ROC Mondriaan Reviews

20 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 21 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nog niet
Docent (voormalige medewerker) –  Den Haag15 januari 2018
komt later nog een keer als ik meer tijd heb om dit goed te doen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Procescoordinator (huidige medewerker) –  Den Haag11 oktober 2017
14 jaar gewerkt en tevreden. Alleen de bureaucratische cultuur is me gaan tegenstaan.
Pluspunten
Kan vrij makkelijk vanuit huis werken
Minpunten
ego's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Den haag23 september 2017
Buiten de onmenselijke werktijden om wad het een zeer leerzame stageplek.
Pluspunten
Lekkere lunch
Minpunten
Te strenge eisen
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever met ontwikkelingsmogelijkheden
Onderwijsmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag14 april 2017
gedifferentieerde baan met geen dagelijkse sleur, leuke collega's met teamspirit.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ROC Mondriaan
Casemanager Intake (huidige medewerker) –  Delft15 november 2016
Leuke organisatie waar de studenten op de eerste plaats komen.
Pluspunten
Veel contact met verschillende mensen
Minpunten
te veel lagen in de organisatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een top school
NT2 docent, docente Sociale Vaardigheden (voormalige medewerker) –  Den Haag28 juli 2016
Een college waar het prettig werken is.
Met inzet voor kwalitatief onderwijs.
Onderwijs, dat aansluit bij het nivo van de studenten.

Oog voor diversiteit.

De samenwerking van de teamleden en de ondersteuning naar elkaar vormt een krachtig draagvlak.

De materialen zijn up to date.
Innovatie en vernieuwing vormen een belangrijk aspekt van het geheel
Pluspunten
Studenten en docenten en leermiddelen zijn goed afgestemd op elkaar
Minpunten
Als die er zijn, worden ze weggewerkt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een dynamische werkomgeving met uitdagingen
Hoofdinstructeur (huidige medewerker) –  Den Haag23 februari 2016
Het leukste van mijn baan zijn de studenten, mindere kant van mijn baan is de grote hoeveelheid administratie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer en volledige inzet
MBO niv 4 ICT-Beheerder/Netwerkbeheerder (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH10 november 2015
Ik heb veel geleerd over nauwkeurig en snel tegelijk werken, omgang met mensen, sociaal communiceren, kwaliteit leveren en aandacht besteden aan details.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderwijsinstelling waar de leerling voorop staat
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH16 september 2015
Relaxe werkomgeving waar heel hard gewerkt wordt in het belang van de leerlingen.
Collega's zijn zeer hulpvaardig.
Het leukste van deze baan was de planning voor buitenschoolse activiteiten.
Om inzicht te krijgen wat de fanctie als bewaker inhoudt werden we allemaal bijgeschoold op het gebied van observatie van de omgeving.
Pluspunten
Enkele gezonde luchen.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
projecleider AKA Werkmaat
Projectleider AKA Werkmaat (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH1 augustus 2015
Als projectleider Werkmaat gaf ik leiding aan een team docenten en aan de verschillende groepen "werkmaatjes" Mijn werkzaamheden waren heel divers. Veel gesprekken met studenten die dreigden uit te vallen, een complexe administratie bijhouden, presentaties geven etc etc. Een hele leuke en veelzijdige baan waar ik samen heb gewerkt met bevlogen mensen.
Pluspunten
bevlogen collega's en goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kan ROC Mondriaan aanbevelen
BBL opleiding Kok (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH27 mei 2015
De afgelopen 2 jaar heb ik het zeer naar mijn zin daar gehad (en nog!)

Kan altijd tereg bij de onderwijzers als je met wat zit of wat niet verstaan.

Heb veel geleerd en weet nu zeker dat dit mijn beroep is die ik wil volgen.

Leuke mede studenten.
Pluspunten
Zeer leerzaam
Minpunten
Geen!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne werkomgeving
Administratiefe afhandelingen van de studenten (voormalige medewerker) –  Den Haag13 april 2015
Op kantoor was het altijd heel erg druk, veel studenten aan je bureau en vele telefoontjes. Ik heb hier alles intern geleerd op administratief vlak. Directie zagen we weinig tot niet, ze hadden weinig aandacht voor ons. Het moeilijkste aan deze baan vond ik dat je heel moeilijk je werk klaar kon krijgen door de vele onderbrekingen van studenten en de telefoon. Het leukste aan de baan vond ik de goede verstandhouding met collega's en de studenten.
Pluspunten
Hele fijne locatie
Minpunten
Geen tot weinig contact met het management/ leidinggevende.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
beveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH30 oktober 2014
het was mijn stage plek de sfeer was totaal niet goed voor een beveiliger.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 17Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote school, veel oog voor de leerling
PW niveau 3 (voormalige medewerker) –  Delft, ZH20 januari 2014
Grote school met veel oog voor de individuele scholier. Veelzijdig maar ook hier helaas te weinig leerkrachten om een continue opleiding te volgen
Minpunten
Leraren te vaak afwezig
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
(ICT) administratief medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag21 november 2013
Vijf jaar werk ik bij ROC Mondriaan als administratief medewerkster met veel voldoening en plezier. In 2013 heb ik de opleiding Leidinggeven en Management gedaan. Ik zou graag volgende stap in mijn carrière willen zetten.
Pluspunten
Mijn collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer.
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag7 april 2013
Leuke bedrijf en ook leuke collega's. Het was fijn om stage te lopen op ROC Mondriaan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leeraren zijn zeer positief ingesteld!
Logistiek medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag20 februari 2013
Ik heb het erg naar mijn zin gehad op deze school. Lieve collega's alleen de leidinggevende ging geen confrontaties aan en was geen kei in het leiding geven.

Het leukste vond ik de contacten met externen.
Minpunten
erg oude school. geen lunches.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Delft4 november 2012
Leuke en gezellige collega's.
Afwisselende werkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een geweldige tijd gehad in de inburgering.Helaas verstoord door wet op de Inburgering, waardoor werkgelegenheid steeds onzekerder werd.
basisdocent (voormalige medewerker) –  Den Haag20 september 2012
Met de cursisten beginnen op een rustige manier. Er waren nogal wat mensen die door omstandigheden wat later kwamen. Ik heb veel geleerd door het omgaan met zeer veel verschillende nationaliteiten, maar ook door de vele scholingen die Mondriaan ons bood.
De relatie met de directie was goed, hoewel er veel spanningen ontstonden door de nieuwe wet op de Inburgering van Rita Verdonk. De inburgering ging steeds meer naar andere taalaanbieders, zodat het grootste deel van het personeel naar andere werkzaamheden moest omzien. Dit was tevens het moeilijkste van de baan.
Het leukste was het omgaan met al die verschillende mensen uit de gehele wereld.
Pluspunten
geweldig bruisend bedrijf
Minpunten
onzekerheid over de werkgelegenheid
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 4Rapporteren

Zie meer reviews over ROC Mondriaan

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ROC Mondriaan. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 21 reviews
55
411
34
21
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over ROC Mondriaan gesorteerd op locatie