Randstad Reviews

598 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.555 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super
Expeditiemedewerker container losser (voormalige medewerker) –  IJsselmuiden9 maart 2019
Fijne werk plek in de logistiek
Fijne collega's
Makelijk te combineren met gezin zo kan ik als mama ook nog redelijk mijn uren maken en er thuis zijn
Pluspunten
Voor mij dicht bij huis
Minpunten
Heb ik niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede uitzendmogelijkheden
. telefoniste, receptioniste, secretaresse (voormalige medewerker) –  Utrecht, Zeist7 maart 2019
Het is ruim 40 jaar geleden dat ik voor Randstad werkte. Veel verschillende administratieve functies voor langere en korte termijn gehad.
Pluspunten
Continu werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaken vakantie huisjes
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Nooitgedacht28 februari 2019
Eigenlijk was elke dag wel een beetje het zelfde.
Allereerst kwam je samen in de kantine, werd je verdeeld in werkgroepen en kwam je te weten onder welke leiding je die dag moest werken. Op een gegeven moment hadden ze te weinig personeel of personeel dat niet op kwam dagen waardoor ik alleen huisjes moest gaan schoonmaken of zelfs nog huisjes van andere mensen moest afmaken omdat deze nog niet klaar waren of het niet nauwkeurig genoeg gedaan hadden. Mij zelf gaf het persoonlijk wel een fijn gevoel dat er op een gegeven moment speciaal naar mij gevraagd werd of ik niet nog een dag extra kon komen helpen omdat ik mijn werk goed uitvoerde waarna ik zelf ook mensen min of meer een beetje mocht aansturen en controleren.
Pluspunten
sochtends werken, smiddags lekker vrij!
Minpunten
korte tijden, weinig dagen, soms te weinig schoonmaak spullen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eenrichtingsverkeer
Trainee (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 februari 2019
Als je in dienst gaat worden je gouden bergen beloofd. Als je in dienst bent zeggen ze alleen maar dat de schoorsteen moet roken, wat jij wilt is irrelevant. En als je uit dienst bent behandelen ze als oud vuil. De loyaliteit is ver te zoeken. En als je nog eens een vraag hebt kan je ze niet bellen, nee je moet net als iedereen een contact formulier invullen. En daarna nemen ze geen contact met je op. Van het opbouwen van een duurzame arbeidsrelatie hebben ze geen kaas gegeten.
Pluspunten
Collegialiteit in het team
Minpunten
Loyaliteit
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werd niet ondersteund na ongeluk
orderpicker / Magazijn Logistiek Medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 februari 2019
had iets van 1.5 jaar voor ze gewerkt en het enige waar voor ze contact met je op nemen is om te vragen wanneer je weer begint, en ondanks dat je word je gewoon afgedankt na mijn auto ongeluk
( ik was van achter door een auto aangereden)
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Catering medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda18 februari 2019
veel kansen en mogelijkheden veel vacatures en vriendelijke mensen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet altijd fijn contact
voicepicker (voormalige medewerker) –  tiel13 februari 2019
Meerdere malen te maken gehad met passief agressieve planners die eiste dat ik moest werken of mijn eigen vervanging moest zoeken terwijl dat helemaal niet kon/
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima start in transportsector
Vrachtwagenchauffeur binnenland (voormalige medewerker) –  Enschede12 februari 2019
Prima start in transportsector, leuk werk, salaris altijd keurig op tijd ontvangen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht uirzendbureau.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem Elst Ede5 februari 2019
Zeer slecht uitzendbureau de algehele randstad, laten je komen voor 12 euro zeggen ze, blijkt net 10 te zijn, geven onterechte referenties af en liegen zelfs tegen mekaar. 1 groot zootje daar.
Pluspunten
Geen
Minpunten
alles.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima uitzendbureau
Medewerkster Kadaster (voormalige medewerker) –  zwolle29 januari 2019
Goed uitzendbureau waar je terecht kan met al je vragen.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede herinneringen
Secretaresse/ administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Beverwijk16 januari 2019
heb nooit problemen met ze gehad, prettig samengewerlkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem14 januari 2019
Goede begeleiding
Goede werkplek
Fijne collega's heb je hier
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratief medewerker algemeen
Boekhoudkundig medewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan de Rijn11 januari 2019
De baan paste niet bij mij. Te hoog niveau, er werd teveel van me verwacht, iet goed ingeschat foor rtandstad
Pluspunten
goede begeleidng
Minpunten
foute keuze gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht bedrijf.
Vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Delfgauw9 januari 2019
Niemand weet waar die het over heeft als er iets aan de hand is. Salaris niet juist uitbetaald.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Intercedent (stage) (voormalige medewerker) –  Almelo9 januari 2019
Leuke collega's. Een wekomgeving waar je veel kunt leren and verantwoording krijgt.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord3 januari 2019
goede ervaring met Randstad en vooral met de contactpersonen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ziekenenverzorgende
Ziekenverzorgende (voormalige medewerker) –  Spijkenisse3 januari 2019
was een goed bedrijf met goed werk, en hadden veel werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
snel
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Doetinchem28 december 2018
helpen snel met werk
duidelijke afspraken
zeer prettige mensen die kijken naar je situatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Zwolle14 december 2018
Ik heb via randstad gewerkt bij postnl. Bij vragen etc. krreg je direct en duidelijk antwoord. bij problemen waren ze er altijd om iets op te lossen of om evt. te bemiddelen.
Zeer prettige werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn uitzendbureau
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht5 december 2018
ik heb na mijn schooltijd altijd leuke banen gehad via Randstad
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 12.555 reviews
54.172
43.767
32.763
2850
11.003

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur