Saint-Gobain Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.012 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk
Production Manager (voormalige medewerker) –  Etten-Leur30 april 2017
Verschrikkelijke plaats om te werken, management heeft nul gevoel voor de werkvloer en dit gaat ten koste van de gezondheid van de medewerkers. De één na de ander klappen er met burn-outs uit.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke baan
alround magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Holtum23 maart 2017
hoge werkdruk, lichamelijk en geestelijk inspannend
leuke colega's , veelzijdig werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en goede werksfeer
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Delft6 februari 2017
een gezonde bedrijf en prettige werksfeer en gezellig collegas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dynamische werkomgeving waarin elke dag wel wat te beleven valt
Productieleider / Supervisor (huidige medewerker) –  Ridderkerk14 oktober 2016
Echt een typische dag is er nooit. Er is genoeg te beleven om iedere dag weer spannend en uitdagend te maken. Ik heb het nodige van directie en collega's geleerd om mijn functie te kunnen uitoefenen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellieg
Machine operator (voormalige medewerker) –  Eibergen7 oktober 2016
Is leuk bij Saint-Gobain werken 2 afdelingen als werk is bij perszaal kan ik werken of ik kan ook bij inpak afdeling werken is blangrijk dat je goed kan zien wat niet goed is gelijk doorgeven dat je snel cratief en netjes ben
Pluspunten
Ploegen kan altijd aanpassen
Minpunten
Rooster krijg je altijd eind van de week
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werksfeer
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Eibergen20 juni 2016
Super gezellige collega's en totaal geen vervelend werk.
Heb geleerd om zeer secuur bezig te gaan, en zodra iets je niet bevalt, het direct aangeeft.
Pluspunten
Alle leeftijden
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met fijne collega's
TEAMLEIDER LOGISTIEK (huidige medewerker) –  Born3 juni 2016
Groot internationaal bedrijf waar veel mensen werken. In het warehouse werken ongeveer 80 tot 90 mensen.

Mijn directe collega zijn goeie fijne mensen om mee samen te werken. Zij hebben een goeie werkhouding en weten van aanpakken.

Vaak wordt er veel vergaderd en worden er regels aangepast of zelfs toegevoegd. Helaas is het zo dat deze regels nooit worden toegepast of dat men wordt aangesproken of fouten. Dit gebeurd te weinig en komt de werksfeer in het algemeen niet ten goede.

Het bedrijf heeft altijd wel werk en ik ga ook met een goed gevoel naar mijn werk toe, dit vind ik belangrijk en geeft mij ook genoeg energie om aan mijn werkdag te beginnen.
Pluspunten
voldoende werk en goede collega's op mijn afdeling
Minpunten
weinig tot geen mogelijkheid voor doorgroeien of ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zeer goede club
Glaszetter (voormalige medewerker) –  Eindhoven4 april 2016
Ik heb er met heel veel plezier gewerkt, en het doet me zeer veel pijn dat ik de zaak moest verlaten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd leuk rondom de feestdagen en vakantie ivm de borrels
commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT26 november 2015
Groot internationaal concern.
Heel veel geleerd rondom het reilen en zeilen in de bouw
Soms best wel stressvol omdat de klant nu eenmaal heel snel nieuw glas wil hebben omdat er een breuk was.
Vaak niet mogelijk met speciaal glas.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Eibergen, GE14 oktober 2015
Ik studeerde en werkte tegelijkertijd om de kosten te betalen. Ik werkte in 3 ploegen wat ik best zwaar vond met mijn studie. Nu ik bijna klaar ben met school zoek ik een baan in de accountancy
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en productief bedrijf
Glassnijder/bewerker/zetter (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE4 juni 2014
Ik had mijn vaste verantwoordelijkheden. Maar niet een dag was hetzelfde. Uiteraard door steeds verschillende klanten, en soms een keer overwerken. Bedrijf was absoluut goed voor het personeel. Kleding, opleidingen, alles wat er gedaan kon worden aan de veiligheid en conform de richtlijnen werd goed geregeld. Zelfs op vrijdagmiddag om de week goed af te ronden stond er een hapje en een drankje klaar.
Pluspunten
Steeds meer verantwoordelijkheden en cursussen.
Minpunten
Reorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en informele sfeer met alle collega's
Magazijnmedewerker/Plaatsvervangend magazijn chef (huidige medewerker) –  Vianen, UT20 mei 2014
Sfeer op het werk is heel belangrijk, dat is hier.
Tussen de middag is lunch altijd goed verzorgd.
Goede werktijden , er werd niet direct op je vingers gekeken en dat kwam de productiviteit ten goede.
Pluspunten
Zeer goede collega's Geen ploegendienst
Minpunten
Mijn afdeling gaat verhuizen naar buitenland
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en gezellige onderneming
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Etten-Leur, NB20 februari 2014
Zeer leuk werk, met veel variatie.
Gezellige collega's
Goede mogelijkheden om veel te leren.
redelijk veel vrijheid om het proces op verschillende plaatsen te leren.
Pluspunten
goed salaris en arbeidsvoorwaardes
Minpunten
Helaas naar de Drie ploegen gegaan mogelijk last van huidirritatie door glaswol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele en gezellige werksfeer
Customer Service Medewerker Binnenland (voormalige medewerker) –  Eibergen, GE12 februari 2014
Deze baan als customer service medewerker binnendienst bood heel veel variatie. Van contact met klanten via telefoon en email tot contact met onze dochterondernemingen in het buitenland.
Een typische dag op het werk begon met het verwerken van alle binnenkomende orders. Daarnaast was het belangrijk om eventuele klachten tijdig af te handelen en hierover contact te onderhouden met de klant en de productie.

Ik heb hier veel technische aspecten geleerd over slijp- en schuurmiddelen. Door de functie en diverse trainingen heb ik veel inzicht gekregen over mijn commerciële vaardigheden.

De directie heeft me altijd gewaardeerd en toonde dat ook. Dat vond ik erg prettig. En met verschillende collega's had ik een zeer leuk contact. De sfeer op een verkoopafdeling ligt mij heel erg goed. Er was af en toe tijd voor een praatje, maar er werd ook hard gewerkt.

Het moeilijkste van de baan vond ik het leren om actief te verkopen. Dat is niet helemaal mijn ding. Daarom had ik ook een backoffice functie in plaats van frontoffice.

Het leukste van de baan vond ik de afwisselende taken en de bedrijvigheid op de afdeling.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Boekhoudkundig medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH29 januari 2014
Mijn eerste baan na full-time moeder te zijn geweest. De directeur heeft mij de mogelijkheid gegeven om me verder te ontwikkelen in de boekhouding. Door het samen voegen met andere locaties hield mijn baan op te bestaan en was reistijd te lang.
Minpunten
directeur die soms geen directeur was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
Commercieel medewerkster binnendienst (huidige medewerker) –  Arnhem, GE28 oktober 2013
Leuke collega's, ongedwongen sfeer, veel zelfstandigheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met leuke mensen
Glassnijder (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT27 oktober 2013
het was heel leuk hier werken de werksfeer was top en zou heel graag daar terrecht willen komen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zie vorige omschrijving
Projectadministrateur (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH3 juni 2013
Ook dit kun je weer teruglezen in de andere omschrijving. Solide organisatie
Pluspunten
Zie vorige omschrijving
Minpunten
Zie vorige omschrijving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Solide organisatie, veel zaken goed geregeld
Projectadministrateur (huidige medewerker) –  Eindhoven3 juni 2013
Grote organisatie waarin de zaken op zich prima geregeld zijn. Veel vrijheid en flexibiliteit zolang je maar je werk tijdig af hebt.
Pluspunten
Solide organisatie
Minpunten
Erg "politieke"-organisatie waarin het moeizaam is om iets te veranderen ivm invloed van bovenaf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en fijne collega's
Hoofd Expeditie (huidige medewerker) –  Emmen18 februari 2013
In deze leidinggevende functie ben ik zowel administratief, organisatorisch als operationeel actief. Ik geef leiding aan het expeditieteam van ong. 12 personen (aansturen, coachen). Daarnaast handel ik de expeditieadministratie af en werk ik indien nodig mee in het proces om zo ook te zorgen voor een juiste kwalitatieve en kwantitatieve output van de afdeling. Ook behoort het uitvoeren van 1e lijns onderhoud tot mijn werkzaamheden en indien nodig het inschakelen van de technische dienst bij storingen. Een ander belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden bestaan uit het controleren van de in te vullen documenten en het vastleggen van geproduceerde aantallen en afwijkingen. Daarnaast beheer ik de voorraden, die benodigd zijn voor de espeditie voor het verwerken van gereed product.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Saint-Gobain. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.012 reviews
5763
4723
3363
299
164

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur