Profource
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Profource Carrières en werk

Over ons
Profource is een dienstverlenende kennispartner en levert advies, ondersteuning en training op het gebied van Finance, Control en ERP. Een consultancy organisatie met gedreven professionals; slimme doeners met een unieke combinatie van proces- én it-kennis. Wij adviseren organisaties bij het optimaal inrichten, beheren en gebruiken van bedrijfssoftware – meer... (ERP).

Wij zijn een Oracle Cloud en Netsuite specialist met kennis van financiële-, inkoop-, en HR bedrijfsprocessen en de vertaling hiervan naar ERP. Een unieke combinatie. Wij hebben een diversiteit aan opdrachtgevers binnen de profit sector, gemeenten, rijksbrede overheid, ziekenhuizen en financiële sector. Het maximale rendement halen uit ERP is wat ons drijft.


Bij ons werken slimme doeners. Opgestroopte mouwen, neus in de wind, voeten in de startblokken. Wij geven onze mensen dan ook de kans om gewoon te gáán. Want ongetemd talent, rent.


Natuurlijk vliegt er wel eens iemand uit de bocht. Zoek je het randje op – blijk je er al overheen. Maar van fouten maken, leer je. Sterker nog: fouten maken is te leren. Resultaat telt, niet perfectie. Je kunt bij ons dan ook terugkomen op keuzes. Binnen een project. Binnen traject. Zelfs binnen je loopbaan.


Want wij geloven boven alles in jouw vakmanschap. Jouw eigen lat ligt al hoog. En dat zien klanten ook. Gepaste trots? Of een tikkeltje arrogant? Zeker is, dat wij aan het eind van de dag kwaliteit leveren. Varend op ons innerlijke kompas. Want eigen wijsheid duurt het langst.


Dat alles, doen we niet alleen. Profource is een team. Geen ellebogenwerk, maar een helpende hand, een luisterend oor en voetsporen om in te treden. Wij inspireren en stimuleren elkaar. Samen succesvol zijn. Dat zet meer zoden aan de dijk. En is nog leuker ook.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Profource te werken?

4,1
Werk-privébalans
4,1
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,8
Doorgroeimogelijkheden
4,4
Management
4,7
Bedrijfscultuur