SGS Reviews

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 581 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productielab waarbij het werk voor gaat
Laborante (voormalige medewerker) –  Spijkenisse20 juli 2019
leuk lab maar het is holle of stilstaan. Vooral productiewerk. soms komen er 170 samples binnen voor 1 test en daar zit je dan heel de dag aan te werken.
Pluspunten
groot lab ruim opgezet
Minpunten
eentonig werk als je 1 map aanpakt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gevaarlijke werkomgeving
Laborante (voormalige medewerker) –  Spijkenisse4 juli 2019
Productie staat voorop, veiligheid achteraan.
Bedrijfscultuur is daar zo op gefocussed dat er geen verandering mogenlijk is. Aperatuur en werkplekken zijn niet geschikt voor het aantal monsters. Medewerkers lopen op hun tenen om aantallen te halen en snijden daarbij bochten. Ongezonde werksfeer werkt onvolledig en onveilig handelen in de hand.
Minpunten
Onveilig
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Expeditiemedewerker (voormalige medewerker) –  Spijkenisse11 mei 2019
Veel geleerd . Organisatie om te groeien Geen 9 tot 5 werk ivm scheepvaart 7 dagen in de week
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
starre houding in groei salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
SGS Nederland
Dangerous goods Specialist (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven23 april 2019
Veel onderweg naar verschillende werkplekken.
Collega`s waren vastgeroest op hun werkstoel
Werksfeer beneden alle pijl
.............................................
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Administratief medewerker Admin Support (voormalige medewerker) –  Spijkenisse16 april 2019
Niet aan te raden om op de afdeling certificering te werken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, elke dag is anders.
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  Spijkenisse15 april 2019
Leuke, afwisselende job met regelmatig hoge werkdruk, waardoor het werk soms redelijk chaotisch verloopt.
Korte lijnen met management en labs. over het algemeen fijne collega's met allemaal hetzelfde doel voor ogen.
Pluspunten
autonomie, contact met klanten
Minpunten
bureacratie, ouderwetse systemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een betrouwbare werkgever waar integriteit voorop staat
HR (huidige medewerker) –  Spijkenisse7 maart 2019
Ik heb altijd met plezier bij SGS gewerkt. Als je hard werkt en dit laat zien, kan je prima doorgroeien en word je gewaardeerd. De werkzaamheden zijn altijd erg divers, juist omdat SGS zo'n brede organisatie is. Binnen het bedrijf is er net zoveel diversiteit, er zijn veel verschillende type mensen, zowel jong als oud. Sommige mensen werken er al 30 jaar en brengen veel kennis mee, tegenover mensen die net in dienst zijn en een frisse blik hebben. Het salaris kan iets beter, maar de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed.
Pluspunten
SGS is wereldleider en biedt veel diversiteit, betrouwbaar.
Minpunten
Het bedrijf is zo groot, dat je nooit alles kan leren en iedereen leert kennen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse25 juni 2018
Erg leuk bedrijf - erg leerzaam, leuke collega's en gezellige sfeer.
Pluspunten
Erg leuk bedrijf
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hard werkende bedrijf met goed beleid en regels
Operationeel medewerker / DG Specialist (huidige medewerker) –  Spijkenisse7 maart 2018
Het is een hard werkende bedrijf. We houden van het doorwerken en zoveel mogelijk orders kunnen verwerken op een dag.

Je krijgt je trainingen die je moet volgen worden vergoed door het bedrijf.
Pluspunten
stellen voor alles open zoals prive situatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbaar bedrijf met kansen
Inspecteur (voormalige medewerker) –  Spijkenisse15 januari 2018
Ik heb altijd met plezier gewerkt bij deze onderneming. Ik heb geleerd
om een onafhankelijke positie in te nemen en met veel mensen in kontakt te komen. Het moeiilijkste van deze baan is altijd alert te
blijven op mogelijke schades die kunnen ontstaan. het leukste van deze baan is dat het zelfstandig is en iedere dag anders
Pluspunten
Zelfstandig werken met leaseauto
Minpunten
In beginperiode nachtdiensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke plek om te werken
DG Specialist (huidige medewerker) –  Spijkenisse26 oktober 2017
Leuke plek om te werken met fijne collega`s. Werkzaamheden wisselend
Pluspunten
leuke collega`s
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
steiger operator (voormalige medewerker) –  europoort27 september 2017
goede organisatie prettige werksfeer veilig overslaan van vloeibare lading in de Rotterdamse haven
Pluspunten
goed
Minpunten
eigenvervoer nodig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzaam en gezellige werk omgeving
Operationeel medewerker / DG Specialist (huidige medewerker) –  Spijkenisse5 augustus 2017
Een dag bij SGS Saman is keihard werken met een hoop plezier en veel leerzame momenten.

Ik heb in de afgelopen 4 jaar heel veel mogen en kunnen leren, zoals bepaalde cursusen, werkwijzen zowel operationeel als adminstratief, en over regels en wetten die van toepassing zijn om gevaarlijke stoffen op te slaan, te vervoeren en te behandelen.

Het management is goed georganiseerd en geregeld.
Ze communiceren heel goed met hun medewerkers.

Mijn collega's zijn super om mee te werken, we kunnen een hoop van elkaar leren, maar ook veel met elkaar lachen.

Bij SGS zit je goed als je hard kan werken en veel wilt leren in een leuke en leerzame werkomgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het verschilt per afdeling
Analist (huidige medewerker) –  Spijkenisse21 juli 2017
iedereen zo zijn mening uiteraard.
er zullen ook mensen zijn die op een leuke afdeling werken en goede begeleiding krijgen.
helaas is dat niet wat er is op mijn afdeling.
management is onduidelijk op zijn beste dagen.
problemen worden niet uitgesproken of aangepakt en als je van roddelen houd dan zit je hier goed.
verder is het werk op zich afwisselend en leuk.
Pluspunten
flexibel
Minpunten
onduidelijk en niet betrokken management
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet veel te vertellen
Surveyor (huidige medewerker) –  asterdam30 mei 2017
het is geen leuk bedrijf om te werken, ze zijn er niet voor hun werknemers, en behandelen je als voetveeg
Pluspunten
auto vd zaak
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Spijkenisse30 maart 2017
Sgs is een bedrijf waar je kan opgroeien als starter, de collega's zijn erg vriendelijk. en het werk is te doen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrijheid
NDO/NDT Inspecteur (huidige medewerker) –  Noord-Holland24 oktober 2016
je heb veel vrijheid in het vak en bij het bedrijf. het is leuk om bij verschillende klant te komen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Data processing officer (voormalige medewerker) –  Spijkenisse25 januari 2016
Geleerd erg flexibel te zijn. Groot bedrijf, kan er alle kanten op.
Pluspunten
Dichtbij huis
Minpunten
Als werknemer een nummer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving en leuk werk
Autoschadecontroleur (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 maart 2015
fijn werk om te doen en leuke mensen waar ik mee werkte, zou het graag nog steeds doen maar na mijn proefperiode werd mijn contract niet verlengd in vast contract wat ik niet kon geloven want mijn werk was goed en ging met plezier naar me werk.
Blijkbaar wilden ze met contract mensen werken en geen vaste krachten.
Pluspunten
leuk werk, fijne werkomgeving
Minpunten
geen contract omdat mijn werk goed was
Was deze review waardevol?Ja 64Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Laborant (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 augustus 2014
Zodra we binnen zijn kijken we welke monsters binnen zijn gekomen, we werken in nauw teamverband omdat communicatie cruciaal is. We wegen de monster af en zorgen ervoor dat we altijd op schema zijn. Er zijn 3 handelingen die verricht moeten worden, het afwegen, het smelten van de monster in een geavanceerde oven en later nog eens afwegen. Het moeilijkste van dit is dat nauwkeurigheid een zeer strenge vereiste is en het leukste is dat het collegiale samenwerken het een hele leuke ervaring maakt.
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Het kan soms heel warm zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SGS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 581 reviews
5175
4139
3109
261
197

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over SGS gesorteerd op locatie