Rabobank Reviews

791 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.025 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)2 juli 2018
Veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel veel jaren met plezier gewerkt
Administratieve werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Utrecht29 juni 2018
43,5 jaar op dezelfde afdeling gewerkt. diverse functies vervuld
Pluspunten
prima arbeidsvoorwaarden
Minpunten
diverse reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterke bank
Accountmanager buitendienst (huidige medewerker) –  Amersfoort29 juni 2018
Mooi is dat je binnen Rabobank ondernemend kunt acteren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele en betrokken werkgever
Assistent Accountmanager MKB (voormalige medewerker) –  Oosterhout22 juni 2018
De afwisseling in werkzaamheden en de mate waarin je zelfstandig je werk kan indelen is groot.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rabobank
Adviseur Particulieren B (voormalige medewerker) –  Tilburg21 juni 2018
Al vele jaren in dienst van de Rabobank.
Nu in dienst van een detacheerder voor de Rabobank.
Super werkgever
Pluspunten
werkomgeving
Minpunten
salaris(schalen)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bank in beweging
(Proces)controller (huidige medewerker) –  Utrecht20 juni 2018
Een goede werkgever die in rap tempo transformeert naar een ICT-onderneming. De uitdaging ligt in de dichtbij-bank blijven. De kracht van Rabobank zit in advies op maat. Door nieuwe inzichten en organisatiestructuur en cultuur zal dit op korte termijn enkel standaard oplossingen zijn. Het verschil tussen de grootbanken zal hiermee verdwijnen.

Wie van een uitdaging houdt om te werken in een organisatie in beweging, zal zeker de kans moeten grijpen!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen ondernemersschap
Assistent Accountmanager MKB (voormalige medewerker) –  Schiphol12 juni 2018
In 19 jaar heb ik meerdere functies vervuld bij de Rabobank. Er wordt goed gekeken naar je mogelijkheden en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De organisatie is ver in het digitaliseren en de mogelijkheid om thuis te werken in bepaalde functies.

Ik heb heel veel geleerd bij de organisatie op gebied van klantgerichtheid, plannen, projecten, lean maar ook over mijzelf.
Pluspunten
Het nieuwe werken
Minpunten
de vele reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk leerzaam informeel bedrijf
meerdere adviseur was eigenlijk wel de leukste (voormalige medewerker) –  Druten3 juni 2018
Ik heb er altijd met veel plezier gewerkt, Gezellige bank met gezellige collega's.
Pluspunten
Hebben het goed voor mekaar
Minpunten
veel overleg ook in de avonduren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Stage Financieren (voormalige medewerker) –  Almere29 mei 2018
Was erg leerzaam, leuk tijd gehad. Na reorganisatie van de bank zijn instroom en doorgroeimogelijkheden vrijwel verloren gegaan.
Pluspunten
Informeel
Minpunten
Veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke stagewerkgever
Stage - medewerker afdeling bedrijven (voormalige medewerker) –  Spanbroek23 mei 2018
Hoe de sfeer en werkzaamheden nu zijn, kan ik niet zeggen. Maar zoveel jaren geleden was het een goede stage werkgever.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne afdeling
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven17 mei 2018
Ik heb jaren fijn gewerkt op de afdeling Fulfillment. Vriendschappen zijn ontstaan en heb mezelf persoonlijk kunnen ontwikkelen tot een bepaald punt. Helaas zijn er weinig doorgroeimogelijkheden binnen de Rabobank of is het te groot om hierin een weg te kunnen vinden.
Ik heb er fijn gewerkt, maar wil na 6 jaar een nieuwe uitdaging richting HR vak.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet aan te bevelen
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Maastricht15 mei 2018
Ik was klant adviseur particulieren. Na 2 jaar werd mijn functie opgeheven. De bank werkte niet mee om mij aan een nieuwe functie binnen de bank te helpen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Financieel Adviseur (voormalige medewerker) –  RKS Bedrijvendesk/Almere9 mei 2018
Geen aanrader, bedrijf schommelt van mensen met massa's aannemen en 2 maanden later mensen weer te ontslaan. Geen idee waar je op kan rekenen. Dit signaal merk je ook op de werkvloer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Volop in beweging
Adviseur Particulieren KCC (voormalige medewerker) –  Groningen3 mei 2018
Volop ruimte voor ontwikkeling, en een hele fijne cultuur.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd fijne werkgever geweest
Baliemedewerker bankbedrijf (voormalige medewerker) –  Sittard1 mei 2018
Hier was een hele leuke mooie sfeer. De klant stond altijd voorop, maar toch was er ook tijd voor een grapje en gezelligheid. Iedereen kent iedereen. Veel lief en leed gedeeld. Helaas door de automatisering boventallig geraakt, zoals vele anderen met mij.
Pluspunten
fantastische collega's
Minpunten
veel ontslagen de laatste jaren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie start
Assurantieadviseur (voormalige medewerker) –  Heijen26 april 2018
Mooie en informele bedrijfscultuur. Prima collega's. Leiding was enigszins behoudend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed management
Teamleider Assurantiën en Accountmanager (voormalige medewerker) –  Beek-Ubbergen26 april 2018
De directeur onderhield altijd persoonlijk contact en had altijd tijd en interesse in de mens
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Accountmanager Bedrijven MKB en Agrarisch (voormalige medewerker) –  Groesbeek26 april 2018
Goede werksfeer, prima collega's. Was goed te werken. Fijne klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bank in ontwikkeling
Business consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht25 april 2018
De bank is in grote stappen de (oude) aangesloten banken aan het omvormen in advieskantoren. De ondersteuning van de klant voor de dagelijkse bankzaken en voorbereiding van klankgesprekken voor de adviseurs gebeurt nu regionaal. De centrale organisatie is van segment silo's omgevormd in klant/dienst teams die met eigen budget de prioriteiten in de ontwikkeling bepalen.

Dit betekent dat functies zowel lokaal als centraal sterk veranderen waardoor een groot beroep wordt gedaan op je flexibiliteit en doorzettingsvermogen. De cultuur in je team is slechts losjes gebaseerd op een bank omvattende visie maar wordt sterk bepaald door je eigen manager/directeur. Kort gezegd zoals overal zijn er goede en slechte managers, goede en slechte plekken om te werken voor de Rabobank. De onderlinge samenwerking van medewerkers binnen en over teams is goed.
Pluspunten
Een bank in ontwikkeling
Minpunten
onzekerheid over continuïteit van je werkzaamheden (en daarmee je baan)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Behandel klanten, zoals jezelf graag behandeld wil worden
Administratief medewerker hypotheken (huidige medewerker) –  Eindhoven25 april 2018
Ruim 10 jaar geleden kwam ik binnen gelopen bij de Rabobank. Zonder werkervaring kon ik diverse interne opleidingen volgen om mijn kennis en ervaring te verbreden.

Kijkend naar mijn werkgebied is het een bewogen omgeving. Veel veranderingen eist verandervermogen van de medewerkers. Gezien de arbeidsduur van de gemiddelde medewerker kan ik zeggen dat de Rabobank een goede werkgever is met goede arbeidsvoorwaarden.

Omdat het een productieomgeving is heb je te maken met targets waar je in deze tijd niet meer onderuit kunt. Dit moet bij je passen of niet.

Omdat het voor mij tijd is om door te groeien heb ik de stap genomen om verder te gaan zoeken
Pluspunten
Teamuitjes, samenhorigheid en vertrouwen
Minpunten
Werkdruk, veel overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rabobank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.025 reviews
5322
4480
3183
218
122

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur