Shell Reviews

142 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.098 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
T werk was leuk de collega s niet en t beleid ook niet te lage verdiensten
Medewerker (voormalige medewerker) –  Harmelen8 december 2019
T werk was leuk de collega s niet en t beleid ook niet en te lage verdiensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf om voor te werken, met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Den Haag Centrum29 november 2019
Geweldig bedrijf, zeer professioneel, alle ruimte voor je inbreng en ook om jezelf te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaarden horen ongetwijfeld tot de beste in Nederland
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Incredible opportunities, if you are smart, educated and open to change.
I worked in Shell for 15 years as a Contractor in Communications. I worked all over the Technical Division with the opportunity to initially work with Senior Managers and to produce a monthly newsletter for the main offices in Rijswijk and Houston. As a contractor I could move around and I worked for many parts of the Technical Division. I worked in HR and published the annual directory of Learning Courses; I worked in Knowledge Management (KM) several times, consolidating the methodology, working on projects in Qatar and Kazakhstan. I spent two years working with an inspired manager in part of the Learning organization that was responsible for advanced training for Senior Project Managers. My advice to anybody joining Shell is to think of developing your knowledge of the company and move on to work in several areas over the years. Do not get tied to one special type of work, be adventurous, as the company offers amazing opportunities to those knowledgeable and adventurous enough to profit from them.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk omgeving
Service medewerker (huidige medewerker) –  Nieuwegein11 november 2019
je werkt zeer zelfstandig op verschillende gebieden, je hebt namelijk ook sluit verantwoordelijkheid
Pluspunten
Rustig
Minpunten
ook zijn er drukke periodes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopmedewerker
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rilland26 oktober 2019
Leuke zelfstandige baan. Veel vaste klanten die terug komen.
Werkte liever aan de provinciale weg, daar heb je vaak te maken met toeristen, de sfeer is iets leuker en uitdaging des te meer omdat je meer op de dienstverlening kunt inspelen en gastenbeleving dan "ons kent ons".

Minpunten:
lage salaris
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarde en fijne arbeidssfeer
Veiligheidskundige binnen verschillende afdelingen (huidige medewerker) –  Pernis22 oktober 2019
Goede arbeidsvoorwaarde voor diegene welke reeds langere tijd in dienst zijn, voor de huidige lichting is stukken minder.
Goed management welke nog wel eens van koers veranderd.
Bedrijfscultuur is goed te noemen.
Pluspunten
Dynamisch bedrijf
Minpunten
Doelstellingen willen nog wel eens wijzigen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mwah
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Limburg20 oktober 2019
Lange dagen en geen pauze. Veel afwisselend werk dat dan wel weer.
Leuk team, dat maakt het leuk!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch bedrijf met een zeer open management cultuur
MNS Demand Analyst (voormalige medewerker) –  Den Haag12 september 2019
Als contractor goed behandeld en met name de flexibele werktijden waren een bonus.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Its the leading fuel and gas producing company in uganda
Pump attendant (voormalige medewerker) –  Pump attendant31 augustus 2019
Its acompany that values workers and it provide all privilages to its workers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles behalve een productieve en prettige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lierop4 augustus 2019
Verschrikkelijke ervaring, verschrikkelijk management, salaris alles behalve realistisch ivm verantwoordelijkheid!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie review (geen dus!)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkgever
Senior engineer at P&T Operations Excellence (voormalige medewerker) –  Rijswijk29 juli 2019
Shell is een enorm bedrijf. Soms lastig om het overzicht te hebben wat het bedrijf je kan bieden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maasbree23 juli 2019
Slechtste baas die ik ooit gehad heb. Is franchise met nog 2 andere vestigingen. Hier wordt je echt alleen gezien als nummer. Ben je door omstandigheden ziek wordt er niet gevraagd hoe het gaat en totaal geen begrip getoond voor de vervelende situatie die je hebt meegemaakt. Onmenselijk bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
You can learn a lot and gain experience.
Head Chef (voormalige medewerker) –  Netherlands17 juli 2019
You can learn a lot and gain experience.I learned a lot about different divisions of Shell. The management of Shell would like to give you the opportunity to develop yourself. The people you work with are all very profasionally? The hardest part of working at Shell is that all the different divisions, not all work together smoothly, this sometimes makes it difficult to look at something in another division? The best of this is if you reach what you want to achieve that gives it a satisfaction.
Pluspunten
Opportunities
Minpunten
Too many different nationalities, which sometimes makes communication difficult
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eentonig, weinig sympathie
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Noord nederland14 juli 2019
Mijn ervaring bij Shell was erg slecht. Je naaste collega's waren aardig en sommige klanten was het contact goed daarmee is ook alles wel gezegd.
Het management heeft heel weinig voor je over en er was 0 feedback of contact. Er wordt vanuit Shell graag gebruikt gemaakt van een machtspositie en dat laten ze je duidelijk merken. Als er mensen komen om je bepaalde werkzaamheden uit te leggen (bakkerij) wordt het je uitgelegd alsof je een kind van 5 bent.

Verder is werk erg eentonig ik weet elke dag wat me te wachten staat, welke werkzaamheden ik ga doen en hoe me dag eruit gaat zien. Verder wordt er ook van je verwacht dat je mensen vraagt om: airmiles, een broodje van de bakkerij, co2 neutraal rijden, airmiles inleveren voor korting en het kassa koopje bij elke klant die bij je je aan de kassa komt. Dit werkt echter bij sommige klanten veel ergernis op omdat de meeste mensen hier geen belang bij hebben.


Ook je diensttijden zijn erg wisselend waardoor je ritme helemaal van hot naar her gaat, in mijn geval was een vast rooster ver te zoeken en je moest er ook niet gek van opkijken als je rooster pas een week van te voren beschikbaar was.
Voorbeeld: maandag van 06:00 tot 15:00, woensdag van 15:00 tot 23:00 en vrijdag weer van 06:00 tot 15:00 en zondag weer van 15:00 tot 23:00 etc.

Verder was het contact met collega's en klanten leuk maar dat kan niet op tegen de minpunten in mijn ervaring.
Pluspunten
Collegas
Minpunten
Wisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale werkomgeving
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 mei 2019
Door het internationale karakter van het bedrijf heb je ook heel veel contact met internationale collega's. Dit verbreed je horizon, maar heeft ook zijn nadelen omdat sommige zaken moeizamer verlopen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal stabiel bedrijf
Relocation & Immigration Coordinator (voormalige medewerker) –  Den Haag3 april 2019
Een internationaal bedrijf met goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
internacional y famosa
Assistant to the world wide Training Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag25 februari 2019
internacional y famosa con companeros de valior paises
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relax environment and good salary
Senior Business Intelligence, Data Architect (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage11 januari 2019
Relaxed environment and good salary. The management is really good and ready to help advance your career. The work is routine most times. I will recommend.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super Klima
Elektroniker für Betriebstechnik (voormalige medewerker) –  Rotterdam&Weltweit12 december 2018
Alles perfekt wäre gerne geblieben,nur leider kam die Wirtschaftskrise dazwischen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tankwagenchauffeur
Tankwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  pernis21 november 2018
Nadelen:
Veel regels.
weinig ruimte voor vakantiedagen.
je moet alles verantworden met computer en, op papier.
Als er wat fout gaat is het altijd de chauffeur zijn schuld.
2 ploegendienst ook in het weekend.
Te veel werk om op een relaxte manier je werkt te kunnen doen.
Collega's die de auto vies ahterlaten, niet tanken, laat binnenkomen, de tijd dat je op je auto zit te wachten krijg je niet betaald.

De voordelen:
je krijgt beter betaald loonschaal E.
Ploegentoeslag.
Max 12 uur per dag .
je word er lichamelijk niet moe van.
Je krijgt bijna overal koffie.
Pluspunten
zie review
Minpunten
zie review
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Shell. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 7.098 reviews
52.796
42.168
31.309
2438
1387

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,7Bedrijfscultuur