Ricoh Reviews

67 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.302 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ricoh
Webcare Lead (voormalige medewerker) –  Den Bosch8 januari 2020
Een vriendelijk bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grijze mannen management
Manager (voormalige medewerker) –  Den Bosch26 november 2019
Meeste managers zijn op leeftijd en werken er al tientallen jaren. Doen de dingen zoals zij dit al jarenlang doen en zorgen ervoor dat zij dit zo ook kunnen blijven doen tot hun pensioen. Vinden zichzelf geweldig, staan niet open voor nieuwe ideeen en er is ook ontzettend veel management. Geen afspiegeling van de maatschappij in het management of de leeiding. De CEO is wel erg geschikt, maar deze wordt gefilterd geinformeerd.CEO
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit bedrijf absoluut vermijden
se (voormalige medewerker) –  Nederland30 oktober 2019
Dit bedrijf absoluut vermijden. Ja knikkers cultuur. Kritiek of een eigen mening wordt niet gewaardeerd of zelfs bestraft. Dictatuur cultuur. Managers die je onder druk zetten en je het leven zuur maken.Managers die zelfs intimideren en liegen waar je bij staat. Geen respect voor medewerkers en zelfs niet voor klanten.Kortom een schoolvoorbeeld hoe het niet moet.
Pluspunten
geen
Minpunten
lange werkdagen laag salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bedrift
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom5 oktober 2019
Goede bedrift en gezellige werk en collega . Minpunt Werk via uitzendbureau
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige colega's
Specialist (voormalige medewerker) –  Den Bosch3 oktober 2019
Prettige omgeving, veel fijne mensen om mee te werken. Het werk was erg diverse met veel uitdagingen.
Pluspunten
Mooi product.
Minpunten
Bedrijfsvoering kan beter.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als buitendienst medewerker
techneut (voormalige medewerker) –  Den Bosch27 september 2019
De Laatste 7 a 8 jaar werd het minder qua beleidvoering voor de service afd. in het algemeen, er werd op van alles bezuinigd dat op ons qualiteit deed achteruitgaan en zonder erop te letten dat ook de klanten dit aanvoelt en veel te veel te investeren in eigen imago en in nieuwe afdelingen en ontwikkelingen die niets opbracht dan tot 2 de reorganisatie.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een vereniging die niet meer bij mij past
Onderwijsassistent (huidige medewerker) –  Hoogeveen9 april 2019
Momenteel werk ik al 14 jaar voor één en dezelfde vereniging en ik kom niet verder in mijn wensen die ik heb mbt het werk. Ik geef al meerdere jaren aan dat ik wel graag een opleiding wil volgen, maar blijkbaar is er nooit geld voor onderwijsassistenten om een langere tijd van een opleiding aan te bieden en dat is iets wat mij belemmert in mijn eigen ontwikkeling. Graag wil ik niet stilstaan, maar meer meegaan met de tijd van nu en ook door een opleiding te volgen meer mijn persoonlijke ontwikkeling / talenten willen uitbreiden. De uitdaging in mijn werk wordt steeds minder, dus ga ik het liefst nu buiten deze vereniging aan het werk. Maar dan niet meer als onderwijsassistente, maar dan als leerkracht.
Pluspunten
Prive en werk is goed te combineren
Minpunten
Alle ochtenden aan het werk ipv 3 volledige dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkgever
INVENTORY CONTROLLER (voormalige medewerker) –  Schiphol26 februari 2019
Door een verhuizing ging mijn baan verloren. Vond het erg jammer, heb veel geleerd en je werd gewaardeerd. Goede begeleiding en veel mogelijkheden om je kennis uit te breiden.
Pluspunten
ontwikkeling
Minpunten
verhuisd naar het zuiden van het land
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, veel geleerd.
Executive & Demand Planner (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom28 oktober 2018
Arbeidsvoorwaarden waren niet gunstig. Wel een bedrijf wat veel deed voor zijn personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technisch Consultant
Technical Consultant (voormalige medewerker) –  Amstelveen15 augustus 2018
Technische vraagstukken oplossen. Europees werkgebied met vele buitenlandse connecties. Zeer technische uitdagingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote concurrentie, daardoor het is niet gezellig
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom18 juni 2018
Ik moest om 5 uur naar de werk vertrekken om de norm van de dag klaarmaken.

Elke dag moest ik mijn werk rooster nakijken, omdat het elke dag niet duidelijk was als ik morgen mijn werk heb.

Medewerker met fast contract werken niet zo hard als medewerker met tijdelijk contract. Verschillende condities voor dezelfde medewerkers zijn niet prettig om te zien...

Maar met sommige tijdelijke medewerkers en buitenlanders was goed om te samenwerken.

Ik ben echt blij stoppen met deze werk.
Pluspunten
gratis drunkjes
Minpunten
mag niet praten, mag niet helpen, tijdelijk contract en stress.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Service Engineer (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 februari 2018
met veel plezier gewerkt had nog wel even door willen gaan.
Pluspunten
goede uitstralling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf erg sociaal.
Onsite engineer (voormalige medewerker) –  Den Bosch23 januari 2018
Een goed sociaal bedrijf.
Men is erg duidelijk met hun beleid voering.
Pluspunten
Gratis NS businiss kaart
Minpunten
moeder bedrijf bepaald alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Sales Support Coordinator (huidige medewerker) –  Amstelveen5 november 2017
alles related to my good functioning veel geleerd en ook veel mensen aangeleerd
Pluspunten
goed
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It's a very nice company to work with.
Technology Consulltant (huidige medewerker) –  Information Technology9 oktober 2017
The company's environment is conducive for working. And, the people are very nice to work with.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf tot....
Flexwerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch21 september 2017
Ik heb hier jaren met plezier gewerkt en al mn passie in kunnen geven. Maar hoe ze omgaan met personeel als het slecht gaat is onbegrijpelijk.
Pluspunten
salaris
Minpunten
managment
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's. Prettige werksfeer
Customer contact agent (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch24 augustus 2017
Veel klantencontact, telefonische oplossingen bieden, klanttevredenheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige, moderne werkomgeving
Customer Application Developer (huidige medewerker) –  Den Bosch3 augustus 2017
Ik werk binnen een team van enthousiaste professionals waar dagelijks vorm aan de werkelijkheid van morgen wordt gegeven.
Dit maakt dat ik nog elke dag leer.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het vele reizen hoort daar niet bij. Voor mij dan ook een reden om werk en wonen beter te combineren.
Pluspunten
Regelmatig Home Office
Minpunten
Reis afstand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrolijke mensen met genoeg afwisseling per dag
Facility Operational Officer (huidige medewerker) –  Schiphol-Rijk14 juni 2017
De dagen zijn verschillend wat de baan ook erg aantrekkelijk maakt en het leuke is dat het personeel altijd met een glimlach op kantoor verschijnt.

De werkzaamheden zijn al om vattend, van storingen aan een printer tot het testen van de Brandmeld centrale, lampen vervangen, post rondes lopen en er voor zorgen dat de het personeel hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
Pluspunten
Gezellige mensen en afwisselende dagen
Minpunten
Diverse reorganisaties gehad..
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team en een prettige werklokatie
Accountmanager (huidige medewerker) –  Den Bosch12 juni 2017
Dagelijks telefonisch benaderen van klanten en prospects. Offertes opstellen, nabellen van offertes en opstellen van contracten.

Het leukste van de functie is de uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen en de afwisseling van de werkzaamheden.

Ik ben werkzaam in zeer prettig en gezellig team, we hebben zowel een persoonlijk target als een gezamelijk target.
Pluspunten
Hutten catering/ parkeergarage
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ricoh. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 4.302 reviews
5962
41.300
31.185
2459
1396

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Ricoh gesorteerd op locatie