Royal Topzorg Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Amersfoort1 mei 2019
Altijd alles in overleg, dat vind ik fijn. Ik werk op de dagen en tijden dat ik op geef.
Pluspunten
Dat er rekening wordt gehouden met mijn beschikbaarheid.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse24 mei 2018
Ik vond het erg leuk om hier vakantie werk te doen heb leuke mensen gehad waarbij ik mocht schoonmaken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TOPzorg. ik werk er met veel plezier.
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Amersfoort16 september 2017
Zoals de naam het al zegt. Het is TOPZORG.
Ik ben huishoudelijke hulp en ik vind dat het kantoor erg met de mensen meeleeft.
Pluspunten
goed voor zijn personeel en klanten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 8Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en prettige werksfeer
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Den Haag17 juli 2017
Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk. De klanten zijn erg tevreden met mij en daardoor heb ik ook een goede band met hen
Pluspunten
De waardering die ik krijg van clienten
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk vind leuk om tedoen
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Spijkenisse9 juni 2017
ik werk graag met ouder mensen even gezellig een praatje maken en dan zorgen dat huis weer lekker schoon is

Groetjes Natasja
Pluspunten
fijne uren
Minpunten
teweinig uren en lossen contracten
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Royaltopzorg
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse15 januari 2017
Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt.
Mijn collega's heb ik niet leren kennen omdat je altijd alleen werkte.
Ik vond het altijd erg leuk om te zien dat de mensen waar je werkte altijd blij waren om je weer te zien.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken voor weinig
huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  spijkenisse6 oktober 2015
de cliente waar ik mee werkte waren leuk en lief

alleen de werkgever (maneger) was minder
ik kon niet werken en moest de ziekte wet in om dat ik geopereerd moest worden en ben toen gelijk ontslagen.
plus kreeg vaak klachten te horen van mijn cliente dat het kantoor moeilijk tot haast nooit te bereiken was.
Pluspunten
flexibelen tijden
Minpunten
hoofdkantoor was moeilijk te bereiken voor problemen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijk werk
verzorgster (huidige medewerker) –  Amersfoort, UT5 juni 2015
Na ziekenhuis werkzaamheden van 28 jaar ben ik gaan werken voor Royal topzorg. Werk bij ouderen in huis die hulp indicatie hebben.
Pluspunten
lekker in Amersfoort( mijn woonplaats)
Minpunten
wel eens mindere dagen wat uren betreft en 0 uren contract
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijkhulp
Huishoudelijk hulp (huidige medewerker) –  Spijkenisse, ZH26 februari 2015
Bij ouderen mensen in huis helpen met schoonmaken van de badkamer, wc, keuken, woonkamer, eetkamer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Royal Topzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 10 reviews
53
42
33
22
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Royal Topzorg gesorteerd op locatie