Randstad Reviews

582 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.280 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem14 januari 2019
Goede begeleiding
Goede werkplek
Fijne collega's heb je hier
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratief medewerker algemeen
Boekhoudkundig medewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan de Rijn11 januari 2019
De baan paste niet bij mij. Te hoog niveau, er werd teveel van me verwacht, iet goed ingeschat foor rtandstad
Pluspunten
goede begeleidng
Minpunten
foute keuze gemaakt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slecht bedrijf.
Vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Delfgauw9 januari 2019
Niemand weet waar die het over heeft als er iets aan de hand is. Salaris niet juist uitbetaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Intercedent (stage) (voormalige medewerker) –  Almelo9 januari 2019
Leuke collega's. Een wekomgeving waar je veel kunt leren and verantwoording krijgt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord3 januari 2019
goede ervaring met Randstad en vooral met de contactpersonen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ziekenenverzorgende
Ziekenverzorgende (voormalige medewerker) –  Spijkenisse3 januari 2019
was een goed bedrijf met goed werk, en hadden veel werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
snel
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Doetinchem28 december 2018
helpen snel met werk
duidelijke afspraken
zeer prettige mensen die kijken naar je situatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Zwolle14 december 2018
Ik heb via randstad gewerkt bij postnl. Bij vragen etc. krreg je direct en duidelijk antwoord. bij problemen waren ze er altijd om iets op te lossen of om evt. te bemiddelen.
Zeer prettige werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn uitzendbureau
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht5 december 2018
ik heb na mijn schooltijd altijd leuke banen gehad via Randstad
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt
Frontoffice / Mid-office medewerkster (voormalige medewerker) –  Born4 december 2018
Met veel plezier heb ik bij Randstad Inhouse gewerkt. Hier heb ik dan ook ontzettend veel geleerd en niet één dag was hetzelfde. Zo staan wij direct in contact met de flexwerker zelf en zijn zowel op kantoor aan het werk, als in de fabriek.
Wat voor mij nog het belangrijkste was, is dat het team waar ik in werk, zo hecht is en iedereen elkaar ondersteund waar nodig is. Niet alleen op werkgebied, maar ook privé.
Met pijn in het hart ga ik afscheid moeten nemen van deze fijne werkomgeving en van deze toffe collega's.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
geen enkel minpunt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig mogelijkheden
Sales Consultant Logistics (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NL29 november 2018
Ik werkte hier in de lastige tijd van Randstand, dat betekende ondanks veel goede resultaten weinig doorgroeimogelijkheden. Waarschijnlijk ziet de wereld er nu totaal anders uit.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer maar lange uren en weinig speling in werktijden.
Shopmedewerker (voormalige medewerker) –  Nijkerk22 november 2018
Een typische dag op het werk begon met een gesprek met de leidinggevende van die dag om te bespreken wat er gebeuren moest. Vervolgens voerde iedereen zijn of haar taken uit en kreeg je individueel opdrachten indien het werk vorderde.
Ik heb niet perse iets geleerd, maar doordat de tijden van 8 uur s'ochtends tot 4 uur s'middags waren, hielp het wel bij het wennen aan het bedrijfsleven.
Pluspunten
Gratis lunches en leuke collega's
Minpunten
Weinig flexibele werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Randstad !!!! Een prima Uitzendburo
Produktiemedewerker (voormalige medewerker) –  Etten-Leur18 november 2018
Heb een aantal jaren gewerkt voor Randstad, altijd met veel plezier!!
Pluspunten
Goed contact
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Klantenservice medewerker Iddink (voormalige medewerker) –  Ede16 november 2018
Het werken bij de callcenter was een positieve ervaring waar ik veel geleerd heb. Bovendien was het er ook erg gezellig!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met een lach
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum15 november 2018
Hospitality staat op nummer 1.
De gast voelt zich thuis bij jou en jij bezorgd een prachtige dag voor alle gasten. Salaris is matig en vaak mag je fooi niet houden. Maar sommige opdrachtgevers via randstad betalen goed! Ook heb je variatie van klussen zoals: barman, serveerder of barista.
Ik heb 2 jaar lang met veel plezier door heel rotterdam in het horeca leven gewerkt.
Pluspunten
divers
Minpunten
geen fooi wel horeca cao
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een kort werk periode vlak voor een verhuizing
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 november 2018
Ik heb positieve ervaringen met de samenwerking met Randstad. Wegens mijn opgebouwd reputatie met hun kon ik gelijk na mijn verhuizing bij mijn huidige baan beginnen.
Pluspunten
Is een groot en beroemde uitzendbureau
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Orderverzameling (voormalige medewerker) –  Hengelo OV11 november 2018
heb er niet zolang voor gewerkt ,maar hebben mij altijd goed geholpen
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met zelfstandige professionals
principal stafmanager sales & accountsupport (huidige medewerker) –  Diemen8 november 2018
Goed georganiseerd, marktleider. Veel interne politiek.
Pluspunten
Collega's met passie voor het vak, Arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie club die mensen volop kansen geeft. Slimme mensen!
Diverse functies oa sales en accountmanagement (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 oktober 2018
Binnen Randstad heb ik veel kansen gehad en enorm veel geleerd. Veel groeimogelijkheden in de zin van training en development. Leuke slimme mensen, nadeel is dat niet iedereen dus opvalt...omdat er zoveel talent in huis is.
Pluspunten
Mensen, vertrouwen dat je krijgt, groeimogelijkheden
Minpunten
Procesmatig, het moet passen binnen de standaard
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Manager (voormalige medewerker) –  Diemen18 oktober 2018
Goed georganiseerd bedrijf. Marktleider om deze reden. Weinig interne politiek en duidelijke visie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Randstad. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 12.280 reviews
54.086
43.690
32.707
2830
1967

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur