.
Pluspunten
diensten kunnen ruilen
Minpunten
geen parkeergelegenheid op de werkplek
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting project.
Senior Structural Engineer (voormalige medewerker) –  Assen, the Netherland23 maart 2017
I worked in NAM office from May 2014 to November 2014 on a interesting brownfield project. Nice environment, colleagues and challenging project. Nice experience, I improve my knowledge on the industry.
Pluspunten
Well-known company.
Minpunten
Long commute time to come back to London.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Shell biedt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
Business finance manager Safety & Environment (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2017
Gedurende mijn loopbaan bij Shell ben ik altijd in staat gesteld om mijzelf verder te onwikkelen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer en veel eigen inbreng
Manager (huidige medewerker) –  Almere-Buiten18 maart 2017
Werk al ruim 18 jaar bij Shell en erg naar mijn zin. Alleen de waardering wordt er slecht beloond
Minpunten
Slechte waardering
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijne collega's
Verkoper (voormalige medewerker) –  Asten14 maart 2017
Veel geleerd en superrrrr collega's. Je moet wel altijd werken, zoals bij feestdagen en oud op nieuw.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig veel uitdaging in het werk.
Organisatie adviseur (voormalige medewerker) –  Den Haag13 maart 2017
Het is een fantastisch bedrijf om voor te mogen werken. Het is een bedrijf dat haar werknemers werkelijk alles kansen biedt om zich te ontplooien.
Pluspunten
Intellectuele uitdaging
Minpunten
24/7
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd met plezier gewerkt
Hoofd-proces-operator (voormalige medewerker) –  Pernis23 februari 2017
Een goed bedrijf met oog voor de ontwikkeling van zijn medewerkers. goede mogelijkheden om je te ontplooien.
Pluspunten
goede sociale voorzieningen
Minpunten
???
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch
Master Research internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 februari 2017
Het was heel fijn om hier te werken. Goede werksfeer en iedereen was aardig en wilde helpen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Pernis31 januari 2017
Alles was goed, de service, mijn collega's en de werkzaamheden die je moet verichten, ik was een stagaire voor een half jaar.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkgever
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag30 januari 2017
Ik heb altijd met plezier gewerkt ook al waren de IT werkzaamheden die ik in de laatste periode niet echt hetgeen ik verder zal ambiëren.
Pluspunten
Groeimogelijkheden
Minpunten
Erg groot
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 3.175 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,6

Reviews over Shell gesorteerd op locatie