Sensire
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Sensire Carrières en werk

Over ons
Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen.

Voor jou én voor je klanten

Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar
 – meer... medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten en bewoners.

Nog beter worden in je vak

Door maatschappelijke, medische en technische ontwikkelingen staat ons vak nooit stil. De wensen en behoeftes van mensen veranderen met de tijd en er worden voortdurend nieuwe vondsten gedaan. Soms zijn er obstakels die vragen om creatieve oplossingen die alleen jij en je team kunnen bedenken. Want hoe de zorg zich ook ontwikkelt, uiteindelijk maken jij en je team zelf het verschil. Wij helpen je je vakkennis bij te spijkeren en stimuleren je om binnen je eigen vakterrein met eigen, originele oplossingen te komen. Omdat je niet werkt voor een systeem, maar voor je klanten en bewoners. Met een groot aanbod van cursussen en met het delen en in de praktijk brengen van nieuwe innovaties blijven de mensen van Sensire hun hele loopbaan vooroplopen in hun vak.


Uitdagend werk

Heb je belangstelling voor een uitdagende baan bij Sensire, in het hart van de zorg en met de klant centraal? Raadpleeg onze vacatures. Ook voor een stage vanuit je beroepsopleiding, een maatschappelijke- of snuffelstage, een afstudeerstage of een combinatie van werken en leren kun je bij Sensire terecht.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Sensire te werken?

3,8
Werk-privébalans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,6
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Sensire?

77%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 13 reviews
3,0
afwisselend werk bij mensen in de thuissituatie
Geschreven door Thuisbegeleidster (voormalige medewerker) van Varsseveld op 21 april 2017
Als thuisbegeleidster heb je erg afwisselend werk. Je helpt mensen met opvoedkundige problemen of samen de financiën weer op orde krijgen. Ook mensen structuur in de dag leren aanbrengen. Je helpt mensen om het leven zo goed mogelijk weer op orde te brengen. Achter elke voordeur trof ik iets anders aan. dit is wat mijn werk niet alleen heel afwisselend - meer...
Pluspunten
Je kunt je eigen tijd indelen wanneer er geen specifieke vragen waren.
Minpunten
Veel reistijd van het ene naar het andere gezin.
Bekijk Sensire reviews over management