Video afspelen via YouTube-knop

Securitas Reviews

203 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17.182 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Securitas heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Een innovatief bedrijf
Personeelsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 maart 2017
Een werkgever die ik zou aanraden. Ik heb er jaren met plezier gewerkt, hele fijne collega's en niet onbelangrijk altijd het salaris keurig op tijd betaald. Een bedrijf dat meegaat met zijn tijd, blijft zoeken naar manieren om zichtbaar te blijven tussen alle beveiligingsbedrijven.
Pluspunten
Goede salarisbetaling
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onprofessioneel
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Schiphol15 september 2019
Ik heb 4 jaar gewerkt voor aviation perseel binnen in de terminal. Ik heb weinig goeda over deze branche te zeggen. Er wordt gehamerd op medewerkers tevredenheid echter komt er niet een concrete actie. Negatieve mensen krijgen alle aandacht. Goede medewerkers worden opzij geschoven. Medewerkers die een grote mond heeft komt weg met veel ding, een medewerker die serieus zijn werk doet en geen grote mond heeft is de dupe. Goede medewerkers houden is niet de sterkste kant van de leidinggevende aldaar.
Pluspunten
Aardige collega's waar je op kan bouwen
Minpunten
Management en te veel negatieve collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd prettig en gezellig werken op de locatie's
Object-beveiliger (voormalige medewerker) –  Leusden10 september 2019
Wel goed bedrijf, maar met weinig doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Sociale ondersteuning is prima.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne, menselijke werkplek.
Cebtralist (huidige medewerker) –  Geldrop5 september 2019
In een (gezellig) team werk je hard en zorg je ervoor dat je dag succesvol verloopt. Op elk niveau binnen het bedrijf wordt er gekeken naar jou als persoon om daar het beste uit te halen. Hard werken, hollen en stilstaan maar dit alles doe je wel samen.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Rooster
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denkt niet aan personeel
Surveillant (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 augustus 2019
Doet voorkomen of het erg gesteld is op haar personeel. Werkelijkheid is heel anders! O uren contracten en na de contracten word je bedankt! Zodra je tegenspreekt word dit niet gewaardeerd. Doorgroeimogelijkheden zijn er minimaal. Ze trekken liever extern personeel aan dan te investeren in hun eigen personeel.
Werkzaamheden en collegialiteit is wel super maar management is slecht.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
Management en doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matig
Beveiliger in fe meldkamer bij klant (voormalige medewerker) –  Rijswijk23 augustus 2019
Ik heb er 19 jaar gewerkt met fijne collega's maar als je goed ziek wordt dan houden ze je aan het lijntje om je naar 2 jaar te kunnen ontstaan. Dit kost me tot nu toe 5 jaar AOW als met pensioen ga.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
De directie
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beveiliging
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Middenmeer21 augustus 2019
Ik zit nog liever in de uitkering, dan bij securitas werken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag10 augustus 2019
Mij werd verteld nadat ik acht uur in en uit de regen had gewerkt
dat me kleding niet netjes eruit zag (was nat en gekreukt).
Aflos die na 10 uur nachtdienst niet op komt dagen en als je dan
gaat bellen horen dat, dat 't maar normaal was.

Dit zijn signalen die je niet motiveren en je inzet totaal niet gewaardeerd wordt.

Inpakken en wegwezen, werk liever ergens anders.
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  leiden5 augustus 2019
ik heb hier maar 4 weken gewerkt , gezellige collegas
Pluspunten
flexibel
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Securitas is een goed werkend bedrijf wereldwijd!
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost23 juli 2019
Securitas is een goed mee denkend bedrijf voor jong en oud! Securitas is een beveiligingsbedrijf wereldwijd! Leid ook ROC jongeren op als beveiliger. En geven opleidingen zoals EHBO, Assertiviteit, management, ect....
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier gewerkt
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Arnhem21 juli 2019
Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt.
Ik zal aan iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Mooi bedrijf
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelf uitbuiten Middenmeer
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Middenmeer17 juli 2019
Kansloos bedrijf , kansloze kantoor pipo's.

Omdat alles op een 0 uren contract gaat moet je elke dag maar weer afvragen wie je collega voor de dag is en of hij/ zij wel op komt dagen.
Als je een nachtdienst heb gehad dan zit je 9 van de 10 keer in spanning komt mijn aflos wel opdagen.
Dit alles omdat Securitas een weg is ingeslagen van subsidies opstrijken voor aspriranten en mensen uit de WW.

Mensen die daar rondlopen kikken erop om met een "mes" achter je aan te lopen en als ze je kunnen betrappen datzelfde "mes" dwars door je rug te steken.

Ik heb mijn diploma gehaald daar en ben toen vertrokken daar met gierende en rokende banden.

Stelletje droeftoeters zijn het.
Pluspunten
Loon was altijd optijd
Minpunten
Management, Securitas, kantoor, bedrijfsvoering, ze liegen alles bij elkaar met loze beloftes en de mega gouden bergen .
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kan heel veel beter
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schiphol27 juni 2019
‘N nummertje, dat is wat je bent. Ze houden geen rekening met je privéleven. Doorgroeimogelijkheden minimaal.
Als je verhuist rekenen ze reiskosten vanaf jouw woning waar je in woonde toen je begon met werken, dus als je verder gaat wonen krijg je een deel niet vergoed.
Maaltijdvergoeding zelf indienen bij een 10+uursdienst (enkel als je op de dag zelf wordt gevraagd om langer te blijven of als je voor een bepaalde tijd start en eindigt, wordt dit vergoed, ook weer afhankelijk van het bonnetje, datum en wat er op staat)
Zodra je niet meer nodig bent mag je ophoepelen, gaan laks om met contracten / verlengingen.
Je moet het hier hebben van de toeslagen.


Dan heb ik het over werken in de beveiliging op schiphol.
Pluspunten
-
Minpunten
Geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk en vaak een fijne werkomgeving
receptioniste (voormalige medewerker) –  Rosmalen17 juni 2019
Het is leuk om klanten te helpen, adviseren en tevreden te stellen.
Er was vaak te weinig werk tussendoor als er geen klanten of telefoontjes zijn.
Pluspunten
het dragen van een uniform
Minpunten
geen pauzes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht bedrijf
gastvrouw/conductrice (huidige medewerker) –  Rotterdam9 mei 2019
Denken niet aan het personeel. Stelen tijd van je, daardoor minder salaris. Als het hun uitkomt kan alles, maar als jij ze nodig heb kan niets. Boren feestdagen door je neus, anders ben je te duur. Dus bezin voor je begin. Oja geen vaste aanstelling, je wordt na een bepaalde periode gedumpt.
Pluspunten
aardige collega's
Minpunten
slechte planning, slavendrijvers
Was deze review waardevol?Ja 19NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel loze beloftes
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Schiphol10 april 2019
Ik heb op Schiphol als inhuur ongeveer 22 maanden gewerkt, er werd me veel beloofd in het begin maar daar kwam niks van. Als je 40 keer om hulp vraagt krijg je het, verder moet je alles zoveel mogelijk zelf doen. Doe je wat fout dan krijg je op je donder, doe je wat goeds dan hoor je er niks over.

Leuke colleaga's en werkzaamheden, maar de bedrijfsstructuur is echt om te huilen helaas. Planning is lastig, management is vriendjespolitiek en de sfeer is gewoon vaak zwaar negatief in het algemeen. Groot bedrijf maar helaas ook een groot puinhoop.
Pluspunten
Leuke collega's, leuke omgeving
Minpunten
Vriendjespolitiek, leugens, planning
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel onduidelijkheid
Receptie (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 maart 2019
Securitas was een leuke periode, tot het niet zo leuk meer was
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedenk goed waar je aan begint bij securitas.
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Schiphol27 februari 2019
Securitas wat een aparte organisatie, op het moment dat je binnenkomt worden er gouden bergen beloofd.
Opleidingen doorgroeimogelijkheden enz. In de praktijk blijkt dit helaas niet waar. Ze kunnen je naast je mbo beveiligings diploma mbo2 eigenlijk helemaal niks bieden.
Allemaal mondelinge toezeggingen gedaan door het door securitas geleide uitzendbureau accord. Ondertussen een hele mooie nieuwe uitdaging gevonden dus afscheid genomen van securitas.
Kreeg nog een eindrekening omdat ik een interne opleiding heb moeten doen(anders mag je niet werken op Schiphol was het verhaal) van €900,-

Wel wil ik erbij zeggen dat de collega’s, teamleiders en duty managers stuk voor stuk allemaal toppers zijn. Helaas hebben zij ook geen zeggenschap in de totaal verklootte werkwijze van securitas.
Pluspunten
Collega’s, het werk, Schiphol leuke werkplek, planning was super
Minpunten
Niet nakomen afspraken, leugens verzinnen om je binnen te halen, gaan voor kwantiteit en niet voor kwaliteit.
Was deze review waardevol?Ja 48NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijk goed bedrijf
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  rotterdam15 februari 2019
ik was eerst medewerker van werk xl en toen van prefense en heb ik in totaal 3 jaar als inhuur voor securitas gewerkt bij de gemeente Rotterdam

ik heb met leuke collega's gewerkt alleen was de communicatie met de leiding minder als je tegen problemen aanliep wisten de leiding helaas ook niet wat ze ermee moesten en in sommige gevallen sprake van vriendjespolitiek

verder was ik wel tevreden
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 19NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
V
agent (huidige medewerker) –  Schiphol24 januari 2019
Geen dag is het zelfde.
Alle procedures in de terminal.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 18Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Callcenter agent (huidige medewerker) –  Geldrop2 december 2018
Ik vind het werk heel leuk om te doen en heb hele fijne collega's.
Het is heel afwisselend en geen enkele dag is hetzelfde.
Ik vind het niet fijn om nachtdiensten te draaien.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Securitas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 17.182 reviews
54.003
44.417
34.463
22.016
12.283

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,1Bedrijfscultuur