Sandd

Sandd als werkgever

Niets houdt ons tegen

Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Waarom? Omdat we rasechte ondernemers zijn! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we het lef gehad om de concurrentie op de postmarkt aan te gaan. We halen het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen dag is hetzelfde, omdat we continu innoveren. En we willen altijd beter worden. Dat is niet altijd eenvoudig, maar we zijn dan ook echte doorzetters.

Sandd's snelle feiten

*Sandd staat voor Sort and Deliver.
*We bezorgen geadresseerd drukwerk zoals brieven, direct mail en magazines voor onder meer de overheid, banken en uitgeverijen.
*Onze 15.500 medewerkers verwerken ruim 750 miljoen poststukken per jaar voor ruim 2.000 klanten.
*Ons marktaandeel in Nederland is nu al 24%.

Samen succesvol

Elke medewerker van Sandd is belangrijk, want iedereen draagt bij aan het bezorgen van de post. We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Sandd is een simpele, platte organisatie. Hierdoor werken we efficiënt en zijn we wendbaar. We houden niet van moeilijk doen, we zijn juist toegankelijk en transparant. En we willen onze groei voortzetten met ondernemende medewerkers. Mensen die zich thuis voelen bij Sandd.
Wil jij parttime werken of fulltime? Op 1 van onze 11 sites, het hoofdkantoor of bij jou in de buurt? Bekijk dan onze vacatures.
Samen maken we Sandd nog succesvoller.

Vacature postbezorger Sandd

Sandd BezorgerApp

Sandd is klaar voor de toekomst. Met het gebruik van de BezorgerApp geven we onze klanten inzicht in de kwaliteit van bezorging en kunnen we bevestigen dat een poststuk bezorgd is.

Ook willen we met het gebruik van de BezorgerApp het werk leuker en makkelijker maken. Zo kun je zien hoeveel kilometer je hebt gelopen, hoe snel je de post bezorgd hebt en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Je ontvangt maandelijks een netto vergoeding van €3,50 voor het gebruik van jouw smartphone. Heb je geen smartphone, maar wil je wel als Postbezorger aan de slag? Sandd biedt jou de mogelijkheid om een smartphone en/of abonnement aan te schaffen.

Ons hoofdkantoor

Over Sandd

Wij zijn Sandd!

Het meest enthousiaste en efficiënte postbedrijf van Nederland

Bij Sandd willen we maar één ding: dat jouw post voordelig in de juiste brievenbus belandt. Daarbij maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Dit betekent dat we al onze producten en diensten zoveel mogelijk afstemmen op jouw wensen en behoeften. Waarmee we een bijdrage
 – meer... 

  • Sandd photo: Hoofdkantoor Sandd
  • Sandd photo: Postbezorger bij Sandd
  • Sandd photo: Bezorg jezelf de ideale bijbaan!
  • Sandd photo: Postbezorger bij Sandd
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
IJsseldijk 2
7325 WZ Apeldoorn
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
Vacatures
LinkedIn
Sandd website

Twitter

Facebook