Radboudumc Reviews

37 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 38 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Academisch
Radiodiagnostisch laborant (huidige medewerker) –  Nijmegen26 december 2019
Een prima werkomgeving met voldoende doorgroei mogelijkheden
Een fijne werksfeer onder de directe collega’s
Een leerzame werkomgeving
Pluspunten
Leerzame werkomgeving
Minpunten
Grote organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende organisatie
Sr. Project Manager (huidige medewerker) –  Nijmegen26 november 2019
Bijzondere werkomgeving met groeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.
Kostengedreven organisatie.
Actief met milieu en duurzaam zijn.
Streeft naar inclusief werkgeverschap.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend leuk werk en hele fijne collega’s
Ivf analist (voormalige medewerker) –  Nijmegen13 november 2019
Ontzettend veel geleerd en erg interessant werk (ivf analist) en hele fijne collega’s.
Ivm afstand (min 3 uur reistijd per dag) toch ander werk gezocht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever, fijne sfeer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen3 oktober 2019
Fijne collega's, prima werkgever. Grote organisatie, maar verdeeld in kleinere afdelingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve zorg gerelateerd bedrijf
Medisch Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 september 2019
Wat je leert is te werken met het ziekenhuissysteem, een fijn systeem waarbij je alles rondom patiënten kunt vinden/aanvullen. Daarnaast maak je afspraken en is het vaak hectisch. Inmiddels ben ik de drukte gewend en kan ik geconcentreerd en structureel werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zorgplein
Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen16 mei 2019
was leuk maar niet voor mijn
ik heb er weer wat bij geleerd
maar liever in een catering
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en gezellige omgeving
Internship, Technician (voormalige medewerker) –  Nijmegen30 maart 2019
Het was een leerzame stage met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook was er bij beide afdelingen genoeg hulp om verschillende technieken te leren.
Pluspunten
Gezellig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame omgeving
Systeembeheerder (huidige medewerker) –  Nijmegen11 maart 2019
Gigantische architectuur met een erg leerzame omgeving. Een fijne sfeer;
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Clinical academic employee (voormalige medewerker) –  Nijmegen4 maart 2019
Heb elke dag weer wat nieuws mogen leren op de afdeling Genetica
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Promovendus (voormalige medewerker) –  Nijmegen28 januari 2019
Het Radboudumc is een prettig bedrijf met een zeer professionele sfeer. Als werknemer binnen het Radboudumc heb je echt het gevoel onderdeel uit te maken van een organisatie die het leven van patiënten wil verbeteren.

Er wordt voor werknemers veel ondernomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om mee te doen aan de zevenheuvelenloop en wordt er ieder jaar een estafetteloop georganiseerd in de kelder van het ziekenhuis.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkplek
Onderzoeker (voormalige medewerker) –  Nijmegen29 december 2018
Fijne werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden en een prettige sfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante werkgever
Unitmanager Services Informatie Management (voormalige medewerker) –  Nijmegen19 november 2018
Radboud imc Ius een interessante werkgever met veel mogelijkheden. Budget is echter altijd beperkend en door de minder geleide organisatie het bereiken van verandering lastig. Grote organisatie met veel mogelijkheden en veel toepassingen in onderwijs, zorg en onderzoek.
Er moet veel verbeterd worden, wat mooi is maar lastig te realiseren. Vraagt dus veel diplomatieke competenties en ervaring.
Pluspunten
veel mogelijk
Minpunten
lastige werkomgeving om te verbeteren veranderen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen29 oktober 2018
Ik vond het wel een fijne omgeving, alleen veel eentonig werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel negativiteit binnen de teams
Doktersassistente (huidige medewerker) –  Nijmegen4 juni 2018
Gewerkt op diverse poliklinieken,en helaas overal veel geroddel,negativiteit en hiërarchie.
Dit was binnen álle teams zo. Ook kennissen die op andere poli’s werkten hebben dit zo ervaren.
Het is een geweldig ziekenhuis qua scholing en doorgroeimogelijkheden maar helaas veel roddel en achterklap. Jammer!
Pluspunten
Salariëring
Minpunten
Vervelende sfeer binnen de poliklinieken
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame omgeving met goede begeleiding voor stagiaires
Onderzoeker (voormalige medewerker) –  Nijmegen20 mei 2018
Goede begeleiding gehad als stagiaire, informele werksfeer. Druk was echter vaak hoog.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige plek, prettige mensen en veel leermogelijkheden
Stagiair arbeidsmarktcommunicatie (huidige medewerker) –  Nijmegen20 maart 2018
Ik ervaar het Radboudumc als een fijne werkgever. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en de faciliteiten (in het nieuwe Tandheelkunde gebouw) zijn fantastisch.

Je ervaart dat collega's trots zijn om voor deze organisatie te werken. Dat leidt tot een prettige werksfeer, waarbij onderlinge betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Vanwege de grootte van de organisatie liggen er veel mogelijkheden om je door te ontwikkelen. Interne kandidaten krijgen bij een sollicitatie bij gelijke geschiktheid de voorkeur boven een externe sollicitant bijvoorbeeld. Dat leidt ook tot een fijne mentaliteit: hard werken en goed presteren wordt beloond.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemotiveerde organisatie
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Nijmegen5 mei 2017
Mensen met een warm hart, heel harde werkers.
Gedreven, gemotiveerd, georganiseerde instelling.
Men wil graag iets voor een ander betekenen en hebben daar alles voor over. Dit is de mentaliteit welke iedere werknemer, waar dan ook, zou moeten hebben.
Men waardeert elkaar en motiveert elkaar.
Pluspunten
Goede regelingen
Minpunten
Pauze nemen schiet er (te) vaak bij in
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel facetten van farmacie
Apothekersassistente (voormalige medewerker) –  Nijmegen23 maart 2017
Er zijn veel mogelijkheden om met de verschillende facetten van de farmacie bezig te zijn en jezelf verder te specialiseren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
senior secretaresse
Senior Secretaresse (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 februari 2017
Opstarten van computers en patientengegevens uitdraaien, telefoon aannemen en mensen te woord staan. patientengegevens invoeren
notuleren, roosters maken van de verpleegkundigen..


Leukste was de afwisseling.
Ik heb geleerd met veel zaken tegelijk bezig te zijn en prioriteiten te stellen en ten alle tijden vriendelijk te blijven.

Lastig dat er veel pieken waren.
Rooster maken voor de verpleeging was best lastig omdat je dat nooit 100% voor iedereen naar tevredenheid kunt doen.

Leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige organisatie waar ik heel fijn werkervaring heb kunnen opdoen.
Kwaliteitsmedewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen7 februari 2017
Tussen april 2015 en maart 2017 ben ik werkzaam (geweest) voor het Radboudumc. Ik hield mij bezig met het opstellen van inkoopprocessen en droeg bij aan de implementatie en continue verbetering hiervan. Ook nam ik deel aan diverse (kleinere) projecten.

Ik vond het ontzettend leuk om met collega's met ieder hun eigen specialisme samen te werken. Met elkaar hebben wij een optimalisatieplan opgesteld en in werking gezet. Het Radboudumc heeft procesoptimalisatie hoog in het vaandel staan en ik ben ervan overtuigd dat zij aan (continue) verbetering blijven werken.

Ook vond ik het fijn dat er ruimte was om met collega's een praatje te maken, een broodje te eten tussen de middag of eventueel een drankje te drinken na werktijd. Zo ben je meer dan alleen collega's!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Radboudumc. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 38 reviews
512
419
35
20
12

Waarderingen per categorie

4,1Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Radboudumc gesorteerd op locatie