Schneider Electric Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.189 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Orderpicker (huidige medewerker) –  Venray21 september 2019
Goede werksfeer, leuke collega's, leermogelijkheden, verdere ontwikkeling van afdelingen.
Pluspunten
Goede kantine
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veilige werkomgeving
magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Helmond5 maart 2018
Veilige werkomgeving, Maar weinig uren ( vanuit uitzendbureau)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leerzame stage!
HR Stagiaire (huidige medewerker) –  Hoofddorp26 oktober 2017
Ik loop hier in totaal 5 maanden stage en je merkt echt dat het een dynamisch bedrijf is. Dit zorgt ervoor dat de stage erg uitdagend en afwisselend is. Je wordt goed begeleid en betrokken in het proces. Uiteraard kan je als je zelf proactief bent, meer dingen oppakken.

Als je op zoek bent naar een internationale stage, dan ben je bij Schneider aan het juiste adres.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Helmond9 maart 2017
opportunity to develop
diversity work
leaders communicative
Pluspunten
good job people also
Minpunten
but the hours of work not full
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Helmond3 maart 2017
fijne werksfeer, je leert er veel en je word goed geholpen als je dat nodig hebt. de directie is erg vriendelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en een fijn bedrijf om te werken.
Demand Planning (voormalige medewerker) –  Venray29 september 2015
Ik heb bij Schneider een leuke tijd gehad.
Het team waarin in werkte was heel gezellig en er hing een fijne werksfeer.

Van deze mensen heb ik een hoop geleerd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
boa
Engenheiro (huidige medewerker) –  Utrecht, UT15 februari 2015
boa empresa, com bons colegas, num ambiente exigente que e' automacao industrial e que nos permite todos os dias a aprender novas coisas, se nos continuarmos a sentir motivados para aprender e trabalhar.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schneider
Transport planner (huidige medewerker) –  Helmond, NB1 mei 2014
Niet veel te melden over dit bedrijf.

Ik heb erg leuke collega`s binnen mijn afdeling en ik heb hier het een en ander geleerd over bedrijfspolitiek.
Pluspunten
leuke collega`s
Minpunten
geen catering
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jaren met plezier gewerkt!
Sales Engineer Industrial Automation Industrie (voormalige medewerker) –  Hoofdorp26 maart 2014
Vele klanten mogen bezoeken eerst gespecialiseerd alleen Automatisering in gebied Noord Nederland.
Daarna door reorganisatie Midden Nederland eindklanten en
daarbij horende systeem integratoren en partners in de markt bezocht.
Pluspunten
Naamsbekendheid voorheen Telemecaniqeu
Minpunten
Meerdere reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren

Zie meer reviews over Schneider Electric

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Schneider Electric. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 3.189 reviews
51.094
41.201
3591
2182
1121

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Schneider Electric gesorteerd op locatie