Sandd Reviews

362 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 364 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werken
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Emmen26 februari 2020
Je hebt als postbezorger heel veel contact met de bewoners in je wijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht betaald
Nacht koerier/chauffeur (voormalige medewerker) –  Schiedam25 februari 2020
9,44 vind ik te laag om daar te werken! ik zou het niet aanbevelen aan een kennis of vriend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Coordinator (voormalige medewerker) –  Diemen13 februari 2020
het leukste van mijn werkzaamheden waren altijd werving en selectie. Vooral de Engels talige sollicitanten waren mijn verantwoordelijkheid. Hierbij kon ik mijn vaardigheden communicatie, motiveren enz. prima inzetten.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorger Sandd, mixed bag
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Haren12 februari 2020
Postbezorger zijn bij Sannd is in het eerste opzicht heerlijk, frisse lucht, heel flexibel , redelijk betaald en aardige mensen.

Want minder is: Ze geven je een bepaald aantal uur om te bezorgen en sorteren, als je over deze grens zit wordt je daarvoor niet betaald. Je denkt vast: oh maar ik ben heel snel (WRONG) alleen iemand met een wereld record in postbezorgen binnen een bepaalde tijd kan dat, laat je niet misleiden hierdoor.

Management kon ook beter, ze halen niet altijd spullen op die terug moeten(Heb na 2 jaar nog steeds een tas liggen hier).
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Postbezorger
Postbezorger (huidige medewerker) –  Oosterhout31 januari 2020
Postbezorger is een leuke afwisselende baan buiten in de frisse buitenlucht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellig
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Hazerswoude-Rijndijk30 januari 2020
Een hele fijne tijd gehad bij Sandd. Teamleiders op kantoor waren altijd super en bereid om mee te werken, oplossingen aan te dragen, zodat een probleem zowel aan mijn als aan hun kant opgelost werd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk bij het sandd
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 januari 2020
Best veel werk voor weinig geld.
Je moet eerst het post sorteren en dan bezorgen.
Je moet goed je wijk leren kennen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Proces begeleider van sorteermachines (huidige medewerker) –  Utrecht24 januari 2020
Met al je collega's een goede band! Bereid om elkaar te helpen!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Post sorteren en bezorgen
BEZORGER (voormalige medewerker) –  Apeldoorn23 januari 2020
Prima bijbaan als je graag vanuit huis wil werken, op tijden die je zelf goed uitkomen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb er leuke tijden gehad met plezier gewerkt
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Westervoort22 januari 2020
Leuk sorteerwerk gedaan vanuit huis en postbezorger in eigen wijk geweest.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Laag salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeeer goede arbeidsvoorwaarden meedenkend oplossend gericht
Coordinator (voormalige medewerker) –  Den Haag19 januari 2020
Ik heb zelf 11/2! jaar met plezier bij Sandd gewerkt.
Ik kwam terecht in een warm bad en kreeg de mogelijkheid om door te groeien.
De thuissituatie was goed af te stemmen en bij evt problemen binnen de prive sfeer werd hierop gereageerd en samen gekeken naar een oplossing.
Pluspunten
Warm bedrijf werksfeer oplossend gericht mee denkend
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte betaling; teveel wisselingen van leidinggevenden
postbezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam IJburg17 januari 2020
Sandd heeft zich uitgeleverd aan dat gruwelijke Postnl onder valse voorwendselen
Talloze banen verloren ondanks de ontkenning van Postnl
Schande!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eenzaam
Postbezorger Sandd (voormalige medewerker) –  Nijverdal12 januari 2020
Je werkt altijd alleen en moet zelf de post sorteren
Pluspunten
Eigen tijd indelen
Minpunten
Je meot met slecht weer ook post bezorgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je loopt lekker buiten
Postbezorger Sandd (voormalige medewerker) –  Vlaardingen9 januari 2020
Vond het wel leuk, maar de arbeidsvoorwaarden waren minder
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne mensen
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Schiedam8 januari 2020
Jammer dat het eindigt op 1-2-2020. Fijn bedrijf, fijne mensen om mij heen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotisch
Post bezorger (voormalige medewerker) –  Bussum29 december 2019
Rommelig bedrijf, wel op tijd salaris.
Gedoe met verlof dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijheid
Postbezorger Sandd (huidige medewerker) –  Haarlem25 december 2019
Veel mogelijkheden om mijn tijd naar eigen inzicht in te delen.
Pluspunten
Vrijheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet solliciteren per 1 febr is sandd afgelopen
Bezorger (huidige medewerker) –  Hengelo OV15 december 2019
Dat ze nog het lef hebben te adverteren. Bezorger krijgen hun ontslagbrief tussen de post die ze moeten sorteren aangeleverd samen met een chocolade letter... Per 1 febr 2020 is er geen Sandd meer. Je word dood gegooid met mails of je extra wijken wilt lopen of gebeld als je dit niet doet gaat je waardering ineens een stuk omlaag... Waarde en respectloos!!
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer en veel zelfstandigheid.
Postbezorger (huidige medewerker) –  Oegstgeest15 december 2019
He hebt veel zelfstandigheid bij Sandd. Bij die veel zelfstandigheid hoofd ook veel verandwoordelijkeheid.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
produktieve
Postbesteller koeriersdienst auto (huidige medewerker) –  Deventer14 december 2019
zeer stresvol om te doen
daar waar nodig is was ik daar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sandd. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 364 reviews
567
499
393
245
160

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,0Bedrijfscultuur