Rabobank Reviews

874 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.170 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet tevreden
Adviseur Dagelijkse Bankzaken (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 april 2019
Niet tevreden want het management doet maar wat en je word als werknemer niet gewaardeerd. Alles draait om de cijfers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne flexwerkomgeving in prof settting
Projectmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad11 april 2019
Fijne cultuur, flexomgeving, veel geleerd over ICT projecten, fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele enthousiaste teamspeler
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Utrecht8 april 2019
Het is alweer enige tijd geleden dat ik bij de Rabobank in Utrecht hebt gewerkt, met veel plezier overigens! Kortom mocht ik een vacature tegenkomen dat nauw is betrokken met de Rabo dan reageer ik gelijk.
Pluspunten
Plezierige bedrijfscultuur
Minpunten
IT, lage salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Financieel Adviseur (huidige medewerker) –  Weert7 april 2019
Als financieel Adviseur ben je veel met klanten in gesprek om de klantsituatie, wensen en doelen te achterhalen om vervolgens hierop in te kunnen spelen en verbanden te kunnen leggen. Het doel is om een passend advies te geven, dit kan resulteren in het afsluiten van een complex financieel product. Commerciële vaardigheden, kennis van financiën is dus belangrijk, eveneens de vaardigheden om deze kennis goed over te kunnen overbrengen. Ik heb veel geleerd op het gebied van gesprekstechnieken, de bouwstenen van een goed uitgebreid gesprek, het trechteren van een gesprek en het kunnen spiegelen van uitspraken van klanten. Het leukste van mijn vak vind ik het uitzoeken van complexe klantvraagstukken, het analyseren van klantsituaties en het komen tot een passend advies of oplossing om uiteindelijk een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan klanten.
Pluspunten
ruimte voor ontwikkeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever, fijne afdeling met creatieve mensen
Projectcoördinator (voormalige medewerker) –  Utrecht27 maart 2019
Prima werkgever, fijne afdeling met creatieve mensen.
Minpunten
Groot bedrijf, dus minder wendbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te mogen werken
Financieel Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Zundert27 maart 2019
Een mooi bedrijf om voor te mogen werken. Veel doorgroeimogelijkheden, je krijgt er veel kansen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige collega's
Adviseur (huidige medewerker) –  Nederland26 maart 2019
De werk omgeving is aan het veranderen en dat eist veel druk op het werk. De sfeer op de afdeling zorgt ervoor dat er een goede verhouding is tussen werk en gezelligheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Zwolle21 maart 2019
Het bedrijfscultuur bij de Rabobank was een winnaars-mentaliteit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer werd steeds minder
Systeem analist programmeur (voormalige medewerker) –  Zeist7 maart 2019
Ik ben naar mijn gevoel heel veel hele leuke collegaas tegengekomen, maar ook vooral in het management erg veel mensen die hun eigen carriëre belangrijker vonden dan het bedrijfsbelang en dat werd de laatste jaren alleen maar erger.
Pluspunten
zijn lang niet meer wat ze waren toen ik binnenkwam
Minpunten
Voor mij persoonlijk de kantoortuinen. Ik had vanaf een uur of 11 elke dag koppijn van de herrie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Call center agent
inbound call center agent te Weert. Servicedesk (voormalige medewerker) –  Weert27 februari 2019
Voor Rabobank afdeling internetbankieren was deze service. Professioneel opgezet en kundig personeel. Positief was dat de meeste klantvragen meteen opgelost konden worden.
Pluspunten
Oplossingsgericht werken
Minpunten
Beloning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mwa functie
Daily bank advisor (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 februari 2019
Alles is geregeld vanaf oppermanagement en eigen inbreng wordt amper gewaardeerd.
Pluspunten
duidelijk werk
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiale werksfeer
SYSTEEMBEHEERDER/ASSISTENT CONTROLLER (voormalige medewerker) –  Silvolde21 februari 2019
Mooie bank waarin ik mezelf goed heb door kunnen ontwikkelen.
Pluspunten
Groeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leeromgeving
Business Controller (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 februari 2019
Door veel interim opdrachten veel aan zelfontwikkeling kunnen doen.
Pluspunten
Mogelijkheid tot ontwikkeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspirerende omgeving
BUSINESSCONTROLLER/BUSINESSPARTNER (huidige medewerker) –  Beugen21 februari 2019
Inspirerende werkomgeving waarin het iedere dag beter voor de klant gedaan wordt.
Pluspunten
Inspiratie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer waarin iedere dag een beetje beter voor de klant gewerkt wordt.
Businesspartner (voormalige medewerker) –  Beugen21 februari 2019
Iedere dag meegewerkt om het stap voor stap beter voor de klanten te doen. Dit vanuit diverse analyses en daar vooral gesprekken over te voeren.
Pluspunten
Open werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Adviseur Particulieren
Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Rabobank Nederland20 februari 2019
Als Adviseur Particulieren fungeerde ik als eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Ik bood de klant een uitstekende (telefonische, per e-mail, via chat) dienstverlening door de klant te voorzien van de juiste informatie, vragen te beantwoorden en klachten te behandelen. Ik zorgde tevens voor advies en verkoop van financiële producten, zoals schadeverzekeringen en betaal- en spaarrekeningen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Puur winstgericht angelsaksisch bestuurde moloch.
Verkoop manager (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)20 februari 2019
Rabo is in korte tijd, onder leiding van McKinsey, van een maatschappelijk bewogen decentraal georganiseerd bedrijf met hoogstaande principes en een zeer gemotiveerd werknemersbestand, getransformeerd naar een puur op winst en een Angelsaksisch bestuursmodel gebaseerde ING kloon, waarbij werknemers zich nog nauwelijks gehoord voelen. De centrale macht heeft de plaats van lokale kennis en betrokkenheid ingenomen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk gewerkt
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Sneek19 februari 2019
Hele fijne werkervaring jaren bij Rabobank, echter ze wilden me na de uitzendovereenkomst was afgelopen niet aannemen.
Pluspunten
hele leuke collega's, gave kantine
Minpunten
geen plaats voor mij
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever en organisatie
Controller (huidige medewerker) –  Landelijk8 februari 2019
Prettige cultuur van ondernemen en klant & marktgericht,
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden en Omtwikkeling in het oog
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jarenlang prettig gewerkt. Veel kans gehad mij te ontwikkelen en daarbij veel doorgroei mogelijkheden gehad.
Databasemanager (voormalige medewerker) –  Den Haag Centrum29 januari 2019
Ik heb vele jaren naar volle tevredenheid bij de Raboorganisatie gewerkt. Daarbij heb ik veel mogelijkheden gekregen om mij te ontwikkelen in de vele functies die ik heb gedaan.
Uitgangspunt bij de Rabo was dat de medewerker het kapitaal is. Daarbij komt dat de missie van de Rabo uniek is. Door de steeds verdere automatisering en organisatiewijzing ben ik, en velen met mij, helaas boventallig verklaard.
Pluspunten
Mogelijkheden om te ontwikkelen, studiefaciliteiten en lokaal gericht.
Minpunten
Enigszins logge organisatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rabobank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.170 reviews
5374
4531
3210
225
130

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur