Roompot Vakanties Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk vakantie park
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Gasselternijveen17 januari 2018
een hele leuke en gezellige werksfeer. Ze hielpen mij goed met de dingen die ik niet snapte of juist heel erg moeilijk vond.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Wel veel stres
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame stage
Stagiaire sport en animatie (voormalige medewerker) –  Callantsoog28 december 2017
Tijdens mijn stage bij Roompot Vakanties heb ik vooral veel geleerd over het entertainen van gasten. Van jong tot oud. Door de verschillende activiteiten was iedere dag anders.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame productieve werkomgeving
Stagiair (voormalige medewerker) –  Cadzand-Bad25 oktober 2017
Vanaf mei 2017 tot september 2017 heb ik hier met veel succes stage gelopen. Veel kunnen doorgroeien.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
hele lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet leuk
schoonmaker (voormalige medewerker) –  volendam9 augustus 2017
veel schoonmaak in een korte duur : niet haalbaar.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Stage Receptioniste (voormalige medewerker) –  Den Haag31 mei 2017
Altijd gezellig
erg leuke collega's
niet moeilijk

Als je in een hotel stage hebt gelopen raad ik deze persoon wel aan om ook eens op een park stage te lopen. Je leert weer hele andere dingen dan in een hotel. Dit park is extra leuk/handig om stage te lopen omdat je automatisch ook veel leert in de bediening. Bij de receptie moet je ook meehelpen bij de housekeeping in Scheveningen. Niet om schoon te maken maar om de schoonmaaksters te controleren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrij in te vullen buitendienstfunctie met veel verantwoordelijkheden
Projectleider Hhd en facilitair (huidige medewerker) –  Buitendienst5 maart 2017
Nieuwe directie die veel aanstuurt op zelfontplooiing
Iedere dag leer ik weer bij..
Heel veel ideeen, vernieuwingen positieve wijzigingen zijn bespreekbaar.
Pluspunten
Geen dag is hetzelfde
Minpunten
Veel file rijden zijn zinloze uren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig beweging op werk
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Kamperland16 februari 2017
Heel leerzaam bedrijf, erg groot en uitgebereid, direct.
Pluspunten
Groei mogelijkheden
Minpunten
Veel oude collega's, altijd zittend en weinig beweging
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
openhouden supermarkt
bediende supermarkt (voormalige medewerker) –  Nieuwvliet-Bad22 mei 2016
zelfstandig supermarkt openhouden
van broodafdeling tot versafdeling ook kranten en tijdschriften als strandartikelen en snoepgoed
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn stage
BPV Stage (voormalige medewerker) –  Oosterhout15 maart 2016
Ik vond het altijd erg leuk om bij Roompot te werken. Een goede sfeer op de werkvloer vind ik belangrijk. Ik heb natuurlijk veel geleerd over het werken in de toerisme en recreatie branche.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
CSU Roompot
Bungalows schoonmaken / receptie schoonmaken (huidige medewerker) –  Schoonmaak medewerkster23 maart 2015
Je komt aan op de verzamelplaats.
Je pakt de klembord aan, hierop staan de bungalows die jij moet schoonmaken.
Je pakt een trolly, daarin zitten de schoonmaak spullen die jij nodig hebt.
Je gaat naar de eerste bungalow toe, deze maak je volgens schema schoon en binnen je schoonmaak tijd.
Daarna ga je naar de volgende etc
Als je alles klaar hebt meld je je eigen af.
En zit je dag erop en kunnen de mensen die aankomen deze dag hun vakantie tevreden beginnen
Pluspunten
Je weet wat je moet doen, De tijd die ervoor staat is bekend.
Minpunten
Soms is het huisje erg vuil en dan gaat dat tijd kosten.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met doorpakkers
Snackbarmedewerker (huidige medewerker) –  Borger, DR3 maart 2015
Een dag begint voor mij meestal om 16.00uur met voorbereidingswerkzaamheden. Je maakt alles klaar voor waarschijnlijk een drukke avond (ligt aan seizoen).
De snackbar is meestal geopend tot half 9 en daarna is er nog tijd voor bitterballen of bittergarnituur bij de borrel in het bruin café.

Het leuke is dat je in een team werkt met meerdere mensen. Je ontmoet veel nieuwe collega's naarmate het seizoen vordert.

Het lastigste aan deze baan is dat het meestal rond etenstijd is, wat betekent dat je goed moet eten van te voren.
Je moet met deze baan toch ook wel stressbestendig zijn, omdat het vanaf 17.00 uur tot 20.00uur erg druk kan zijn.

Het leukste vind ik dat je samen er steeds weer voor zorgt dat de gasten tevreden zijn en blijven. Gasten te woord staan en luisteren hoort daar ook bij.

Wat ik vooral heb geleerd is dat de schoonmaak van een snackbar heel belangrijk is. Goed kijken naar producten die wat langer in de koeling/ vriezer liggen. Maar ook regelmatig ergens een doekje langs halen, want het kan zo zijn dat er iemand iets besteld wat glutenvrij moet zijn.
Pluspunten
Leuke werksfeer, goede klanttevredenheidspercentage, goede werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer in goed team.
Facilitaire dienstverleningallround medewerker (voormalige medewerker) –  Weert, LI22 januari 2014
Tijdens mijn afstudeerstage ben ik allround inzetbaar geweest op het Vakantiepark te Weerterbergen.

Hier heb ik mijn opgedane kennis die ik tijdens de opleiding heb geleerd kunnen toepassen in de praktijk.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaans bedrijf met niet nederlandse constructie
Int.Verzorgster (voormalige medewerker) –  Kamperland, ZE19 november 2013
Urenadministratie yard, invallen telefooncentrale, afwisselend maar niet uitdagend.
Pluspunten
Hield mijn engels goed bij.
Minpunten
Weinig variatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eigen dag indeling in de winkel na dagelijkse taken
verkoopster supermarkt (huidige medewerker) –  Nieuwvliet-Bad, ZE25 september 2013
broodjes afbakken
kranten retouren
tijdschriften vervangen
leveringen invullen
kassa
Pluspunten
zelfstandig werk
Minpunten
niet altijd tijd voor een lunchpauze
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en goede werkomgeving, veel te leren
allround stagiaire (voormalige medewerker) –  Egmond29 mei 2013
Veel te leren, een goede begeleiding en een leuke werksfeer.
flexibel, uitdagend en afwisselend werk
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tijdens de lunch, lekker even wandelen op een leuk gelegen park aan de oosterschelde
telefoniste/centraliste (voormalige medewerker) –  Kamperland14 november 2012
als telefoniste, zorg ik ervoor dat de gesprekken bij de juiste personen terecht komen.
ten eerste heb ik geleerd om niet in de stress te geraken, wanneer het erg druk wordt, ten tweede mijn duits is heel erg verbeterd
de directie zou wat socialer mogen zijn, maar met de collega's daarentegen heb ik een leuke band
moeilijkheden zijn er niet,
het leukste van deze baan vind ik dat je met heel verschillende mensen te maken hebt
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Roompot Vakanties. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 17 reviews
54
48
34
21
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Roompot Vakanties gesorteerd op locatie