Reinaerde Reviews

Alle 14 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kwaliteit gericht werken aan een meest optimale begeleidingsvorm persoonlijk op de client afgepast
Ambulant begeleider D (huidige medewerker) –  Ambulant regionaal team utrecht8 maart 2019
Reinaerde is een prettig bedrijf waar de multidisciplinaire lijntjes kort zijn. Qua registratie en rapportage zijn we hard bezig om daar goede stappen in te maken
Pluspunten
fijne collega's, ook oog voor de mens achter de werknemer!
Minpunten
veel administratie (waar niet)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open organisatie met persoonlijke sfeer
Ergotherapeut (voormalige medewerker) –  Houten21 november 2018
Ruimte voor persoonlijke inbreng, persoonlijk contact tussen manager en team, ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht voor de medewerkers en slecht voor de clienten!
Begeleider b (voormalige medewerker) –  Woudenberg9 oktober 2018
Als medewerker lig je eruit als je wordt mishandeld door de client, manager werkt je dan zo snel mogelijk richting de uitgang !
Heb er 16 jaar gewerkt en je stelt als medewerker niks voor, al dragen de clienten je op handen.
Bij deze organisatie draait het alleen om het aanvragen van meergelden!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vele
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensenwerk op maat
Begeleider A (voormalige medewerker) –  Utrecht10 augustus 2018
Een professionele organisatie met hart voor mensen, met zeer uiteenlopende zorgvraag.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer
Begeleider B (huidige medewerker) –  Den Dolder10 augustus 2017
Goede werkgever, gezellig team.
Fijne cliënten, helaas op dit moment geen doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Mooie omgeving
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede leer/ werkplek
Stagiaire (huidige medewerker) –  IJsselstein10 februari 2016
Reinaerde is een stichting waar ze je echt helpen om verder te komen in deze branche en zo ook je zo veel mogelijk dingen te laten leren.
Pluspunten
gezellige en prettige sfeer
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijne baan waar ik met veel plezier heb gewerkt.
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Woerden, UT12 mei 2015
Appartementen schoonhouden. het leukste aan de baan vond ik dat de clienten altijd blij waren als je er was en dat alles weer fris was als ik ging.

Ik heb altijd prettig met mijn collega's gewerkt.

Het leukste vond ik het complete plaatje ik ging met plezier naar mijn werk en ging ook weer voldaan naar huis.

Het moeilijkste vond ik als clienten iets aan mij vroegen waar de begleiding voor aanwezig is en ik hen moest vertellen dat ik dat helaas niet voor hen mocht doen.

Ik heb ervan geleerd dat de clienten mijn werk waarderden.
Pluspunten
kon de pauze zelf indelen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een collegiale betrokken en open werksfeer
Eerst verantwoordelijk begeleider (voormalige medewerker) –  utrecht31 oktober 2014
Ik ben een enthousiaste en gemotiveerde medewerker, ik kan goed communiceren, leg makkelijk contact, ik ben initiatiefrijk.
Ik hou van uitdaging en afwisseling en werk het liefst met en voor mensen, ik heb geen 9 tot 17.00 uur mentaliteit.
Ik wil graag leren, en leer makkelijk nieuwe vaardigheden, heb verantwoordelijkheidsgevoel, ik ben een doorzetter en kan makkelijk overtuigen. Ik ben betrouwbaar.
Pluspunten
onregelmatig werk vind ik nog steeds een uitdaging
Minpunten
saai en eentonig werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 54Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve, gezellige huiselijke werksfeer!
Begeleider A (huidige medewerker) –  Woudenberg, UT27 februari 2014
een dagelijkse dienst bij Reinaerde, is gezellig met de collega's en cliënten. Ik leer hier heel veel verpleegtechnische handelingen en met het werken met meervoudig beperkten van verschillende niveau's. Het werk is erg gevarieerd en uitdagend!
Pluspunten
gezellige huiselijke sfeer
Minpunten
pauzes tijdens werktijd
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 18Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Begeleider (voormalige medewerker) –  Bilthoven, UT10 september 2013
werken in het weekend
Leukse collega's
beter begeleiding
Soms licht soms zwaar
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNee 27Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitdagende en ook lastige doelgroep
Begeleider B (huidige medewerker) –  IJsselstein22 maart 2013
De contactmomenten met de clienten kunnen je in lastige situaties brengen.
Het is afwisselend werk met uiteenlopende werkzaamheden.
Pluspunten
afwisselend
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden, onregelmatig werken
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 20Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd afwisselend en enerverend
Groeps assistente (huidige medewerker) –  Utrecht28 februari 2013
De werkdag is nooit het zelfde door onze cliënten namelijk lg + nah
Er gebeurt altijd wel wat en flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dit maakt het werk leuk en afwisselend.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 17Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg prettige, fijn teamverband men steunt elkaar in het werk..
begeleider A (voormalige medewerker) –  Veenendaal1 oktober 2012
Om 8 uur beginnen de spullen klaar zetten voor de mensen die rond 9:30 uur komen en even bij praten voor de dag. Wat mij het meeste is bijgebleven en waar ik veel van heb geleerd is dat in alles wel iets zit waat ik van geleerd heb, vooral vanwege mijn instelling om alles met open armen te ontvangen prima collega's die ook laten horen als er iets is wat anders kan en dat in overleg doen dat geldt ook voor de directie. Een prettige werklokatie. Als het gaat om het moeilijkste van de baan is het wel dat men niet weet wat er gaat gebeuren maar met de juiste instelling is dat nu juist ook weer het leukste van deze baan dat geen dag hetzelfde is. Het heeft mij enorm veranderd en dat in de positieve zin.
Pluspunten
prima werktijden.
Minpunten
nog niet gevonden
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 15Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Reinaerde. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 14 reviews
53
45
34
21
11

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Reinaerde gesorteerd op locatie