Video afspelen via YouTube-knop

Securitas Reviews

213 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 18.366 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Securitas heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Een innovatief bedrijf
Personeelsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 maart 2017
Een werkgever die ik zou aanraden. Ik heb er jaren met plezier gewerkt, hele fijne collega's en niet onbelangrijk altijd het salaris keurig op tijd betaald. Een bedrijf dat meegaat met zijn tijd, blijft zoeken naar manieren om zichtbaar te blijven tussen alle beveiligingsbedrijven.
Pluspunten
Goede salarisbetaling
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai object
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 december 2019
Je bent fulltime aan het werk op een object waar niks gebeurt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor mij een prettige werkgever
Security manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 december 2019
Securitas heeft mij veel gebracht. Fijne collega's, goede werkomstandigheden en veel ruimte voor eigen inzicht en het indelen van mijn eigen werktijden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelf ontdekken
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schiphol23 november 2019
Zelf ontdekken. je bent een ervaring rijker.

Kijk wat voor jou handig is. iedereen maakt het anders mee.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet good bedrijf is securitas
Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag20 november 2019
Securitas is niet good bedrijf ik adviseer niet werken bij hun
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Beveiligingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol20 november 2019
Als uitzendkracht tel je niet echt mee.
Hoge werkdruk
Vriendjespolitiek
Slechte communicatie.

Verandering aan de bedrijfsvoering is hard nodig.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig bedrijf
mobiele surveillant in Enschede (voormalige medewerker) –  Zwolle4 november 2019
Bij dit bedrijf ben je gee nummer, kantoor staat achter de beveiligers, en een geintje op zijn tijd is ook mogelijk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 oktober 2019
Altijd heel leuk gewerkt. Het salaris was altijd op tijd en correct.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een Wereld-baan in een Wereld stad.
Gastvrouw op de RET tram (huidige medewerker) –  Rotterdam_Zuid19 oktober 2019
Geweldig werk wanneer je van 'mensen' houdt. Dan wel in alle soorten en maten. Van heel aardig, gezellig tot agressief. Geen dag is het zelfde. Met een glimlach bereik je veel. Collega's kunnen erg leuk en gezellig zijn maar houd je privé leven voor je, dat geldt voor elke baan! Wanneer je flexibel bent en een mens-mens bent is dit een super leuke job. Ik zit in elk geval elke dag met een smile in mijn auto op weg naar huis. Komt ook omdat je de passagiers leert kennen. Je bent niet alleen conducteur maar ook kinderoppas, verpleegster, luisterend oor, regisseur etc. etc.
Pluspunten
Je eigen feestje kunnen maken van de dag.
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met prima collega's, zeer open cultuur, hoog niveau, geen 9 to 5
Account manager B2B (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 oktober 2019
Vroeg beginnen 06.30, nieuwe klanten bezoeken en oplossingen van Securitas aanbieden, rapporteren in CRM systeem, nieuwe afspraak maken voor vervolg bezoek. Bezoekverslag aan klant mailen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Beveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam22 september 2019
Weinig doorgroei mogelijkheden maar wel leuk om daar te werken als beginner.
Pluspunten
Betalen altijd op tijd uit.
Minpunten
Je kan te weinig uren werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onprofessioneel
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Schiphol15 september 2019
Ik heb 4 jaar gewerkt voor aviation perseel binnen in de terminal. Ik heb weinig goeda over deze branche te zeggen. Er wordt gehamerd op medewerkers tevredenheid echter komt er niet een concrete actie. Negatieve mensen krijgen alle aandacht. Goede medewerkers worden opzij geschoven. Medewerkers die een grote mond heeft komt weg met veel ding, een medewerker die serieus zijn werk doet en geen grote mond heeft is de dupe. Goede medewerkers houden is niet de sterkste kant van de leidinggevende aldaar.
Pluspunten
Aardige collega's waar je op kan bouwen
Minpunten
Management en te veel negatieve collega's
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd prettig en gezellig werken op de locatie's
Object-beveiliger (voormalige medewerker) –  Leusden10 september 2019
Wel goed bedrijf, maar met weinig doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Sociale ondersteuning is prima.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne, menselijke werkplek.
Cebtralist (huidige medewerker) –  Geldrop5 september 2019
In een (gezellig) team werk je hard en zorg je ervoor dat je dag succesvol verloopt. Op elk niveau binnen het bedrijf wordt er gekeken naar jou als persoon om daar het beste uit te halen. Hard werken, hollen en stilstaan maar dit alles doe je wel samen.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Rooster
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denkt niet aan personeel
Surveillant (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 augustus 2019
Doet voorkomen of het erg gesteld is op haar personeel. Werkelijkheid is heel anders! O uren contracten en na de contracten word je bedankt! Zodra je tegenspreekt word dit niet gewaardeerd. Doorgroeimogelijkheden zijn er minimaal. Ze trekken liever extern personeel aan dan te investeren in hun eigen personeel.
Werkzaamheden en collegialiteit is wel super maar management is slecht.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
Management en doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matig
Beveiliger in fe meldkamer bij klant (voormalige medewerker) –  Rijswijk23 augustus 2019
Ik heb er 19 jaar gewerkt met fijne collega's maar als je goed ziek wordt dan houden ze je aan het lijntje om je naar 2 jaar te kunnen ontstaan. Dit kost me tot nu toe 5 jaar AOW als met pensioen ga.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
De directie
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beveiliging
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Middenmeer21 augustus 2019
Ik zit nog liever in de uitkering, dan bij securitas werken.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag10 augustus 2019
Mij werd verteld nadat ik acht uur in en uit de regen had gewerkt
dat me kleding niet netjes eruit zag (was nat en gekreukt).
Aflos die na 10 uur nachtdienst niet op komt dagen en als je dan
gaat bellen horen dat, dat 't maar normaal was.

Dit zijn signalen die je niet motiveren en je inzet totaal niet gewaardeerd wordt.

Inpakken en wegwezen, werk liever ergens anders.
Was deze review waardevol?Ja 23NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  leiden5 augustus 2019
ik heb hier maar 4 weken gewerkt , gezellige collegas
Pluspunten
flexibel
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Securitas is een goed werkend bedrijf wereldwijd!
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost23 juli 2019
Securitas is een goed mee denkend bedrijf voor jong en oud! Securitas is een beveiligingsbedrijf wereldwijd! Leid ook ROC jongeren op als beveiliger. En geven opleidingen zoals EHBO, Assertiviteit, management, ect....
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier gewerkt
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Arnhem21 juli 2019
Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt.
Ik zal aan iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Mooi bedrijf
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Securitas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 18.366 reviews
54.294
44.659
34.686
22.164
12.563

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,1Bedrijfscultuur