Sensire
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over Sensire

Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar – meer...

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt

Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Leven zoals u wilt

Leven zoals u wilt, dat is de belofte die wij doen aan onze klanten.

Pamela over haar werk als teamverpleegkundige Wonen met Zorg

“Ik doe het vooral om ervoor te zorgen, dat we de gewoontes die iemand heeft nog kunnen vasthouden. Dat iemand niet mee hoeft in ons systeem, maar dat wij meegaan in het systeem van de bewoner.”

Samantha over haar werk als verzorgende

Wij geven de wijkteams de ruimte om samen met de klant te kijken naar mogelijkheden om het alledaagse leven te leven zoals hij of zij dat graag wil. Onze collega Samantha vertelt over de werkwijze en wat dit met haar en haar klant heeft gedaan. 'Ik ging heel anders kijken naar de zorg, wat kan iemand zelf? En wat doet het met diegene?'

Tim Niewhoff, Wijkverpleegkundige

Tim Niewhoff, wijkverpleegkundige bij Sensire, over het werken bij Sensire. Samen met familie, mantelzorgers en specialistische hulp doet hij er alles aan om zijn klanten het leven te laten leven zoals de klant dat wil.