Rabobank Reviews

887 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.217 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
inspirerende werkomgeving
Human Resources Assistant (voormalige medewerker) –  Hengelo OV27 juli 2019
Mooie werkgever met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring vanuit het verleden
Administratieve werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Divesen7 juli 2019
Heb hier jaren geleden gewerkt, meer dan 20 jaar. Dienstverband is op een erg slechte manier beëindigt.
Pluspunten
Leuke collega's / betaling was wel goed
Minpunten
Doelstellingen ( o.a.persoonlijke) zijn te belangrijk, Alles moet zwart op wit, Hier proberen ze je later op te pakken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf wat stimuleert om te ontwikkelen
Teamleider Klantenservice (voormalige medewerker) –  Teamcoach RKS5 juli 2019
Hard werken, duidelijke lijnen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, stimuleert ontwikkeling
Veel collega's in top bedrijf
Pluspunten
Zeer goede saliering
Minpunten
Veranderkracht moet enorm hoog zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantgerichte organisatie met coöperatieve achtergrond
Risk Control Specilalist (huidige medewerker) –  Utrecht12 juni 2019
Fijne werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Voldoende mogelijkheden om, indien gewenst, door te groeien. Bedrijf is wel continu beweging, daar moet je voor open staan. En sommige periodes kan dit ten koste gaan van werk-privé balans.Tegelijkkertijd is er een budget om te besteden aan je eigen ontwikkeling welke ook benut kan worden om deze balans te verbeteren en/of te ontdekken wat je wilt in je werk
Pluspunten
Goede en flexibele arbeidsomstandigheden, fijne werksfeer
Minpunten
Continu in beweging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Continu ontwikkeling
Teammanager Particulieren (voormalige medewerker) –  Den Haag28 mei 2019
Bedrijf is constant in beweging, waardoor veel ruimte voor persoonlijke en functionele ontwikkeling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open organisatie
Assistent Accountmanager Grootzakelijk (voormalige medewerker) –  Doetinchem6 mei 2019
De Rabobank is een organisatie die duidelijk haar waardering uit over haar medewerkers. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen en respect en als je daar als medewerker naar handelt krijg je heel veel ruimte voor eigen ontwikkeling.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Senior Consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 mei 2019
Fijne werkperiode gehad bij Rabobank. Leuke collega's en een mooi kantoor.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rabobank
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht2 mei 2019
Het werk is niet meer het belangrijkste maar de hoeveelheid
vergaderingen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Procesmatige werkomgeving met gezellige collega's
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Zutphen30 april 2019
Fijne werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Voldoende mogelijkheden om, indien gewenst, door te groeien
Pluspunten
Vitaliteitsprogramma
Minpunten
Soms te strak in processen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en fijne werkomgeving
Financieel administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Purmerend24 april 2019
Leuke werksfeer, veel geleerd op gebied van financiële ondersteuning
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Er waren geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open sfeer, geweldig team en frisse blik op zaken
Inkoopspecialist Brand (huidige medewerker) –  Eindhoven17 april 2019
Ik werk momenteel in een inspirerend team met veel diversiteit aan collega's en werkervaring.
Het is geweldig om in een dergelijke inspirerende omgeving te werken en te kunnen leren in de bestaande functie.
Pluspunten
flexibele werktijden, goede feedback cultuur
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele resultaatgerichte werkomgeving
Productmanager Verzekeren (voormalige medewerker) –  Utrecht16 april 2019
Een mooi bedrijf in de financiële dienstverlening met een mooie ambitie die verder gaat dan alleen geld verdienen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet tevreden
Adviseur Dagelijkse Bankzaken (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 april 2019
Niet tevreden want het management doet maar wat en je word als werknemer niet gewaardeerd. Alles draait om de cijfers.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Adviseur Dagelijkse Bankzaken (voormalige medewerker) –  Heerenveen15 april 2019
Goede arbeidsvoorwaarden. Ik adviseerde over de dagelijkse bankzaken, zoals betalen, sparen en schadeverzekeringen.
Daarnaast leerde ik klanten het gebruik van de online kanalen van de bank en stimuleerde ik het gebruik daarvan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne flexwerkomgeving in prof settting
Projectmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad11 april 2019
Fijne cultuur, flexomgeving, veel geleerd over ICT projecten, fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele enthousiaste teamspeler
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Utrecht8 april 2019
Het is alweer enige tijd geleden dat ik bij de Rabobank in Utrecht hebt gewerkt, met veel plezier overigens! Kortom mocht ik een vacature tegenkomen dat nauw is betrokken met de Rabo dan reageer ik gelijk.
Pluspunten
Plezierige bedrijfscultuur
Minpunten
IT, lage salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Financieel Adviseur (huidige medewerker) –  Weert7 april 2019
Als financieel Adviseur ben je veel met klanten in gesprek om de klantsituatie, wensen en doelen te achterhalen om vervolgens hierop in te kunnen spelen en verbanden te kunnen leggen. Het doel is om een passend advies te geven, dit kan resulteren in het afsluiten van een complex financieel product. Commerciële vaardigheden, kennis van financiën is dus belangrijk, eveneens de vaardigheden om deze kennis goed over te kunnen overbrengen. Ik heb veel geleerd op het gebied van gesprekstechnieken, de bouwstenen van een goed uitgebreid gesprek, het trechteren van een gesprek en het kunnen spiegelen van uitspraken van klanten. Het leukste van mijn vak vind ik het uitzoeken van complexe klantvraagstukken, het analyseren van klantsituaties en het komen tot een passend advies of oplossing om uiteindelijk een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan klanten.
Pluspunten
ruimte voor ontwikkeling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever, fijne afdeling met creatieve mensen
Projectcoördinator (voormalige medewerker) –  Utrecht27 maart 2019
Prima werkgever, fijne afdeling met creatieve mensen.
Minpunten
Groot bedrijf, dus minder wendbaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te mogen werken
Financieel Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Zundert27 maart 2019
Een mooi bedrijf om voor te mogen werken. Veel doorgroeimogelijkheden, je krijgt er veel kansen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige collega's
Adviseur (huidige medewerker) –  Nederland26 maart 2019
De werk omgeving is aan het veranderen en dat eist veel druk op het werk. De sfeer op de afdeling zorgt ervoor dat er een goede verhouding is tussen werk en gezelligheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rabobank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.217 reviews
5387
4550
3215
230
135

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur