PwC Reviews

50 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.133 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snelle jongens
Informatie analist (voormalige medewerker) –  utrecht26 oktober 2018
Cultuur van snelle jongens. Er is weinig innovatie mogelijk in de IT, de aandacht gaat uit naar de accountants.
Pluspunten
heul goed salaris en autovergoeding
Minpunten
weinig waardering, hoge arbeidsdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Young and Dynamic
Netherlands Senior Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam6 september 2018
Many young people and eager to learn and share, keep this as a strong value in the company
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve and gezellige werkomgeving
Assurance (voormalige medewerker) –  Den Haag6 augustus 2018
Een professioneel organizatie waar je in contact komt met veel organizaties. Je kan daar veel leren/ervaring opdoen en uitdagingen krijgen om je zelf verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werkomgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht28 juni 2018
bij Pwc werk je met hoogtempo, hoogwerkdruk en heel vaal moet overwerken.
Pluspunten
auto van de zaal
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en flexibele bedrijfscultuur
Graduate Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 juni 2018
Fijne bedrijfscultuur met ruime mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling. Flexibele werktijden en werkplaatsen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard, play less & less hard
Manager Planning (huidige medewerker) –  Amsterdam7 juni 2018
Fantastische collega's, groot netwerk, partnerstructuur zorgt voor inefficiencies en veel politiek (kop, maaiveld, etc.), hard werken wordt matig beloond, strategie laakt langetermijn visie, corporate
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar het begon met SAP
SAP Technical Consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht1 juni 2018
Door headhunter bij PWC belandt en hier kennis gemaakt met SAP en Unix. Hier een SAP opleiding gehad en genoten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame intensieve jaren
group manager leading audits of annual reports (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 mei 2018
Veel hectiek rond deadlines houden het werk enerverend.
Pluspunten
Boeiende opdrachtgevers
Minpunten
Hectiek tegen de tijd dat deadlines naderen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werksfeer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
uitdagend om er te mogen werken in een prettig samenwerkingsverband
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, met veel doorgroeimogelijkheden.
Tax assistant (voormalige medewerker) –  Utrecht13 maart 2018
Goede werkgever, met veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je leert veel, maar bent ook processen verlopen traag doordat het een grote organisatie betreft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
People organisatie met ruimte voor zelfontplooiing.
Sr manager Learning & Development (huidige medewerker) –  Amsterdam15 februari 2018
Bij PwC zet je zelf je carrierelijnen uit. Uiteraard in nauw overleg met je leiding gevende. Er is veel mogelijk binnen deze organisatie of je nu in Nederland wilt werken of over de grens. De organisatie biedt een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Het digitale tijdperk is bij PwC inmiddels business as usual, of het nu gaat om je eigen werk of in het vinden van slimme oplossingen voor klantvraagstukken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
not bad overall
Senior Auditor (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam10 februari 2018
the work environment is ok, good exposure, study leave support

bad salary
bad management
Pluspunten
Good exposure
Minpunten
very low compensation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great and professional workplace
HEAD SALARY DEPARTMENT (voormalige medewerker) –  Curaçao4 februari 2018
the typical workday consisted mostly of administrative practices related to the implementation and processing salary for a great variety of clients. This developed my computer skills a lot and gave me great knowledge of rules and regulations of the island of Curacao related to tax applications and related.
The workplace culture was of professionals striving to excellence.
The most enjoyable part of my job was the interactions with my clients and expansion of my network.
Pluspunten
Free study hours
Minpunten
very demanding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multi nationaal bedrijf met vaste regels
2e lijns lokale support (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 november 2017
Als eerste bedrijf waar ik ging werken was dit een goed bedrijf om te zien hoe een internationaal bedrijf er aan toe ging.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good work life balance
Audit Senior Associate (voormalige medewerker) –  Gemeente Rotterdam13 oktober 2017
Good work life balance
Good remuneration
Good people, team and client
Cooperative admin staff
Highly invest on people and technology
Equal opportunities for expats
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging job
HR intern (voormalige medewerker) –  Moscou11 september 2017
While internship I had to do multitasking, learned timemanagement and communicated a lot with people(candidates, managers). The internship was very challengable as I had different tasks every day.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer professionele werkomgeving, heel goed voor de internationale zakelijke ervaring
receptie medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 september 2017
Zeer leuk en afwisselend, gezien de drukte in de diverse ontvangst ruimtes.
Pluspunten
Hele goede ervaring, waar ik hopelijk verder op kan voortborduren
Minpunten
het kon druk zijn, maar dat was juist plezierig, hield je goed scherp!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede zakelijke sfeer
Senior Secretaresse (voormalige medewerker) –  Utrecht7 augustus 2017
veel werkervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Leuke collega's. Groot bedrijf
Pluspunten
veel leermogelijkheden
Minpunten
groot bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele audit
Senior associate (huidige medewerker) –  Groningen Stad23 juni 2017
Bij PwC leer je en doe je ervaringen op in sneltreinvaart.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
destijds: jongen enthousiaste mensen, strakke leiding
Financial specialist (voormalige medewerker) –  Rijswijk1 juni 2017
Bij de afdeling waar ik werkte werden de medewerkers behandeld als kleine kinderen. Verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto en studie mogelijkheden.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
lage waardering.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PwC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 6.133 reviews
52.245
42.264
31.198
2282
1144

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur