Rode Kruis Reviews

53 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 71 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rode Kruis een aanrader
Mantle care support for dementia (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 juli 2018
Het Rode Kruis is een zeer maatschappelijk georiënteerde organisatie, die haar vrijwilligers onderwijst, begeleidt en waardeert voor hun werk. Ze kijken naar wat bij je past en zijn hierin openminded. Ik zou het Rode Kruis zeker aanbevelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rode kruis bloedbank
Stage (voormalige medewerker) –  Curaçao11 juni 2018
hier heb ik geleerd om als recepsioniste te werken , ik heb ook geleerd hoe je administratieve werk moet doen en ook klanten bediening.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was erg leuk vrijwillergers werk met veel mensencontact
vrijwilligerswerk (voormalige medewerker) –  Badhoevedorp6 juni 2018
Het blij maken van de oude mensen is waar je het allemaal voor doet en het helemaal waard.
Pluspunten
je maakt oude mensen zichtbaar blij
Minpunten
je doet het gratis
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie organisatie
Medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag8 mei 2018
Mooie organisatie die goed werk doet, internationaal en nationaal. Veel betrokken vrijwilligers.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkte er als vrijwilliger toen ik werk vond moest ik wel stoppen voor de rest was het er gezellig
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Vlaardingen7 mei 2018
Een voldoening gevend werk als je mensen vervoerd die behoefte hebben aan hulp,
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrijwilliger
Hoofd opleidingen (voormalige medewerker) –  Haarlem7 maart 2018
Ben er 36 jaar vrijwilliger geweest. heb er erg veel geleerd en grote evenementen gedraaid. Ook ben ik vrijwilliger geweest bij diverse "rampen"o.a. Turky's Airlines
Pluspunten
leerzaam
Minpunten
grote druk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier in het Rode Kruis Ziekenhuis gewerkt.
Verpleegkundige-A (voormalige medewerker) –  Beverwijk2 maart 2018
Het Rode Kruis Ziekenhuis deed (toen ik de opleiding volgde) zelf de opleiding, waarbij je werkte en leerde. Deze combinatie was voor mij ideaal.
De werksfeer in het RKZ is prettig.Helaas kan ik dit werk niet meer doen wegens rugklachten. Het leukst vond ik dat ik patiënten verzorgde en begeleidde naar hun herstel of hen de laatste fase van hun leven zo goed mogelijk te verzorgen.
Pluspunten
goede doorgroeimogelijkheden, wisselende diensten.
Minpunten
zwaar lichamelijk werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede ondersteuning
secretaris (huidige medewerker) –  Heumen1 maart 2018
Bij het Rode Kruis krijg je als vrijwilliger alle ondersteuning die je nodig hebt. Fijne mensen om mee te werken en je leert veel.
Pluspunten
Goede ondersteuning
Minpunten
Er wordt veel inzet van je gevraagd waardoor je keuzes moet maken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed doel en fijne collega's
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Leiden16 februari 2018
Fijn om te werken in een organisatie die goed doet voor de medemens.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
servicegericht en helpende bedrijf
Tracer (huidige medewerker) –  Almere1 januari 2018
Ik vind de bedrijf en mijn werk heel leuk. We helpen mensen in nood situaties. Voor ons is iedereen gelijk ongeacht hun ras en geloof.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd prettig gewerkt
Secretaresse zorg (voormalige medewerker) –  Den Haag29 december 2017
altijd prettig gewerkt, fijne werksfeer. afwisselende baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan met veel afwisseling
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag12 december 2017
Contact met de mensen was erg leuk.
Samenwerking met de collega's goed.
Laatste jaren was de werkdruk erg hoog.
Pluspunten
zie review
Minpunten
zie review
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste indruk: leuke omgeving waarin je ruimte krijgt
Vrijwilliger Rode Kruis (huidige medewerker) –  Groningen27 november 2017
Ik heb weinig werkzaamheden verricht om iets te vinden van de werkomgeving. Door een reorganisatie bij het Rode Kruis is er een helpdesk gevormd in district Groningen. Het bevindt zich nog in een start-up fase. Ik zal hier op een later moment nog terugkomen.

De eerste persoonlijke indrukken: een prettige bedrijfscultuur; je krijgt de ruimte om te werken aan de persoonlijke en professionele vaardigheden, een open en toegankelijke stichting voor iedereen die graag een warm hart wil uitdragen naar anderen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige bedrijfscultuur met mogelijkheden tot groei
Coördinator Evenementenhulp (huidige medewerker) –  Enschede2 oktober 2017
Het leukste van de baan is dat het exact past bij mijn vooropleidingen Hogere Hotelschool en Cultuur, Organisatie en Management met specialisatie HRM te Amsterdam. Er is daarom een goede match met de baan en mij.
Pluspunten
De medewerkers krijgen de mogelijkheid tot opleidingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en leuke collega's
vrijwilliger (huidige medewerker) –  appingedam23 september 2017
We worden weekelijks bijgeschoold en zijn inzetbaar op verschillende locaties. De samenwerking is heel positief. Moeilijk is soms de keuzes te maken tussen werke mensen help ik het eerst en wie moet wachten.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
stress
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede organisatie
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Den Haag25 augustus 2017
Elke dag is anders. Heel divers. Bezoekers aan de balie zijn heel verschillend, van vluchteling tot aan het bestuur. Dus elke dag nieuwe uitdagingen.

Wat wel heerst binnen deze organisatie is de eiland cultuur.

In de 10 jaar heb ik veel geleerd over de diversiteit aan mensen. Daarnaast veel geleerd wat de organisatie allemaal doet.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Klimaat op werkplek
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Humanitaire doelen
Afdelingsmanager (32 uur) (huidige medewerker) –  Eindhoven21 augustus 2017
Het Rode Kruis Nederland is een organisatie met een enormen ambitie in het helpen van mensen in een noodsitiuatie. Niet alleen internationaal maar ook op nationaal gebied (lokaal).
Pluspunten
Goed doen
Minpunten
Bestuursorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top organisatie die bij mij en mijn karakter past. Open,eerlijk , integer en respect voor elkaar!
medewerker Zelfredzaamheid (huidige medewerker) –  Zwolle24 juli 2017
Het leukste aan deze ervaring is dat ik de oudere en hulp behoevende onder ons kan helpen en dat geeft een goed en voldaan gevoel. Het is een organisatie die werelds is opgezet en runt geheel op vrijwilligers en dat alles voor onze medemensen. Daar ligt mijn hart en met mijn werkervaringen kan ik zo ook een steentje bijdragen.
Pluspunten
Dankbaarheid en waardering
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige plek om ervaring op te doen.
Bestuurslid Communicatie en Fondsenwerving (huidige medewerker) –  Nijmegen8 mei 2017
Het werk bij het Rode Kruis is afwisselend en uitdagend.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeveing
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 maart 2017
Leuke baan
Heel veel geleerd
Goeie collega's


Mijn beoordeling was uitstekend/goed voldoende
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rode Kruis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 71 reviews
526
431
310
21
13

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur