RET Reviews

21 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 34 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
RET is een super mooi bedrijf
Buschauffeur (huidige medewerker) –  Rotterdam9 september 2019
RET is een super leuk bedrijf waar je veel kan leren en doorgroeien. Salaris word altijd netjes optijd gestort en als je problemen hebt zullen ze je waar ze kunnen je altijd helpen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Chef Beveiligingsdienst (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 maart 2019
Leuke collega's en goede werkomstandigheden.
Veel ontplooiingsmogelijkheden in een moderne omgeving.
Wel een ambtelijke omgeving met zijn ambtelijke eigenschappen.
Pluspunten
variabele werkuren
Minpunten
ambtelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag weer met een big smile de tram op en na mijn dienst met een big smile er weer vanaf.
Gastvrouw op de RET-tram (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid17 januari 2019
In het multiculti-R'dam is dit een wereldbaan, mits je van mensen houdt! Een ieder heeft een andere benadering nodig dat maakt het werk zo aantrekkelijk. Ook de diversiteit betreft collega's is groot. Je kan van je werk-dag je eigen feestje maken en laat hierdoor de passagiers mee feesten. Jij bent het visiteplaatje van zowel Securitas als de RET, houdt daarbij Orde, Rust en Veiligheid goed in het oog! Het is en blijft elke dag weer een uitdagende baan!
Pluspunten
Na verloop van tijd krijg je cursussen aangeboden, kan je doorstromen bv naar Bestuurder, BOA, Metro Surveillant, Beveiliger 2 etc.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trambestuurder
Trambestuurder (huidige medewerker) –  rotterrdam12 september 2018
Prachtige baan maar helaas niet met opgroeiende kinderen
Pluspunten
je weekend valt regelmatig door de weeks heerlijk boodschappen doen
Minpunten
hoge werkdruk weinig tot geen flexibiliteit
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer
buschauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 juni 2018
Heb er een jaar gewerkt door te veel opgeleide buschauffeurs werden er velen van de opgeleide buschauffeurs tussen 2008 en 2009 hun contract niet verlengd.
en daar viel ik ook onder verder geen negatieve dingen over het bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Buschauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 maart 2017
het was zeer leuke jaren werken bij RET.
Iedereen was heel lief ,gave collega's om mee te werken.
Het moeilijkste van de baan was niks ik vondt niks moeilijk.
alles vondt ik leuk.
Heb veel geleerd van deze werk, omgaan met mensen en vrienden maken.
Pluspunten
gezellig
Minpunten
afwisselende tijden werken.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamplayers
Conductrice (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 juni 2016
Ondanks dat je als conducteur alleen op de tram staat is er toch een hele goede sfeer en samenwerking met alle andere collega's. Het vele contact met de reizigers zorgde ook voor een goede werksfeer.
Dat alles maakte het werken voor de RET heel erg leuk en motiverend
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf.
Hoofd Signalering en telecommunicatie (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 mei 2016
Lastige positie als bedrijf. Dienstverlenend kan niet altijd kosten effectief zijn
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne baas om voor te werken
Metrobeheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 maart 2016
Als het binnen de afdeling valt waar je werkt, krijg je goede opleidingen en cursussen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ja ik ben een productieve persoon en als nog altijd blij
Buschauffeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 maart 2016
Ik bent ervaren als buschauffeur hebt 16 jaren als schauffeur gereden op Aruba en weet hoe ik omgaat met mensen en hebt ook cursus gevolgt voor het ehbo
Pluspunten
Ik doe gratis lunchen ja
Minpunten
Ik drink geen bier op mijn werk want ik neem mijn baan heel serieus
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 17Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk werk
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH27 januari 2016
Deze baan wordt zwaar onderschat. Het heet gastvrouw, maar je bent conductrice staat de hele dag op je benen te schommelen, krijgt met verbaal en fysiek geweld te maken.
Pluspunten
je werkt zelfstandig
Minpunten
het werkrooster
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een echt rotterdams bedrijf
Manager Bedrijfsbureau (huidige medewerker) –  Rotterdam1 september 2015
Een echt Rotterdams bedrijf, met een Rotterdams werkwijze. Niet lullen maar vullen. Er wordt al heel lang op de zelfde werkwijze gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed vertrouwelijk en een gericht bedrijf
Modificatie- en revisiemonteur (huidige medewerker) –  rotterdam16 juni 2015
1 goede werkgebied met goed vertrouwelijke collega 's
2 ik leer elke dag weer wat bij om veel kennis en ervaring op te bouwen
3 weinig mee te maken helaas
4 vertrouwelijk
5 geen probleem
6 elke dag anders
Pluspunten
goeie kantine
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwissellend werk, service gericht werk.
Metro beheer 1 (huidige medewerker) –  Rotterdam12 februari 2015
Er zijn geen typische dagen, iedere dag is anders, we werken met mensen en die zijn veranderlijk en dat is juist het leuke aan dit werk. Het helpen van reizigers, creativiteit is vaak nodig om tot een oplossing te komen. Deze creativiteit is misschien het moeilijkste aan dit werk maar tevens ook het leukste.
Pluspunten
De diversiteit
Minpunten
woon-werkverkeer op eigenkosten.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een slecht bedrijf
conducteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH3 december 2014
Geen mogelijkheden op vaste baan.Deze bedrijf is alleen uit op eigen voordelen het was pure uitbuiting.
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke organisatie met veel mogelijkheden
Medewerker Recruitment/P&O (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 september 2014
Een leuke organisatie met veel verschillende functies en doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
leuke branche, fijne werksfeer en ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
De gemiddelde leeftijd van de werknemers is vrij hoog
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
buschauffeur RET / RMC (voormalige medewerker) –  rotterdam9 september 2014
bij RET een prettige ervaring qua collega's, begeleiding, en organisatie.
Pluspunten
zelfstandige baan
Minpunten
een klein aantal mensen zitten vast in oude systemen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun work place
conductor (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH26 maart 2014
the only typical about this job was the working hours. I didn't really learned anything special here. the management was fine they gave us a lot of freedom and we never actually saw them unless they came to see how we where doing. the co-workers where fun to work with. the hardest parts of this jobs where when it was quiet.the most enjoyable parts where when it was busy and you had something to do.
Pluspunten
work close with co-workers and talk witch eachother when there was nothing to do
Minpunten
the quiet moments
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijff om voor te werken, zeker als je zelfstandig wilt werken.
Tram bestuurder (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 november 2012
Veel vrijheid, het is een bedrijf waar je kan doorgroeien als je er de drive voor hebt.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 12Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en interresante werkomgeving
Monteur componenten (voormalige medewerker) –  kleiweg rotterdam15 juni 2012
zeer interresant werk,goede en vriendelijke collega,s (waren meer vrienden)
Veel techniek geleerd over metro,s en trams.

Had volledig zeggenschap over reviesie van rem en stroomcomponeneten.

Het moelijkste was geen ondersteuning vanuit werkvoorbereiding.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
leiding
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 9Rapporteren

Zie meer reviews over RET

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij RET. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 34 reviews
511
412
36
25
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over RET gesorteerd op locatie