Shell Reviews

114 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.735 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Shell uitweg rotterdam deli by shell medewerkster
Deli by shell medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam uitweg noord18 november 2018
Ik heb hier voor een maand gewerkt maar het was niet leuk. Enige wat leuk was was dat je gratis koffie of thee kon zetten voor je zelf. En af en toe wat fooi kreeg. Er word op de werk vloer veel geroddeld. Ze zeggen stiekem lelijke dingen achter je rug om. Ik werkte vaak 9 uur lang maar kreeg geen pauze, wat eigenlijk helemaal niet mag volgens de wet maar de hebben ze schijt aan. Dus als het druk was mocht je niet even naar de wc of een broodje eten. Je moest ook verplicht naar de BHV cursus maar dit werd één dag van te voren aangegeven terwijl ik aan het werk was om 22:00 savonds. Ik kom toen niet omdat ik al een belangrijke afspraak had staan, toen hadden ze me ontslagen.
Pluspunten
Gratis koffie/thee
Minpunten
Lange uren, geen pauze, niet tot weinig kunnen eten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Someren14 november 2018
Ik werkte hier bijna 6 jaar als voornamelijk kassamedewerker. Het was een lokaal station waar het niet heel druk was, maar wel altijd genoeg te doen was. Ik stond hier bijna altijd alleen wat voor verantwoordelijkheden zorgt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.,
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Wieringerwerf10 oktober 2018
ik zou zo gezegd niet in het team passen maar ik werkte altijd alleen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij een Shell station.
Gastheer (huidige medewerker) –  Asten28 september 2018
Bij het werken op een Shell station wordt er van alles van je verwacht, zo moet je de kassa kunnen bedienen, kunnen schoonmaken, kunnen vakken vullen en je moet allerlei e-learnings afronden.

Om verder in te gaan op het schoonmaken:
Dit bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van de shop door bijvoorbeeld te stofzuigen, te dweilen en het schoonmaken van de toiletten. Ook moet het terrein meerdere keren per week worden schoongemaakt, denk hierbij aan; pompen poetsen, bestrating aanvegen, emmers en gieters bijvullen, papierrollen vervangen en het poetsen van verschillende apparaten buiten het gebouw.

De e-learnings die je verwacht wordt te maken zijn erg divers. De een leert je over de brandstoffen van Shell, een ander leert je over verkoopvaardigheden en weer een ander leert je over voedselveiligheid.

Een doorsnee dag op het tankstation bestaat uit kassa draaien, aanvullen en poetsen. Zolang je met collega's staat te werken is dit goed vol te houden, maar als je alleen staat te werken kan het werk gaan vervelen.

Verder is het een leuke en diverse baan, geschikt voor vrijwel iedereen. Zorg wel voor een goed contract en stel eisen aan je beschikbare uren, aangezien je baas ooit je hand neemt als je een vinger geeft.
Pluspunten
Gratis koffie of thee, flexibel.
Minpunten
Gaat vervelen, lastige klanten, contractvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden3 september 2018
Veel zelfstandig aan de slag, vbeel verschillende taken, prima te combineren met studie en leuke werksfeer door de vele vaste klanten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great exposure and growth
Consultant, LNG Operations Services (voormalige medewerker) –  Netherlands1 september 2018
Shell offers excellent opportunities to move around in different functions and geographies. You get to work with the some class leaders in a very flat organization.
Pluspunten
Great mentorship, excellent growth opportunities
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als ploeg een goede familieband
Hoofd procesoperator (voormalige medewerker) –  Pernis21 augustus 2018
Veel dingen goed bespreekbaar tijdens koffie of
Lunchpauzes.
Pluspunten
Zeer goede werkomstandigheden!!
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor mij nooir meer !!!
Gastheer (huidige medewerker) –  Den Hoorn23 juli 2018
Werk druk hoog weinig betaald mangers staan onder druk en ventileren dat weer op de werkvloer wat de zweer er niet leuker op maakt shell doet zich voor komen of het internationaal zo goed is maar in werklijkheid klopt daar niks van
Pluspunten
Niks
Minpunten
Weinig betaald voor veel werk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd van het bedrijf Shell
SAP Senior Technical Consultant (voormalige medewerker) –  Leidschendam1 juni 2018
Shell gaf mij de mogelijkheden om te groeien van SAP consultant tot SAP Project Manager. Het management gaf mij de ruimte om te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good Work culture
Executive-II (voormalige medewerker) –  Netherlands23 mei 2018
It was a good experience working with Shell, Netherlands. Good Work culture and some times had tight deadlines but it was fun achieving that and working there.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overall good experience
Process Engineer (voormalige medewerker) –  Rotterdam, Netherlands16 april 2018
Good employer, interesting challenges to work on. Good work life balance. People change positions every four years, which is good for career advancement, but also means that there's a general feeling of "unrest" in the organization.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
International bedrijf met legio mogelijkheden
Consultant / process analyst (voormalige medewerker) –  Den Haag10 april 2018
Een grote diversiteit aan collegas, mooie projecten en mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Shell - perfect company to work for
Executive Assistant (huidige medewerker) –  Den Haag8 maart 2018
Het bedrijf is all about Care for People.
Zowel intern als extern.

Veiligheid en woon/werk verhouding staat boven aan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
learned how to work with different cultures. No project can be successful without good projectmanagement
International Project Manager (huidige medewerker) –  the Hague8 februari 2018
To save money the decission is made to assign people in India, Malaysia and Mexico to be involved in our migration project (servers and Databases). As project manager we have to deal with different cultures which is an extra challange to run projects. But is a worthful experience.
Pluspunten
home office
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met de klanten een babbeltje en gelijk af te rekenen als ze vragen hebben dan helpen
Shopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Vianen14 januari 2018
Met de vaste klanten een praatje maken
Proberen nieuwe klanten binnen te halen
Bij eventuele vragen de klant goed voorlichten over bv olie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Place to work
Technical HSE Advisor (voormalige medewerker) –  The Hague, Netherlands10 januari 2018
I LOVED working with Shell. Working in Shell's global headquarters in The Hague and interacting with the company leadership on a daily basis was great. I was constantly intellectually challenged and supported by my peers and management.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellente HR organisatie en skills
Talent Manager (huidige medewerker) –  Den Haag2 januari 2018
Werken voor Shell betekent constant bezig zijn met verandering, engagement en uitdagingen. Je werk samen met collega's uit alle windstreken met een hoog opleidingsniveau. Op het hoofdkantoor is de voertaal engels en werk je veel virtueel in internationale teams. Er wordt veel gedaan aan opleiding maar de beste plek om te starten is op een operationele site zoals de raffinaderij bij Pernis. Shell is goed bezig om te veranderen naar een bedrijf dat een actieve rol wil spelen in de energie transitie.
Pluspunten
Bedrijfscultuur, loopbaanmogelijkheden, arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Voor sommigen de core business, maar het is beter mee te werken aan verandering dan er tegenaan te schoppen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
My dream job
Contractor (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage14 december 2017
Wonderful project, colleagues, work environment--it was my dream job! I was challenged every day to stretch myself to my greatest potential, and given the autonomy to make my own decisions--they trusted me as a professional and offered a collaborative atmosphere to call on colleagues for skillsets that rounded out a project. I had a wonderful and supportive team while working at Shell.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke vverksfeer
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Gouda24 november 2017
Moeilijkste is techniche onderhoud.
Leukste is dat mijn vverk flexibel is.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Bakker (voormalige medewerker) –  Gouda22 november 2017
Leuke plek om te werken en daarbij goed salaris zonder vertraging.
Pluspunten
Gezellige werk omgevving
Minpunten
Korte pauzes
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Shell. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 5.737 reviews
52.252
41.774
31.062
2363
1286

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,7Bedrijfscultuur