ROC van Twente Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Security guard at a Collage
TRAINEE SECURITY GUARD (voormalige medewerker) –  Gemeente Hengelo28 januari 2018
For a year I was an intern security guard coördinator of a collage called ROC van Twente. I was partially responsible for the safety of the students, reduce criminality and keep order.
Pluspunten
A lot of verbal contact with people
Minpunten
Very physical
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkervaring opgedaan
Beleidsondersteunend medewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV4 augustus 2017
Diverse taken en rollen gehad. Jammer dat er geen doorgroeimogelijkheden waren binnen mijn vakgebied.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Jammer dat er geen doorgroeimogelijkheden waren binnen mijn vakgebied.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, affwisselend werk
docent (voormalige medewerker) –  Hengelo OV25 juli 2017
Bij het team pedagogisch werk is het erg gezellig en men is erg behulpzaam.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede ICT omgeving
ICT - ROC van Twente (Stage) (voormalige medewerker) –  Hengelo OV10 maart 2017
De dagen op het ROCvT zijn nooit hetzelfde, elke dag is het een nieuw en unieke dag.
Pluspunten
Leuke werk omgeving
Minpunten
Veel te maken met jeugd
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima school
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Hengelo OV20 juni 2016
kortstondig verpleegkunde gestudeerd en daarna doktersassistente behaald. prima docenten,
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige sfeer met leraren en mede leerlingen
mbo niveau 3 (voormalige medewerker) –  Enschede19 juni 2016
de leraren gaven een perfecte uitleg en hadden ook aandacht voor jou
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
van elkaar leren.
Onderwijsassistent (huidige medewerker) –  Hengelo OV23 mei 2016
Men kan zich blijven ontwikelen binnen het ROC.
Hele leuke, spontane collegas en leerlingen waarvan je elke dag iets nieuws kan leren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interactieve sfeer waarin ruimte is voor samenwerking op verschillende niveaus en met verschillende disciplines
docent omgangskunde (voormalige medewerker) –  Hengelo, docent omgangskunde6 januari 2014
Werken bij het ROC biedt veel vrijheid. Je bent werkzaam binnen een bepaald college of binnen bepaalde colleges. Je werkt in een team bestaande uit vakdocenten. Eenieder staat open voor samenwerking. Lesgeven doe je aan klassen bestaande uit gemiddeld 20 studenten. Binnen de lessen werk je aan de hand van een uitgestippelde les route en je werkt met boeken die passen bij het beroep waarvoor de studenten leren.
Pluspunten
vrijheid en openheid
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en inspirerende werkomgeving
Loopbaanadviseur (voormalige medewerker) –  Hengelo, OV4 december 2013
Mijn werk bij het ROC van Twente vond ik zeer leuk om te doen. Ik had uitdaging in mijn werk en mijn werkzaamheden waren erg dynamisch.

Het team waar ik werkte was zeer prettig. Er was ruimte voor overleg en we ondersteunden en stimuleerden elkaar waar nodig.
Pluspunten
collega's, informele organisatie en uiteraard de doelgroep
Minpunten
Veel Flexcontracten
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving!, Leuke collega's!
Trajectbegeleidster (voormalige medewerker) –  Enschede30 april 2013
Ik heb een leuke en zeer leerzame periode gehad bij het ROC van Twente.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving met verschillende deelnemers.
Toets, Taal en Rekencentrum medewerken (huidige medewerker) –  Hengelo7 januari 2013
Ik vind het leuk om bij het ROC van Twente te werken. Ik het prettig om met verschillende mensen te werken. Ik het leuk om de deel nemer van het TTR met rekenen te remediëren, en ook de bijbehorende administratie taken te doen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ROC van Twente. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 12 reviews
53
45
34
20
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over ROC van Twente gesorteerd op locatie