Securitas Reviews

154 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 8.980 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cijfermatig bedrijf
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schiphol8 mei 2018
Weinig oog voor de medewerker. Dit zijn eerder nummers dan personen. Doordat het een internationaal bedrijf is en in verschillende takken in de beveiliging actief is, is het mogelijk om ook op andere locaties dan Schiphol te werken.
Pluspunten
Overplaatsmogelijkheden
Minpunten
Te cijfermatig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open en vriendschappelijke werksfeer
Recruiter (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost7 mei 2018
Er is altijd wat te doen en je krijgt de mogelijkheid eigen ideeën uit te voeren wanneer je zelf het initiatief neemt deze te plannen en tot uitvoering te laten komen.

Ik ben hier zelfstandiger en professioneler geworden. Leiding is minder vaak zichtbaar op de werkvloer dan ik zou willen, maar tegelijkertijd daagt dit je uit zelf na te denken en met oplossingen te komen. De grootte van het bedrijf maakt soms wel dat er veel communicatielijnen zijn, waardoor het werk op sommige momenten omslachtiger is dan zou hoeven. Hier moet je dan tegen kunnen.

Als je jezelf wilt ontwikkelen en daarnaast een open en oplossingsgerichte mind-set hebt, dan pas je hier goed.
Pluspunten
Open, oplossingsgericht, zelfstandig
Minpunten
grote mate van structuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam20 april 2018
Geen dag is hetzelfde, veel contact met mensen en collega's
balie werkzaamheden, brand en sluitrondes lopen.
optreden waar nodig.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goed bedrijf met oog voor de werknemer
SECURITY OFFICER (voormalige medewerker) –  Schiphol17 april 2018
Een zeer goed leer bedrijf waar men oog heeft voor de veiligheid maar ook voor het personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar groot bedrijf
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Den Bosch27 maart 2018
gezellige tijd gehad met dank voor de opleiding die ik daar doorlopen heb
Pluspunten
meestal werk je met collega
Minpunten
soms 12 uur diensten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerschool
Centralist/trainer/teamcoordinator (voormalige medewerker) –  Geldrop15 maart 2018
Een goede start om je te ontwikkelen op het gebied wat betreft dienstverlening.
Pluspunten
structuur
Minpunten
planmatig
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veiligheid voor alles
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  soest9 maart 2018
bedrijf die veiligheid bied voor objecten
veel diversheid kwa panden niets is het zelfde dat maakt het leuk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige mensen
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost6 maart 2018
Veel nachten en avonden niet echt overdagwerk moeilijk om wat te plannen
Pluspunten
gezellige collegas
Minpunten
Veel avonden en nachten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en gezellige collegas
Mobiele surveillant (huidige medewerker) –  Amstelveen zuid, Bovenkerk18 februari 2018
mijn taak was met de auto rondjes rijden en alarmen opvolgen panden sluiten openen.
Pluspunten
leuk functie
Minpunten
minder waarden aan personeel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doorgroei mogelijkheid 0
Mobiel surveillant (huidige medewerker) –  Tiel12 februari 2018
het werk is niet moeilijk maar moet wel secuur gedaan worden.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
vriendjes politiek
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Marktleider surveillance beveiliging in Zwolle
Mobiel Surveillant (huidige medewerker) –  Zwolle11 januari 2018
Securitas, het bedrijf waar ik in 2009 kennis mee maakte. Mede door de diversiteit aan routes in het gebied van Steenwijk tot Zutphen - Kampen tot Ommen was het erg leuk om te werken voor dit bedrijf.
Doordat de diensten vaak nog lang waren (lees: gemiddeld 8 uur met uitschieters tot 10 uur of heel incidenteel langer) kwam je snel aan je uren. Tegenwoordig is het werkgebied iets verkleind en zijn veel diensten korter geworden (gemiddeld 6 uur, waarvan diverse 3 uurs routes) het is lastig om aan je uren te komen... extra werken loont niet, personeel is hierdoor minder gemotiveerd en gedreven. Hierdoor moet je veel in het weekend werken omdat hier de lange diensten zitten.

Securitas heeft mij goed zelfstandig leren werken, naar oplossingen leren zoeken en ik mocht ik na enkele jaren bij klanten op gesprek om intakegesprekken te voeren. Hierdoor kwam ik weer meer onder de mensen in plaats van eenzaam door de avond en nacht te moeten rijden. Geen dag is hetzelfde, je weet nooit welke meldingen gaan komen en wanneer, dat houdt het werk leuk. Je wilt graag de klant van dienst zijn en oplossingsgericht te werk gaan.
Pluspunten
Vrijheid op de weg (in berperkte zin)
Minpunten
Veel korte diensten, geen vast rooster.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Schiphol9 januari 2018
'Je dag begint met een kop koffie'
Hier gaat het al fout, raadzaam om deze koffie zelf mee te nemen, of je wilt graag ziek naar huis gaan vanwege de beschimmelde koffie uit de stinkende automaten.

'doorgroeimogelijkheden'
Zolang je je mond maar houdt en overal ja en amen op schud.

'stressbestendig'
Vanwege het soms uren niets doen, hokjes waarbij het in de zomer kan oplopen tot 40 graden!

'discipline om te kunnen studeren onder werktijd'
En de waakzaamheid dan? In de praktijk wordt hier geen rekening mee gehouden.

'onregelmatige tijden'
nacht, ochtend, avond in 1 week bij Securitas kan het allemaal.

Kortom het bedrijf zou zich moeten schamen hoe het met zijn personeel om gaat. Je word zonder pardon op straat gezet, de werkomstandigheden zijn barslecht, de planning houdt nergens rekening mee, kantoor typetjes die niets over de praktijk weet. Ze zouden wel wat meer waardering mogen tonen tegenover hun personeel. Collega's zijn super, niets negatiefs over te zeggen.
Pluspunten
Collega's, vrijheid, toeslagen
Minpunten
het hele bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele gezellige collega's
Conductrice (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid13 december 2017
Mijn dag begint in de middag met koffie en een praatje met een collega.

In dit beroep moet je alert,vriendelijk ,behulpzaam,een luisterend oor bieden , reisadvies en pro actief zijn.

Bij problemen staat het management voor je klaar.

Gezellige bedrijfscultuur.

Dit werk moet je niet doen als je niet tegen stress kan.

Het omgaan met mensen in allerlei culturen,servicegericht te werk gaan, een praatje maken als een passagier daar behoefte aan heeft.
Pluspunten
Worden weleens beloont met een cadeaubon.
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beveiliging
Beveiliger (huidige medewerker) –  Rotterdam19 november 2017
Veel ervaring opgedaan in de diverse verschillende bedrijven die ze hebben
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veeleisende werkgever met weinig zekerheden
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Den Haag2 november 2017
Veeleisende werkgever maar geven er zelf weinig voor terug.
Halen je binnen met mooie beloftes zoals oa voldoende uren en een toekomst maar hier komt in de praktijk maar weinig van terrecht.

Slecht salaris, bedelen om extra uren, onzekerheid voor een toekomst en werkdagen soms van 12 uur zonder een minuut pauze. Securitas werkt met 0 uren contracten en na 3 contracten wordt je er zonder pardon uitgegooid, terwijl je beoordelingen niets anders dan lof zijn en altijd voor ze klaar hebt gestaan als ze je nodig hebben.
Veel onvrede onder het personeel bij zowel de receptiediensten als de beveiligers.

Het werk is leuk, afhankelijk van de locatie waar je geplaatst word.
Ik heb gelukkig wel een erg leuke werkplek gehad.......

Securitas wordt wakker!!
Pluspunten
afwisselend werk en werktijden
Minpunten
zie review
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mensen gebruiken en weggooien.
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag31 oktober 2017
Mensen hier wil je echt niet werken op 0 uur contract.
je wordt gewoon gebruikt waar je bij staat en aan het einde weggegooid. allemaal halve (gare) dienstjes van 4 of 5 uur.
Management hoor je nooit behalve als ze wat te zeiken hebben, zijn echt misselijke figuren.
Niks niet doorgroeien en allemaal loze beloftes. haf jaar contractjes. je een beetje aan het lijntje houden. En vooral heel veel stress.
Gewoon even doorzoeken voor echt werk mensen. Mocht je hier gaan werken? Succes !!
Pluspunten
dichtbij
Minpunten
genoeg genoemd
Was deze review waardevol?Ja 52Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grootse en slechtste beveiligings bedrijf
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Sittard6 oktober 2017
Het zijn slaven drijvers
Zien alleen maar $ tekens
Geen respect voor de mensen op de werkvloer.
Enige wat ze doen en denken is dat ze de diensten dicht hebben.
Leidinggevende op sommige objecten denken alleen aan zich zelf.
Prive leven behoort niet in hun rijtje thuis je leeft om te werken bij securitas terwijl je werkt om te leven.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was gezellig
Receptioniste / Telefoniste (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom2 oktober 2017
Thx, fijne collega's voor de leuke tijd die we gehad hebben. Het was een leuke baan. Veel contact met mensen aan de balie.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijd
Havenbeveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam Haven22 september 2017
Securitas een van de grootste slecht bedrijf van Nederland Je werk sls een paard maar geen waardering jammer genoeg. Over Vast contract kan beter vergeten om te krijgen moet minimaal 10 jaar in dienst als je geluk hebt. Daarom vind ik geen eerlijke bedrijf
Pluspunten
0
Minpunten
1000
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met toenmalige collega's
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost8 september 2017
Was een leerzame ervaring!!
Rooster indeling was goed
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 15Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Securitas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 8.982 reviews
52.222
42.379
32.412
21.010
1959

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur