PwC Reviews

58 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.904 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en hard werkende omgeving
HR (huidige medewerker) –  Amsterdam13 juli 2019
Hard werkende mensen, grote teams, diversiteit in werkzaamheden.
Pluspunten
Leuke bedrijfsfeesten
Minpunten
Hoge werkdruk, slechte communicatie, gebrek aan vertrouwen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken en zichtbaar zijn
Senior (Programme) Manager IT. I (voormalige medewerker) –  Amsterdam Westpoort20 februari 2019
Typische partnerorganisatie. Up or out. Moet je tegen kunnen. Je kunt een eind komen, maar is heel veel heimelijke tegenwerking, want je hebt functielagen met weinig functiescheiding. Goede trainingen als je je ervoor kwalificeert. Salariëring goed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and encouraging work environment
Assistant (huidige medewerker) –  Amsterdam14 januari 2019
During my time with PwC I have learned a lot about being a management assistant but also about myself. I have learned how to use my strong management skills in a demanding, but encouraging work environment.

My day starts with four calls every day with the Partners I work for to go through their schedules and get them up to speed about the developments of the day before and new meetings. After that I open my mailbox and work my way through all my emails (on a typical day the number will be around 100/150). During the day some of the associates will come by my desk to ask for help or to arrange meetings for them and I'm always keen to help them of course.
After lunch I start working on the events I have going on (usually around 4 events at the same time) and work on the guest lists, hotel bookings, and other arrangements for the events for the rest of the day.

The hardest part of the job is to stop on time as I have a very busy ''package'' of Partners and associates that I support. I manage to finish my work on time every day, but it is always a race against time.
The best part of my job is the recognition I get from my colleagues and the fun we have in the workplace. Because of my support and help, they are able to focus on more important things like preparing meetings or meeting deadlines. This really makes my day.
Pluspunten
Great colleagues, good salary, healthy work environment
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 december 2018
Heel leuke ervaring gehad. Jammer dat er geen doorgroeimogelijkheid was.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd in al die jaren
Senior Associate (huidige medewerker) –  Rotterdam18 december 2018
Ik werk inmiddels 27 jaar bij PwC en heb er in al die jaren veel geleerd. De doorgroeimogelijkheden zijn legio, de cultuur is zeer goed en flexibel werken ideaal.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Motiverende, gezellige en uitdagende werkomgeving
Management Assistente (huidige medewerker) –  Zwolle12 november 2018
Fijne organisatie om voor te werken, geen dag is hetzelfde en er zijn genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Pluspunten
Flexibiliteit, ruimte voor eigen initiatieven en prettige werkomgeving
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een tijdelijke werkplek in een lagere functie
Catering medewerker B (voormalige medewerker) –  Utrecht10 november 2018
Reistijd woon-werk via openbare vervoer was te lang.
Wilde graag weer in mijn funtie werkzaam zijn.
Was fysiek ook zwaar daar er dagelijks voorraad van de begane grond magazine en inloop koeling/inloop vriezer gehaald moest worden terwijl het restaurant op de eerste etage is, ook de vloerbedekking in de gang naar het restaurant maakte de werkzaamheden onodig zwaar inclusief het wegbrengen en ophalen van de bankqueting.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
reistijd en diverse werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superleuke functie om te doen!
Projectmanager Communicatie (huidige medewerker) –  Amsterdam8 november 2018
PwC is een topbedrijf om voor te werken en deze functie is geweldig met een superleuk team. Momenteel vervul ikzelf deze functie, maar moet deze baan helaas laten gaan i.v.m. verhuizing.

Dus heb je en vlotte pen en ben je taalkundig? Solliciteer dan onmiddelijk en wordt onderdeel van dit leuke communicatieteam!
Pluspunten
flexibele werktijden, leuke sfeer, leuke collega's, afwisselend werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snelle jongens
Informatie analist (voormalige medewerker) –  utrecht26 oktober 2018
Cultuur van snelle jongens. Er is weinig innovatie mogelijk in de IT, de aandacht gaat uit naar de accountants.
Pluspunten
heul goed salaris en autovergoeding
Minpunten
weinig waardering, hoge arbeidsdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Young and Dynamic
Netherlands Senior Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam6 september 2018
Many young people and eager to learn and share, keep this as a strong value in the company
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve and gezellige werkomgeving
Assurance (voormalige medewerker) –  Den Haag6 augustus 2018
Een professioneel organizatie waar je in contact komt met veel organizaties. Je kan daar veel leren/ervaring opdoen en uitdagingen krijgen om je zelf verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed werkomgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht28 juni 2018
bij Pwc werk je met hoogtempo, hoogwerkdruk en heel vaal moet overwerken.
Pluspunten
auto van de zaal
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en flexibele bedrijfscultuur
Graduate Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 juni 2018
Fijne bedrijfscultuur met ruime mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling. Flexibele werktijden en werkplaatsen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard, play less & less hard
Manager Planning (huidige medewerker) –  Amsterdam7 juni 2018
Fantastische collega's, groot netwerk, partnerstructuur zorgt voor inefficiencies en veel politiek (kop, maaiveld, etc.), hard werken wordt matig beloond, strategie laakt langetermijn visie, corporate
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar het begon met SAP
SAP Technical Consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht1 juni 2018
Door headhunter bij PWC belandt en hier kennis gemaakt met SAP en Unix. Hier een SAP opleiding gehad en genoten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame intensieve jaren
group manager leading audits of annual reports (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 mei 2018
Veel hectiek rond deadlines houden het werk enerverend.
Pluspunten
Boeiende opdrachtgevers
Minpunten
Hectiek tegen de tijd dat deadlines naderen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werksfeer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
uitdagend om er te mogen werken in een prettig samenwerkingsverband
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, met veel doorgroeimogelijkheden.
Tax assistant (voormalige medewerker) –  Utrecht13 maart 2018
Goede werkgever, met veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je leert veel, maar bent ook processen verlopen traag doordat het een grote organisatie betreft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
People organisatie met ruimte voor zelfontplooiing.
Sr manager Learning & Development (huidige medewerker) –  Amsterdam15 februari 2018
Bij PwC zet je zelf je carrierelijnen uit. Uiteraard in nauw overleg met je leiding gevende. Er is veel mogelijk binnen deze organisatie of je nu in Nederland wilt werken of over de grens. De organisatie biedt een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Het digitale tijdperk is bij PwC inmiddels business as usual, of het nu gaat om je eigen werk of in het vinden van slimme oplossingen voor klantvraagstukken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
not bad overall
Senior Auditor (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam10 februari 2018
the work environment is ok, good exposure, study leave support

bad salary
bad management
Pluspunten
Good exposure
Minpunten
very low compensation
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij PwC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 6.904 reviews
52.539
42.527
31.348
2322
1168

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur