Scapino Reviews

135 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 147 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk
Manager Assistant (voormalige medewerker) –  Huizen9 september 2019
Het zegt genoeg dat complete team uit Bussum ontslag genomen heeft per 01.10.2019, dat in Huizen mensen gedwongen zijn om ontslag nemen, regiomanager is vreselijk.
Zo lang hoofdkantoor niets doet verandert ook niets. Dus mensen die daar gaan solliciteren wens ik succes.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Omgaan met mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gouda14 juni 2019
Leuke werk sfeer, leuke collega’s. Heb het leuk gehad, baas was ook zeer vriendelijk
Pluspunten
Veel uren beschikbaar
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopsmedewerker (huidige medewerker) –  Gemeente Cranendonck3 mei 2019
Het moeilijke aan de job is heel de dag recht staan en rond lopen . Wat ik geleerd heb is met mensen omgaan en praten
Pluspunten
Persooneelspas
Minpunten
Geen gsm tijdens het werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Heesch23 maart 2019
ik had een stage bij de scapino, zelf vond ik dit niet leuk ik moest veel saaie en de zelfde taakjes doen. ik vond werken in een winkel algemeen als niet leuk dus het lag niet bij scapino zelf.
Pluspunten
leuk team
Minpunten
lange werkdagen, warm in de winkel in de zomer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige werksfeer
WINKELMEDEWERKSTER (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 februari 2019
een typische dag bestond uit het openen van de winkel, het vullen van de schoenen/eventuele vracht verwerken, de winkel schoonhouden en uiteraard de klanten helpen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving, niet productief
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Woerden13 februari 2019
Scapino was een prettige werkplek, alleen wissel je vaak van collega's en was management niet altijd duidelijk over de werkzaamheden.
Pluspunten
lange pauzes
Minpunten
inconsequent management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie winkel
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  wolvega6 februari 2019
Ik heb hier een jaar met heel veel plezier gewerkt en enorm veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Oproepmedewerker (huidige medewerker) –  Oldenzaal23 januari 2019
Wat ik fijn vind aan het werken bij de Scapino, is dat je niet de hele dag hetzelfde doet. Je bent actief bezig de hele dag. Door het werken bij de Scapino ben ik zekerder geworden over mijzelf als persoon. De werksfeer is erg gezellig en geen elke dag is precies hetzelfde.
Pluspunten
Variatie, maaltijdvergoeding, goede communicatie en feedback
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed leerbedrijf
Verkoper (stage) (voormalige medewerker) –  Veendam12 december 2018
Ik heb bij de Scapino veel geleerd over de schoenen, maar ook hoe je de klant goed tevreden krijgt. Verder heb ik goed hulp gekregen in deze winkel.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nederland12 december 2018
Heel slecht bedrijf om te werken.
Totaal geen rekening houdend met hun medewerkers.
Als je in de ziektewet komt te zitten dan heb je gewoon een groot probleem.
Ze denken niet mee in oplossingen en ze verwachten maar dat je al je pijn aan de kant kunt zetten om gewoon hele dagen te komen werken.
Daarna proberen ze je te naaien waar ze kunnen.
Als dan je contract niet verlengd wordt en ziek uit dienst gaat dan liegen ze heel het boeltje bij elkaar. Je komt via hun niet bij het UWV te zitten maar bij een ander bedrijf..
Daar liegen ze alles bij elkaar omdat ze zelf zorgdrager zijn voor hun werknemers. Dus als je daar ziek uit dienst gaat moeten ze alsnog voor je betalen. Daarom gaan ze alles aan elkaar liegen zodat ze onder die betalingen uit proberen te komen.
Ik adviseer echt iedereen om niet bij scapino te gaan werken.
De leiding gevende die ik had was totaal niet menselijk. Niet tegen haar collega's maar ook niet tegen klanten. Ze zouden de leidinggevende binnen het bedrijf eens een cursus hoe ga ik met mensen om moeten geven!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zoals hier boven beschreven
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Filiaal en collega's waren top, maar voor het hoofdkantoor ben je een nummer
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  diverse filialen18 september 2018
Totaal voor de leeuwen gegooid, met net een halfjaar ervaring als assistent filiaalmanager (zonder hiervoor een opleiding te hebben gevolgd), op een filiaal gezet waar ik het maar moest zien te redden, zonder filiaal manager, 1 verkoopmedewerker (16 uur) en een weekendteam!
Ik zou een interne opleiding tot filiaalmanager gaan volgen, alles zou goed komen en ik hoefde me geen zorgen te maken.
een paar weken later kreeg ik te horen dat mijn contract niet werd verlengd.

reden : omdat we dat gewoon niet doen.

De filiaalmanager van het filiaal waar ik altijd als weekendhulp en een tijd als assistent heb gestaan heeft geprobeerd om de rayonmanager over te halen om mij alsnog te houden, want hij was erg tevreden over mijn werk.

weken lang 6 dagen + koopavonden gewerkt in verband met personeels-tekorten, in verschillende filialen, ik ging overal naartoe. alles met een minimumloon, en alle overuren die ik maakte mocht ik aan het eind van het verhaal thuis gaan uitzitten.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdruk hoog, maar heel gezellig
Storemanager (huidige medewerker) –  Amsterdam26 augustus 2018
Werkdruk is altijd hoog, veel te doen.
Je hoeft jezelf nooit te vervelen
Pluspunten
Nooit verveling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantenservise
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Coevorden1 juli 2018
Veel geleerd over producten voor schoenen en om tips te geven aan de klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
koele sfeer en veel eilanden
senior buyer sports and casual apparel (voormalige medewerker) –  Assendelft4 juni 2018
binnen je eigen productgroep was het top, maar door de management stijl van de directie ten tijde van mijn periode was het totaal niet altijd prettig
Pluspunten
de vrijheid van handelen binnen je productgroep
Minpunten
locatie assen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring.
Stage (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel21 mei 2018
Het was wel gezellig werk. Ook leuk om met mensen in contact te komen. Ze waren heel vriendelijk en ook was er een goede sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Budel26 april 2018
Goede afwisseling tussen kassa, verkoop in de winkel en aanvullen van producten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je bent een nummertje
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Assen24 april 2018
Zo lang je doet wat er gevraagd wordt, en je zegt ja, nee, en amen dan kun je daar wel werken. De hooft motto is daar "Wie betaald die bepaald". Je mening telt er niet en je wordt nooit gecomplimenteerd.
Wordt heel veel beloofd, maar nooit waar gemaakt. En als je de kans krijgt om je te laten zien. Dan misbruiken ze je een periode met de conclusie dat het niet goed genoeg is.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er was altijd genoeg te doen!
Donderdag/zaterdaghulp (voormalige medewerker) –  Hoensbroek23 april 2018
Ik heb er heel graag gewerkt, we hadden een leuk team waardoor het ook geen probleem was om een keer flink door te pezen als er een hoop werk af moest.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Oproepkracht (voormalige medewerker) –  Barneveld19 april 2018
Ik werkte als vakantie en weekendkracht bij de Scapino. Ik heb tijdens deze periode het faillissement meegemaakt. Ik heb genoten van mijn tijd bij de scapino, mede door mijn lieve en zorgzame manager. Ik werkte in het begin voornamelijk op de vloer, waar ik schoenen verkocht, maar toen ik de leeftijd van 16 had bereikt, stond ik ook achter de kassa, wat ik erg leuk vond.
Pluspunten
Duidelijke structuur van dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk! Maar me collegas waren vreselijk!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)20 maart 2018
Ik heb zelf een jaar bij Scapino gewerkt.
Ik heb al mijn tijd en liefde in me werk besteed.
Maar toch merkte ik dat er dingen niet pluis waren....
Je hebt officeel geen rook pauzes, maar me collega’s lieten me in de steek tijdens het roken en stond ik alleen in de winkel terwijl dat niet mocht! Slecht en waardeloos! Ook komen ze nooit hun beloftes na.. ze beloven dat je meer uren mag maar toch veranderd de boel en kan het ineens niet meer... Plus het feit dat je om de 3 maanden een nieuwe filiaal manager had. Jammer ik kom goed met ze omgaan maar ze zijn niet te vetrouwen!
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Achterbakse collega’s
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Scapino. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 147 reviews
536
451
346
26
18

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur