Het afhandelen van tickets in Freshdesk (online klantenservice) en telefoongesprekken. Vrijwilligersadministrateurs van de afdelingen adviseren en ondersteunen bij hun werkzaamheden. Processen bespreken en administratieve verbeterpunten aandragen. Het samenstellen van gegevensbeheer, het exporteren van deze overzichtslijsten. Mutaties in de data verwerken.
Ik was een 'proefkonijn' van de administratie, een manusje-van-alles, waar men me nodig had was ik. Vond ik wel prima. Na een tijdje hadden ze me echter niet meer nodig...
Ik heb hier 14 jaar met veel plezier mijn werkzaamheden verricht.Ik onderhield de contacten tussen bestuur en vrijwilligers en was de vraagbaak voor iedereen zowel voor bestuur als leidinggevenden
In eerste instantie had ik me als vrijwilliger voor het project Eerste Hulp Bij Administratie opgegeven. Maar ik kwam al gauw tot de conclusie dat ik dat inhoudelijk heel zwaar vond. Na een paar maanden heb ik weer contact opgenomen met het Rode Kruis en ik kreeg de ruimte om datgene wat ik ooit bij werkgevers heb geleerd toe te passen en daar heb ik zelfvertrouwen van gekregen. Toen werd ik gevraagd om Notulist te worden voor de coördinatorenvergaderingen, iets wat ik nog nooit had gedaan. Ik heb zoveel mogelijk informatie hierover opgezocht en gevonden en kreeg complimenten over het werk wat ik ingeleverd had. Ook dat gaf mij een heleboel zelfvertrouwen.
Pluspunten
er is geen deadline voor het werk wat ik doe, ik mag dit in mijn vrije tijd doen.
Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Ons Cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen.Meer informatie