PwC Reviews

48 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.951 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Young and Dynamic
Netherlands Senior Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam6 september 2018
Many young people and eager to learn and share, keep this as a strong value in the company
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werkomgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht28 juni 2018
bij Pwc werk je met hoogtempo, hoogwerkdruk en heel vaal moet overwerken.
Pluspunten
auto van de zaal
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en flexibele bedrijfscultuur
Graduate Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 juni 2018
Fijne bedrijfscultuur met ruime mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling. Flexibele werktijden en werkplaatsen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard, play less & less hard
Manager Planning (huidige medewerker) –  Amsterdam7 juni 2018
Fantastische collega's, groot netwerk, partnerstructuur zorgt voor inefficiencies en veel politiek (kop, maaiveld, etc.), hard werken wordt matig beloond, strategie laakt langetermijn visie, corporate
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar het begon met SAP
SAP Technical Consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht1 juni 2018
Door headhunter bij PWC belandt en hier kennis gemaakt met SAP en Unix. Hier een SAP opleiding gehad en genoten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame intensieve jaren
group manager leading audits of annual reports (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 mei 2018
Veel hectiek rond deadlines houden het werk enerverend.
Pluspunten
Boeiende opdrachtgevers
Minpunten
Hectiek tegen de tijd dat deadlines naderen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werksfeer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
uitdagend om er te mogen werken in een prettig samenwerkingsverband
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, met veel doorgroeimogelijkheden.
Tax assistant (voormalige medewerker) –  Utrecht13 maart 2018
Goede werkgever, met veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je leert veel, maar bent ook processen verlopen traag doordat het een grote organisatie betreft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
People organisatie met ruimte voor zelfontplooiing.
Sr manager Learning & Development (huidige medewerker) –  Amsterdam15 februari 2018
Bij PwC zet je zelf je carrierelijnen uit. Uiteraard in nauw overleg met je leiding gevende. Er is veel mogelijk binnen deze organisatie of je nu in Nederland wilt werken of over de grens. De organisatie biedt een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Het digitale tijdperk is bij PwC inmiddels business as usual, of het nu gaat om je eigen werk of in het vinden van slimme oplossingen voor klantvraagstukken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
not bad overall
Senior Auditor (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam10 februari 2018
the work environment is ok, good exposure, study leave support

bad salary
bad management
Pluspunten
Good exposure
Minpunten
very low compensation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great and professional workplace
HEAD SALARY DEPARTMENT (voormalige medewerker) –  Curaçao4 februari 2018
the typical workday consisted mostly of administrative practices related to the implementation and processing salary for a great variety of clients. This developed my computer skills a lot and gave me great knowledge of rules and regulations of the island of Curacao related to tax applications and related.
The workplace culture was of professionals striving to excellence.
The most enjoyable part of my job was the interactions with my clients and expansion of my network.
Pluspunten
Free study hours
Minpunten
very demanding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multi nationaal bedrijf met vaste regels
2e lijns lokale support (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 november 2017
Als eerste bedrijf waar ik ging werken was dit een goed bedrijf om te zien hoe een internationaal bedrijf er aan toe ging.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good work life balance
Audit Senior Associate (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam13 oktober 2017
Good work life balance
Good remuneration
Good people, team and client
Cooperative admin staff
Highly invest on people and technology
Equal opportunities for expats
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging job
HR intern (voormalige medewerker) –  Moscou11 september 2017
While internship I had to do multitasking, learned timemanagement and communicated a lot with people(candidates, managers). The internship was very challengable as I had different tasks every day.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer professionele werkomgeving, heel goed voor de internationale zakelijke ervaring
receptie medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 september 2017
Zeer leuk en afwisselend, gezien de drukte in de diverse ontvangst ruimtes.
Pluspunten
Hele goede ervaring, waar ik hopelijk verder op kan voortborduren
Minpunten
het kon druk zijn, maar dat was juist plezierig, hield je goed scherp!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede zakelijke sfeer
Senior Secretaresse (voormalige medewerker) –  Utrecht7 augustus 2017
veel werkervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Leuke collega's. Groot bedrijf
Pluspunten
veel leermogelijkheden
Minpunten
groot bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele audit
Senior associate (huidige medewerker) –  Groningen Stad23 juni 2017
Bij PwC leer je en doe je ervaringen op in sneltreinvaart.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
destijds: jongen enthousiaste mensen, strakke leiding
Financial specialist (voormalige medewerker) –  Rijswijk1 juni 2017
Bij de afdeling waar ik werkte werden de medewerkers behandeld als kleine kinderen. Verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto en studie mogelijkheden.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
lage waardering.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooi internationaal bedrijf
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 mei 2017
10 jaar lang veel mogen leren. Indien je gemotiveerd bent, kun je voor jezelf eindeloos kansen creëren binnen het bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
Controleleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 april 2017
Wanneer je in de financiële administratieve wereld wil gaan werken en je krijgt de mogelijkheid om bij 1 van de big 4 te gaan werken dan raad ik dat aan. Je leert heel veel en je komt in aanraking met veel verschillende bedrijven waardoor je brede kennis op doet en ook een beeld krijgt van waar je later wil gaan werken. Een klein gedeelte wordt slechts partner en de meeste komen uiteindelijk in het bedrijfsleven terecht.
Pluspunten
leerzaam
Minpunten
hechtisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PwC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 5.951 reviews
52.179
42.211
31.161
2266
1134

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur