Ricoh Reviews

58 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.482 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, veel geleerd.
Executive & Demand Planner (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom28 oktober 2018
Arbeidsvoorwaarden waren niet gunstig. Wel een bedrijf wat veel deed voor zijn personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Service Engineer (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 februari 2018
met veel plezier gewerkt had nog wel even door willen gaan.
Pluspunten
goede uitstralling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf erg sociaal.
Onsite engineer (voormalige medewerker) –  Den Bosch23 januari 2018
Een goed sociaal bedrijf.
Men is erg duidelijk met hun beleid voering.
Pluspunten
Gratis NS businiss kaart
Minpunten
moeder bedrijf bepaald alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Project Coördinator (voormalige medewerker) –  Den Boch20 november 2017
Fijne collega´s, goede werksfeer en goede balans werk/prive
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Sales Support Coordinator (huidige medewerker) –  Amstelveen5 november 2017
alles related to my good functioning veel geleerd en ook veel mensen aangeleerd
Pluspunten
goed
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It's a very nice company to work with.
Technology Consulltant (huidige medewerker) –  Information Technology9 oktober 2017
The company's environment is conducive for working. And, the people are very nice to work with.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf tot....
Flexwerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch21 september 2017
Ik heb hier jaren met plezier gewerkt en al mn passie in kunnen geven. Maar hoe ze omgaan met personeel als het slecht gaat is onbegrijpelijk.
Pluspunten
salaris
Minpunten
managment
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's. Prettige werksfeer
Customer contact agent (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch24 augustus 2017
Veel klantencontact, telefonische oplossingen bieden, klanttevredenheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige, moderne werkomgeving
Customer Application Developer (huidige medewerker) –  Den Bosch3 augustus 2017
Ik werk binnen een team van enthousiaste professionals waar dagelijks vorm aan de werkelijkheid van morgen wordt gegeven.
Dit maakt dat ik nog elke dag leer.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het vele reizen hoort daar niet bij. Voor mij dan ook een reden om werk en wonen beter te combineren.
Pluspunten
Regelmatig Home Office
Minpunten
Reis afstand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrolijke mensen met genoeg afwisseling per dag
Facility Operational Officer (huidige medewerker) –  Schiphol-Rijk14 juni 2017
De dagen zijn verschillend wat de baan ook erg aantrekkelijk maakt en het leuke is dat het personeel altijd met een glimlach op kantoor verschijnt.

De werkzaamheden zijn al om vattend, van storingen aan een printer tot het testen van de Brandmeld centrale, lampen vervangen, post rondes lopen en er voor zorgen dat de het personeel hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
Pluspunten
Gezellige mensen en afwisselende dagen
Minpunten
Diverse reorganisaties gehad..
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team en een prettige werklokatie
Accountmanager (huidige medewerker) –  Den Bosch12 juni 2017
Dagelijks telefonisch benaderen van klanten en prospects. Offertes opstellen, nabellen van offertes en opstellen van contracten.

Het leukste van de functie is de uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen en de afwisseling van de werkzaamheden.

Ik ben werkzaam in zeer prettig en gezellig team, we hebben zowel een persoonlijk target als een gezamelijk target.
Pluspunten
Hutten catering/ parkeergarage
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good workplace
Technical Support Representative (voormalige medewerker) –  the Netherlands5 juni 2017
Ricoh have a great facility and offices. Very good tools to work with customers and very good service. Also management is very good and nice atmosphere at the work floor
Pluspunten
Nice work atmosphere
Minpunten
none
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werktijden en gezellige collega's
PDI (huidige medewerker) –  Bergen op zoom30 mei 2017
Voor mij zijn de werktijden daar ik altijd in de horeca heb gewerkt. Savonds en weekends thuis met mijn gezin is heerlijk. Kwa collegas is de sfeer ook goed.
Pluspunten
werktijden
Minpunten
geen garantie op werkuren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedankt voor een prettige samenwerking RICOH!
Customer service medewerkster (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch29 mei 2017
Na 11 jaar trouwe dienst is (ook) voor mij onlangs het doek gevallen bij RICOH Nederland B.V.
Binnen het team van Customer Service hebben we er altijd naar gestreefd om de klant een welkom gevoel te geven, en hem/haar aan een passende oplossing of product te helpen.
De samenwerking was intens, de workflow uitdagend. Ik ben er trots op hoe ik mijn rol als agent heb mogen vervullen binnen het Business Center, en kijk met een glimlach achterom.
Het is vreselijk jammer dat we afscheid nemen RICOH, maar ik weet zeker dat ik goed terecht kom...

Dank voor 11 jaar 'The Ricoh Way'! Succes!
Pluspunten
Veel vakantiedagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar erg wisselvallig loon door schommelende productie.
Operator (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom27 mei 2017
Leuke collega's
Goede werksfeer
Gezellig
Goede Team Spirit
Wisselvallig loon door schommelende productie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en drukke afdeling
Operator II (voormalige medewerker) –  's-Hertogenbosch22 mei 2017
Het is moeilijk om het bedrijf als geheel te beoordelen, maar de SCC afdeling waar ik het grootste gedeelte van mijn werkervaring heb opgedaan, had vooral een zeer gemoedelijke werksfeer.
Ik heb zeer veel collega's zien komen en gaan, maar een aardig lange periode met een hele leuke groep samengewerkt als team.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
MDM (voormalige medewerker) –  Den Bosch17 april 2017
Veel mogen leren als bedrijfseconoom en people manager op het brede speelveld van logistiek en business development tot marketing 3.0. Krachtige teamspeler die wezenlijk, werkelijk en waardevol heeft bijgedragen aan de organisatie. Ervaring en expertise inzetten voor het realiseren van de optimale balans tussen sales en marketing. Altijd het hoogste haalbare in het vizier houden. Kansen en mogelijkheden zien en benutten. Enthousiast en vruchtbaar samenwerken met collega’s om doelen te bereiken. Wendbaar bij (commerciële) druk en weerbaar in corporate of politiek getinte organisaties. Uiterst ervaren in Digital- Social media- content- marketing en marketing automation. Bewezen track record in Healthcare, met diepgaand inzicht in de innovaties binnen dat domein.
Pluspunten
Goede Sfeer
Minpunten
Ontwikkel mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Customer Service
Customer Service Medewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch12 april 2017
Momenteel werk ik bijna 12 jaar bij Ricoh Nederland. Door de reorganisatie ben ik boventallig verklaard. Ik heb veel mogen leren bij Ricoh in de periode dat ik er gewerkt heb; het verlenen van service aan klanten, hardwarematige oplossingen bieden, het werken met Siebel en administratieve werkzaamheden.
Pluspunten
Afwisselend
Minpunten
Het word ondergewaardeerd door andere afdelingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne informele familiaire sfeer
Web Content Coordinator (voormalige medewerker) –  Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost22 maart 2017
Bij Ricoh Academy Europe heerst een informele familiaire sfeer, dat komt mede doordat men erg trouw en loyaal is aan het bedrijf. De meeste mensen werken er langer dan 10 jaar.
Pluspunten
Gratis tussendoortjes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ideale baan/werkgever/collegialiteit/afwisseling
asp. Implementation Specialist (huidige medewerker) –  Landelijk17 maart 2017
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het SUPER heb gevonden 13 jaar te hebben mogen werken voor deze werkgever. Ik vind het daarom ook erg jammer dat ik samen met vele collega's weg moet ! Ik heb een mooie tijd om aan terug te denken samen met vele collega's en waar deuren dichtgaan, gaan er ook weer deuren open.
Pluspunten
alles
Minpunten
recessie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ricoh. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 3.483 reviews
5798
41.060
31.014
2342
1269

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Ricoh gesorteerd op locatie