Rabobank Reviews

823 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.076 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving, met veel doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden
IAM (huidige medewerker) –  Zeist26 november 2018
prettige werkomgeving, met veel doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede leerschool
Trainee (voormalige medewerker) –  Goes21 november 2018
Bij de Rabobank heb ik een traineeship doorlopen en heb ik veel geleerd. Goede sfeer. Echter was het een onzekere tijd wat mij heeft doen besluiten verder te zoeken naar een andere uitdaging.
Pluspunten
Aandacht voor de medewerkers
Minpunten
Onzekere tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als externe niet een heel pretti bedrijf
Engineer, projectcoördinator (huidige medewerker) –  Utrecht15 november 2018
Niet pretti om als externe te werken. Vooral de IT zaken zijn niet goed geregeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bank in ontwikkeling
Clustermanager (huidige medewerker) –  Bladel15 november 2018
Je begint een dag met een dagstart. Waarin je met elkaar een verbeterdialoog voert. Je stuurt op KPI's. Bedrijfscultuur is in verandering.
Pluspunten
veel zaken zijn goed geregeld.
Minpunten
er wordt veel privetijd gevraagd voor de cooperatieve gedachte van de bank.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettigste werkgever ooit.
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)11 november 2018
vooruitstrevend en uitdagende organisatie om voor te werken.
Pluspunten
Informele werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer prettige werkgever
Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Purmerend7 november 2018
Heb hier alles geleerd van verkoper betaaldiensten tot callcenter medewerker als ook teamleider/coach van een groep adviseurs.
Pluspunten
brede kennis opgedaan van verkoop tot licht administratief werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij de Rabobank
Medewerker Beheer A (huidige medewerker) –  Eindhoven30 oktober 2018
Je begint je dag met een dagstart, je werk/taken worden bedeeld d.m.v. een tool. Het is standaard dat je drie tot vier werkzaamheden/taken uitvoert per dag. Er heerst een open sfeer op de afdeling en er is ruimte voor een lach. Ik ben gek op lijstwerk en kom hierbij goed tot mijn recht. Ik heb voornamelijk te maken met bij bijvoorbeeld rentes, opmaken nota's, inperken kredietlimiet, wijzigen productvorm, teamassistent taken (post), wijzigen rente einde periode etc.

Door de aankomende robotisering zijn er taken aan het wegvallen of worden belegd bij andere teams. Er heerst op dit moment een ietwat gespannen sfeer en ik wil graag kijken of er wellicht een andere uitdaging buiten de bank voor mij ligt.
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Afname van werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Risicospecialist Verzekeren (voormalige medewerker) –  Gemeente Bernheze26 oktober 2018
Mooi bedrijf dat goed geworteld is in de locale markt. Fijn om voor te werken (zelf gezicht van Rabobank in een locale bedrijvenvereniging geweest).
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantgerichte en coöperatieve organisatie.
Accountmanager Grootzakelijk (huidige medewerker) –  Sliedrrecht24 oktober 2018
Met trots bedien ik een fijne klantengroep (ondernemers). Ik heb geleerd van de economisch goede tijden, maar zeker ook van de crisis. Dan pas kunnen ondernemers zich onderscheiden, maar ook de bank heeft zich positief kunnen onderscheiden (achter klant blijven staan).
De bedrijfscultuur is er één van "niet lullen, maar poetsen". Er is ook veel plezier en respect onderling.
Pluspunten
Goede faciliteiten
Minpunten
Hoge werkdruk en vele reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensgerichte werkgever
Diverse management functies (voormalige medewerker) –  Cranendonck23 oktober 2018
In 29 jaar Rabobank heb ik me kunnen door ontwikkelen van een adviesfunctie naar een management functie bij een lokale bank.

Met de op handen zijnde reorganisatie zoekt de bank managers die met name op output en KPI's sturen en leiding geven. Dit past niet bij mijn kernkwaliteiten en daarom heb ik besloten om te stoppen.

De bank was altijd een bedrijf waarbij de mens achter de medewerker of de persoon achter de onderneming centraal stond. De kracht zit hem in de kennis van de klant en de dichte verwevenheid binnen de lokale netwerken.

Het mooiste van mijn baan was het om mensen te helpen hun dromen te realiseren en collega's te coachen om beter te worden in hun werk.

Het moeilijkste van mij baan vond ik, dat er steeds meer naar het korte termijn resultaat gekeken werd, naar de KPI's en key controls en steeds minder naar de leerpunten die we boekten.
Pluspunten
Vrijheid in de functie
Minpunten
Geen duidelijke strategische keuzes, waardoor alles belangrijk wordt en prioriteit krijgt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Intern Accountmanager Zakelijke Relaties (voormalige medewerker) –  Hillegom18 oktober 2018
Rabobank is een goede werkgever. Momenteel veel onrust ivm reorganisatie. Dit maakt dat de bedrijfscultuur onder druk staat.
Ruime opleidingsmogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Tilburg17 oktober 2018
Fijn bedrijf om in te werken, goede bedrijfscultuur. Jammer van de vele reorganisaties en het managen van de flexibele schil.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Worstelt met identiteit
Accountmanager MKB (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn28 september 2018
Bank die zelf zegt coöperatief te zijn, maar dat echt niet meer is. Samenwerken blijft een illusie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nummer in de organisatie
Adviseur financieel advies bedrijven (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 september 2018
Heel leuk team, alleen jammer dat je een nummertje bent in de organisatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel reorganisaties
Assistent (huidige medewerker) –  Eindhoven19 september 2018
Ik heb geen toevoeging. Het was een onrustige periode in het bankwezen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Teamleider LAC (voormalige medewerker) –  Barneveld12 september 2018
Prima werkgever, veel vergaderen.

Er wordt verwacht dat iedereen zich doorontwikkeld.
Pluspunten
Goede secundaire voorwaarden
Minpunten
Te veel vergaderen en reorganiseren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Ondersteunen van de financieel adviseur (voormalige medewerker) –  Hardenberg, Nijverdal3 september 2018
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en individuele budgetten voor persoonlijke ontwikkeling
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Centralisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Teamleider MKB en Startersdesk (huidige medewerker) –  Rotterdam29 augustus 2018
De Rabobank is een prachtige omgeving om in te werken.
Pluspunten
.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Helmond26 augustus 2018
Ik heb er altijd met plezier gewerkt. Tegenwoordig is het bedrijf heel anders aan het worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Combinatie van stage en werk
Intern Accountmanager Zakelijke Relaties (voormalige medewerker) –  Zaanstad18 augustus 2018
Ik heb tijdens mijn periode bij Rabobank Zaanstreek een leuke en leerzame tijd gehad.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rabobank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.076 reviews
5340
4496
3193
222
125

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur