Reinier de Graaf Groep
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Reinier de Graaf Groep Carrières en werk

Over ons
Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor ziekenhuiszorg in hun directe omgeving een beroep doen op Reinier de Graaf. Onze hoofdlocatie is in Delft, we hebben een gebouw in Voorburg en buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. In ons ziekenhuis werken ruim 3.000 professionals, onder wie circa 206 medisch specialisten verdeeld over 37 specialismen.

Topklinisch

Reinier
 – meer... de Graaf is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat ons ziekenhuis met een aantal hooggespecialiseerde behandelingen of voorzieningen ook mensen buiten het eigen verzorgingsgebied van dienst is. Bijvoorbeeld complexe maag- en darmoperaties en highcare voor pasgeborenen, radiotherapie, dialyse, intensive care (niveau 2) en oncologie.

We hebben ook twee expertisecentra, namelijk een polikliniek voor alcoholproblematiek bij jongeren en een allergiecentrum voor kinderen. Deze centra hebben landelijke erkenning en leveren unieke kennis en vaardigheden. Ook onze IVF-kliniek staat (inter)nationaal bekend om haar expertise.


Teaching hospital

Reinier de Graaf ambieert altijd nieuwe kennis en de verspreiding daarvan. Als ‘teaching hospital’ verzorgen we 21 medische (vervolg) opleidingen, en diverse verpleegkundige vervolg en medisch ondersteunende opleidingen.


Samenwerking

Nieuwe stappen en betere patiëntenzorg zijn vaak de vrucht van samenwerking, zowel binnen als buiten de muren van Reinier de Graaf. Daarom hechten we aan intensieve contacten met andere partijen uit de zorg, zoals huisartsen en artsen uit academische ziekenhuizen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Reinier de Graaf Groep te werken?

4,0
Werk-privébalans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
4,0
Bedrijfscultuur