Sandd Reviews

272 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 273 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente lavorativo flessibile
Postino (voormalige medewerker) –  Utrecht7 november 2018
Varietà di mansioni.
Ho migliorato il mio inglese.
Pluspunten
Pause caffé
Minpunten
Lavoro all'aperto durante l'inverno
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel vrijheid
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Groningen13 oktober 2018
hoog salaris voor iemand van 18, veel zelfstandigheid

leuke baan om mee te beginnen
Pluspunten
mooie bijverdienst
Minpunten
als het slecht weer is moet je toch gewoon werken
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met een leuk team!
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Utrecht12 oktober 2018
Het is hard werken maar door het leuke team in Utrecht was dit prima te doen. Veel gelachen met de chauffeurs en leidinggevenden. Als je van fysiek werk houdt is het een prima bijbaan.
Pluspunten
Leuk team, fysiek bezig zijn, goede sfeer onder de chauffeurs
Minpunten
Loon is laag
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk begin, verrot einde
Chauffeur/bezorger (huidige medewerker) –  Groningen (provincie)10 oktober 2018
Een gezellig bedrijf, waar je bijna standaard verneukt wordt met je pauzes en tijden. Ga je hier werken controleer dan elke dag je uren!
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Gerommel met pauzes en tijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werksfeer
Teamleider Logistiek (huidige medewerker) –  Diemen10 oktober 2018
Te snel veranderingen doorzetten naar de vloer....
Pluspunten
werktijden
Minpunten
Functieomschrijving niet aanpassen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lijkt goed mooi bedrijf alles kan maar is niet zo
Teamleider (huidige medewerker) –  Apeldoorn8 oktober 2018
Sandd is een goed bedrijf voor ervaring op te doen, er is weinig tot geen doorgroei mogelijkheid met ideeën kan je geven tot het geld kost en houd het op.
Pluspunten
gratis avond eten
Minpunten
werkdruk heel hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving is alleen en rustig.
Post bezorger (voormalige medewerker) –  Maassluis7 oktober 2018
Post lopen op dinsdag en vrijdag. Ik heb nu 2 wijken het is soms lastig om ze allebei in een dag te doen maar het lukt altijd !
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet voor gaan werken zoek door naar iets anders
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Gemeente Midden-Drenthe2 oktober 2018
ben zo 10 uur bezig in totaal met staart zetten en bezorgen
de geven je veel te veel post mee waar je fiets steeds om valt verder krijg je niet veel betaald je doet over een week zon 6 uur waar van je maar 2uur dan van betaald krijgt en je bent al snel zon 4uur bezig met straat zetten . je besteed meer tijd aan alles doen dan dat je krijgt. de post if meestal rond de 30kilo en is vaak rond de 200 tot 300 of meer dat gaat niemand nooit niet redden in een uur
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Postbezorger (huidige medewerker) –  Zoetermeer31 augustus 2018
Sandd is een goed bedrijf. Ze houden rekening met je als je bijv niet kan.
Pluspunten
Houden rekening met je
Minpunten
Soms wel veel post om te bezorgen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sandd
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 augustus 2018
ik heb 3 weken gewerkt voor het bedrijf Sandd als bezorger.
Helaas heb ik dit stop gezet vanwege te lage inkomen.
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
te weinig betaald voor aantal folders
Was deze review waardevol?Ja 18NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je eigen tijd in delen maar zonder stuuring
postbezorger (voormalige medewerker) –  Schijndel8 augustus 2018
een fijn bedrijf waarbij je zelf je eigen tijd ik kan delen alleen jammer dat het vanuit het bedrijf geen sturing komt en alleen commentaar zonder oplossingen
Pluspunten
eigen tijd
Minpunten
geen stuuring
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
voor als bijbaan is het goed
Postbezorger, postsorteerder (voormalige medewerker) –  Utrecht6 augustus 2018
het is goed als bijbaan maar verdient erg weinig en geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn slechtste ervaring met een werkgever. (57 jaar)
bezorger (voormalige medewerker) –  Katwijk aan Zee28 juli 2018
Ben net acuut gestopt bij Sandd. Kreeg geen eerlijke antwoorden op mijn vragen.
Allemaal zoals hierboven.
Nu heb ik vanaf het begin nog een 5 euro bruto bonus per dag gekregen. Die was eigenlijk alleen voor de startup bedoeld. Maar kennelijk zat de nood hoog in mijn regio. Ook met die bonus was ik niet tevreden.
Zie boven. Allemaal zelfde probleem.

1 leuke toevoeging
Ik liet gelijk met de sandd app die ik overigens zelden gebruikte, de looptijden app mee draaien. Op het zelfde moment starten en stoppen. Het resultaat, met looptijden.nl liep ik veel meer meters.
1x 1480 om 1120 meter. Bizar.
Toen ik ze hier mee confrontateerde was het antwoord. O die app ken ik niet.
Daarna gelijk opgezegd.

Onbetrouwbaar, niet eerlijk, en nog veel meer.

Heb uiteindelijk in de periode dat men zat te gillen om mensen er 6 van kunnen weergouden om met ze in zee te gaan. Ondanks de bonus.
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Didam23 juli 2018
Ik heb in de zomer hier 4 weken mogen werken. Het was verschrikkelijk. Allereerst werken ze met formules waardoor je veel minder krijgt uitbetaald dan dat je echt nodig hebt. Ze gaven het excuus dat als je de wijk beter kent het sneller gaat maar na 4 keer ging het nog niet binnen 40 minuten die je ervoor krijgt uitbetaald. Veel uren werk je dus gewoon voor niets en de uren die je krijgt uitbetaald zijn in het minimumloon. Daarnaast is de planning en contact met de werkgever erg slecht, ze geven niets door als er een verandering is. Ik kreeg ineens een andere wijk omdat mijn eigen wijk weer werd overgenomen en stond perplex toen ik de verkeerde wijk moest gaan bezorgen. Niet gaan werken hier!
Pluspunten
Niks
Minpunten
Slechte werktijden, te weinig uitbetaald, veel werk voor weinig geld.
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meest waardeloze bedrijf wat puur uit leugens en bedrog is opgebouwd
bezorger (voormalige medewerker) –  Echt23 juli 2018
Sorry meer kan ik er niet van maken.
Mijn zoon heeft er 6 jr. gewerkt. Heb veel gezien en gehoord.
Ze rommelen met de rondetijden waarom? geen idee. Misschien financieel komen ze er beter uit.

Ze hebben wurgcontracten. Jawel wurgcontracten zo noem ik het. De meesten lezen de kleine letters niet en tekenen blindelings. Ga het toch maar doen als je van mening bent om voor dat ballebedrijf te gaan werken.

Verder mag niemand de bezorger uithelpen. links en rechts doen ze het allemaal.

Bezorgdagen Dinsdag en Vrijdag. Nou de post wordt gewoon bezorgd zoals ze er zin in hebben. Regent het nou dan bezorgen wij toch niet maar een andere dag. Iemand ziek? of verlof? blijft de post gewoon staan. Soms wel 2 a 3 weken. Kun je nagaan wat voor directie daar zit.

Al met al. een bedrijf daar moet je niet willen werken. Want denk eraan je pensioentje vul je er zeker niet mee aan. Want er gaat geen cent in het pensioen potje. Je vult alleen het pensioentje van de CEO's aan. De dikkoppen die zich verschuilen en op geen enkele klacht reageren om zo alles dood te zwijgen.
Pluspunten
Je kunt post bezorgen zoals je er zin in hebt.
Minpunten
teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
FIjn Bedrijf
Post sorteerder/Postbezorger plus (huidige medewerker) –  Oud Gastel19 juli 2018
SANDD is een bedrijf wat er goed met zijn personeel omgaat. Daarnaast is de sfeer onder de collega's ook goed.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 38Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
post werd thuis gebracht
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Barendrecht18 juli 2018
op maandag zelf je post sorteren en dan dinsdag bezorgen
Pluspunten
eigen tijd
Minpunten
het afmelden als je klaar was of klachten had
Was deze review waardevol?JaNee 22Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen tijd indeling is geweldig van dit bedrijf
Postbode (huidige medewerker) –  Nederland10 juli 2018
Het voordeel van dit bedrijf je ben eigenbaas altijd lekker buiten en bezorgen tussen 8 en 1 8uur dus alle tyd voor of om alles van te genieten .of gewoon je kind naar en van school halen kan allemaal
Pluspunten
Goede coach
Minpunten
Onderbetaald
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In de buitenlucht bezig
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Wijk bij Duurstede4 juli 2018
Lekker op de fiets, in de buitenlucht, niemand die je op de lip zit.
Pluspunten
zelf bepalen wanneer je begint, het kan in je eigen tijd
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 22Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stress
Postbezorger (huidige medewerker) –  Utrecht30 juni 2018
het was voor mij heel erg stressen tijdens het werk
Pluspunten
zelf je uren
Minpunten
wachten op de post
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sandd. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 273 reviews
548
479
369
236
141

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,0Bedrijfscultuur