Prominent Comfortproducten
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Prominent Comfortproducten Carrières en werk

Over ons
Welkom bij de Nederlandse marktleider in relaxstoelen, fauteuils en banken met comfortfuncties!
Al meer dan 20 jaar laat Prominent Nederland zien wat goed zitten betekent. Zitcomfort van top tot teen, in een stoel of bank die 100% op maat gemaakt is . Jaar in jaar uit zijn er steeds meer Nederlanders die het ultieme zitcomfort mogen ervaren.

Wij bedienen
 – meer... onze klanten op de wijze die hen het meeste aanspreekt. Daarom hebben wij verschillende mogelijkheden: showrooms in het land, advies aan huis óf via www.prominent.nu.
Het is onze missie om heel Nederland comfortabel te laten zitten. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten van een stoel of bank te voorzien die hen jarenlang met veel plezier zitcomfort geeft, de mogelijkheid biedt om diverse activiteiten* te ondernemen én laat ontspannen.

Wil je weten wat voor organisatie Prominent is? Dan zegt de wijze waarop wij met onze klanten omgaan alles over wat je bij Prominent mag verwachten. Een klant die bij ons op bezoek komt, wordt in de watten gelegd. Van een perfecte koffie (What else?), een heerlijke zitplek (keuze te over), een professioneel zitadviseur én de tijd die er voor je genomen wordt (1,5 á 2 uur) om de ultieme stoel of bank te vinden. Na een paar weken wachten is het zover en wordt door onze collega’s van Bezorging de Prominent aan huis bezorgd, geïnstalleerd en gedemonstreerd.

Wij staan graag stil bij bijzondere momenten en vinden het belangrijk dat onze medewerkers in een relaxte omgeving kunnen werken. Wat dacht je van een verjaardagstoeslag van € 150,- bruto en op ons hoofdkantoor dagelijks een verzorgde lunch, tafelvoetbal en tafeltennis en een heus poolbiljart?


*Er kan meer dan je denkt in een Prominent. comfortfuncties zijn: sta-op, massage, verwarming, boekhouder (die om een boek vast te houden, al zou een boekhouder afhankelijk van zijn maten wellicht ook hierin kunnen zitten, met als risico dat hij er nooit meer uit komt. Wees gewaarschuwd!), Tablethouder, boxen, etc.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Prominent Comfortproducten te werken?

3,8
Werk-privébalans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
2,8
Management
3,7
Bedrijfscultuur