Rabobank Reviews

768 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 991 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Assistent Accountmanager a.i (voormalige medewerker) –  Roermond12 april 2018
Fijne organisatie, met heel veel leermogelijkheden.
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Baliemedewerkster/hoofdkassier/Adviseur (voormalige medewerker) –  Diessen11 april 2018
Superfijne collega's in Diessen. Heel veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Financieel Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Zoetermeer9 april 2018
Gezellig, motiverende bedrijfscultuur. Korte schakels, snel resultaat. Rabobank investeert daadwerkelijk in het personeel.
Pluspunten
veel investering in personeel
Minpunten
buiten werktijden vaak verplichte activiteiten /bijeenkomsten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoofdkassier
hoofdkassier (voormalige medewerker) –  Roermond8 april 2018
werkzaamheden die een kassier uitvoert; opnames en stortingen van cliënten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inhaalslag realiseren
Medewerker Automatisering (voormalige medewerker) –  Waddinxveen6 april 2018
Op ICT gebied liep de bank achter de feiten aan. Inhaalslag gerealiseerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opzetten nieuw team
Manager Business Support (voormalige medewerker) –  Den Haag6 april 2018
Erg uitdagend opdracht om de business verder te ondersteunen.
Succesvol en professioneel opgezet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne gezellige sfeer
Adviseur Bedrijven (huidige medewerker) –  Alkmaar4 april 2018
Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de Rabobank, ik heb er veel geleerd over bedrijfsstructuren en het peilen van klanten. Het is interessant werk en ik leer er elke dag
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Strikt houden aan de cijfers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Administratief Ondersteuner van Control (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)4 april 2018
een goede werkgever met een prettige werksfeer, fijne behulpzame collega's. doorgroei- en studiemogelijkheden. veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Ten tijde van de crisis kregen we vele reorganisaties met zeer veel boventallige medewerkers. Veel onrust onder medewerkers en nadelige invloed op bedrijfscultuur.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer is vriendelijk, soms te vriendelijk
Financieel Adviseur Particulieren (huidige medewerker) –  Land van Cuijk3 april 2018
Bij de Rabobank gaan ze goed met je om. Veel oog voor een loopbaan, als dit lastig in de vele reorganisaties. Als werknemer krijg je vaak later intern nieuws te horen dan de krant. Er mag wel meer onderling de scherpte opgezocht worden. Beetje te lief voor elkaar.
Pluspunten
Arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Adviseur Particulieren
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Landelijk30 maart 2018
Leuke functie waarin je echt je klant- en servicegerichtheid kan inzetten en waarin verwacht wordt dat je meedenkt met de klant. Dat betekent dat jij de adviseur bent die oplossingen aandraagt waar de klant nog niet bij stil heeft gestaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, mooi bedrijf
Intern accountmanager Bijzonder Beheer (voormalige medewerker) –  Delfzijl27 maart 2018
mooie organisatie die momenteel een beweging maakt van lokaal naar centraal. Dit gaat gepaard met verlies van arbeidsplaatsen, organisatie gaat hier over het algemeen goed en netjes mee om. In mijn functies bij de Rabobank was het contact met mijn klanten voor mij het meest waardevol. Daarnaast heb ik veel mogen leren binnen de organisatie. De grootste uitdaging de laatste jaren was wel het omgaan met de spanningen binnen de organisatie als gevolg van de aanhoudende reorganisatie.
Pluspunten
Goede beloning, goed arbeidsvoorwaarden
Minpunten
aanhoudende onrust als gevolg van reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer en leuke collega's
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Gemeente Texel25 maart 2018
Mijn werk op de Rabobank bestond uit de verwerking van overschrijvingen. Dit gebeurde toen nog niet automatisch en alle gegevens moesten handmatig worden ingevoerd.
Dit vereiste een zeer grote zorgvuldigheid en zeer goede typevaardigheid.
Dat heb ik me daar goed eigen gemaakt.
Pluspunten
prettige werksfeer en leuke collega's
Minpunten
geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring
zakelijke klantenadviseur (voormalige medewerker) –  eindhove19 maart 2018
Gewerkt via een uitzendbureau ten tijden van de reorganisatie. Doorgroeimogelijkheden waren minimaal en het werk was niet uitdagend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkgever met vele mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Accountmanager Bijzonder Beheer (voormalige medewerker) –  Leiden15 maart 2018
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij de Rabo organisatie. Ze geven je de mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen om je zo verder te ontwikkelingen in je functie of door te groeien naar de volgende stap in je loopbaan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontspannen werkomgeving met veel zelfstandigheid
Medewerker Beslagendesk (huidige medewerker) –  Zeist13 maart 2018
Het werk is niet heel uitdagend maar goed vol te houden. Je wordt veel vrijgelaten om je eigen rooster te bepalen. De voorzieningen zijn niet goed geregeld (slechte koffie, geen warm water, geen cup a soup). Het management is vriendelijk en onderhoud goed contact met de medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische en resultaatgerichte omgeving.
Manager Particulieren - Klant Contact Centrum (voormalige medewerker) –  Emmen8 maart 2018
Hoogste prioriteit bij klantbeleving, klanttevredenheid, tijdigheid en correctheid in een dynamische omgeving. Werken binnen de kaders van wet- en regelgeving en processen en procedures.
Pluspunten
Persoonlijke vrijheid.
Minpunten
Wrijving tussen klantbelang en tijdslimieten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door de indeling in regio's veel aandacht voor de klant!
Debiteurenbeheer (voormalige medewerker) –  Assen7 maart 2018
De medewerkers doen elke dag hun uiterste best om klaar te staan voor de klanten in de regio, en door juist door deze indeling in regio's wordt de klant vaak geholpen door een bekend gezicht. De betrokkenheid bij de lokale samenleving blijkt daarnaast ook uit de winstuitkeringen. Vanuit de coöperatieve gedachte gaat namelijk een groot deel van de winst naar verenigingen en stichtingen in de regio. De Rabobank bestaat daarmee voor en door de klant!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht6 maart 2018
Gezellige werkomgeving en collega's. Goede werkomstandigheden
Pluspunten
Gezellige werkomgeving
Minpunten
reistijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij de Rabo
assistent accountmanager Bijzonder Beheer (voormalige medewerker) –  Zwolle12 februari 2018
Binnen de Rabobank heb je een ruime keuze aan functies, zowel commercieel als administratief. De laatste jaren heeft er wel een omslag plaatsgevonden m.b.t. het bankwezen en financiering verstrekking.
Pluspunten
goeie arbeidsvoorwaarden
Minpunten
reorganisatie van administratief werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met prima voorwaarden
Baliemedewerkster Particulieren (voormalige medewerker) –  Westfriesland10 februari 2018
Ik heb bijna 7 jaar gewerkt bij de Rabobank.Veel cursussen gevolgd,diploma's gehaald en veel geleerd.Helaas was parttime werken op dat moment niet mogelijk,daardoor andere job gezocht.
Pluspunten
Goede CAO en voorwaarden
Minpunten
Geen parttime werken mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rabobank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 991 reviews
5312
4465
3180
217
117

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur