Reviews voor Administratief Medewerker (m/v) bij Rode Kruis

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 70 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan met veel afwisseling
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag12 december 2017
Contact met de mensen was erg leuk.
Samenwerking met de collega's goed.
Laatste jaren was de werkdruk erg hoog.
Pluspunten
zie review
Minpunten
zie review
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeveing
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2017
Leuke baan
Heel veel geleerd
Goeie collega's


Mijn beoordeling was uitstekend/goed voldoende
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk met veel plezier voor het Rode Kruis
Project administrateur (huidige medewerker) –  Den Haag19 mei 2016
Een organisatie met werknemers die erg begaan zijn met het bedrijf en de mensen die zij helpen. Top bedrijf om voor te werken.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Beperkte lunch keuze in de kantine
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving. Goede band en samenwerking met collega's.
Vrijwillige administrateur (Super-User) (huidige medewerker) –  Heerlen5 mei 2015
Het afhandelen van tickets in Freshdesk (online klantenservice) en telefoongesprekken. Vrijwilligersadministrateurs van de afdelingen adviseren en ondersteunen bij hun werkzaamheden. Processen bespreken en administratieve verbeterpunten aandragen. Het samenstellen van gegevensbeheer, het exporteren van deze overzichtslijsten. Mutaties in de data verwerken.
Pluspunten
Reële onkosten vergoeding
Minpunten
Vaak alleen werken
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkvloer was gezellig, kon goed met collega's overweg.
Administratief Medewerkster/Archiefmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH24 november 2014
Gezelligheid, goede samenwerking met collega's, directie was bijna niet aanwezig, met de collega's had ik een goede band.

De emoties van de bezoekers binnen het Rode Kruis.
Het communiceren aan de telefoon.

Mensen kunnen helpen in hun problemen.
Pluspunten
De verzorging binnen het Rode Kruis was goed.
Minpunten
Communicatie binnen de directie
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proefkonijn zijn = soms wel leuk
Vrijwillig administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, FR18 oktober 2013
Ik was een 'proefkonijn' van de administratie, een manusje-van-alles, waar men me nodig had was ik. Vond ik wel prima.
Na een tijdje hadden ze me echter niet meer nodig...
Pluspunten
Leuk werk, aardige collega's
Minpunten
Vrijwillig, dus geen geld verdienen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klein kantoor met een zelfstandige functie
administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland18 maart 2013
Ik heb hier 14 jaar met veel plezier mijn werkzaamheden verricht.Ik onderhield de contacten tussen bestuur en vrijwilligers en was de vraagbaak voor iedereen zowel voor bestuur als leidinggevenden
Pluspunten
veel zelfstandigheid
Minpunten
soms te weinig contact met leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrijwilliger administratieve ondersteuning
Vrijwilliger administratieve ondersteuning (huidige medewerker) –  Den Haag5 oktober 2012
In eerste instantie had ik me als vrijwilliger voor het project Eerste Hulp Bij Administratie opgegeven. Maar ik kwam al gauw tot de conclusie dat ik dat inhoudelijk heel zwaar vond. Na een paar maanden heb ik weer contact opgenomen met het Rode Kruis en ik kreeg de ruimte om datgene wat ik ooit bij werkgevers heb geleerd toe te passen en daar heb ik zelfvertrouwen van gekregen. Toen werd ik gevraagd om Notulist te worden voor de coördinatorenvergaderingen, iets wat ik nog nooit had gedaan. Ik heb zoveel mogelijk informatie hierover opgezocht en gevonden en kreeg complimenten over het werk wat ik ingeleverd had. Ook dat gaf mij een heleboel zelfvertrouwen.
Pluspunten
er is geen deadline voor het werk wat ik doe, ik mag dit in mijn vrije tijd doen.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren

Zie meer reviews over Rode Kruis

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rode Kruis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 70 reviews
526
428
311
21
14

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Rode Kruis gesorteerd op locatie