Shell Reviews

133 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.726 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Its the leading fuel and gas producing company in uganda
Pump attendant (voormalige medewerker) –  Pump attendant31 augustus 2019
Its acompany that values workers and it provide all privilages to its workers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles behalve een productieve en prettige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lierop4 augustus 2019
Verschrikkelijke ervaring, verschrikkelijk management, salaris alles behalve realistisch ivm verantwoordelijkheid!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie review (geen dus!)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maasbree23 juli 2019
Slechtste baas die ik ooit gehad heb. Is franchise met nog 2 andere vestigingen. Hier wordt je echt alleen gezien als nummer. Ben je door omstandigheden ziek wordt er niet gevraagd hoe het gaat en totaal geen begrip getoond voor de vervelende situatie die je hebt meegemaakt. Onmenselijk bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
You can learn a lot and gain experience.
Head Chef (voormalige medewerker) –  Netherlands17 juli 2019
You can learn a lot and gain experience.I learned a lot about different divisions of Shell. The management of Shell would like to give you the opportunity to develop yourself. The people you work with are all very profasionally? The hardest part of working at Shell is that all the different divisions, not all work together smoothly, this sometimes makes it difficult to look at something in another division? The best of this is if you reach what you want to achieve that gives it a satisfaction.
Pluspunten
Opportunities
Minpunten
Too many different nationalities, which sometimes makes communication difficult
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eentonig, weinig sympathie
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Noord nederland14 juli 2019
Mijn ervaring bij Shell was erg slecht. Je naaste collega's waren aardig en sommige klanten was het contact goed daarmee is ook alles wel gezegd.
Het management heeft heel weinig voor je over en er was 0 feedback of contact. Er wordt vanuit Shell graag gebruikt gemaakt van een machtspositie en dat laten ze je duidelijk merken. Als er mensen komen om je bepaalde werkzaamheden uit te leggen (bakkerij) wordt het je uitgelegd alsof je een kind van 5 bent.

Verder is werk erg eentonig ik weet elke dag wat me te wachten staat, welke werkzaamheden ik ga doen en hoe me dag eruit gaat zien. Verder wordt er ook van je verwacht dat je mensen vraagt om: airmiles, een broodje van de bakkerij, co2 neutraal rijden, airmiles inleveren voor korting en het kassa koopje bij elke klant die bij je je aan de kassa komt. Dit werkt echter bij sommige klanten veel ergernis op omdat de meeste mensen hier geen belang bij hebben.


Ook je diensttijden zijn erg wisselend waardoor je ritme helemaal van hot naar her gaat, in mijn geval was een vast rooster ver te zoeken en je moest er ook niet gek van opkijken als je rooster pas een week van te voren beschikbaar was.
Voorbeeld: maandag van 06:00 tot 15:00, woensdag van 15:00 tot 23:00 en vrijdag weer van 06:00 tot 15:00 en zondag weer van 15:00 tot 23:00 etc.

Verder was het contact met collega's en klanten leuk maar dat kan niet op tegen de minpunten in mijn ervaring.
Pluspunten
Collegas
Minpunten
Wisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale werkomgeving
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 mei 2019
Door het internationale karakter van het bedrijf heb je ook heel veel contact met internationale collega's. Dit verbreed je horizon, maar heeft ook zijn nadelen omdat sommige zaken moeizamer verlopen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal stabiel bedrijf
Relocation & Immigration Coordinator (voormalige medewerker) –  Den Haag3 april 2019
Een internationaal bedrijf met goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
internacional y famosa
Assistant to the world wide Training Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag25 februari 2019
internacional y famosa con companeros de valior paises
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relax environment and good salary
Senior Business Intelligence, Data Architect (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage11 januari 2019
Relaxed environment and good salary. The management is really good and ready to help advance your career. The work is routine most times. I will recommend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super Klima
Elektroniker für Betriebstechnik (voormalige medewerker) –  Rotterdam&Weltweit12 december 2018
Alles perfekt wäre gerne geblieben,nur leider kam die Wirtschaftskrise dazwischen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tankwagenchauffeur
Tankwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  pernis21 november 2018
Nadelen:
Veel regels.
weinig ruimte voor vakantiedagen.
je moet alles verantworden met computer en, op papier.
Als er wat fout gaat is het altijd de chauffeur zijn schuld.
2 ploegendienst ook in het weekend.
Te veel werk om op een relaxte manier je werkt te kunnen doen.
Collega's die de auto vies ahterlaten, niet tanken, laat binnenkomen, de tijd dat je op je auto zit te wachten krijg je niet betaald.

De voordelen:
je krijgt beter betaald loonschaal E.
Ploegentoeslag.
Max 12 uur per dag .
je word er lichamelijk niet moe van.
Je krijgt bijna overal koffie.
Pluspunten
zie review
Minpunten
zie review
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Shell uitweg rotterdam deli by shell medewerkster
Deli by shell medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam uitweg noord18 november 2018
Ik heb hier voor een maand gewerkt maar het was niet leuk. Enige wat leuk was was dat je gratis koffie of thee kon zetten voor je zelf. En af en toe wat fooi kreeg. Er word op de werk vloer veel geroddeld. Ze zeggen stiekem lelijke dingen achter je rug om. Ik werkte vaak 9 uur lang maar kreeg geen pauze, wat eigenlijk helemaal niet mag volgens de wet maar de hebben ze schijt aan. Dus als het druk was mocht je niet even naar de wc of een broodje eten. Je moest ook verplicht naar de BHV cursus maar dit werd één dag van te voren aangegeven terwijl ik aan het werk was om 22:00 savonds. Ik kom toen niet omdat ik al een belangrijke afspraak had staan, toen hadden ze me ontslagen.
Pluspunten
Gratis koffie/thee
Minpunten
Lange uren, geen pauze, niet tot weinig kunnen eten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Someren14 november 2018
Ik werkte hier bijna 6 jaar als voornamelijk kassamedewerker. Het was een lokaal station waar het niet heel druk was, maar wel altijd genoeg te doen was. Ik stond hier bijna altijd alleen wat voor verantwoordelijkheden zorgt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.,
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Wieringerwerf10 oktober 2018
ik zou zo gezegd niet in het team passen maar ik werkte altijd alleen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij een Shell station.
Gastheer (huidige medewerker) –  Asten28 september 2018
Bij het werken op een Shell station wordt er van alles van je verwacht, zo moet je de kassa kunnen bedienen, kunnen schoonmaken, kunnen vakken vullen en je moet allerlei e-learnings afronden.

Om verder in te gaan op het schoonmaken:
Dit bestaat voornamelijk uit het schoonhouden van de shop door bijvoorbeeld te stofzuigen, te dweilen en het schoonmaken van de toiletten. Ook moet het terrein meerdere keren per week worden schoongemaakt, denk hierbij aan; pompen poetsen, bestrating aanvegen, emmers en gieters bijvullen, papierrollen vervangen en het poetsen van verschillende apparaten buiten het gebouw.

De e-learnings die je verwacht wordt te maken zijn erg divers. De een leert je over de brandstoffen van Shell, een ander leert je over verkoopvaardigheden en weer een ander leert je over voedselveiligheid.

Een doorsnee dag op het tankstation bestaat uit kassa draaien, aanvullen en poetsen. Zolang je met collega's staat te werken is dit goed vol te houden, maar als je alleen staat te werken kan het werk gaan vervelen.

Verder is het een leuke en diverse baan, geschikt voor vrijwel iedereen. Zorg wel voor een goed contract en stel eisen aan je beschikbare uren, aangezien je baas ooit je hand neemt als je een vinger geeft.
Pluspunten
Gratis koffie of thee, flexibel.
Minpunten
Gaat vervelen, lastige klanten, contractvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden3 september 2018
Veel zelfstandig aan de slag, vbeel verschillende taken, prima te combineren met studie en leuke werksfeer door de vele vaste klanten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great exposure and growth
Consultant, LNG Operations Services (voormalige medewerker) –  Netherlands1 september 2018
Shell offers excellent opportunities to move around in different functions and geographies. You get to work with the some class leaders in a very flat organization.
Pluspunten
Great mentorship, excellent growth opportunities
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als ploeg een goede familieband
Hoofd procesoperator (voormalige medewerker) –  Pernis21 augustus 2018
Veel dingen goed bespreekbaar tijdens koffie of
Lunchpauzes.
Pluspunten
Zeer goede werkomstandigheden!!
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor mij nooir meer !!!
Gastheer (huidige medewerker) –  Den Hoorn23 juli 2018
Werk druk hoog weinig betaald mangers staan onder druk en ventileren dat weer op de werkvloer wat de zweer er niet leuker op maakt shell doet zich voor komen of het internationaal zo goed is maar in werklijkheid klopt daar niks van
Pluspunten
Niks
Minpunten
Weinig betaald voor veel werk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd van het bedrijf Shell
SAP Senior Technical Consultant (voormalige medewerker) –  Leidschendam1 juni 2018
Shell gaf mij de mogelijkheden om te groeien van SAP consultant tot SAP Project Manager. Het management gaf mij de ruimte om te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Shell. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 6.726 reviews
52.647
42.073
31.238
2418
1350

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,7Bedrijfscultuur