Sandd Reviews

340 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 342 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alleen gericht op productie,niet naar de bezorgers toe
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Delft4 december 2019
is niet begaan met de bezorgers zelf,kijkt alleen maar hoe krijg ik alle wijken bezet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar onderbetaald
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Wassenaar29 november 2019
De dag ervoor moet je tussen een bepaalde tijd thuis zijn om de post te ontvangen, wat soms midden op de dag was en hier hielden ze ook geen rekening mee met jouw andere werkroosters.

Ik kreeg het nooit voor elkaar om de post te sorteren, naar de locatie toe te fietsen en te bezorgen binnen de tijd. Overuren kreeg inkookt uitbetaald en het was echt belachelijk laag wat je per maand kreeg. Was gewoon voorgelogen op het sollicaitagesprek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig jammer dat ze zijn over genomen
Scooterbezorger (huidige medewerker) –  Dordrecht26 november 2019
heel gezellig onderling jammer dat post.nl zich mee ging bemoeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Postbezorger Sandd (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 november 2019
Hier moet je echt niet gaan werken!!!

Je krijgt op maandag en donderdag de post in kratten gestuurd naar jou toe. Alles is door elkaar, dus moet jij dat allemaal sorteren, waar je zeker 2 uur mee bezig bent!!! En dan het bezorgen duurt zeker 4 a 5 uurtjes, maar je aantal uren die hun DENKEN dat je ervoor nodig hebt is 3 uur, maar in werkelijkheid ben je bijna 8 uur bezig met het post sorteren en dan bezorgen . En dan krijg je nog smorgens vroeg ook nog een stapel gegooid in je brievenbus. Het is een drama. En voor heel weinig geld. Ze mogen anderen gaan belazeren met hun “werk”. Het is niet te doen. Het is geen parttime werk, maar FULLTIME!!! En als je even niet kan, wordt je eruit gegooid. Niet doen dus!!!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sandd is een leuk bedrijf
Post bezorger (voormalige medewerker) –  Zwolle22 november 2019
Ik heb er 11 jaar en 4 maanden met plezier gewerkt.
Door weer en wind post bezorgen, in de maand december vaak wat extra's.
Op de manier leerde ik wijken en de bewoners kennen.
Af en toe een babbeltje maken met buurt bewoners
Maar nu os de tijd gekomen voor een nieuwe uitdaging!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slecht
Bezorger (voormalige medewerker) –  Wieringerwerf21 november 2019
40kg post zelf sorteren 2 uur mee bezig want deze wijk loopt alles door elkaar krijg je niks voor dus van af wachten tot sorteren 6 uur verder 0.00 verdient.

post lopen 40kg zeker 3 uur 9.44 per uur maar ze verwachten dat je het binnen 2 uur loopt dus voor 5 uur werk zonder het wachten 2 uur uitbetaald.

ik werk 2 dagen in de week dus eigelijk maak ik 10 uur in de week x 4 is 40 uur werken per maand ik krijg maar 4 uur uitbetaald in de week dus in totaal

Werk ik GVD 40 uur krijg 16 uur uitbetaald de ballen voor ze nooit meer deze maand voldoen en dan mogen ze iemand anders belazeren dat dit zomaar mag....
Pluspunten
Geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk team en gezellige werksfeer
Coördinator bezorging (huidige medewerker) –  Zwolle20 november 2019
Het leukste aan deze baan is de zelfstandigheid en de afwisselende werkzaamheden. De uitdaging is om te zorgen dat alle post op tijd op de juiste plek komt, d.m.v. bijvoorbeeld het registreren ziekteverzuim en vakantie, werven van nieuwe bezorgers, transportplanning maken, en oplossen van praktische vragen van bezorgers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Degisken ve belirsiz
Teamleider (voormalige medewerker) –  Gemeente Apeldoorn15 november 2019
Cok degisken ve stresli bir ortam vardi. Biraz da calistigin kisimdaki menejere bagli.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar het ook heel gezellig is.
postbesteller (huidige medewerker) –  West Zeeuws Vlaanderen14 november 2019
De sfeer bij postbedrijf Sandd is het best als perfect te omschrijven. Dit geldt vanaf de top tot aan de postbestellers. Er wordt hard gewerkt en samengewerkt. Ik voelde mij daar echt thuis. Kortom Sandd is een fantastische werkgever.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
SANDD is een meewerkende én samendenkende organisatie
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Breda9 november 2019
Mijn werk periode bij Sandd relaxt omdat ik gemakkelijk mijn uren kon volwerken. Ik kreeg al het nodige medewerking om mijn werk te voltooien.
Vaak hielp ik mee andere wijken te voorzien van hun post.

Jammer dat het vergoeding niet toereikend was. Je moet veel extra werk verrichten om van dit baan alleen te kunnen leven.
Pluspunten
Goede communicatie
Minpunten
Weinig vergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel relaxt
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost1 november 2019
Je kan je eigen tijden bepalen en kan goed combineren met kinderen
Pluspunten
Ik kreeg een muts en buiktas
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandige functie
Postbezorger (huidige medewerker) –  Emmen1 november 2019
Je hebt weinig contact met collega's maar kan wel zelf je uren indelen en het is leuk om mensen hun post te bezorgen. Leuk om contact te hebben met de mensen in je wijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer collegialle werkomgeving, ondernemende collega's, veel vrijheid om je werk te doen.
Proces/ logistiek engineer (huidige medewerker) –  Apeldoorn31 oktober 2019
Zeer prettige omgeving om te werken. Collega;s zijn zeer betrokken bij het bedrijf en allemaal erg ondernemend in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Werksfeer is heel informeel en prettig.
Je werk is zeer goed te combineren met je prive leven.
Pluspunten
Informele omgang, vrijheid en combineren met prive
Minpunten
Gestarte projecten kunnen snel aangepast moeten worden door wijziging in beleid of regelgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede contacten met leiding gevende
Postbezorger Sandd (huidige medewerker) –  Utrecht30 oktober 2019
vrijheid om de werktijd zelf te bepalen binnen de gestelde bezorg tijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
koerier bestelbus (voormalige medewerker) –  Roosendaal30 oktober 2019
Leuk bedrijf goeie collegas echt super om te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrijheid in bezorgmomenten, je eigen wijk dichtbij huis, eigen inzicht en verantwoordelijkheid
pstbezorger (huidige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2019
in al die 9 jaren nooit ziek hoeven melden of te laat geweest dankzij vrijheid in bezorgmomenten tussen ruime bloktijden, eigen tempo, eigen wijk dichtbij huis, naar eigen inzicht route bepalen, uren op bezorgbon ter indicatie met fiets met niets van oponthoud op de weg, veel sorteerwerk meer uren, per poststuk betaald, al die jaren met veel plezier gewerkt
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
slecht weer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De slechste baan in mijn leven en dat meen ik echt
Postbezorger (voormalige medewerker) –  Den Haag22 oktober 2019
Nooit solliciteren
Het werk weegt niet op met je verdiensten
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top sfeer
Sorteerder (huidige medewerker) –  Schiedam16 oktober 2019
Super collega's altijd wel een lolletje te beleven evenals de leidinggevende en hogerop. Wat een fijne mensen daar.
Voor het salaris moet je het niet doen maar als je het als bij baan wilt en hardwerken met gezellige mensen iets voor je iets had ik het zeker aangeraden.
Super zonde het werken met deze mooie mensen na al die jaren ophoudt door de fusie met post nl.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zou hier niet meer werken
Bezorger (voormalige medewerker) –  Wateringen11 oktober 2019
De meeste collega’s waren leuk en gezellig


Je werkt veelste hard voor wat je betaald krijgt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stank voor dank
Postbezorger met scooter 36 uur oer weekk (voormalige medewerker) –  Almere10 oktober 2019
Ruim 2 jaar heel hard gewerkt voor bedrijf en als je dan even in de lappenmand zit qua gezondheid dan word je er uit gegooid omdat ze anders vaste dienst moesten geven natuurlijk maar dat kan niet.
Heel jammer dat het allemaal zo is gegaan maar ja
Pluspunten
Niet
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Sandd. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 342 reviews
562
494
385
243
158

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,0Bedrijfscultuur