Randstad Reviews

569 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.975 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met een lach
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum15 november 2018
Hospitality staat op nummer 1.
De gast voelt zich thuis bij jou en jij bezorgd een prachtige dag voor alle gasten. Salaris is matig en vaak mag je fooi niet houden. Maar sommige opdrachtgevers via randstad betalen goed! Ook heb je variatie van klussen zoals: barman, serveerder of barista.
Ik heb 2 jaar lang met veel plezier door heel rotterdam in het horeca leven gewerkt.
Pluspunten
divers
Minpunten
geen fooi wel horeca cao
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een kort werk periode vlak voor een verhuizing
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 november 2018
Ik heb positieve ervaringen met de samenwerking met Randstad. Wegens mijn opgebouwd reputatie met hun kon ik gelijk na mijn verhuizing bij mijn huidige baan beginnen.
Pluspunten
Is een groot en beroemde uitzendbureau
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Orderverzameling (voormalige medewerker) –  Hengelo OV11 november 2018
heb er niet zolang voor gewerkt ,maar hebben mij altijd goed geholpen
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met zelfstandige professionals
principal stafmanager sales & accountsupport (huidige medewerker) –  Diemen8 november 2018
Goed georganiseerd, marktleider. Veel interne politiek.
Pluspunten
Collega's met passie voor het vak, Arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie club die mensen volop kansen geeft. Slimme mensen!
Diverse functies oa sales en accountmanagement (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 oktober 2018
Binnen Randstad heb ik veel kansen gehad en enorm veel geleerd. Veel groeimogelijkheden in de zin van training en development. Leuke slimme mensen, nadeel is dat niet iedereen dus opvalt...omdat er zoveel talent in huis is.
Pluspunten
Mensen, vertrouwen dat je krijgt, groeimogelijkheden
Minpunten
Procesmatig, het moet passen binnen de standaard
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Manager (voormalige medewerker) –  Diemen18 oktober 2018
Goed georganiseerd bedrijf. Marktleider om deze reden. Weinig interne politiek en duidelijke visie.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company
Intercedent (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 oktober 2018
Good company, takes care of her employees.
Only their administrative should be taken care off in a better way.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
brand compartiment
Brandwacht (voormalige medewerker) –  Middelburg15 oktober 2018
prima werk hele dag werken en aan bakken bouwen gezellige collega`s.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Intercedente / Stage (voormalige medewerker) –  Alblasserdam11 oktober 2018
Leuke organisatie waar ik met veel plezier gewerkt hebt als zowel stagiair als medewerker.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkgever
Projectmanager (huidige medewerker) –  Diemen8 oktober 2018
Ik heb jaren met veel plezier bij Randstad gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en aardig.
administratief medewerker zorg (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad25 september 2018
Het was een gezellige werk met aardige mensen en ook ervarende mensen.
Pluspunten
gezellig
Minpunten
niets
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met een kleine groep gepassioneerde collega's gepioneerd en een nieuw onderdeel gestart.
CONSULTANT, TRAINER, COACH (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 september 2018
Eigen regie pakken, eigen werk creëren. Het werk naar je toe trekken, eigen kwaliteiten benadrukken en focussen op ontwikkelen en groei.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Prive-Werkbalans
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lange werk dagen te weinig loon
Allround logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom25 augustus 2018
werk in 5 ploegen bij dsv sabic in bergen op zoom, maar vindt dat ik voor mijn leeftijd onder de maat verdien, mijn collega's met een vast dienst verband verdienen bijna 1000 euro per maand meer dan mij maar doen het zelfde werk. ook is er weinig zekerheid voor de toekomst wat een vaste baan betreft, toch jammer want verder is het een prima bedrijf en wordt mijn loon altijd op tijd uitbetaald.
Minpunten
lange werkdagen weinig salaris.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Pedagogisch medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)23 augustus 2018
Het werken via Randstad vind ik zeer leuk. Als flex medewerker
krijg ik de mogelijkheid om binnen verschillende organisaties te werken. Dit maakt het werk juist leuk. Geen dag is hetzelfde en elke dag leer ik iets nieuws. Ook krijg ik de mogelijkheid om verschillende mensen te leren kennen
Pluspunten
Er is altijd werk
Minpunten
Er zijn tot nu toe geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
proffesioneel
Mysteryshopper (voormalige medewerker) –  Nederland20 augustus 2018
Werken via randstand is prima. Ze zijn makkelijk te bereiken en duidelijk in de communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische baan bij een dymanisch bedrijf!
Intercedente (huidige medewerker) –  Eindhoven14 augustus 2018
Randstad is een hele fijne werkgever, goede arbeidsvoorwaarden en een zeer afwisselende baan. Ik zoek nu iets anders dan deze combi baan waar sales een grote rol speelt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strong corporate culture
Business Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam12 augustus 2018
High work-private balance. Positive and supportive environment
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed uitzendbureau met gespecialiseerde afdeling voor de sector welzijn/zorg
Medewerker Thuiszorg B (voormalige medewerker) –  Utrecht10 augustus 2018
Prettige en professionele intercedenten, die goed met je meekijken naar een geschikte baan.
Pluspunten
Goeie afdeling voor zorg/welzijn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Net uitzendbureau
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Groningen9 augustus 2018
Loon is altijd op tijd. Als er dingen veranderd, of geregeld moeten worden hoor je dit altijd op tijd. Ook als het allemaal ff niet lekker loopt staan de mensen van Randstad Transport voor je klaar!
Pluspunten
Duidelijke taal
Minpunten
Bereikbaarheid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie en je moet zelf steeds terug bellen voor eventuele banen
Cateringmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 augustus 2018
Doen weinig tot geen moeite voor je, beloven veel maken weinig waar.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Teveel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 11.976 reviews
53.988
43.603
32.653
2806
1926

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur