Wie wij zijn

Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals naar leuke en uitdagende banen binnen de sector Zorg en Welzijn in de branches geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, welzijn, verpleeg- en verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Als personeelsbemiddelaar voor zorg en welzijn helpen we je snel naar je ideale vaste of tijdelijke baan. Wij zorgen ervoor dat het ziekenhuis of de zorginstelling helemaal bij jou past.

Als zorgprofessional bij Samen in de Zorg bespreek je met je persoonlijke adviseur jouw ambities en wensen. Waar wil je naartoe? Wat geeft je energie? Hoe kan jij je verder ontwikkelen? En vooral: waar ben je het beste op je plek? Op basis van jouw input zet je adviseur, in overleg met de opleidingscoördinator, een persoonlijk loopbaan- en opleidingstraject op dat je heel gericht brengt waar je wilt komen.

Onze visie

Opleidingen

Ons opleidingsaanbod bestaat uit:
- Toegang tot het Kwaliteitsregister V&V (voor verpleegkundigen en verzorgenden);
- Online vakcursussen en trainingen;
- Inspirerende studiedagen;
- Scholing en bijscholing op maat.

Toegang tot het Kwaliteitsregister V&V
Kwaliteitstoetsing wordt steeds belangrijker in de zorg. Van elke handeling en verrichting moet je officieel aantonen dat je ervoor bevoegd bent. Zodra je bij Samen in de Zorg aan de slag gaat, melden we je aan bij het Kwaliteitsregister voor verpleegkundigen en verzorgenden van de beroepsvereniging V&VN. In dit register houd je je bevoegdheden up-to-date, waarmee je aantoont hoe vakbekwaam je bent. Zo kan iedereen zien dat je de vermelde handelingen feilloos kunt verrichten.

Online vakcursussen en trainingen
Als zorgprofessional bij Samen in de Zorg heb je kosteloos toegang tot ons e-learningportal met meer dan 100 praktijkgerichte cursussen en trainingen in specifieke handelingen en vaardigheden, die onmisbaar zijn in je werk. Je vindt er als verpleegkundige of verzorgende of als begeleider in de revalidatie-, gehandicaptenzorg of GGZ vele praktische leerpaden om je kennis te verdiepen, nieuwe wegen in te slaan of je huidige vaardigheden op peil te houden en te versterken. Denk aan trainingen in bijvoorbeeld reanimeren, medicatie toedienen, hand- en mondhygiëne en zwachtelen, maar ook aan cursussen in vaardigheden als casemanagement en omgaan met dementie.

Elke cursus en training wordt afgesloten met een toets. Het resultaat wordt automatisch bijgeschreven in het Kwaliteitsregister V&V.

Inspirerende studiedagen
Samen in de Zorg organiseert vier keer per jaar een inspirerende studiedag. Gerenommeerde zorgexperts en -trainers praten je dan helemaal bij over zorgthema's en -technieken die jou aan het hart gaan.

Elke studiedag staat in het teken van een actueel onderwerp waar jij in je werk als zorgprofessional mee te maken krijgt. Experts delen hun brede kennis van de laatste ontwikkelingen in de snel veranderende zorgsector. Ook krijg je waardevolle praktische tips hoe je je vaardigheden verder kunt verbeteren en je je werk nóg beter en efficiënter kunt uitvoeren.

Scholing en bijscholing op maat
Wil jij je verder verdiepen in een bepaald zorgthema? Nieuwe vaardigheden leren? Stage lopen op een specifieke afdeling? Of gewoon je algehele vakkennis en kunde helemaal opfrissen en laten aftoetsen? Vertel ons waar je aan wilt werken en wij zorgen voor een passende opleiding of cursus bij een gerenommeerd instituut.

Wil jij werken aan je deskundigheid en vaardigheden? Dan investeert Samen in de Zorg graag met je mee!

Over Samen in de Zorg

Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van professionals naar leuke en uitdagende banen binnen de sector Zorg en Welzijn in de branches geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, welzijn, verpleeg- en verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Als personeelsbemiddelaar voor zorg en welzijn helpen we je snel naar je ideale – meer... 

  • Samen in de Zorg photo: Workshop Wondverzorging
  • Samen in de Zorg photo: Studiedag Wondverzorging & Zwachteltechnieken
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Bahialaan 602-A
3065 WC Rotterdam
T: 010 202 45 80
E: info@samenindezorg.nl
Medewerkers
51 tot 200
Branche
Links
Samen in de Zorg website

Facebook