Mooi werk bij Rivas Zorggroep

Bij Rivas doe je mooi werk: samen met collega’s werk je dagelijks aan persoonlijke en mensgerichte zorg. Hierbij laat jij je inspireren door wat cliënten nodig hebben en wensen.

Rivas biedt:
• Ziekenhuiszorg
• Thuiszorg verzorging en verpleging
• Verpleeghuiszorg
• Revalidatie & Herstel
• Huurappartementen met zorg
• Rivas-pension
• Rivas Leef&
• Jeugdgezondheidszorg
Voel jij je thuis in een omgeving waarbij de wensen van cliënten centraal staan? Bekijk dan onze vacatures en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent: www.werkenbijrivas.nl

Thuiszorg

Thuiszorg is een mooi vak. Het heeft onterecht het imago van alleen maar billen wassen. Onze zorgprofessionals Mieke (23), Romy(21), en Thomas (23) zijn klaar met dat imago. In juni 2017 vertelden zij daar graag meer over met de campagne ‘Hoezo billen wassen? Rivas thuiszorg is zoveel meer.’ Met de juiste zorg en ondersteuning helpen zij en hun collega's de thuiszorgcliënten zo lang mogelijk thuis te wonen.

www.hoezobillenwassen.nl en www.rivas.nl/thuiszorg

Ziekenuiszorg

Wat het Beatrixziekenhuis écht anders maakt dan andere ziekenhuizen is de betrokken aanpak. Laagdrempelig, vriendelijk en persoonlijk in het contact: dat is onze stijl. De zorgprofessionals zijn betrokken bij de situatie van elke patiënt en werken goed samen. Ze zorgen ervoor dat patiënten in het ziekenhuis een vast gezicht zien, goed begeleid worden en altijd juist geïnformeerd zijn. Betrokken. Dichtbij. Beatrix

www.beatrixziekenhuis.nl
www.rivas.nl/betrokkendichtbijbeatrix

Verpleeghuiszorg

Een veilig thuis met professionele zorg wanneer dat nodig is. Daar kunnen bewoners van de woonlocaties van Rivas op rekenen. Hier gaat het leven zoals zij dat gewend waren zoveel mogelijk door. Dat noemt Rivas ‘zo thuis als mogelijk’. Dit houdt in dat Rivas samen met de bewoner en zijn familie en naasten rekening houdt met de manier van leven die bewoner prettig vindt. Wonen bij Rivas: zo thuis als mogelijk.

www.rivas.nl/zorgmetaandachtvooru
www.rivas.nl/woonzorg

Revalidatie & Herstel

Afhankelijk van de (tijdelijke) beperking, conditie, haalbare doelen en mogelijkheden wordt samen met de cliënt de duur van het revalidatieprogramma bepaalt. Vanaf de opname werken cliënten samen met de medewerkers toe naar het moment dat de cliënt weer naar huis gaat. Het herstel en snel weer zelfstandig functioneren, krijgen van alle medewerkers de hoogste prioriteit tijdens de revalidatie. Samen actief werken aan herstel.

www.rivas.nl/revalidatie

Reviews

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 32 reviews
511
410
35
23
13
Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,5

Salarissen

5 salarissen doorgegeven
€ 2.292 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.600
€ 6.200
15 salarissen doorgegeven
€ 4.079 per maand
€ 1.600
€ 6.200
3 salarissen doorgegeven
€ 3.664 per maand
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.

Rivas Zorggroep vragen en antwoorden

Populaire vragen:

Over Rivas Zorggroep

Rivas beweegt zich dagelijks op de dynamische zorgmarkt met verschillende soorten zorg. De zorg gaat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar ononderbroken door. Welke zorg ook nodig is, onze cliënten kunnen op Rivas rekenen. Dagelijks staan meer dan de gemotiveerde professionals en vrijwilligers voor hen klaar.

  • Rivas Zorggroep photo: Meer informatie: www.hoezobillenwassen.nl
  • Rivas Zorggroep photo: Met de campagne 'Hoezo billen wassen?' lieten medewerkers in juni 2017 zien hoe mooi hun werk is.
  • Rivas Zorggroep photo: Bekijk de filmpjes van de medewerkers op www.hoezobillenwassen.nl
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Banneweg 56
4200 AB Gorinchem
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Rivas Zorggroep website

Twitter

Facebook