Schuuring Reviews

Alle 19 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werdruk
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Harderwijk3 september 2017
hoge werkdruk, weinig compensatie voor wat je doet
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega`s
Planner/werkvoorbereider (huidige medewerker) –  Harderwijk12 mei 2017
Het leukste van mijn baan op moment is dat ik veel afwisseling heb maar in de toekomst gaat dat weg vallen
Leuke collega`s
Werk aanbod niet goed geregeld
Pluspunten
geen
Minpunten
vergoeding eigen auto
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Harderwijk5 december 2016
Goed bedrijf, enkel weinig mogelijkheden tot ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorme leuke baan als KPN montur
Allround KPN-monteur (huidige medewerker) –  Amersfoort30 september 2016
Ik heb zeer leuke ervaring met Schuuring, ik krijg ruimte om extra dingen te leren tijdens werken. Je werk wordt gewardeerd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal familie bedrijf in verandering naar een operationele excelente fabriek
Manager Beheer en Onderhoud (huidige medewerker) –  Harderwijk, GE15 januari 2016
De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen, onderhouden en continue verbeteren van processen, het tunen van procesdata op de proces en de gewenste stuurmechanismen voor de besturing van de processen en het vastleggen van dienstverleningen in Service Level Agreement en Dossier afspraken procedures. Daarnaast heb ik ervaring opgebouwd in het managen van een team in een complexe omgeving en het op tactisch en strategisch niveau managen van een klant.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veelbuiten werken
Glasvezelmonteur (voormalige medewerker) –  hardewijk10 juli 2015
je bent veel buiten
aan het grafen en lassen
dit vind ik een hele leuke baan ben er weg gegaan om dat de stage voor bij was
Pluspunten
je hoeft geen eigen vervoer
Minpunten
vroeg je bed uit
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heerlijk afwisselende baan
Storing/Installatiemonteur (voormalige medewerker) –  Midden/West Nederland19 maart 2015
Bij dit bedrijf heb ik zowel veel theorie als veel praktijkervaring opgedaan. Naast dat er allerlei eisen zijn vanuit overheid en vanuit Kpn waar veel scholing (cursussen) uit voortvloeien, leer je ook ontzettend veel doordat je steeds weer in een andere situatie komt en met verschillende storingen/opdrachten te maken krijgt.
Pluspunten
Leuke afwisselende baan met leuke collegas.
Minpunten
Betaald te weinig voor wat je ervoor moet doen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer op de afdeling
Projectmedewerker telecom, engineer (voormalige medewerker) –  Harderwijk, GE5 februari 2015
Het was goed met de collega's samen te werken, kennisoverdracht op theoretisch en materiaal / technisch vlak.
Pluspunten
Gratis koffie en thee
Minpunten
Ver van huis, meer dan 100 km enkele reis
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Storingsmonteur
Storing en installatiemonteur ICT (voormalige medewerker) –  Harderwijk3 december 2014
Elke dag bij klanten thuis met verschillende vragen en problemen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om te werken maar te weinig kans op ontwikkeling
Glasvezelmonteur (voormalige medewerker) –  Landelijk25 juli 2014
3 jaar gewerkt en de afgesproken mbo opleiding (Dirksen Technicus Telecom niveau 4) niet gekregen omdat het uiteindelijk toch te duur was.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Gebrek aan opleiding/carriere kansen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf en fijne collega's
Stage (voormalige medewerker) –  Harderwijk leerling Cai monteur26 februari 2014
Leuk bedrijf en fijne collega's en een prettige werkomgeving.
Heb er maar twee weken gewerkt maar mocht niet doorgaan omdat ik op zeer korte termijn de certificaten moest hebben en dat was niet mogelijk.
De kennis had ik zeker vanwege mijn achtergrond en opleiding.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
administratief
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  almere29 januari 2014
leuke werk sfeer

veel aanvraag bij de gemeente klik aanvraagt projectleiders geholpen
kon door groeien in het bedrijf.

het werk zelf was erg leuk.
Pluspunten
werksfeer, werk alles
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Harderwijk10 januari 2014
gezellig bedrijf met veel groeimogelijkheden
leuke collega´s en leuk werk
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige baas en collegas
Medewerker wasstraat (voormalige medewerker) –  tilburg28 december 2013
Een typische dag op het werk. Ik was altijd te vroeg zodat we kopje koffie konden pakken en de portomonee konden klaarmaken, dan alles openen aanzetten, afrekenen wasprogrammas, inspuiten & afspuiten van de autos, helpen bij storingen.

wat je geleerd hebt:
Ik heb van de baas veel geleerd over autos, maar ook het administratieve gedeelte en het technische. Ben ook mee naar duitsland geweest voor vergadering met de hoge baas.

Mijn collegas waren erg gezellig, we hadden daar een vast groepje waar de meeste al een aantal jaren samenwerkte met elkaar.
Pluspunten
lunch en avondeten werd meestal voor ons gezorgd dat was zeker wel een pluspunt
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een van oudsher familie bedrijf hetgeen je nog steeds terug vind in de houding naar de medewerkers toe. Ontspannen en betrokken. Dit jaar snel groot g
manager Schuuring (voormalige medewerker) –  Harderwijk, GE2 juni 2013
Familair bedrijf met betrokkenheid en goede uitstraling naar de klanten. Te snel groot geworden willen worden met alle valkuilen van dien, Kosten besparingen vooral doorgevoerd naar salarissen waarbij de kans op leegloop groot is.Uitdagingen zullen zijn om productie niveau hoog te houden waarbij kwaliteit in geding komt,
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel zelfstandigheid en leuke contacten met klanten.
Field Engineer (voormalige medewerker) –  Regio west (Utrecht en omgeving).27 april 2013
Een dag van een Telecom monteur ziet er als volgt uit:

In de ochtend of middag (afhankelijk van welke dienst je hebt) kijk je waar je die dag werkt. Je stippelt een route uit en gaat op pad. Bij de klant doe je de installatie en zorg dat je alles netjes werkend achterlaat en voor hulp kunnen wij altijd collega's bellen.

Verder heb je niet veel contact met je collega's, want je ziet ze bijna nooit. Het moeilijkste aan de baan is, als er dagen tussen zitten dat alles tegenzit en dan toch positief blijven nadenken om zo vol moed door te kunnen blijven gaan, waardoor je ook goed kwaliteit werk levert bij particulieren of zakelijke klanten.

Het leukste aan monteur zijn vind ik, dat je veel zelfstandig doet en dat je veel in contact komt met de klanten.
Pluspunten
Zeer zelfstandig, flexibel en technisch aangelegd.
Minpunten
Soms te gehaast, nalatig in het netjes afwerken van mijn administratie.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf waardoor invoering van van nieuwe ideeën en werkwijze flinke vertraging oploopt.
directievoerder (voormalige medewerker) –  Harderwijk25 februari 2013
Het coördineren en plannen van projecten in de uitvoering.
Bespreken van projecten in en tijdens de uitvoering, zowel telefonisch als fysiek.
Verstoring en meer/minderwerk bespreken met opdrachtgever en projectleider.
het meest leuke van de baan is dat je elke dag nieuwe uitdagingen hebt en geen enkele dag hetzelfde is.
Een goeie interactie tussen de verschillende collega's maakt het mogelijk om gezamelijk tot een goede oplossing en uitwerking te komen van projecten.
Het moeilijkste is meestal de deadline halen om opdrachtgever en klant tevreden te houden, maar als het lukt dan geeft dat ook voldoening en plezier in het werk.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer
klantcontact center/planning (voormalige medewerker) –  Deventer10 mei 2012
Gezellige collega's, prettige werkplek, goed communicatie, veel overleggen over de planning en in belang van cliënte.
Pluspunten
interne communicatie
Minpunten
vorm te veel groepjes onderling
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Schuuring. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 19 reviews
54
410
34
21
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Schuuring gesorteerd op locatie