Ruimbaan uitzendbureau
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Ruimbaan uitzendbureau Carrières en werk

Over ons
Getting The Job Done – Anders denken, Anders werken
Ruimbaan Uitzendbureau bemiddelt personeel voor elke sector, elk functieniveau, zowel vast als tijdelijk of via de pay-roll. En dat doen wij al sinds 1991. Wij hebben dan ook zeer veel expertise in huis. Met de slogan ‘Getting The Job Done - Anders denken, Anders werken’ vult dit Uitzendbureau met
 – meer... vestigingen in Gouda, Alphen a/d Rijn en Rotterdam op een unieke en persoonlijke manier vacatures in.

Bij de zoektocht naar personeel zijn wij daardoor van grote waarde voor bedrijven. Wij bieden personeel aan voor een korte periode of maken een planning voor de lange termijn. Ook detachering is mogelijk. We willen graag een toegevoegde waarde zijn voor uw onderneming. We nemen de werving en selectie uit handen, nemen elk risico over en alle administratie die daarbij komt kijken is conform alle wettelijke richtlijnen. Wij zijn NEN-4400 en VCU gecertificeerd. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NBBU.


Ook voor werkzoekenden vormen wij een belangrijke schakel. Ondanks de digitalisering blijft persoonlijk contact voor ons het allerbelangrijkste. Er wordt door de intercedentes op een creatieve manier nagedacht over mogelijkheden en oplossingen. Wij willen u graag aan een baan helpen, die echt bij u past. Daarmee creëren we continuïteit in onze organisatie. U kunt bij ons terecht voor zowel kortlopende uitzendingen als een vast dienstverband. Ook scholing behoort tot de mogelijkheden.


Deze bijzondere aanpak van ‘Anders denken en Anders werken’ zorgt ervoor, dat zowel werkzoekenden als bedrijven op een uitstekende manier worden geholpen. Wilt u ook gebruik maken van deze unieke en persoonlijke service? Schrijf u dan direct in voor een nadere kennismaking als werkzoekende of als bedrijf. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Ruimbaan uitzendbureau te werken?

4,3
Werk-privébalans
4,2
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
4,5
Bedrijfscultuur