QOORE Recruitment
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

QOORE Recruitment Carrières en werk

Over ons
QOORE is een recruitmentorganisatie die bestaat uit de businessunits werving & selectie, interim recruitment, consultancy en trainingen. Vanuit hier zijn wij in staat om invulling te geven aan onze visie: vanuit relatie en innovatie een oplossing bieden voor recruitment en carrièrestappen.

Onze collega’s zijn, in combinatie met een unieke proces
 – meer... gestuurde bedrijfsvoering, de basis van het succes. Ons netwerk is waardevol, omdat we elkaar vanuit de dialoog begrijpen en daardoor de vraag vertalen naar de beste oplossing. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen, mensen nodig hebben en dat persoonlijk contact als vanzelfsprekend een centrale rol speelt binnen ons proces.

Tradities zijn goed en ontwikkelen is toekomst. Technologische ontwikkeling verandert het landschap van recruitment continue en heeft ook grote impact op onze werkwijze. Het overtreffen van de verwachting is onze drijfveer om ons proces doorlopend te innoveren. Dit doen wij bijvoorbeeld door te investeren in nieuwe software, nieuwe sociale netwerken, big data en authentieke marketing.


De combinatie van deze technologische ontwikkeling en persoonlijk contact stelt ons in staat het startpunt te zijn in het realiseren van de ambities van onze opdrachtgevers en professionals.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij QOORE Recruitment te werken?

4,5
Werk-privébalans
4,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
5,0
Doorgroeimogelijkheden
4,5
Management
5,0
Bedrijfscultuur