Scapino Reviews

126 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 138 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nederland12 december 2018
Heel slecht bedrijf om te werken.
Totaal geen rekening houdend met hun medewerkers.
Als je in de ziektewet komt te zitten dan heb je gewoon een groot probleem.
Ze denken niet mee in oplossingen en ze verwachten maar dat je al je pijn aan de kant kunt zetten om gewoon hele dagen te komen werken.
Daarna proberen ze je te naaien waar ze kunnen.
Als dan je contract niet verlengd wordt en ziek uit dienst gaat dan liegen ze heel het boeltje bij elkaar. Je komt via hun niet bij het UWV te zitten maar bij een ander bedrijf..
Daar liegen ze alles bij elkaar omdat ze zelf zorgdrager zijn voor hun werknemers. Dus als je daar ziek uit dienst gaat moeten ze alsnog voor je betalen. Daarom gaan ze alles aan elkaar liegen zodat ze onder die betalingen uit proberen te komen.
Ik adviseer echt iedereen om niet bij scapino te gaan werken.
De leiding gevende die ik had was totaal niet menselijk. Niet tegen haar collega's maar ook niet tegen klanten. Ze zouden de leidinggevende binnen het bedrijf eens een cursus hoe ga ik met mensen om moeten geven!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zoals hier boven beschreven
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Filiaal en collega's waren top, maar voor het hoofdkantoor ben je een nummer
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  diverse filialen18 september 2018
Totaal voor de leeuwen gegooid, met net een halfjaar ervaring als assistent filiaalmanager (zonder hiervoor een opleiding te hebben gevolgd), op een filiaal gezet waar ik het maar moest zien te redden, zonder filiaal manager, 1 verkoopmedewerker (16 uur) en een weekendteam!
Ik zou een interne opleiding tot filiaalmanager gaan volgen, alles zou goed komen en ik hoefde me geen zorgen te maken.
een paar weken later kreeg ik te horen dat mijn contract niet werd verlengd.

reden : omdat we dat gewoon niet doen.

De filiaalmanager van het filiaal waar ik altijd als weekendhulp en een tijd als assistent heb gestaan heeft geprobeerd om de rayonmanager over te halen om mij alsnog te houden, want hij was erg tevreden over mijn werk.

weken lang 6 dagen + koopavonden gewerkt in verband met personeels-tekorten, in verschillende filialen, ik ging overal naartoe. alles met een minimumloon, en alle overuren die ik maakte mocht ik aan het eind van het verhaal thuis gaan uitzitten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdruk hoog, maar heel gezellig
Storemanager (huidige medewerker) –  Amsterdam26 augustus 2018
Werkdruk is altijd hoog, veel te doen.
Je hoeft jezelf nooit te vervelen
Pluspunten
Nooit verveling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantenservise
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Coevorden1 juli 2018
Veel geleerd over producten voor schoenen en om tips te geven aan de klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
koele sfeer en veel eilanden
senior buyer sports and casual apparel (voormalige medewerker) –  Assendelft4 juni 2018
binnen je eigen productgroep was het top, maar door de management stijl van de directie ten tijde van mijn periode was het totaal niet altijd prettig
Pluspunten
de vrijheid van handelen binnen je productgroep
Minpunten
locatie assen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring.
Stage (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel21 mei 2018
Het was wel gezellig werk. Ook leuk om met mensen in contact te komen. Ze waren heel vriendelijk en ook was er een goede sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Budel26 april 2018
Goede afwisseling tussen kassa, verkoop in de winkel en aanvullen van producten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je bent een nummertje
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Assen24 april 2018
Zo lang je doet wat er gevraagd wordt, en je zegt ja, nee, en amen dan kun je daar wel werken. De hooft motto is daar "Wie betaald die bepaald". Je mening telt er niet en je wordt nooit gecomplimenteerd.
Wordt heel veel beloofd, maar nooit waar gemaakt. En als je de kans krijgt om je te laten zien. Dan misbruiken ze je een periode met de conclusie dat het niet goed genoeg is.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er was altijd genoeg te doen!
Donderdag/zaterdaghulp (voormalige medewerker) –  Hoensbroek23 april 2018
Ik heb er heel graag gewerkt, we hadden een leuk team waardoor het ook geen probleem was om een keer flink door te pezen als er een hoop werk af moest.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Oproepkracht (voormalige medewerker) –  Barneveld19 april 2018
Ik werkte als vakantie en weekendkracht bij de Scapino. Ik heb tijdens deze periode het faillissement meegemaakt. Ik heb genoten van mijn tijd bij de scapino, mede door mijn lieve en zorgzame manager. Ik werkte in het begin voornamelijk op de vloer, waar ik schoenen verkocht, maar toen ik de leeftijd van 16 had bereikt, stond ik ook achter de kassa, wat ik erg leuk vond.
Pluspunten
Duidelijke structuur van dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk! Maar me collegas waren vreselijk!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)20 maart 2018
Ik heb zelf een jaar bij Scapino gewerkt.
Ik heb al mijn tijd en liefde in me werk besteed.
Maar toch merkte ik dat er dingen niet pluis waren....
Je hebt officeel geen rook pauzes, maar me collega’s lieten me in de steek tijdens het roken en stond ik alleen in de winkel terwijl dat niet mocht! Slecht en waardeloos! Ook komen ze nooit hun beloftes na.. ze beloven dat je meer uren mag maar toch veranderd de boel en kan het ineens niet meer... Plus het feit dat je om de 3 maanden een nieuwe filiaal manager had. Jammer ik kom goed met ze omgaan maar ze zijn niet te vetrouwen!
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Achterbakse collega’s
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed team
kassamedewerker detailhandel (verkoop) (huidige medewerker) –  Schrans leeuwarden7 maart 2018
Je hebt een leuk en gezellig team waar je mee werkt.
Helpen graag je vooruit te helpen.
Wissel mogelijkheden als je niet kan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer beloven dan waarmaken.
Afroepmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 februari 2018
Ik heb wat maanden bij de Scapino gewerkt. Ik was een afroepmedewerker.

De salaris was echt om te huilen, ik kreeg gewoon minimumloon. Mij werd verteld tijdens mijn sollicitatie dat het bedrijf goede lonen heeft en goede arbeidsvoorwaarden.

Als je werd gevraagd om te komen werken, en je kreeg opeens een appje op de dag dat je moest werken kreeg je niet de beloofde uren niet uitbetaald.

Wel kreeg je etensgeld, dat was erg goed geregeld door het bedrijf. Het was wel erg makkelijk werk. Zelf was het wel jammer dat je geen koffiepauzes hebt (dit was in mijn filiaal).

Het was ook leuk dat wij een kerstpakket kregen.
Pluspunten
Eten
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten1 februari 2018
Leuke werkplek, alleen de collega’s waren niet zo leuk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
(assistent) filaalmanager (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom31 januari 2018
ik runde een winkel. dus ik was verantwoordelijk voor personeel, producten, omzet, interieur van de winkel en alle randzaken
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek om ervaring op te doen
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Helder28 december 2017
Er valt genoeg te leren bij de Scapino, Ben je opzoek naar iets uitdagend dan is Scapino wel de perfecte werkplek
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemene werkdag
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Didam26 november 2017
heel gezellig, Ik leer hoe ik goed moet functioneren in een winkel.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
bedrijfsleiderster (voormalige medewerker) –  Lelystad9 november 2017
Bij scapino was het altijd gezellig.
Waren alle dagen druk met vracht en klanten.
Het in orde maken van de winkel.
Pluspunten
Bij overwerken werd eten betaald.
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel doorgroei mogelijkheden
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer4 november 2017
Leuke baan met leuke collega's, waarbij je je snel kan ontwikkelen tot een functie hoger
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief, sociaal, hard werkend
Medewerker (voormalige medewerker) –  Harderwijk13 oktober 2017
Ik heb alleen maar stage gelopen bij het scapino..
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Scapino. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 138 reviews
533
448
344
26
17

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur