Proteion Reviews

41 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 42 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving, leuke collega,s
Verzorgende niveau 3 (voormalige medewerker) –  Gennep19 augustus 2019
Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt, helaas door het verdwijnen van het 0 uur contract hield het voor mij hier op.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik voel me achteraf wel erg aan de kant gezet ondanks alle inzet die ik getoond heb.
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Tegelen Klooster14 augustus 2019
Aanvankelijk heb ik met plezier gewerkt bij
Proteion maar als dan blijkt dat je niet aan hun toekomstbeeld kunt voldoen wordt je afgeserveerd en dat doet zeer. Nu wil ik niet meer terug de zorg in. Je wordt er helemaal door opgeslokt.
Pluspunten
dankbaar werk bij de cliënt zelf
Minpunten
onregelmatige werktijden en veel werk in eigen tijd verrichten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen dag is hetzelfde
Helpende (voormalige medewerker) –  Venray22 april 2019
Iedere dag leer je nieuwe mensen kennen en achter iedere deur is een ander verhaal.
Pluspunten
Goede ondersteuning van teamcoach en opleidingsmogelijkheden
Minpunten
veel reistijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ben ruim 4 jaar vrijwillig voor dit bedrijf actief als dementievrijwilligster alsook vrijwilliger met een Plusje bij sociaal-eenzamen.
Dementievrijwilligster (huidige medewerker) –  Tegelen16 maart 2019
Cursussen natuurlijk nodig om te beginnen, maar het meeste leert men toch in praktijk. Wél is er een groot verschil tussen de contacten met de diverse contactpersonen, de ene heel betrokken en 'kort erop', de andere 'vind het wel goed' en laat nooit iets horen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Horn1 maart 2019
Ik kijk terug op een leuke periode van werken bij proteion schoon.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoud
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Roermond6 februari 2019
Ideale baan om te combineren met schoolgaande kinderen. Lieve mensen. Zelfstandig werken.
Pluspunten
Eindejaarsuitkering
Minpunten
Moeilijk om veel uren te maken. 20 uur in de week is max. Zwaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Blerick10 augustus 2018
Fijn werksfeer, fijne collega's
Nadeel de gebroken diensten
Pluspunten
/
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ben erg tevreden met mijn baan
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  roermond17 april 2018
ga elke dag met plezier naar mijn werk. goed te combineren met schoolgaande kinderen.
Pluspunten
werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je werkt altijd alleen bij een client
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Venray14 maart 2018
Ik vind t heerlijk om bij mij clienten tewerken .
je kunt in overleg je uren bepalen.
De clienten vinden t ook fijn om een babbeltje temaken.
Je komt bij verschillende mensen,waar 1huishouden netjes is en de andere niet zo .
Pluspunten
De werktijden
Minpunten
Heb ik geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn werk
Horeca, Gastvrouw (voormalige medewerker) –  thorn28 februari 2018
ik heb mijn werk als gastvrouw succesvol gedaan en vindt het fijn om wat voor de mensen kunnen betekenen
Pluspunten
veel uren
Minpunten
contract niet verlengd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dankbaar werk om te doen en het geeft veel voldoening.
thuiszorgmedewerkster huishoudelijke dienst (huidige medewerker) –  Horn2 januari 2018
Het is ontzettend dankbaar werk. De mensen waar je werkt zijn erg dankbaar en iedere keer weer blij als je bent geweest.
Soms is het ook wel wat moeilijk vooral als de mensen dement beginnen te worden kan de omgang vermoeiend zijn.
Je moet wel feeling hebben om aan te voelen wat sommige mensen graag willen maar niet durven vragen, bijv. "Ik ga straks wel even zelf strijken". Daarmee willen ze aangeven dat er strijk was staat en het niet aan je durven vragen. Dan moet je daar goed op kunnen reageren. natuurlijk doe jij die strijk was er wel bij.
En een kopje koffie/thee met een sociaal praatje hoort erbij al vinden de instantie's dat niet maar dan werk je wat harder door en vind je wel een momentje wat net zo belangrijk is als het poetsen.
Ik werk erg graag in de thuiszorg vooral om het menselijke aspect.
Niet voor niets doe ik dit al bijna 12 jaar.
Pluspunten
Er wordt veel aangeboden betreffende uitjes, workschops 2 jaarlijks personeelsfeest in Toverland en teamuitjes.
Minpunten
Ik kan geen minpuntje bedenken of het moet het loon zijn dat mag voor dit werk wel wat hoger.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkomgeving
Medewerker in de zorg (voormalige medewerker) –  Roermond26 november 2017
Ik heb hier met veel plezier gewerkt, alleen ik had net wat meer moeten groeien in de zorg om er te mogen blijven werken.Hierover was ik het mee eens. ondanks dat heb ik het een leuke, behulpzame en gezellige werkomgeving gevonden. heb er ook veel van geleerd waar door ik weer een ervaring rijker ben geworden.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
proteion
Psycholoog (voormalige medewerker) –  Horn28 september 2017
Grote organisatie. Weinig flexibel. Wel gevoel van zekerheid
Pluspunten
goede balans werk/prive
Minpunten
log
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele leuke zorgintelling
thuishulp (voormalige medewerker) –  Roermond6 augustus 2017
hier draaide ik 32 uur in de week maar ik moest een vast contract krijgen en dat hebben ze niet geven vanwege bezuinigen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Helpende plus (huidige medewerker) –  Venray19 februari 2017
Ik heb hier met heel veel plezier gewerkt. Vooral het persoonlijke tintje wat je de clienten kunt bieden maakte deze baan leuk, nl bij de mensen thuis, dat maakt het werk ook afwisselend en geen een dag is het zelfde. Maar helaas komt aan functie helpende plus nu een einde, door een reorganisatie word deze functie boventallig en verdwijnd.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super leuk werk
thuiszorgmedewerster (huidige medewerker) –  venray12 januari 2017
contact met client en huishoudelijk werk verrichten.
het is leuk om er te werken maar ook soms lichamelijk veel.
Pluspunten
contact met mensen
Minpunten
lichamelijk werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet betrokken organisatie
Alpha hulp (voormalige medewerker) –  horn16 juni 2016
een organisatie die los stond van mij als werknemer en van de clienten waar ik voor werkte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Verzorgende C (voormalige medewerker) –  Venlo7 juni 2016
het was een leuke werkgever maar moest helaas weg na twee jaar.
heb er leuke collega's gehad.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezeligge sfeer
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Roermond, LI29 november 2015
het leukste van de baan vond ik persoonlijk om met oudere mensen te praten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer en leuk om te doen
Helpende (voormalige medewerker) –  Panningen, LI25 november 2015
Zeer leuk en dankbaar werk ,waar je veel mensenkennis voor moet hebben maar ook leert hebben .geweldig leuk om mensen te helpen
Gezellige werksfeer
Pluspunten
Voldoening
Minpunten
Weinig
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Proteion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 42 reviews
511
419
311
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur