Sandd Reviews

281 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 282 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk baan
Postbezorger (voormalige medewerker) –  rotterdam18 januari 2019
het was leuk baan jammer het was niet voor lang tijd
Pluspunten
6
Minpunten
4
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie beloftes maar slechte vergoeding
Bezorger (voormalige medewerker) –  Piershil3 januari 2019
Leuk werk maar het moet wel eerlijk betaald worden. Je moet gewoon je uren betaald krijgen die je werk en niet de standaard uren die zij doorrekenen. Wij liepen een buitenwijk waar je gemiddeld 23 kilometer moest fietsen. Als je dan hiervoor de standaard uren doorberekent klopt dit niet. Ik heb bij het eindigen van de proefperiode om uitleg gevraagd maar je krijgt gewoon geen antwoord hierop. Ik vindt dit erg jammer.
Pluspunten
Leuk werk
Minpunten
Zwaar onderbetaald
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pluspunten, maar helaas ook tè veel negatiev
Postbezorger (huidige medewerker) –  Groningen2 januari 2019
Inmiddels 2 maand bezorger voor Sandd. Het bevalt me aan de ene kant goed, omdat je je eigen tijd kan indelen. Er is mij verteld, voordat ik voor Sandd zou werken, dat het uurloon € 9,20 is. Triest, want er klopt helemaal niets van. Er wordt een papier meegeleverd waarop staat hoe lang je bezig bent met sorteren en lopen van de post. Ik kan de lezers van deze review verzekeren dat hier niks van klopt. Je bent het dubbele bezig met wat er wordt gezegd. Je wordt werkelijk waar belazerd. Desalniettemin mag ik niet klagen als 16-jarige, want het verdient alsnog beter dan een vakkenvuller of afwasser in de horeca. Maar het klopt gewoon niet van wat er van tevoren tegen je wordt verteld.
Pluspunten
Je kan je eigen tijd indelen, waardoor je niet verbonden bent met een verplichte tijd.
Minpunten
Veel post, waardoor je moet herladen en deze tijd met opnieuw herladen klopt ook niet.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigenlijk is het slavenarbeid....
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Sliedrecht2 januari 2019
Je krijgt maar 'zoveel uren' per wijk uitbetaald, maar niemand kan zo snel zijn post sorteren en uitlopen.
Als je de boel echt omrekend, kom je uit op een slavenloontje.
En daarvan moet je dan nog zelf je belastingen betalen, want het is tot overmaat van ramp ook nog een brutoloon betaling !
Kom je uiteindelijk uit ruim onder de 3 euro per uur......
Pluspunten
Eigen werktijden indelen
Minpunten
Mini mini mini mum salaris
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer!
(voor)Sorteerster (huidige medewerker) –  Utrecht17 december 2018
Gezellige werksfeer en collega's van allerlei nationaliteiten.Sandd is multicultureel en er wordt daarin door niemand onderscheid gemaakt.
Pluspunten
Multicultureel, goeie werksfeer, samenwerken.
Minpunten
Of korte werkdagen en dan weer hele lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf, aardige baas.
Post bezorgen (huidige medewerker) –  Breda16 december 2018
je werkt hier het meeste alleen maar je komt ook vaak collega's tegen omdat er redelijk veel werken bij sandd. De baas is gezellig en ze begrijpen veel.
Pluspunten
eigen tijden beslissen
Minpunten
het weer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede eerste bijbaantje
Postbezorgster (voormalige medewerker) –  Den Bosch15 december 2018
Sandd is een goed bedrijf voor je eerste bijbaantje. Je wordt goed uitbetaald en je kan je eigen werktijden kiezen. Het is alleen zwaar werk met het sorteren van de brieven.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie innovatieve club mensen
Accountmanager E-commerce (huidige medewerker) –  Apeldoorn, NL29 november 2018
Goede werksfeer een echte uitdager in de markt.
Leuke mensen en gezellige uitjes.
Pluspunten
werksfeer en salaris
Minpunten
doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is maar net wat je zoekt..
Postbezorgster (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)22 november 2018
Werken bij Sandd kan best relaxed werk zijn, maar het is wel zo dat het echt je ding moet zijn. Het is zo dat het uurloon van 9,40 niet klopt. Reken hier maar ongeveer 6 euro per uur voor. De tijden die er voor staan, en die je dus uitbetaald krijgt, zijn te weinig.
Daar tegenover staat wel dat je erg veel vrijheid hebt. Uiteraard kan je je eigen werktijden indelen, en je hebt weinig 'last' van je werkgevende. Ik heb ook erg goede ervaringen met contact met mijn leidinggevende, mails worden snel beantwoord, er wordt met je meegedacht als je een dag niet kunt etc. Dit zal niet overal in het land hetzelfde zijn natuurlijk.
Daarnaast is het lopen van je wijk gelijk je work-out, dus sporten hoeft in principe niet meer. Zeker als je van jezelf een buitenmens bent, zal het je nog wel eens goed kunnen bevallen.
Als je één wijk loopt hoef je je over het algemeen weinig zorgen te maken om te regen. Je zal misschien een keer een spettertje voelen, maar omdat je je eigen tijd indeelt kan je vaak om de buien heen lopen. Met twee wijken ben je de hele dag bezig, dus dan moet je er wel rekening mee houden.
Ook eerlijk is om te zeggen dat je momenteel geen werkkleding krijgt van Sandd, omdat deze simpelweg op zijn. Of deze binnenkort weer beschikbaar komen is allemaal erg onduidelijk. In ieder geval ben je een beetje undercover momenteel.
Ook is het zo dat de dagen wel heel erg verschillen. Je kunt op maandag 30 kg post krijgen voor een wijk, en de donderdag er op 100 kg. Dit vind ik behoorlijk irritant, ik zou dit liever wat beter verdeeld zien.
Als laatste hekelpunt heb ik de huis-aan-huis
  meer... bladen. Deze zitten er soms bij, dan ben je postbezorger en folderloper tegelijk, met als gevolg dat je wel ineens heel veel extra uren bezig bent. Je krijgt ze uiteraard wel betaald, maar net zoals bij de gewone post, krijg je niet genoeg uren uitbetaald. Dit zouden ze over moeten laten aan een ander bedrijf of iets in die trant, want ik vind het als postbezorger behoorlijk vervelend om er bij te moeten doen.

Al met al: als je een tijdelijke baan zoekt, je bent een buitenmens en tevreden met 6 euro per uur, dan kan ik het aanraden.
Is dat niet echt je ding en zoek je iets voor de langere termijn, dan zou ik verder kijken.
  minder
Pluspunten
Vrijheid, buiten zijn
Minpunten
Onderbetaald, arbeidsomstandigheden kunnen beter
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente lavorativo flessibile
Postino (voormalige medewerker) –  Utrecht7 november 2018
Varietà di mansioni.
Ho migliorato il mio inglese.
Pluspunten
Pause caffé
Minpunten
Lavoro all'aperto durante l'inverno
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sandd
Sandd (voormalige medewerker) –  Apeldoorn24 oktober 2018
Sandd is een bedrijf dat heel flexibel inspeelt op veranderingen in de markt
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel vrijheid
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Groningen13 oktober 2018
hoog salaris voor iemand van 18, veel zelfstandigheid

leuke baan om mee te beginnen
Pluspunten
mooie bijverdienst
Minpunten
als het slecht weer is moet je toch gewoon werken
Was deze review waardevol?JaNee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met een leuk team!
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Utrecht12 oktober 2018
Het is hard werken maar door het leuke team in Utrecht was dit prima te doen. Veel gelachen met de chauffeurs en leidinggevenden. Als je van fysiek werk houdt is het een prima bijbaan.
Pluspunten
Leuk team, fysiek bezig zijn, goede sfeer onder de chauffeurs
Minpunten
Loon is laag
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk begin, verrot einde
Chauffeur/bezorger (huidige medewerker) –  Groningen (provincie)10 oktober 2018
Een gezellig bedrijf, waar je bijna standaard verneukt wordt met je pauzes en tijden. Ga je hier werken controleer dan elke dag je uren!
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Gerommel met pauzes en tijden
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werksfeer
Teamleider Logistiek (huidige medewerker) –  Diemen10 oktober 2018
Te snel veranderingen doorzetten naar de vloer....
Pluspunten
werktijden
Minpunten
Functieomschrijving niet aanpassen
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lijkt goed mooi bedrijf alles kan maar is niet zo
Teamleider (huidige medewerker) –  Apeldoorn8 oktober 2018
Sandd is een goed bedrijf voor ervaring op te doen, er is weinig tot geen doorgroei mogelijkheid met ideeën kan je geven tot het geld kost en houd het op.
Pluspunten
gratis avond eten
Minpunten
werkdruk heel hoog
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving is alleen en rustig.
Post bezorger (voormalige medewerker) –  Maassluis7 oktober 2018
Post lopen op dinsdag en vrijdag. Ik heb nu 2 wijken het is soms lastig om ze allebei in een dag te doen maar het lukt altijd !
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 11Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet voor gaan werken zoek door naar iets anders
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Gemeente Midden-Drenthe2 oktober 2018
ben zo 10 uur bezig in totaal met staart zetten en bezorgen
de geven je veel te veel post mee waar je fiets steeds om valt verder krijg je niet veel betaald je doet over een week zon 6 uur waar van je maar 2uur dan van betaald krijgt en je bent al snel zon 4uur bezig met straat zetten . je besteed meer tijd aan alles doen dan dat je krijgt. de post if meestal rond de 30kilo en is vaak rond de 200 tot 300 of meer dat gaat niemand nooit niet redden in een uur
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Postbezorger (huidige medewerker) –  Zoetermeer31 augustus 2018
Sandd is een goed bedrijf. Ze houden rekening met je als je bijv niet kan.
Pluspunten
Houden rekening met je
Minpunten
Soms wel veel post om te bezorgen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 19Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sandd
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 augustus 2018
ik heb 3 weken gewerkt voor het bedrijf Sandd als bezorger.
Helaas heb ik dit stop gezet vanwege te lage inkomen.
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
te weinig betaald voor aantal folders
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sandd. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 282 reviews
549
482
372
238
141

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,1Bedrijfscultuur