Renewi Reviews

49 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 59 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's, slechte management
Klantenservice Medewerker (voormalige medewerker) –  Vlaardingen30 juni 2019
Collega's die elkaar door dik en dun steunen, en oprecht de klant wensen te helpen. Helaas komt de tijd die het management hiervoor geeft en de omslachtige handelingen die nodig zijn om een klant goed van dienst te zijn niet overeen. Een hoop eisen zonder tijd hiervoor te geven zorgt voor veel uitval van collega's en boze klanten.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
review about Renewi / plastic sorter
Plastic Sorter (voormalige medewerker) –  Eindhoven17 januari 2019
I cannot say too much about this company because i was work there only for two months. It was in Eindhoven
In that two months i learned other processes and i think that was the best that i took from there.
work experiences is never too much.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lange dagen.
Chauffeur vrachtwagen (voormalige medewerker) –  Burgerbrug17 december 2018
Door de nieuwe routes erg lange dagen en heel veel dingen wat beter geregeld moet worden.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top Werkgever
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Eindhoven4 december 2018
Een boeiende werkomgeving bij een moderne en groeiende organisatie
Afwisselend en uitdagend werk
Een aangename en collegiale werksfeer
Prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Verlader (voormalige medewerker) –  Roermond3 december 2018
heb er met plezier gewerkt
dag ging snel voor bij
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar en wisselvallig
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Oss1 november 2018
Het werk was erg zwaar, wegens privebezigheden bepaalde afspraken gemaakt omtrent mijn werkuren. Deze werden helaas niet goed nageleefd. Dit resulteerde voor mij in het stoppen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving, geen agressieve planning
Internationaal combi-haakwagen chauffeur (voormalige medewerker) –  internationaal30 april 2018
Meerdere jaren prettig gewerkt, vrije tijd viel in overleg in te delen en beloning gewoon standaard. Geen micromanagement, zolang je gewoon je werk doet zonder stress, is er geen probleem. Bij problemen op tijd laten weten, word er voor hulp gezorgd.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
vuilnis (wen je aan)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werkzaamheden en onderling met collega's gezellig en serieus
Chauffeur Inzameling (huidige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel16 maart 2018
Een typische dag hmm ja dat bestaat eigenlijk niet elke dag is wel anders hier. De ene dag is namelijk niet de andere en dat ligt eraan wat voor werk je krijgt voor de dag. Het werk op de ondergrondse ledigingswagen is eigenlijk wel het leukste wat er is. Je bepaalt zelf je route die je rijdt. Soort van eigen baas al klopt dat niet helemaal natuurlijk. Maar ook soms de lange dagen die je kan maken is niet altijd even erg. Het ligt er maar net aan wie je collega's zijn voor de dag.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
Weinig communicatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking, gezellige ploeg
allround medewerker op de CCD(chemiedepot) (voormalige medewerker) –  Drachten14 januari 2018
heb een fijne tijd gehad, fijne werkomgeving, leerzaam
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische bedrijf dat vol inbeweging is.
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 december 2017
Ik heb een erg leerzame stage gehad bij Renewi. Ik heb bij veel onderdelen mee mogen kijken en werken en werd met respect behandeld als een volledige werknemer waarin mijn leerproces als student nog steeds werd gewaarborgt.

Een energieke, inovatieve organisatie die vol inbeweging is met korte lijnen en waar de deur voor iedereen open staat.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open bedrijfssfeer met hands-on mentaliteit
Communicatiespecialist (huidige medewerker) –  Eindhoven14 december 2017
Geweldig bedrijf met een open en eerlijke bedrijfssfeer. Dit resulteert in een transparante en informele sfeer met korte lijnen. Zeker na de fusie zijn er veel mogelijkheden om door te groeien en met een internationaal team te werken.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf met positieve uitstraling en goede sfeer
Gedetacheerd medewerker/projectleider (voormalige medewerker) –  Geldrop17 oktober 2017
met plezier hier gewerkt. jammer dat er geen vast contract geboden wordt, ondanks goede inzet.
Pluspunten
fijne collega's, mooi bedrijf
Minpunten
geen vaste contracten en werkdruk is vaak vrij hoog
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke tijd gehad jammer genoeg gingen ze verhuizen naar Rotterdam
Commercieel administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 september 2017
Leuke tijd gehad jammer genoeg gingen ze verhuizen naar Rotterdam
Minpunten
Vele wisselingen management
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ophalen afval
afvalmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoensbroek9 mei 2017
sorteren en afvalverwerking en belader op de vuilniswagen.
Pluspunten
goede verdiensten en gezelligheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afval bestaat niet uitgewerkt in duurzaamheidsrapportages
Manager Compliance, Corporate Advisor (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 april 2017
De oude combinatie AVR van Gansewinkel was een zeer boeiend bedrijf.
Duurzaamheidsdoelstellingen uitwerken en in de praktijk opvolgen zeer uitdagend. Compliance management in de complexe afval en milieuwetgeving bedrijf breed uitwerken en opvolgen altijd interessant.
Pluspunten
Zeer divers bedrijf
Minpunten
Te lang in bezit van privat equity bedrijven
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk voor even
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel17 januari 2017
Je zit je collegas niet vaak omdat bijna nooit op de zaak ben en als je klaar moet je gelijk naar huis.
Pluspunten
Goeie werkomstandigheden
Minpunten
Pauze in de wagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatieve ervaring
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Oss13 januari 2017
De werksfeer was af en toe gezellig maar over het algemeen waren de collega's niet sociaal ingesteld en dat maakte het vervelend naar het werk te moeten gaan
Pluspunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk om te doen
Belader vrachtauto's (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis3 januari 2017
heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad en zou het iedereen aan raden om het ook te doen mits je verziek in orden bent want het het best zwaar werk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk
Belader (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis29 december 2016
Erg leuk om te werken en leuke collega's je word er ook goed ingewerkt als er iets niet lukt geven ze je de kans om het nogmaals te doen en te laten zien hoe je het zou kunnen doen
Pluspunten
Vriendelijkheid
Minpunten
Niet ervaren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving
Fright Exgange Panning (huidige medewerker) –  flight forum Eindhoven9 december 2016
Van Gansewinkel is een heel sociale firma, betrokken met het personeel en goed georganiseerd.
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
zijn er geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Renewi. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 59 reviews
513
422
316
25
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur