Rijkswaterstaat Reviews

Alle 31 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag met plezier naar het werk!
Medewerker facilitaire dienst (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)11 augustus 2019
Rijkswaterstaat is een fijne werkgever en ook al ben ik maar een uitzendkracht ben ik trots dat ik hier alweer een lange tijd mag werken. Geen dag is hier het zelfde, vandaag de hoofdlocatie, morgen een sluis of brug, dan weer een verkeerscentrale...heerlijk! Het enige wat jammer is is de onzekerheid van het tijdelijke contract, dan weer 3 maanden dan weer 6 maar geen uitzicht van zekerheid. Hierin zou de overheid toch een voorbeeld moeten geven!
Pluspunten
Fijne werkgever, mooi bedrijf, gevarieerd werk
Minpunten
Geen vast contract!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede site. Veel mogelijkheden. En krijg regelmatig reacties.
Medewerker Invorderen (voormalige medewerker) –  Utrecht7 februari 2018
Goede site. Veel mogelijkheden. En krijg regelmatig reacties.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Adviseur management cyclus (voormalige medewerker) –  Middelburg10 november 2017
Het is prettig om bij dit bedrijf te werken. Je bent zelfstandig bezig en daar hou ik van. Wel samen met andere collega's maar je heb de mogelijkheid om zelf je werk in te delen.
Pluspunten
Persoonlijke Vrijheid
Minpunten
Flexplekken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima organisatie om te werken en te leren.
Trajectmanager (huidige medewerker) –  Utrecht21 oktober 2017
Kijk op de site dan wird je vanzelf enthousiast.
Veelzijdige functies binnen verschillende aandachtsgebieden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke instelling om voor te werken
Financieel medewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem19 oktober 2017
Leuk bedrijf om voor te werken waarbij je alle vrijheid en vertrouwen krijgt om je werk te doen.
Het is jammer dat het bijna altijd tijdelijk is. De sfeer is relaxed en heb er vele leuke mensen ontmoet.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Geen kans tot vaste baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hollen of stilstaan, zeer verantwoordelijk werk
Adviseur (voormalige medewerker) –  Rijswijk7 augustus 2017
leuke baan als je van veel computerwerk, grafieken en statistieken houdt en veel van water en het weer weet. Gevaren hebben is ook wel handig, dan begrijp je beter wat er op de Noordzee gebeurt. Door het volcontinu rooster en het feit dat je meestal solo werkt, weinig contact met collega's.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Landelijke operaties
Communicatiemedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht27 juli 2017
Bezig met projecten die van invloed zijn op vele mensen. Veel collega's en dus ook veel connecties binnen hetzelfde bedrijf.
Pluspunten
Groots karakter van projecten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb fijn gewerkt bij RWS
Medewerker administratie (voormalige medewerker) –  Lelystad12 juli 2017
Leuk werk op een leuke afdeling met fijne collega's. Heb op eigen verzoek 2,5 jaar langer gewerkt en had nog wel langer willen werken. Was helaas niet mogelijk.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden voor de lagere schalen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede arbeidsplaats
Tekenaar (voormalige medewerker) –  Voorburg7 juli 2016
Uitgeleend aan Rijkswaterstaat
Veel geleerd en goed ondersteund door Rijkswaterstaat.
Pluspunten
goed ondersteuning in werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijk, maar toch sociaal werkplek die je stimuleert om je te kunnen ontplooiien
Voorlichter infocentrum A4DS (huidige medewerker) –  Rotterdam16 mei 2016
Zoals op mijn CV vermeld, heb ik daar als voorlichter gewerkt met verschillende taken waaronder dus gastheer/ receptionist.
Ik ben met veel mensen in contact gekomen van jong tot oud, Nederlandse en internationale bezoekers, studenten en scholieren, etc.
Pluspunten
Hulp bij zelf ontplooiing
Minpunten
Kan heel zakelijk zijn vanwege grootte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving, leerzame tijd
Medewerker Inkoopondersteuning (voormalige medewerker) –  Middelburg, ZE4 januari 2016
Veel geleerd met het programma SAP, ik was aanspreekpunt voor zaakbehandelaars.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige plek om te werken
Tekenaar/Civieltechnisch medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE7 april 2015
prettige collega's
het moeilijkste was: Vaak was er niemand om vragen te stellen als ik vast zat.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alle werkgevers waren zakelijk en positief en inspirerend..
Sen Medw Administr Organisatie, Interne Controle (voormalige medewerker) –  Rijswijk, ZH12 maart 2015
De werkdagen konden hectisch zijn, Als er is tussenbeide kwam verschuift de planning van de uit te voeren werkzaamheden hetgeen dus verklaarbaar was. De werksfeer was over het algemeen goed evenals de verhouding met de collega's en leidinggevenden.
Als er speciale opdrachten waren, waren deze altijd goed uitgevoerd en waren deze tevens een uitdaging om er voor te gaan. Deze uitdagingen waren ook inspirerend en hadden daarom ook leuke en spannende aspecten.
Pluspunten
Erg inspirerend en veel afwisseling in de werkterreinen.Goede overleg structuur.
Minpunten
Soms te veel vergaderingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig werke met fine collega's
medw. aanlag, beheer en onderhoud (huidige medewerker) –  Hengelo OV, OV10 oktober 2014
fijne werkgever. veel vrijheid in werk
kunt altijd terug vallen op de collega's.
voor studie is er altijd ruimte en tijd, meestal kun je onder werktijd studeren of extra verlof krijgen.
Pluspunten
mooi kantoor. gezellig ingericht
Minpunten
geen kantine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Regelen van omleidingsroutes
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda, NB12 augustus 2014
Het leukste wat ik hier uit heb gehaald, is het geven van presentaties bij gemeenten en provincie om deze omleidingsroutes te implementeren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd
Rijkswaterstaat (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH25 juli 2014
Dat was eerste werkervaring in Nederland.
Rijkswaterstaat Directie Zuid-Holland Dienstkring Dordrecht,
* Toezicht houden tijdens asfaltering door de aannemer,
* Afmeting van aangebrachte werkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden.
* Verzamelen van gegevens t.b.v. besteksvoorbereiding.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf waar je aan je lot word overgelaten.
Incident Coördinator Trajectcontrole Systemen (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH17 mei 2014
Servicedesk: De dag begint om 07:00 uur. Je start op en begint de mailtjes van de vorige dag en afgelopen nacht te bekijken en te prioriteren. Vervolgens registreer je deze in Topdesk en zet de meldingen naar de juiste oplosgroep. Zit er een prio1 tussen, dan loop je meteen naar de landelijk incidentcoordinator en geeft aan wat er precies aan de hand is.

De meldingen worden vervolgens in de loop van de dag opgelost en weer terug gezet bij ons. Wij melden het af richting de klant toe.

Tussendoor krijg je ook telefoontjes van mensen die willen weten wat de status van een melding is en vaak ook de bijbehorende klachten dat het te lang duurt. Deze handel je netjes af.

Incidentcoordinator trajectcontrolesystemen:

De ochtend begint en ik start op. Ik bekijk de loggings van de systemen en begin deze na controle op correctheid in te lezen en te distribueren richting de klant (politie).

Als er iets mis is controleer ik de loggings van de beeldstanden en de lampstatussen om uit te zoeken wat er precies fout gaat. 9 van 10 keer is kan ik dit zelf oplossen. In het geval dat ik dat niet kan, zet ik een melding door naar een linuxbeheerder met de vraag om hulp. Samen komen wij er altijd uit.
Pluspunten
Groot bedrijf, dus veel collega's en je kan goed netwerken.
Minpunten
Groot bedrijf, dus jhe bent maar een nummertje en zo wordt je ook behandeld.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Management Assistent met regeltalent +++
Management Assistent -Contractondersteuner (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH29 april 2014
Geen dag is het zelfde en er is altijd genoeg werk te doen waar ik mijn voldoening dagelijks uit haal. Als spin in het web ben ik een echte regelaar die haar vak verstaat.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkgever en een ontzettend interessante branche
coördinator wegendistrict (voormalige medewerker) –  Gorinchem, ZH25 april 2014
Door hier te werken heb ik veel waardering gekregen voor wegenbouw en -onderhoud en de inzet van weginspecteurs die zich inzetten bij ongelukken files en wegwerkzaamheden

Ik was management assistente, maar was daarnaast ook
facilitair aanspreekpunt en verzorgde de gehele overurenadministratie van de weginspecteurs en kantoorpersoneel

Dit was de leukste baan en interessantste werkgever die ik gehad heb.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving met leuke collega's
Project Secretaresse (huidige medewerker) –  Middelburg, ZE16 april 2014
Als projectsecretaresse heb je uiteenlopende werkzaamheden.
Dit maakt het werkt veelzijdig en nooit saai.
Ook is het soms druk, dat kan organiseren wat lastig maken.
Er zijn veel collega's die je hebt als je voor verschillende projecten werkt. Samenwerking verloopt verschillend en verschilt ook per project. Wat ook leuk is dat je meegenomen wordt naar een projectlocatie, dan kan je zien wat het werk echt inhoudt.
Kortom een veelzijdige baan met veel gezellige collega's.
Pluspunten
Regelmatig op projectlocaties kijken.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rijkswaterstaat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 31 reviews
57
418
35
21
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Rijkswaterstaat gesorteerd op locatie