SAB CATERING Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good job but could have been better
Bartender (voormalige medewerker) –  Gemeente Haarlemmermeer17 juli 2019
Good job, just no room to grow. I worked here for year and I loved it, but eventually you have to let go, because you need room to grow, and there is no real security.
Pluspunten
Free lunches, free drinks, bus fair
Minpunten
0 Hour contracts.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier mijn werkzaamheden verricht
Cateringbeheerder (huidige medewerker) –  Aalsmeer en Rijnsburg7 mei 2018
Met plezier mijn werkzaamheden verricht en redelijk goede begeleiding tijdens ziektewet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig bedrijf en fijne samenwerking
Catering medewerkster (voormalige medewerker) –  Deventer19 oktober 2017
Ook voor dit bedrijf fijn mogen werken.
Altijd alles bespreekbaar geweest.
Pluspunten
contact met zowel mensen uit de fabriek als kantoor. Voor mij is iedereen gelijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gigantische leuke tijd gehad
Catering medewerkster (voormalige medewerker) –  Dordrecht27 september 2017
Veel contact met de mensen
Even een praatje kortom gezelligheid kent geen tijd.
Leuke collega's iedereen was gelijk welke functie je ook had.
van Je hobby je werk kunnen maken.
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
weinig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algehele werktraject dat ik gehad had, had ik altijd leuk en gezellig ervaren.
Medewerker/Beheerder (voormalige medewerker) –  Aalsmeerderbrug13 maart 2016
Elke dag is een speciale dag en hierdoor ben ik altijd opgewekt.
Goed luisteren en herbeleven.
Directie, verhaal apart, je volg wat jou taken zijn opgelegd.
Collega's, ja, de meeste zijn leuk, gezellig en ook behulpzaam.
Het moeilijkste baan, nou geen één of de container laag halen dit is heel erg zware taak.
Het leukste baan, is dat ik een reizende medewerkster was.
Pluspunten
Ik ben altijd beleefd en behulpzaam.
Minpunten
Ik kan moeilijk neen zeggen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lunch klaarmaken voor je gasten
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Deventer, OV3 februari 2016
Samen met je collega's de lunch verzorgen.Schoonmaken, afwassen en bestellingen klaarmaken.
Pluspunten
altijd een positieve uitstraling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig en goed bedrijf.
Cateringbeheerder (huidige medewerker) –  Uithoorn, NH18 januari 2016
Een dag op mijn werk bestaat uit de verzorging van de lunch voor gemiddeld 35 personen.
Heb inmiddels een certificaat behaald.
Directie zie ik eigenlijk nooit,omdat ik op een kantorenpand werk,via het cateringbedrijf.Collegas zie ik alleen bij een regiobijeenkomst,ik werk alleen op lokatie.
In feite is alles leuk aan deze baan.
Pluspunten
goed cao.
Minpunten
betalen voor je eigen lunch
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig werk
medewerker bedrijfscatering/locatiebeheerster (huidige medewerker) –  Leeuwarden6 december 2015
Wordt veel van de werknemer verwacht, als je geen inzicht hebt in deze functie kan het zwaar zijn. Mij persoonlijk spreekt dit juist aan. Ik hou van zelfstandig werken en leiding geven.
Pluspunten
sfeer op de locatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met eten bezig zijn om het de gasten naar de zin te maken,gezelligge werkplek
Cateringbeheerder (voormalige medewerker) –  amstelveen5 december 2015
Ik heb 20 jaar met veel plezier gewerkt sab is een prima werkgever,ik heb veel geleerd,b.v de hygiene regels omgaan met voedsel,ik heb diploma s gehaald.Het leuke is met eten en mensen bezig zijn.minder leuk is het zware tilwerk.ik heb een leuke tijd met colega s gehad behalve het laatste jaar.moeilijk is het niet.
Pluspunten
dankbare gasten die je waderen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige famillie sfeer op de afdeling
Werkplanner (huidige medewerker) –  Zwanenburg, NH17 augustus 2015
Op de afdeling werken we nou met elkaar samen. Wij hebben altijd erg veel lol maar zijn ook serieus op de momenten dat dit nodig is.
Geef ons een evenement en willen met elkaar er het beste van maken. Moeten we 10 uur werken of 18 het maakt ons niet uit. Kom maar op! is ons motto.
Pluspunten
Gezellige collega's die je altijd willen helpen
Minpunten
niet de richting waar ik voor gestudeerd heb
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wisselend
catering medewerkster (voormalige medewerker) –  Goes, ZE13 augustus 2015
Het werken bij SAB was afhankelijk van de locatie en beheerder van heel plezierig tot moeizaam. Het samenwerken met collega"s was prima
Pluspunten
werk vlak bij huis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer binnen het bedrijf
Cateringbeheerder (voormalige medewerker) –  Enkhuizen, NH23 april 2014
Ik heb graag voor Sab Catering gewerkt , de locatie heb ik alleen gedraaid. Als ik wat nodig had kon ik contact opnemen met mijn districtsmanager.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer prettige werkssfeer
bedrijfscatering medewerkster (huidige medewerker) –  Haarlem, NH17 november 2013
prettige werksfeer en collegialiteit staat voorop,we werken met elkaar en zijn allemaal gelijk ookal heeft ieder zo zijn vaste taken.
Pluspunten
goed eten, vriendelijke gasten
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
beter weters
beheerster regiomedewerkster, idem Albron (voormalige medewerker) –  utrecht15 november 2013
aan je lot worden over gelaten en dan achteraf commentaar leveren,
niks geleerd, gewerkt met de kennis die ik al had,
nooit gezien,
1 manslokatie dus geen directe collega's
vond niks moeilijk,
dat ik alleen stond,
volgens hun geen contract verlenging omdat ik niet lekker met collega' kon werken, vreemd ik werkt alleen........
Pluspunten
geen
Minpunten
heleboel te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk met fijne collegaas
cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer20 januari 2013
In de ochtend maak ik salades en soep en broodjes klaar om daarna de gasten te ontvangen en die een lekkere lunch tebieden na het ontvangen van de gasten ga ik opruimen dit houd in of in de spoelkeuken te staan of om het het restaurant op teruimen als dit gedaan is word het voor mij en collegaas tijd voor koffie en daar na naar huis tegaan
Pluspunten
leuk bedrijf met goeie onderlinge sfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving met leuke collega,s
allround mederwerkster (voormalige medewerker) –  zoetermeer3 september 2012
een leuke afwisselende baan op verschillende locatie,je leert er veel van, draai zowel een mans locatie,s als grote locatie, wat ik erg leuk aan het werk vindt is dat je zelf creatief kan zijn met de broodjes en salade,s klaar maken, wat me tegen is gevallen is dat je nooit op tijd je rooster wist voor de daar op volgende week,
Pluspunten
zelf bediengings kassa met chip knip is er makkelijke
Minpunten
als je op een drukke eenmans locatie sta is er wenig tijd om schoon temaken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SAB CATERING. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 17 reviews
54
49
33
21
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over SAB CATERING gesorteerd op locatie