Rivas Zorggroep
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over Rivas Zorggroep

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op Rivas Zorggroep.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

11 vragen

Het werken met de bewoners of meer gezegd in contact raken met de bewoners. En zeker ook de collega's op de locaties waar ik heb gewerkt.

Beantwoord 13 april 2020

Overbodige medewerkers uit de top halen. Dat zijn er een hoop. Zo houdt je geld over om te investeren in het personeel wat je echt hard nodig heb.
Teammanagers laten stoppen of halveren. Meer zelfsturende teams. leidinggevende niveau 3 en 4 een andere job aanbieden. Kijken naar geschoold personeel. Minder nadruk op financiën meer op kwaliteit zo kun je uiteindelijk ook geld inbrengen. Kwaliteit zit niet alleen in een JCI label. Meer aandacht voor de stem van de werkvloer ipv achter bureau bedachte ideeën door iemand met fwg 55 of 60. Hoezo geldverspilling.

Beantwoord 14 september 2019

Ene leidinggevende kijkt er niet naar om tot ergenis van de teams omdat medewerker wel met vakantie is en alles kan. Andere leidinggevende proberen je vakantie uren in te laten zetten en je wijs te maken dat dit zo in de cao omschreven staat.

Beantwoord 14 september 2019

Wees geen top down organisatie. Geef medewerkers inspraak en niet zogenaamd door ze mee te laten denken terwijl er allang beleid bepaald is. Financiën zijn zeer belangrijk voor een bedrijf maar laat het niet het uitgangspunt zijn. Veel overbodige diensten werkzaam in het management bezuinig daar eerst op. Valt me ook op dat wanneer de top vergaderingen heeft er opvallend dure lunches en luxe gebakjes worden geregeld terwijl de medewerkers van de vloer 1 X in de zoveel tijd een waardeloze waardering krijgen door bijv. Een kanjer koek. Op zulke momenten schaam ik me dood.

Beantwoord 14 september 2019

Gewoon jezelf blijven want daar kom je het meest ver mee en zeker eerlijkheid.

Beantwoord 13 april 2020

Omdat het een leuke baan is om te werken en de collega's zijn echt geweldig, de werktijden zijn ook lekker rustig. Je hoeft echt nooit te stressen en verdient goed.

Beantwoord 22 juni 2018

Fijne collega 's op de werkvloer en leuke cliënten waardoor ik met veel plezier naar m'n werk ging. Leuke werkzaamheden.
Wel kwam ik regelmatig teleurgesteld thuis I.v.m de vreemde top binnen deze club en dat je elke keer denkt kan het nog gekker.

Beantwoord 14 september 2019

Via p&o en de desbetreffende teamleider

Beantwoord 3 maart 2018
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.