Rabobank
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Rabobank Carrières en werk

Over ons
De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. De organisatie is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richt men zich vooral op de food- en agribusiness.

De
 – meer... Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen.

In totaal werken er bij de Rabobank Groep ongeveer 59.000 fte in 48 landen. Wereldwijd worden zo'n 10 miljoen klanten bediend. Alle ratinginstituten geven de Rabobank de hoogste rating die voor banken mogelijk is.


De Rabobank richtte ruim honderd jaar geleden een bank op zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. De 141 lokale Rabobanken met hun leden en klanten vormen het coöperatieve kernbedrijf van de Rabobank Groep. Als coöperatie zijn zij er voor en door klanten en willen zij bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling. Betrokken klanten kunnen lid worden van de Rabobank. Klanten kunnen zo meedenken over het beleid, de producten en diensten en over de rol van de coöperatie in de samenleving.


Rabobank Nederland ondersteunt, faciliteert en adviseert de lokale Rabobanken onder meer op het gebied van marktbewerking en de ontwikkeling van nieuwe producten.


Rabobank International is het grootzakelijke en internationale bankbedrijf van de Rabobank Groep. Het richt zich op de internationale zakelijke en particuliere bankactiviteiten, met de focus op food- en agriklanten.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Rabobank te werken?

3,9
Werk-privébalans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,8
Bedrijfscultuur

Welke vacatures staan er open bij Rabobank?

Beste werklocaties
5,0
Boxmeer
4,8
Doetinchem
4,8
Leiden
4,7
Hoogeveen
4,7
Heerenveen
Meest populaire functies
5,0
Assistent Personeelszaken (m/v)
5,0
Medewerker
4,8
Business Controller (m/v)
4,8
Gastheer/Gastvrouw (m/v)
4,8
Baliemedewerker (m/v)

Rabobank vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Rabobank?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 97 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 96 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 93 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij Rabobank