Securitas Reviews

175 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 9.736 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slordige bedrijfsvoering, maar leuke collega's.
Surveillant (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 november 2018
Ik ben met gemengde gevoelens bij deze organisatie vertrokken. Tot 2016 viel het erg mee, maar sinds er een koers werd uitgestippeld waar ik mij niet thuisvoelde heb ik besloten om weg te gaan. In dit grote bedrijf is het per regio behoorlijk verschillend hoe er met mensen wordt wordt omgegaan. Ik heb in het bijzonder voor 1 medewerker veel respect dat hij daar nog zit na een voorval in 2016 dat absoluut geen schoonheidsprijs verdient heeft, en er best laconiek over gedaan is uiteindelijk.
Pluspunten
Loon op tijd, verlof aanvragen
Minpunten
Rommelige bedrijfsvoering, met meerdere maten meten en werkroosters
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geven geen vaste contracten af ook al wordt dit wel beloofd
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Zeist26 oktober 2018
Geven geen vaste contracten af ook al wordt dit wel beloofd
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Lead Security agent (voormalige medewerker) –  Schiphol26 oktober 2018
Het werk was redelijk leuk aardige collega's en veel contact met de passagiers
Pluspunten
Mooie kantine
Minpunten
Heel veel lopen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een parasiterend bedrijf
beveiliginger (voormalige medewerker) –  Den Haag, Rotterdam24 oktober 2018
Een bedrijf wat duidelijk met twee maten meet, dat moet je niet willen.
Dit bedrijf gebruikt mensen en niks anders.
Je kan hier zo 8 jaar voor werken zonder dat ze enige zekerheid geven of iets. Heb voor dit circus 6 jaar gewerkt, dit was 6 jaar tijdverspilling. Leiding is niet integer en trekt de ene werknemer voor op de andere. Er staan 3 rode ballen op je veel te goedkope kleding. (wat zo kapot is).
Twee van die ballen kunnen er zo af wegens niet integer en meten met twee maten.
De laatste bal mogen de TLO en Manager op de neus zetten.
De leiding vind het raar en ongepast als je na 6 jaar een vast contract vraagt. Staan ze je als een clown een beetje glazig aan te kijken.
Ze spelen alles echt heel vies op de man terug, het is altijd de schuld van een ander of jezelf.
Beveiliging is een aflopende zaak, alle panden zitten vol vaste contracters, je krijgt alleen de uurtjes die overblijven...bedrijven investeren bijna niet meer in beveiliging.
Na mijn eerste en laatste functioneringsgesprek met die TLO clown in 3,5 jaar ben ik hard opzoek gegaan naar ander werk.
Gelukkig heb ik dat gevonden op een normaal contract.
Het zou mooi zijn als de Nederlandse tak van Securitas zou verdwijnen.
Ik raad jullie vanzelfsprekend aan om dit circus bedrijf zo ver mogelijk links te laten liggen. GA HIER NIET WERKEN !!!
Pluspunten
als je belt, dat je wat anders gaat doen wat geen tijdverspilling is.
Minpunten
je bent echt niks voor ze
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte bedrijf! Niet aan beginnen
Beveiliger (huidige medewerker) –  Doetinchem17 oktober 2018
weinig uren, alles word mondeling afgesproken en komen nooit hun afspraken na! Collega`s die slangen zijn en achter je rug lullen en nooit zelf iets durven te zeggen. Leiding is lachwekkend, op afstand willen ze jouw beoordelen op je functioneren. Planning is een lachertje! je werk niet voor hun, maar voor een uitzendbureau. MENSEN begin er niet aan!

Sommige collega´s zijn leuk maar de meeste gaan over lijken om de hoofdbeveiliger positie te bemachtigen. Het is vrij simpel wat je moet doen, als je het maar binnen de regels doet. Ze kennen niet eens hun eigen mensen, je bent maar een NUMMER! je word misbruik waar je bij staat.
Pluspunten
Werkplek in de buurt
Minpunten
ALLES!
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Securitas
Senior-Branch-planner (voormalige medewerker) –  Rijswijk1 oktober 2018
Ik ben hier met gemengde gevoelens vertrokken.
Na indiensttreding werd nieuw management aangesteld en werd er een koers uitgestippeld waar ik me niet thuis bij voelde
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kan veel beter
Accountmanager Alarmsystemen (huidige medewerker) –  Vught24 september 2018
Heel veel valse beloftes, en een slordige bedrijfsvoering.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen
Medewerker (voormalige medewerker) –  Badhoevedorp14 september 2018
Veel geleerd bij Securitas, maar je werkt daar niet om te leven maar je leeft om te werken.
Voor jezelf opkomen word je niet in dank afgenomen.
Pluspunten
salaris altijd op tijd
Minpunten
men houdt er geen rekening mee dat je naast je werk ook nog een privéleen hebt
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)6 september 2018
Je merkt aan alles dat dit een groot bedrijf is.
Je komt op meerdere objecten te werken.
Pluspunten
Genoeg uren beschikbaar.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als je ze op een moeilijk moment nodig heb dan mag je vertrekken
beveiliger in een meldkamer en daar moet je stress (voormalige medewerker) –  Rijswijk, beweiliger6 augustus 2018
Een bedrijf wat niet naar personeel kijkt maar zodra ze iets gaan mankeren dan zorgen ze ervoor dat je er uit ga via de ziekte wet.
Pluspunten
Er was geen lunch pauze
Minpunten
Niet goed luisteren naar personeel
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever over het algemeen
Teamleader Operations (voormalige medewerker) –  Den Haag30 juli 2018
Helaas had ik een minder goede ervaring met mijn leidinggevende. Echter hebben zij wel veel cursussen gegeven aan mij om mijzelf te ontwikkelen.

Heb hier veel mogen leren. Het bedrijf heeft mooie opdrachten. Verwacht echter niet veel van het management, veel woorden en weinig daden.
Pluspunten
Gratis cursussen via externen.
Minpunten
Communicatie is erg slecht.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijfscultuur
Receptioniste/administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Rijswijk13 juli 2018
Securitas heeft naast beveiligingstak ook een tak voor telefonisten / receptionisten die door opdrachtgevers kunnen worden ingeleend. De bedrijfscultuur is gericht op het verdienen van geld en duidelijk niet op de mensen zelf. Ik heb de bedrijfscultuur als onpersoonlijk en ongeinteresseerd ervaren.
Pluspunten
-
Minpunten
onpersoonlijke bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk goed bedrijf
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 juli 2018
Ik heb bijna 10 jaar gewerkt voor Securitas. Met wisselende objecten waarbij ik soms naar mijn zin had en soms niet.

Wel altijd aandacht bijv als ik een keer ziek was. Ook verjaardagen en zo werd ik niet vergeten

Helaas waar ik wou werken het liefst ( Botlek, Europoort of Maasvlakte ), werd er geen gehoor aan gegeven. Mede door toedoen van bepaalde figuren in het verleden toen die mij verhinderde om bijv. haven beveiliging te gaan doen.

Deze zijn o.a boven genoemde redenen waarom ik bij Securitas heb besloten om weg te gaan.
Pluspunten
Salaris op tijd, goede relaties met mijn planners. Goede relaties met mijn collega's
Minpunten
Geen groei mogelijkheden, teveel vriendjes politiek, achter je rug om lullen.
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen prettig bedrijf / werksfeer
telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Lijnden1 juli 2018
In de periode dat ik werkzaam was bij dit bedrijf heb ik voor verschillende opdrachtgevers gewerkt als telefoniste / receptioniste.
Securitas heeft naast beveiligingstak ook een tak voor telefonisten / receptionisten die door opdrachtgevers kunnen worden ingeleend. Het principe is leuk bedacht, maar de invulling ervan laat veel te wensen over. De bedrijfscultuur is gericht op het verdienen van geld en duidelijk niet op de mensen zelf. Ik heb de bedrijfscultuur als onpersoonlijk en ongeinteresseerd ervaren.
Pluspunten
geen
Minpunten
onpersoonlijke bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Receptioniste (huidige medewerker) –  Zeist27 juni 2018
Ik werk nu 2 jaar als receptioniste en ben zeer tevreden over mijn werk en salaris. Het werk is afwisselend door de verschillende opdrachtgevers. Het contact met mijn leidinggevende verloopt altijd prettig en het samenwerken met de planning gaat ook erg soepel.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Geldrop7 juni 2018
Fijn bedrijf. Goede werksfeer. Goede werkgever. Flexibel
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cijfermatig bedrijf
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schiphol8 mei 2018
Weinig oog voor de medewerker. Dit zijn eerder nummers dan personen. Doordat het een internationaal bedrijf is en in verschillende takken in de beveiliging actief is, is het mogelijk om ook op andere locaties dan Schiphol te werken.
Pluspunten
Overplaatsmogelijkheden
Minpunten
Te cijfermatig
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open en vriendschappelijke werksfeer
Recruiter (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost7 mei 2018
Er is altijd wat te doen en je krijgt de mogelijkheid eigen ideeën uit te voeren wanneer je zelf het initiatief neemt deze te plannen en tot uitvoering te laten komen.

Ik ben hier zelfstandiger en professioneler geworden. Leiding is minder vaak zichtbaar op de werkvloer dan ik zou willen, maar tegelijkertijd daagt dit je uit zelf na te denken en met oplossingen te komen. De grootte van het bedrijf maakt soms wel dat er veel communicatielijnen zijn, waardoor het werk op sommige momenten omslachtiger is dan zou hoeven. Hier moet je dan tegen kunnen.

Als je jezelf wilt ontwikkelen en daarnaast een open en oplossingsgerichte mind-set hebt, dan pas je hier goed.
Pluspunten
Open, oplossingsgericht, zelfstandig
Minpunten
grote mate van structuur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam20 april 2018
Geen dag is hetzelfde, veel contact met mensen en collega's
balie werkzaamheden, brand en sluitrondes lopen.
optreden waar nodig.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 18Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goed bedrijf met oog voor de werknemer
SECURITY OFFICER (voormalige medewerker) –  Schiphol17 april 2018
Een zeer goed leer bedrijf waar men oog heeft voor de veiligheid maar ook voor het personeel.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Securitas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 9.740 reviews
52.383
42.554
32.579
21.118
11.106

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur