Sanquin Reviews

Alle 25 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om te werken.
Analist (huidige medewerker) –  Amsterdam24 maart 2019
Ik heb met plezier de veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chauffeur bloedtransport
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 november 2018
variabel uren kan soms uitlopen, door dit werk ken ik alle wegen van Nederland uit mijn hoofd
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf en management eigen hachje
Medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam19 juni 2018
Sanquin is niet professioneel als bedrijf. Bedrijfsleiding denkt alleen aan hun eigen hachje. Totaal niet innoverend en laat staan hoe er om wordt gegaan met productie, 1 woord beschamend! Heerst negatieve cultuur waar leiding de ogen voor sluit. Interne communicatie slecht.Heerst ambtenarencultuur. Positief is dat je uren kan kopen.
Pluspunten
Vrije tijd en geen werkdruk
Minpunten
Slecht management
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet de beste werkgever
Analist (huidige medewerker) –  Amsterdam25 april 2018
Sanquin is een goed bedrijf voor het opdoen van werkervaring. Helaas zijn er weinig doorgroeimogelijkheden en je doet dag in dag uit hetzelfde werk. Het management is ondermaats. Er wordt niet naar de medewerkers geluisterd. Er heest dan ook veel ontevredenheid bij de medewerkers. Vandaar ook het grote verloop van collega's. Sinds de paar jaar dat ik hier werk heb ik er velen zien vertrekken.

Tevens heerst er een eilandcultuur en wordt er niet goed gecommuniceerd met en naar de diverse afdelingen.

Het salaris kan beter.
Je hebt veel vrije dagen en recht op PLP (persoonlijk levensfase budget).
Pluspunten
Veel vrije dagen, collega's die werk enigszins leuk houden
Minpunten
Eilandencultuur, slechte communicatie tussen en met diverse afdelingen, veel ontevredenheid bij werknemers, veel verloop van collega's, slecht management, weinig doorgroeimogelijkheden, eentonig werk
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving met een leuke team
Medewerker Donorinformatielijn (huidige medewerker) –  Amsterdam West21 januari 2018
Geen typische call center waar alles om winst en targets gaat. Je bent er voor de donor en die gaat voor alles. Voor het grootste gedeelte zijn het allemaal leuke mensen die je aan de lijn krijgt. Je leert veel over de medische kant van hoe zo een donatie te werk gaat en wat de eisen voor het doneren zijn. Je werkt in diensten met een grote gezellige groep mensen. Je moet secuur en verantwoordelijk zijn in deze functie.
Pluspunten
Het is gezellig en flexibel
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
Vrijwilliger (voormalige medewerker) –  Purmerend19 september 2017
Ik was vrijwilliger bij Sanquin. ik weet dus niet hoe het is om daadwerkelijk in dienst te zijn. Wat ik zo al van collegas heb gehoord is Sanquin een goede werkgever
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relaxte werkomgeving.
Applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 mei 2017
Relaxte werkomgeving. Sociaal. Teveel medewerkers.
Pluspunten
sociaal
Minpunten
bureaucratisch
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangenaam om te werken
Projectmedewerker SAP-PM (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 februari 2017
Informele werksfeer, veel vrijheid, een enkeling had het bedrijfsbelang zeker niet voorop staan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Benarde werksfeer met veel invloeden van elke werknemer
Proces Operator B (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2017
Een typische dag:

Je kwam binnen je deed je werk en je ging weer naar huis.
Dag in dag uit hetzelfde doen is niet erg interessant en hersendodend.

Wat ik geleerd heb:

Met name dat ik werk met te veel routine niet goed is voor mijn ontwikkeling.

Directie:

Leidinggevenden, waren aanwezig maar ik vond niet dat ze bewust bezig waren met het werk wat er gedaan moest worden (GMP gezien).

Collega's:

Over het algemeen veel verschillende werkculturen binnen de afdeling, dit zal ook te maken hebben gehad dat er veel mensen werkten die van verschillende werksectoren afkomstig waren.
Dit zorgde soms voor wat onenigheid op de werkvloer.

Het moeilijkste van de baan:

Omgang leideinggevende

Leukste van de baan:

Voor mij is er niks leuks aan de baan
Minpunten
Verschillende werksectoren, GMP, manier van omgang van leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en goede Collega's
LABORANT (voormalige medewerker) –  Plesmanlaan Amsterdam2 januari 2016
In algemeen ik heb wel van alles wat geleerd en gegrooit qua werk en een grote bedrijf. Goede Collega's en het leukste is ik ben weer terug in de praktijk van wat ik gestudeerd heb uit in mijn land in de Medisch zorg. Dat Sanquin heeft een kans mijn gegeven om in het Laboratorium kan werken.

Anderen functie als productie medewerker in de industrie was ook leuk geweest, voor mij ik kan altijd aanpassen en voorbereid om iets nieuws te leren, niets is moielijk voor als je wil iets te berijken.
Pluspunten
Gratis lunch bij afdeling werkoverleg
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spoed met bloed
Chauffeur Groot Materiaal (voormalige medewerker) –  Dordrecht18 december 2015
Het leuke aan dit werk vond ik de afwisselendheid. Elke dag reed je route's maar er kon zomaar een spoedrit tussendoor komen. De verantwoordelijkheid van deze baan vond ik ook zeer fijn
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very nice place to work
Science Communication Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH20 oktober 2015
Sanquin is very nice place to work. The co-workers are exceptionally friendly and the working hours are quite flexible. The managment has always been supportive. The majority of the employees have been working there for a very long time, and they are very keen on helping each other.
Pluspunten
healthy lunch, flexible working hours
Minpunten
not the most tasty lunch
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
PV Hoofd Facilitair (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 augustus 2015
Jaren lang leuk samen gewerkt met mijn collega's binnen Sanquin
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer veel mogelijkheden slecht leiderschap
Kwaliteitsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH13 juli 2015
Zeer leuke mensen die er werken en sanquin geeft alle mensen de ruimte om door te groeien. helaas ging het toch wat slechter met het bedrijf door slechte keuzes van de leiding vooral hoog op. Daardoor zijn er nu veel minder kansen en is iedereen nogal op zijn hoede voor ontslag.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pevarieerd werk.
Magazijn coördinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH7 juni 2015
Leuke collega's, fijne werksfeer.
En gevarieerd werk.
Veel doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Zeer goede kantine
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, afwisselend werk
Bloedbankmedewerker (voormalige medewerker) –  Vlaardingen, ZH30 januari 2015
Ik leerde hier alles over bloed, de afname, keuringen en omgang met donors. Ze hebben mij een opleiding aangeboden die ik met plezier heb mogen afronden. Alles is goed geregeld
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoogwaardig productiewerk in prettige werkomgeving
Operator (voormalige medewerker) –  Groningen, GR14 december 2014
Werk dat door het centraal staan van bloedvoorziening voor onze zieke medemens een extra drive geeft! Zeer zinvol en verantwoordelijk werk dat uitgevoerd werd door een hecht team. Een baan waar ik meer dan ooit verantwoordelijkheid heb ervaren door het onder druk zelfstandig/alleen in de dienst te moeten presteren wetende er voor iemands leven gevochten wordt.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Coördinator Bewerking (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH15 oktober 2014
Altijd prettig gewerkt binnen dit bedrijf.
Zelf vind ik het erg jammer dat de organisatie de laatste jaren zo groot is geworden dat je niet iedereen persoonlijk meer kent.
Pluspunten
goed salaris, goede werksfeer
Minpunten
aanstaande reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer collegeale werkomgeving
donorarts (huidige medewerker) –  utrecht11 juli 2014
sinds 2001 en tot heden doe ik alleen keuringswerk, bij Sanquin doe ik keuringen voor de donors, het is bijna altijd lekker druk, zeer collegeale werksfeer.
Pluspunten
30 cent per km voor reiskosten vergoeding
Minpunten
16 uur per week
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer, leuke organisatie voor een goed doel
Staffunctionaris (projectleider, analist, QA) (huidige medewerker) –  Groningen, GR20 maart 2014
Leuke dynamische organisatie, veel geleerd en kansen gekregen. Leuke collega's, werken voor een goed doel.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sanquin. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 25 reviews
57
411
34
22
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Sanquin gesorteerd op locatie