Shell Reviews

77 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgebied om te werken zeer veilig.
Hoofduitvoerder (huidige medewerker) –  Pernis1 augustus 2017
Ik ben er werkzaam via mijn huidige werkgever, shell medewerkers zelf zijn over het algemeen behulpzaam, veel safety meetings waar je zeker ook lering uit kunt halen.
Pluspunten
Prima balans
Minpunten
heel veel overleg
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een leuke afwisselende baan
Tankstation medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord20 juni 2017
Veel verschillende dingen te doen en ook met veel mensen in contact. Gezellig werk en heet afwisselend.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch uitdagend begripvol bedrijf dat mee denkt met de consument
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag5 juni 2017
Shell is een fantastisch modern bedrijf dat mee denkt met hun klanten en met hun personeel. Goede communicatie veel leuke extra's zoals bonussen of daagjes uit promotie materiaal en een goed werkend cao management en arbeidstructuur. Je voelt je begrepen en gewaardeerd. En je werkt in een relaxte werksfeer
Pluspunten
Extra korting op brandstof
Minpunten
Geen minpunten. Okay mischien dan toch de bedrijfs kleding
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein maar druk station
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid28 april 2017
Elke dag de zelfde handelingen, openen of sluiten van het station, emmers neerzetten, wasstraat openen.

Koffie pakken en de eerste tankers helpen.
Indien de levering komt, deze controleren en opruimen.

In de winter het buitenterrein vrij van sneeuw maken.

Helaas, ik heb geen cursussen hier kunnen volgen.
Het moeilijkste van het werk was om met verschrikkelijk veel nationaliteiten overweg te kunnen, zodat je ieder begrijpt.

Het leukste is de lol die je kan hebben met sommige collega.
Pluspunten
diensten kunnen ruilen
Minpunten
geen parkeergelegenheid op de werkplek
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting project.
Senior Structural Engineer (voormalige medewerker) –  Assen, the Netherland23 maart 2017
I worked in NAM office from May 2014 to November 2014 on a interesting brownfield project. Nice environment, colleagues and challenging project. Nice experience, I improve my knowledge on the industry.
Pluspunten
Well-known company.
Minpunten
Long commute time to come back to London.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Shell biedt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden
Business finance manager Safety & Environment (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2017
Gedurende mijn loopbaan bij Shell ben ik altijd in staat gesteld om mijzelf verder te onwikkelen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer en veel eigen inbreng
Manager (huidige medewerker) –  Almere-Buiten18 maart 2017
Werk al ruim 18 jaar bij Shell en erg naar mijn zin. Alleen de waardering wordt er slecht beloond
Minpunten
Slechte waardering
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super fijne collega's
Verkoper (voormalige medewerker) –  Asten14 maart 2017
Veel geleerd en superrrrr collega's. Je moet wel altijd werken, zoals bij feestdagen en oud op nieuw.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig veel uitdaging in het werk.
Organisatie adviseur (voormalige medewerker) –  Den Haag13 maart 2017
Het is een fantastisch bedrijf om voor te mogen werken. Het is een bedrijf dat haar werknemers werkelijk alles kansen biedt om zich te ontplooien.
Pluspunten
Intellectuele uitdaging
Minpunten
24/7
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd met plezier gewerkt
Hoofd-proces-operator (voormalige medewerker) –  Pernis23 februari 2017
Een goed bedrijf met oog voor de ontwikkeling van zijn medewerkers. goede mogelijkheden om je te ontplooien.
Pluspunten
goede sociale voorzieningen
Minpunten
???
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch
Master Research internship (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 februari 2017
Het was heel fijn om hier te werken. Goede werksfeer en iedereen was aardig en wilde helpen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Pernis31 januari 2017
Alles was goed, de service, mijn collega's en de werkzaamheden die je moet verichten, ik was een stagaire voor een half jaar.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkgever
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag30 januari 2017
Ik heb altijd met plezier gewerkt ook al waren de IT werkzaamheden die ik in de laatste periode niet echt hetgeen ik verder zal ambiëren.
Pluspunten
Groeimogelijkheden
Minpunten
Erg groot
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopskils
verkoop medewerker (huidige medewerker) –  Breukelen30 januari 2017
hier leer ik meer over me zelf. wat ik ben en hoe ik in het leven sta. dat ik in de verkoop best aardig ben.
Pluspunten
communicatie skill ontwikkeling
Minpunten
veel weekenden werken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel en uitdagend
Senior Business Analist (voormalige medewerker) –  Den Haag12 januari 2017
Carriere heb je zelf in de hand
Veel opportunities om uit te kiezen
Je leert ontzettend veel
Professionele en leuke collega's
Work/life balance kan soms lang onder druk staan
Er wordt voortdurend gereorganiseerd
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte vestiging
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Alkmaar11 januari 2017
Ik was ingewerkt door iemand die daar pas 2 weken werkte. Die wist zelf ook niet veel. De schuld werd altijd op mij geschoven, omdat ik de nieuwe was, terwijl ik al 3 jaar kassa- ervaring erop heb zitten!
Geen goede uitleg, saaie werksfeer, leiding was er bijna nooit.
Ik moest elke dag de sleutel vragen voor een kluis om mijn waardevolle spullen in te bergen, terwijl iedereen een eigen had moest ik random met mensen delen en altijd vergeet meneer de leiding dat... Geen eigen werkkleding, ik moest telkens de kleding dragen van iemand anders, tot slot slechte ervaring
Minpunten
geen korting op je aankopen ( lunch), ook geen korting op het tanken, wat de andere helft van de medewerkers wel had, vriendjespolitiek
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good well organised place to work all mostly speak english would be good to learn duth though
ground worker (voormalige medewerker) –  netherlands9 januari 2017
got your jobs well briefed well organised all the proper equipment available worked safely and were allowed to use your own iniative and expeirance after good risk assessments carried out
Pluspunten
sense of purpose
Minpunten
hard phsical wok, work in contaminated ground
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Facilitaire medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 december 2016
Prettig bedrijf, leuke collega's elke dag is weer anders.
Leuk werk met voldoende afwisseling, goede werkomgeving.
Pluspunten
Waardering
Minpunten
ver doorgaande bezuinigingen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Project Manager (huidige medewerker) –  Rijswijk19 oktober 2016
Hele diverse werkgever met veel mogelijkheden. Gezellige atmoshpere en leuke collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
servicemedewerker en stationsmanager (huidige medewerker) –  Apeldoorn23 september 2016
we hebben zeer goed team, alles in overleg, managers zijn ook hardwerkend en denken mee
Pluspunten
goede collegialiteit
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 2.902 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,6
Bedrijfscultuur
3,6

Reviews over Shell gesorteerd op locatie