Rabobank Reviews

908 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.246 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving
Mdw bijzonder beheer (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 december 2019
Goede werkgever voor een tijdelijke opdracht. Geen lange termijn perspectief.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cultiverende werkomgeving
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Deventer27 november 2019
Goede mogelijkheden tot begeleiding en ontwikkeling door senior collega's.

wel tekort aan team coaches en medewerkers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informal culture
Innovation manager (voormalige medewerker) –  Utrecht26 november 2019
Great atmosphere, innovative, collaboration, great team, nice office, customer focus, agile, frontrunner, growing a better world together.. purpose driven. cooperative bank.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stresvol weinig ruimte voor opleiding
Financieel Adviseur (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 november 2019
Stressvol weinig ruimte voor ontwikkeling. Snelle verandering van systemen
Pluspunten
Gezellig team.
Minpunten
Geen ruimte voor inwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en collegiale werksfeer waarin doorgroei tot de mogelijkheden behoren
Teamleider Klantenservice (voormalige medewerker) –  Zuid Limburg19 november 2019
Productieve en collegiale werksfeer waarin doorgroei tot de mogelijkheden behoren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Machinewerk
Assistent account manager (voormalige medewerker) –  Utrecht14 november 2019
Het is maar afwachten tot de systemen jouw werkzaamheden overnemen. Naast het telefonische klantcontact, bestaat er weinig tot geen vrijheid en moet men harde processen volgen. Kortom, machinewerk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
maatschappelijk betrokken
Manager Bedrijfsvoering (huidige medewerker) –  Zwolle11 november 2019
wisselende werkzaamheden, buiten je rol de kleuren zoeken en samen ontwqikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een productieve afdeling met professionele collega's
Medewerker Backoffice Beleggen (voormalige medewerker) –  Utrecht6 november 2019
De dag begint om de werkverdeling op naam uit te gaan voeren en er wordt hard gewerkt om de klus op tijd te klaren.
In de dagstart wordt besproken hoe het gisteren gegaan is en wat er vandaag en morgen gaat plaats vinden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Trade Services medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)28 oktober 2019
De manier waarop de LEAN Principes worden geïmplementeerd vond ik heelprettig en leerzaam
Pluspunten
Gestructureerd werken
Minpunten
Soms iets te veel workshops / overleg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, zolang je niks mankeert
supportmanager ict (voormalige medewerker) –  Zeist25 oktober 2019
Heb jarenlang tot volle tevredenheid bij de Rabobank gewerkt.
Tot ik na mijn echtscheiding depressief werd. Ik heb er nog 4 jaar vol frustratie gewerkt. Daarna was het voorbij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie die medewerkers volop ontwikkelmogelijkheden biedt.
directeur (voormalige medewerker) –  Etten-Leur22 oktober 2019
Bij Rabobank krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer en fijne collega's
Medewerker (voormalige medewerker) –  Heerenveen21 oktober 2019
Ér heerst over het algemeen een prettige werksfeer en een fijne samenwerking met collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellig werkomgeving
Risk Control Partner (huidige medewerker) –  Eindhoven11 oktober 2019
Productieve en gezellig werkomgeving, goede balans tussen werk en prive.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne betrokken werkgever
Coach (voormalige medewerker) –  Tilburg9 oktober 2019
Ik meer dan 10 jaar met veel plezier voor de Rabobank mogen (want zo voelt het) werken. In deze 10 jaar mooie kansen gekregen om me verder te ontwikkelen. Ook ben ik erg te spreken over de manier waarmee ze met je omgaan op het moment dat er privé zaken spelen die de aandacht vragen. Een fijne, betrokken werkgever!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Andere uitdaging
Klantadviseur particulieren (huidige medewerker) –  Deventer8 oktober 2019
Altijd met veel plezier gewerkt. De nu ingeslagen weg, waarbij alle inhoud uit de functie wordt gehaald, maakt het voor mij tijd om een andere uitdaging te zoeken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open communicatie, volop groei en ontwikkelmogelijkheden
medewerker communicatie en marketing (voormalige medewerker) –  Helmond1 oktober 2019
Met heel veel plezier heb ik vele jaren gewerkt bij Rabobank. Een werkgever die me de ruimte, tijd én financiële middelen heeft gegeven, om mezelf te ontplooien en om écht van betekenis te kunnen zijn in mijn woon-en werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en faciliteiten
Marketing Manager Financiële Logistiek (voormalige medewerker) –  Utrecht30 september 2019
veelzijdig en interessante omgeving, veel innovaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie voorwaarden, leuke werkgever maar veel ‘gunfactor’ elementen
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland29 september 2019
Rabobank heeft mooie voorwaarden voor medewerkers. Het salaris is net iets meer dan gemiddeld dan wat je elders kan verdienen in de bankaire wereld. Ook ben ik trots op Rabobank als organisatie. Waarom? Zonder staatsteun blijven ze rechtop en ze zijn zeer integer als organisatie integenstelling tot de concurrenten.

Wat minder is, zijn soms je collega’s (niet allemaal). En er heerst een ellebogencultuur of hoog gehalte van hielenlikkerij. En als je hier niet van bent (net zoals ik) dan schop je niet ver binnen deze wereld. Ik heb er dan ook niet langer dan 5 jaar gewerkt.
Pluspunten
Mooie voorwaarden, integer organisatie waar je trots op kan zijn.
Minpunten
Alleen met billelikkerij kan je echt carrière maken hier.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met leuke collega's, goed georganiseerd
Financieren Bijzonder Beheer (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 september 2019
21 jaar voor de Rabobank gewerkt. Veel geleerd over het uitvoeren van controles/audits. Goed georganiseerde organisatie, met flexibele instelling en je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid geeft. Organisatie is continue aan het veranderen wat onzekerheid geeft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedecentraliseerde onprettige bedrijfscultuur
Financieel Adviseur (voormalige medewerker) –  Groningen22 september 2019
Wanneer je solliciteert voor een functie als klantenservicemedewerker, dan voel je al gauw dat je vervangbaar bent. De werkdruk ligt zeer hoog en je afhandelings en- efficiëntiecijfers worden nauwlettend in de gaten gehouden. Wanneer je deze prestatienormen een paar keer niet weet te behalen, volgt er al gauw een waarschuwing. Presteer je goed? Verwacht dan geen waardering o.i.d.
D
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rabobank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.246 reviews
5395
4562
3218
235
136

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur